- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.061
Ayyy nasıl utanmadan duruluyolar öyleMefkurem bende ilk defa gittim hep pis ve vıcık vıcık gibi gelirdi ama temiz bir yerdi havuzu vs temizdi
Havuz termal havuz sauna gibi yerlerde herkes bikini sadece kesekisminda ustssuzdu bizim dışımızda herkes fildir fildir geziyorlar hiç cekinende yok ben hayatta yapmam ayyy bide ben emzirdiğim halde öyle değil vücudum nasıl cesaret nasıl özgüven bilmiyorum
İşin kötü yani herşey bitti odamıza inerken ablam az daha totoyu kırıyordu nasıl yaptı bilmiyoruz merdivenlerde düştü kalçası şişti morardi ama hepimiz gülme krizine girdikevde dalga konusunu aldı eşim geldi istem kuzey baba bak ayliinnn popo kırık diyor
Bilgilendirme icin tesekurler cnmHindistan cevizi yağının, kilo vermekten kabızlık gidermeye, metabolizma ve yağ yakımını hızlandırmaya kadar yararları var.
Bir fincan Hindistan cevizi yağı eklenmiş kahvenin yağ yakımını artırdığı ile ilgili internet sitelerinde birçok bilgi yer alıyor.
Amerika’da yapılan bir araştırmada, günde 2 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı ilaveli kahvenin yağ yakımını %10 oranında artırdığı ve her gün 200 kalori daha fazla yakmaya yardımcı olduğunu gösteriyor. Elbette, bu etkinin bilimsel bir açıklaması var: Hindistan cevizi yağında orta zincirli yağ asitleri vardır. Bu sayede metabolizma hızını yükseltir, tokluk süresini uzatır, az yiyerek doymayı sağlar.
Kahveyi yapmak ise oldukça kolay: Bir büyük fincan kahveye, 2 tatlı kaşığı organik Hindistan cevizi yağı ekleyin, iyice karıştırın. Yanında büyük bir bardak suyla birlikte için. Spor ve temiz beslenme eşliğinde kullanılan bu yağ yakıcı kahveyi kullananların daha enerjik, daha tok ve daha kolay kilo verildiği görülmüştür.
Hindistan cevizi yağının zayıflamaya faydaları:
Kahvenin zayıflamaya faydaları:
- Sindirimi hızlandırıp kabızlığı giderir.
- Tokluk verip kalori alımını azaltır.
- Diyette baş ağrısı, yorgunluğu önler.
- Yağ yakımı ve metabolizmayı hızlandırır.
Tabii ben 2 tatlı kaşığı yerine 1 çay kaşığı kullanmayı tercih ediyorum yaptığım zamanlarda. Bir de gün içerisindeki yağ alımının ona göre dengelenmesi gerek. Ekstra alınan yağın faydadan çok zararı var.
- Kahvenin içindeki kafein kan dolaşımını hızlandırır.
- Dinçlik verir, enerjiyi artırır.
- Metabolizma hızını yükseltir.
- Tokluk verip aşırı iştahı kapatır.
Sürekli uygulamayı çok istiyorum ben aslında ama zaten düşük yağ problemim olduğu için, düzenlilik sağlamıyorum. İnstagramdaki zayıflama hikayesi olan hesaplarda da çok fayda gördüklerini belirtmişler.
Inş.boşa gitmezAllah'ım bu hafta listeden umudu kestim herkesler detox yapmış herkesler gaza gelmiş kaptan ben başka takıma mı transfer olsam
Çıkacakkkk başka yolu yokkkBugün Regl başladı abla Şişkinlik var yarına eksi çıkarım inşallah
Almanyadamısın cnmSütsüz şekersiz yani
Ayy nasil durdun kiz boyle sok oldumMenücükcüğümü yazıyorum , hazır mısınız
Çok açım çooook
09:05 1 adet pattis
13:50 1 adet pattis ve bir kase yoğurt
18:40 bir kase yoğurt
Mefkurem in ödem çayı, 1,5 litre su ve türk kahvesi
Sporsuzum
Kuzum kiloya göre değişir yenilenYedikleriniz çok az değil mi, ya da ben mi çok yiyorum acaba
Guzel bi gun olmus cnmEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 8.30
1 dilim ekmek
Yarim dilim peynir
6 zeytin
Ogle.12.30
1 kase yesil mercimek corbasi
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
Yarim cay bardagi kuruyemis
Aksam yemegi:18.30
2 tavuk izgara orta boy acik but
1 bardak ayran
Bol salata
Su. 1 lt
1.5 lt tarcinli su
Spor. 2 mil leslie 30 dk*3= 90 puan
Spor daha fazla yapamadim bacaklarim sizliyor 2 gun spora yuklenince fazla geldi galiba
@Pnrrr-20
Yok Yok sen öyle zannediyosunAciktimmmmm uyumaliyim hemenn
Valla ablacım çok güzel bir o kadar da yoğun geçiyor dün çok güzeldi oynadık eğlendikHeee iyi ozaman
Ne yapıyon tatlım nasıl gidiyor
Hazırlan benim menğyü görünce bayılacan :)))Ayy nasil durdun kiz boyle sok oldum
Yok abla çıkmadı evi temizledik evde de çıkmadı hala aklımda soru işaretiTatlım eğer listeni yapıcaksan kaçamaksız tam yap
Menüne yazarsın diyetisyen listesi diye
Ne güzel yazmışın cananım
Ben senin metoyu çözemedimki :))
Menülerinde sporunda zaten sıkıntı olmuyor
Acaba eliptiik yerine leslie 5 mil mi yapsan diyorum cnm
Sana o şişlikmi yapıyor
Benimde korumada her hafta kilo bildirmem lazım. O zaman uçmam heralde :))
Kuzum adaçayı yada sirkeli suyla gargara yap boğaza iyi gelir
Haftasonuda dinlenirsen geçer inş.
Ben biliyommm çok güzellll
Greyfurt mideni ağrıtmasın cnm
Ben mazeretini biliyorum cnm için rahat olsun
Yarından sonra telafi edeceğine eminim
Menü Çok güzel olmuş tatlım
Inş.tartı yarına birazdaha düşer
Niye yetmesin cnm tabiki yeter
arada içmenin bi mahsuru yok zaten cnm
Sadece geç vakit olmasın
Tartı bizim canımız ciğerimiz ona iyi bakıyoruz :))
Çıkmadan yemeğini yiyip çıksan iyi olur cnm
Aç gitme ki orda yenilme
Aman dikkat akşam geç vakit bişey olmasın
Güzel olmuş mervecim bugünde lütfen dikkat et
Kız ben yapıcaksan hurma değil başka detoks yap dediydim :))
Ama yemek olarak kabakda güzel
Akşamıda hafif tut suyunu ihmal etme cnm
Çıktımı pekiii
Bilmiyorumki cnm
Artık sadece perş.ektra bişey yaparım diğer günler normal
Yoksa boşuna aç kalıyorum
Bugün bol su, tuzsuz ye cnm sporda olursa atarsın ödemi
Yediğin şeyin ağırlığına göre 1-2 saat sonra
Önce midenin yediğini hazmetmesi lazım
Yoksa hem hazım hem spor
Vücut hangisiyle uğraşacağını şaşırıyor :))
Aminn.cnmKizlar umarim herkes sabah guzel sonuclar gorur,annesi vefaat eden arkadasa cok uzuldum hic tanisamadik ama insan boyle durumlarda empati kurabiliyo allah herkese gecinden hayirlisini yasatsin,sizleri seviyorum,iyi geceler
Yok canım çıkmadı üçüncü kakayı bekliyorum olmazsa konyaya dönünce pazartesi doktora götüreceğim
Benim herkes destek ama annemlere çok zor oluyor hep bı dağıtma modunda
Çıktınız canım yoksa sana özelden birşey indireceğim yada gidip röntgen çektirmek neredebelli olur
Vücudun kıtlığa giriyor abla işte çok aç kalınca
Yemekten 45dk sonra sade Türk kahvesi ve ondan 15,dk sonra spor canım en etkilisi
Caktirma kız
oo çocuklar haklı
Ben hiç anlamam bunlardanValla ablacım çok güzel bir o kadar da yoğun geçiyor dün çok güzeldi oynadık eğlendikbu arada oğlum diş bugdayinda aşçı niyetine koyduğumuz çırpıcı yi seçti
Sonuç ne oldu peki canimGecmis olsun kzimda cit cit toka yutmustu
Buda aklını başına getirir bidaha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?