- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.621
hadi hayırlısı bakalım..benimde yarın misafirim gelecek..kızımın dersaneden danışman öğretmeni..şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye...haberli gelsinde her zaman gelsin misafir eyvallah yanii..bende bugun sabahın körunde kalktım ve dıreksıyon dersıne gıttım bu sefer baska bı hoca vardı 105 kısıden 7 kısı kalmısız:) kullandım arabayı hoca bana dıokı sen nıye kaldın nasıl kaldın dıo valla bende anlamadım bugun cok prof bı şofordum:)) yarın yıne ders var ögleden snra ıs görusmesıne gtcem aksama mısafır var sımdı mutfaga gtme zamanı
şimdi kedimle başım dertte havalar sogudu içeri aldık gidip çiçeklerimin yapraklarıyla oynuyo çiçeklerime zarar veriyo yakalayıp biraz bagırıyarum sonra oyunlar yapıp kaçıyo napçam bu kediyi evimde sobalı
kızlar tartıda eksilme yok ama sıkan etegim sıkmadı sabah giydim 50 beden etek
gözün aydın hoppidicik.canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
Günaydın kızlar ....
Youn ve yorgun bı gunden sonra turşu gibi karşınızdayım .... Diyet felan hak getire tabiii...Düzensiz yaşamdan nefret ediyorum...
Ama dün gelen müdürler mürş zayıflamışsın cok guzel olmuş aferim kız sana dediler bana ... :)))) Çok hoşuma gitti ki dün üzerimde bol bi tişört vardı...
Ayyy dün ofisteki tantana telaş yetmezmıs gıbı bıde evde bal yeğenime ders çalıştırdım....Kafam adeta bi kazan....Yavrum yaa E harfını ogrenıyorlar ama o kadar cok ödev vermıskı gaddar hoca parmakları koptu bebegımın yaparken....Tabı benı bırazda sınırlendırdı ama canı sagolsun aksam koyun koyuna uyuduk bebegimlen ....
ay kedimi var evdeee
dogruya unutmuşumm :))
kedileri uzaktan severimm kızma ama ben çok tiksinirim kedidenn
ne renk kediiii resimdeki gibi sarımı yoksa
bende bugun sabahın körunde kalktım ve dıreksıyon dersıne gıttım bu sefer baska bı hoca vardı 105 kısıden 7 kısı kalmısız:) kullandım arabayı hoca bana dıokı sen nıye kaldın nasıl kaldın dıo valla bende anlamadım bugun cok prof bı şofordum:)) yarın yıne ders var ögleden snra ıs görusmesıne gtcem aksama mısafır var sımdı mutfaga gtme zamanı
selam kızlar nasılsınız?
ben bu aralar hiç aktif olamıyorum formda eğer bu sizin için problem oluyorsa topikten ayrılabilirm
onu bir murça sor istersen:26:..kaptan o..
canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
günaydın murs ben bunu denedim biliyorum tartı eksi göstermese bile vucutta sıkılaşma oluyor elma sirkesiyle ama içine birkaç damla limon sıkıcam .ben dün başka bişe duydum denicem faydası olursa sende yaparsın
ay murchhhh
bende dün akşam arkdaşlarla buluştuk eşimlee
kocaman bi kumpir yedim gece çok pişman oldum ama giden gitmişti mideyeee :2:
kızlar su anda dolaptakii çikolataları yememek için direniorum saatlerdir...regl olamıyorum belki de bu yüzden tatlı krizine girdim uffff:18:
Yaa kaptan o mürş bilir die bişey yok ...
Ben takımdan kımsenın gıtmesını ıstemıyorum ...Kımseyıde buraya gelın hergun muhabbete dahıl olunda dıyemıyorum....Ama takımın bu sesısızlıgı canımı sıkıyor acıkcası.Daha duzenlı paylasımlar yapmamız lazım kı herkez motıve olsun daha rahat kılo verelım...Ben eylul ayından cok umutluydum 5 eylul mılatdı bızım ıcın ama malesef cok bısey farketmedı...
Kımseye evını ısını coluk cocugunu bırak gel topıkte zaman harca dıyemem ama bu takımın 1 ÜYESİ olaraktan herkesın gereklı hassasiyeti göstermesini istiyorum...
Asyacım senın ıcınde kal yada gıt dıyecek mercı ben deılım bunun kararını sen ver...Eger artık burası senın ısıne yaramıyorsa misafir olarak gel .Yok ben kalmak ısterım dıyorsanda hıc gıtme tercihi ben sana bırakıyorum....
açıkcası gitmek istemiyorum ama fazla girmediğim için bana kızdığınızı düşünüyorum bu yüzden gidebilirim dedim
edda köpekten de tiksinirmisin biz de o da var çünkü =) hem kedimiz hem köpeğimiz var =)
=))
kızlar su anda dolaptakii çikolataları yememek için direniorum saatlerdir...regl olamıyorum belki de bu yüzden tatlı krizine girdim uffff:18:
Eki Görüntüle 265390
Öğle yemeğim
Tavuklu salata
ıce tea şeftali
Sabah kahvaltı yapmadım ıns salata tutar benı dısarıdan soyledım son paramıda buna verdım acıksamda daha bısey alacak param kalmadı :)))
Bide size ojelerımı gostermezsem çatlarım :))))
Eki Görüntüle 265402
murchh harbidende inceldinnn
salatan harika görünüyooo
bende bugün evdenn tupper kaplarımdan küçüğünü getirdimmm öğlede ne yedimmm :))))
süt + cornflexxx:))))))
tupperler sadece cornfleze nasip oldu şimdilik
:))) baslangıc baslangıctır yarın salata olur ertesı gun yemek olur tavuk olur olurda olur yanı :)))
merve senin mesajlar beni koparıyooooo.bu ne yaaa...dalinle yıkamalar, kızarmış tavuklar...kedi olmak varmışş .. iki kere düştü ölmedi hee...sanki kedinin ölmesdini dört gözle beklermiş gibi bir intiba bıraktın bende. ..
hadi hayırlısı bakalım..benimde yarın misafirim gelecek..kızımın dersaneden danışman öğretmeni..şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye...haberli gelsinde her zaman gelsin misafir eyvallah yanii..
Eki Görüntüle 265390
Öğle yemeğim
Tavuklu salata
ıce tea şeftali
Sabah kahvaltı yapmadım ıns salata tutar benı dısarıdan soyledım son paramıda buna verdım acıksamda daha bısey alacak param kalmadı :)))
Bide size ojelerımı gostermezsem çatlarım :))))
Eki Görüntüle 265402
ay fadime ablaaa kıyamam ben o kediye =) atma sakın valla ölürüm ölürüüüüüm=)
bu arada etekte bir rahatlama olmasına sevindim. sıkı diyete devam lütfen =)
gözün aydın hoppidicik.
canım ne güzel bir akrabasın sen =) ben de yeğenlerimi çok seviyorum ilgilenirim onlarla. helal sana valla.
edda köpekten de tiksinirmisin biz de o da var çünkü =) hem kedimiz hem köpeğimiz var =)
tatlım ne insanlar alıyor bu ehliyeti görmüşsündür yani. sen mi alamıcaksın akıllı cesur bir insan olarak. belki heyecan yapmışsındır sınavda ben sende şöför kabiliyeti olduğunu hissediyorum. tuttuğunu koparırsın =)
kızlar ben bu günden itibaren yokum biliyorsunuz. kendinize çok iyi bakın pazar akşamına kadar. bana da şans dileyin. sevdiğimi görmeye gidiyorum
kilo bildirimimi şimdiden yapayım. hiç kilo vermedim hala 81 =))
mursh ve diğer arkadaslar sabah ki yazımı okudunuz mu acaba????????
hoppidickten baskası bişey dememiş te
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?