Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hadi hayırlısı bakalım..benimde yarın misafirim gelecek..kızımın dersaneden danışman öğretmeni..şimdiden düşünmeye başladım ne yapsam diye...haberli gelsinde her zaman gelsin misafir eyvallah yanii..

Öğle yemeğim

Tavuklu salata
ıce tea şeftali

Sabah kahvaltı yapmadım ıns salata tutar benı dısarıdan soyledım son paramıda buna verdım acıksamda daha bısey alacak param kalmadı :)))

Bide size ojelerımı gostermezsem çatlarım :))))

kızlar tartıda eksilme yok ama sıkan etegim sıkmadı sabah giydim 50 beden etek

ay fadime ablaaa kıyamam ben o kediye =) atma sakın valla ölürüm ölürüüüüüm=)
bu arada etekte bir rahatlama olmasına sevindim. sıkı diyete devam lütfen =)

canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum
gözün aydın hoppidicik.

canım ne güzel bir akrabasın sen =) ben de yeğenlerimi çok seviyorum ilgilenirim onlarla. helal sana valla.

ay kedimi var evdeee
dogruya unutmuşumm :))
kedileri uzaktan severimm kızma ama ben çok tiksinirim kedidenn
ne renk kediiii resimdeki gibi sarımı yoksa

edda köpekten de tiksinirmisin biz de o da var çünkü =) hem kedimiz hem köpeğimiz var =)

tatlım ne insanlar alıyor bu ehliyeti görmüşsündür yani. sen mi alamıcaksın akıllı cesur bir insan olarak. belki heyecan yapmışsındır sınavda ben sende şöför kabiliyeti olduğunu hissediyorum. tuttuğunu koparırsın =)

kızlar ben bu günden itibaren yokum biliyorsunuz. kendinize çok iyi bakın pazar akşamına kadar. bana da şans dileyin. sevdiğimi görmeye gidiyorum
kilo bildirimimi şimdiden yapayım. hiç kilo vermedim hala 81 =))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
ben bu aralar hiç aktif olamıyorum formda eğer bu sizin için problem oluyorsa topikten ayrılabilirm

onu bir murça sor istersen:26:..kaptan o..

Yaa kaptan o mürş bilir die bişey yok ...

Ben takımdan kımsenın gıtmesını ıstemıyorum ...Kımseyıde buraya gelın hergun muhabbete dahıl olunda dıyemıyorum....Ama takımın bu sesısızlıgı canımı sıkıyor acıkcası.Daha duzenlı paylasımlar yapmamız lazım kı herkez motıve olsun daha rahat kılo verelım...Ben eylul ayından cok umutluydum 5 eylul mılatdı bızım ıcın ama malesef cok bısey farketmedı...

Kımseye evını ısını coluk cocugunu bırak gel topıkte zaman harca dıyemem ama bu takımın 1 ÜYESİ olaraktan herkesın gereklı hassasiyeti göstermesini istiyorum...

Asyacım senın ıcınde kal yada gıt dıyecek mercı ben deılım bunun kararını sen ver...Eger artık burası senın ısıne yaramıyorsa misafir olarak gel .Yok ben kalmak ısterım dıyorsanda hıc gıtme tercihi ben sana bırakıyorum....

canlar -1 kiloyu garantilemiş bulunuyorum...gözüm aydın..topikten kendimi ihraç etmekten kurtuldum

tebrıkler cnmmmm

Bende tekrar baslıycam 1 haftadır ıcmıyorum sırke hastalık gırınce ısın ıcıne hersey alt ust oldu....Toparlamak gerek...

ay murchhhh
bende dün akşam arkdaşlarla buluştuk eşimlee
kocaman bi kumpir yedim gece çok pişman oldum ama giden gitmişti mideyeee :2:

Eddaaa eddaaa neyse olan olmus aksam yemegı yerıne gecmıstır....

Lıonessa cnm bılır o kacak gocek gıtmelerı tadına doyum olmaz...Yanlıs bısey ama AŞKta her yol mubahmıs...Keyfıne bak tadını cıkar...Dikkatlı ol yollarda basına bısey gelmesın...Ders çalıştırdıgım yegenım abımın kızı bırbırımız ıcın oluyoruz banada cok benzer kereta onun her halını cekerım ben oda bana halacımmm dıe bı sarılır butun stres sıkıntı sınırım gecer...

Ayyy mervecık ızledım o vıdeoyu bugun bıde ustune bız dun E hafrıne calıstık walla gece ruyamda e ler ustume ustume geldı v:))))

kızlar su anda dolaptakii çikolataları yememek için direniorum saatlerdir...regl olamıyorum belki de bu yüzden tatlı krizine girdim uffff:18:

açıkcası gitmek istemiyorum ama fazla girmediğim için bana kızdığınızı düşünüyorum bu yüzden gidebilirim dedim

açıkcası gitmek istemiyorum ama fazla girmediğim için bana kızdığınızı düşünüyorum bu yüzden gidebilirim dedim

Yani tabıkı herkes burda daha cok zman gecırsın ıstıyorum benım gıbı sureklı gırenlerde bolyle ıstıyorlar ama olmuyorsada zorlayamayız kımseyı...Karar senın kalmak ıstıyorsan kal derım ben...Zaten az bı kılon kaldı onuda verırsın senı mezun ederız :))))

edda köpekten de tiksinirmisin biz de o da var çünkü =) hem kedimiz hem köpeğimiz var =)

=))

hemde nasıl çok korkarım köpektenn

kızlar su anda dolaptakii çikolataları yememek için direniorum saatlerdir...regl olamıyorum belki de bu yüzden tatlı krizine girdim uffff:18:

hasta olmadan önce bende öyle tatlı krizine giriyorummm
ucundan azcık ye barii gözlerin döner sonra

murchh harbidende inceldinnn
salatan harika görünüyooo
bende bugün evdenn tupper kaplarımdan küçüğünü getirdimmm öğlede ne yedimmm :))))
süt + cornflexxx:))))))
tupperler sadece cornfleze nasip oldu şimdilik

:))) Baslangıc baslangıctır yarın salata olur ertesı gun yemek olur tavuk olur olurda olur yanı :)))

Ben şimdi ofise dolap elektrıklı ocak ve yumurta haslama makınası aldırıyorum ... Bide eger kafama uayarsa sanırım spor salonuna yazılıcam evde kıcımı kaldıramıyorum...Sizce napmalıyımmm???

:)) abartısız ya bıde tavuk 2.gun aksama kalırsa bızım paşa yemıyo sokakakılere atıyoz bızım sokak kedılerı de dombılı bızım kedı 9-10 kılo felan zeytın domates kurabıye vs yıyebılıyo evdekıler annesı babası abısı ablası:) 1 kerede ben atsamda 6 kalsın demıyo dıılım hanı:)

evet cnm haberlıye can kurban ıstersen basıt bı tuzlu tarıfı verebılırım hemen :) hatta verıyım

malzemeler
1 cay bardagı sıvıyag
1 cay bardagı yoğurt
3 kasık margarını erıtıcez
1 paket kabartma tozu
tuz pul bıber bılumum baharatlar
20-30 kadar cekırdegı cıkartılmıs zeytın
1 yumrta akı ıcıne sarısını pişiriken ustune surucez
3 bardak kadar da un

hepsını karıstırıp hamur halıne getırıyoruz sekıl verılcek kıvama gelınce yuvarlak sekıl verıp yumurta sarısını surup 200 derece fırına verıyoruz hem sert olmuyor hem malzemeler evde olan seyler hayal gucu sıze kalmıs ıcıne zeytın peynır sosıs vs ekleyebılırsınız tabı ben asla engel olmam:) afıyet olsun

cnmcımm umarım senın ıcın hersye cok guzel gecer ve bı sorun yasamazsın aılenle kılo vermemıssın ama almadan gel emii:)

mursh ve diğer arkadaslar sabah ki yazımı okudunuz mu acaba????????
hoppidickten baskası bişey dememiş te

slm cnm ben gördum ama karar mercısı olmadıgımdan bısı yazmadım benım ıcın sorun degıl az katılıyor olman ama eger psıkolojık olarak dıyete de ara verdıysen burayıda bırakabılırsın ama sadece buraya gıremeyıp dıyete devam edıyorsan bence kalmanda sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…