Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben şimdi ofise dolap elektrıklı ocak ve yumurta haslama makınası aldırıyorum ... Bide eger kafama uayarsa sanırım spor salonuna yazılıcam evde kıcımı kaldıramıyorum...Sizce napmalıyımmm???

cnm calısıyosun ya ıs cıkısı salona gıdılmıyor ben 12 aylık 1000 tlye super muthıs bı salona yazıldım ama sor 1 ay bıle gıdemedım calısıyordum ozaman evde yuruyusu bandın varsa salona hıc para verme derım benpişmanım yanı

afıyet olsun cnımcım ojeler super ama benım hıc okdr guzel tırnaklarım olmadı

Bende zamanında tırnaklarımı yıyordum hıc uzatamazdım acı ojeyle o dertten kurtuldum...Şimdi uzatada bılıyorum ojede surebılıyorum.:)))

Cnmm bız ofısten 2 3 arkadas toplanıp gıdıcez sonuc ıtıbarı ıle toplu gıdılecegı ıcın devamlılık olur dıe dusunuyorum evdede usenıyorsun kıl oluyo tuy oluyo bıde hareket yapmak deıl dert dogru sekılde yapmnak bilinclı bı hocayla yapmanın daha mantıklı oldugunu dusunuyorum ama emınde deılım acıkcası....

Cnmm ole karar mercı felan yok bızım topıkte herkes fıkrını soylemelı ve ortak bı karar alınmalı dıe dusunuyorum ben fıkrımı soyledım herkesde soyleyebılır farklı dusuncede bırı varsa konusur cozerız...Ben boyle olması gerektıgını dusunuyorum...

vah caanım...aysonu geldi tabii, elde yok avuçda yok..evdekilerden borç iste barii..menün harika..ojeler süper..

Ben şimdi ofise dolap elektrıklı ocak ve yumurta haslama makınası aldırıyorum ... Bide eger kafama uayarsa sanırım spor salonuna yazılıcam evde kıcımı kaldıramıyorum...Sizce napmalıyımmm???
çok yerinde bir karar vermişsin murcum..spor olmadan yerimizde sayıp duruyoruz...bak 3 gün sporla bi kilocuk verdim...Allahım çocuk gibi boyna söylüyorum yaaa..

:B]..[/B]..60:kurabiye hee....merve sizin evi kedisi olabilirmiyim????ama beni camdan atmıyacağına söz verirsen...[.

bayılırım tuzlu kurabiyeyeeeee....muhakkak deniycemm..

Son düzenleyen: Moderatör:
bebişim tam sana yakışan cevabı verdin....bende senden böyle bir cevap bekliyordum zaten..isteyen kendisi için gelmeli, istemeyende gelmesin...herkes kendi çıkarları doğrultusunda burada...biz hiçkimseye git yada kal dememeliyiz..ama yinede takımın bir üyesi ve "hesaplamayı yapan eleman" olarak seninde fikrini almak gerek değilmiyoksa başka bir niyetim yok yaniiii...hani seni kaptan olarakda görmek istemiyorum açıkcası..kaptan kelimesi bilinçaltımda çok olumsuz izler bıraktığındanmıdır nedir artık:26:sen hep bizim murşumuz olarak kal emii..

lionesse hayırlısı ile git-gel bacım...sakın fazla yaramazlıklar yapma orada bak , anneni arayıp söylerim yoksa..

Bencede gormemelısınız zaten hepımız kaptanıyız bu takımın... takımın bir üyesi ve "hesaplamayı yapan eleman" olarak seninde fikrini almak gerek değilmi??? Tabıkıde boyle ınce dusundugun ıcınde tesekkurler ayrıca:))) Ben hep mürş olarak kalmalıyım zaten böyle kardes kardes ıdare edıyoruz ıste...

lionesse hayırlısı ile git-gel bacım...sakın fazla yaramazlıklar yapma orada bak , anneni arayıp söylerim yoksa..

Bak bunlar sıze ornek olsun kızların ılerde buyuk canta kullanırlarsa onlardan suphelenmelısın...Eve gizliden bılumum takı aksesuar ayakkabı ve kıyafet sokuyo olabılırler :))) Lionessa nın yaptıgını zamanında bende cok yaptım dogru adam ıcınse olume gıderım ama deılsede bı yerdestoppp derimmm

iyi akşamlar kızlar yorgunluktan ölüyorum geçmişi okumadan daldım eşim alt katta yemege gitti bende bir bakayım kim var dedim 45 dakika magazalarda gezdim spor olmuşmudur kendime ayakabı aradım bulamadım hepsi küçük

iyi akşamlar güzellikler, bugünkü menümü yazıyorum
kahvaltı 1 dilim tam tahıllı ekmek,4 yeşil zeytin,2 kk peynir, 1 domates,1 ceviz,1 avuç maydanoz
ara 1 elma
öğlen sarımsaklı menemen ve salata (domates,salatalık,maydanoz,semizotu,dere otu,sumak,tatlı kırmızı biber)
ara 1 armut
akşam beşamel soslu karnabahar,salata,4 kaşık pilav ,yarım kase çilekli puding

sen kedım olma mısafır ol gel bana börekler acarım sana:))) dene mutlaka benım yapıp da tutturabıldıgım tek tuzlu pogaca kurabıye turu

tabı sabah okursanız dunku menum:)

sabahtan dersteydım o yuzden

ögle: 1sımıt ayran

ara da ıs görusmesındeydım bısı yok

aksama 2 parca fırında tavuk 4 kasık kadar pilav 3 dılım ekmek 1 kase mercımek corbası salata

afıyet olsun bugun hareketlı bıgun oldu

günaydın kızlar ben bugün hastaneye gidiyorum koca bebegimi cildiye dr götürcem aylık tahlileri var sivilce tedavisi görüyo agır bir ilaç kullanıyo ilaç çigerlerine zarar veriyomu diye ayda bir tahlil için çagırıyorlar geç dönebilirim
KİLOM MALESEF AYNI HAFTALIK 180 DAKİKA SPOR YAPMAMA RAGMEN MENÜLERİME DİKAT ETMEME RAGMEN NEDENİ NEDİR ANLAMADIM ŞU KİLOLARIN GİTMEYİŞİNİ

off kız annesi olmak gerçekten çok zor şu devirde..aslında anne olmak zor..bebekken güzel ..yedir, içir, giydir..ama şu ergenliğe girdikten sonra öyle problemli olmaya başlıyolarki..bulutdan nem kapıyo kızım, onu mutlu etmek için ne yapacağımı şaşırıyorum..geçen gün okula gittiğimde baktım eteğin beli kıvrılmış..kızım eteğin uzunmu neden kıvırdın dedim , yok uzun değil diyo..ee neden kıvırdın???herkes kıvırıyogülermisin ağlarmısın...daha aşk meşk işlerimiz başlamadı şükür..belkide başlamıştırda bizim haberimiz yoktur..mübarek ağzından parayla laf alıyorum..

45 dk. spor yapmışsın işte fadime , daha ne istiyosun..bugün yine gez diyhecem ama yağmur yağıyor...ayağın kaç numaraki bulamadın??

sen kedım olma mısafır ol gel bana börekler acarım sana:))) dene mutlaka benım yapıp da tutturabıldıgım tek tuzlu pogaca kurabıye turu
gelirim bacımmm..sen yapda ben çağır, bak nasıl koşa koşa gelirim..

hayırlı cumalar 40 giyiyorumama ayaklarım taraklı bulunmuyor eşimle birkere ayakkabı almaya gitmiştik tam 15 magazaya girdik bulamadık nasıl utandım anlatamam artık eşimle gitmiyorum kızlarımla gidip bakıyorum bulursam 3 tane birden alıyorum

Günaydın kızlar ...

Kilo bildirimi yapıorum ;

Geçen haftayla aynı 79.0

Ben anlayamıyorum yaa cakıldım kaldım 79 da ne asagı ne yukarı oynıyo tartı.....

Dünkü menüm ;

Sabah ;

Yok

Öğle;

Karışık salata
ıcetea şeftali

Ara;

1 kutu ıce tea
6 adet etı form lımonlu

Aksam;

Patateslı kofte yemegı
az salata

Ara;

1 armut

benim gibi inat edeceksin...vermeye başlayınca arkası çorap söküğü gibi gelir zaten..durmak yok, yola devam bacım...sakın sporunu bırakma...bebişine geçmiş olsun ..

hmm ...40 bulabilirsinde taraklı olunca her ayakkabı olmuyo...benim kayganada öyle, ayağı taraklı yani...küçük kızımında ayağı ona çekmiş..her ayakkabı olmuyo..

Hopiş sen nerde oturuyodun unuttum kız yaşlılıktanmıdır nedir hemen unutuyorum
hahahaaaa...ne yaşlılığı kız..ben senden yaşlıyım yaa...anadolu yakası bacım..demiştim ya facedee..ne çabuk unuttun..

bebişim sana diyecek bişey bulamıyorum..böyle gidersen yarışı kaybedeceksin sana söliimm..aslında fazla bişey yemiyosun ama spor olmadığı için takıldın kaldın iştee...hadi bi ekşın bi hareket..bak sona nasıl gidiyo kilolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…