- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.521
Evet cnmHangi zeynep abla zey-has mi
Canm senin sporun cok güzel zaten birde menülerin düzelse cok güzel vericeksin hele o kilodan 2ye yakin bile verebilliran her hafta bu spor da oldukdan sonra ama sen kendi önüne tas koyuyorsn insallah bu hafta daha iyi olur :)
Cok sükürr gelsin yeni hafta :)
evt kiz bana bile garip geldi yazarken iyilesde bu hafta güzel seyler yapicagina eminimm
Evet canim elimden geldigindende fazlasini yapicam bu hafta genelde hep 3 mil yapiyorum artik bi karar aldik kayinvalidecigimle 2 gune bir kendisiyle kahvaltidan sonra 3 mil leslie yapicaz bende her aksam yapicam artik bide yuruyus insallah daha iyi olucam
Tuğçe yokken birinci olamadım yaaa
Tebrikler kızlarr
Kuzum resim paylaşırken tüm resim yaparsan büyük boyut çıkar
Ayrıca çok güzelmiş :))
Bnm salonda senin gibi biri var spor yapan spor aşığı, ölüme ramak kalıyo resmn aklıma sen gliyosn
O kek neden akşama kaldıBende menü yazmayi unuttugmu farkettim
11:45 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su
12:30 1yumurta, 1tb ekmek, 1kk peynir, 4zeytin, az salca, yarim sosis, domates biber
15:30 1,5 kepce mantar corbasi
18:00 1tabak kuru fasulye, ayran, salata
19:30 1 ince dilim kek, 1 ceviz
Simdide ayran soda iciyorm
2 fincan yesilcay
1 fincan ananas acai form cayi
2,5 lt Su
Bugun sporda off günü yaptim
Midede sorunm yok bencede bi sorun olmaz da iste korkutu beni ama icicem ya :)Mide problemin yoksa birşey olmaz bence ayranla hafifliyor zaten lezzeti
Bende bende bende
Güzel hedef
Akıllı çekirge
3kg az mı olur
Sağol canım sıkıştırız kız gelin haftaya yanımıza
Annem kış günü nereden buldun dondurmayı nasıl aklına geldi gaz yapmasın
poni hala inanamıyor kız yedim işte neyine inanmıyorsun öküz gibi yedim
İzin çıktı diye gözünü açar açmaz yutmuş cikoyu kız yastığının altına mı saklamıştın yoksa
Hayırdır Zeynep niye vedalaştik şimdi
Canan yutmuşsun keki hayır sabah sabah nereden buldun sende poni gibi yastığının altına mı koydun geceden
poni kiz nasıl oldu bu iş takımın çoğu sendeydi
Evet cnm
En çokda sennnn
Kız tabak kim biz kim 6yk susuz budur olcumuzCanim yerken hic oyle degildi okurken banada cok geldiben sebze yemegini bi tbak yedim 1 kasede yogurt yedim doydum,ne bileyim doyana kadar yedim bi dahakine yazarim
canan mı gönderdi keki sanada her cuma yarım sosis ne kız kizsam kızacak kadar değil kizmasam gönlüm razı değilBende menü yazmayi unuttugmu farkettim
11:45 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su
12:30 1yumurta, 1tb ekmek, 1kk peynir, 4zeytin, az salca, yarim sosis, domates biber
15:30 1,5 kepce mantar corbasi
18:00 1tabak kuru fasulye, ayran, salata
19:30 1 ince dilim kek, 1 ceviz
Simdide ayran soda iciyorm
2 fincan yesilcay
1 fincan ananas acai form cayi
2,5 lt Su
Bugun sporda off günü yaptim
O kek neden akşama kaldı
Hemde spor yapılmayan günde
Ah o tuğçe var ya tuğçe tüm listelerde karşıma çıkıyoMide problemin yoksa birşey olmaz bence ayranla hafifliyor zaten lezzeti
Bende bende bende
Güzel hedef
Akıllı çekirge
3kg az mı olur
Sağol canım sıkıştırız kız gelin haftaya yanımıza
Annem kış günü nereden buldun dondurmayı nasıl aklına geldi gaz yapmasın
poni hala inanamıyor kız yedim işte neyine inanmıyorsun öküz gibi yedim
İzin çıktı diye gözünü açar açmaz yutmuş cikoyu kız yastığının altına mı saklamıştın yoksa
Hayırdır Zeynep niye vedalaştik şimdi
Canan yutmuşsun keki hayır sabah sabah nereden buldun sende poni gibi yastığının altına mı koydun geceden
poni kiz nasıl oldu bu iş takımın çoğu sendeydi
Kız tabak kim biz kim 6yk susuz budur olcumuz
canan mı gönderdi keki sanada her cuma yarım sosis ne kız kizsam kızacak kadar değil kizmasam gönlüm razı değil
evet genelde oyle yapiyorum ama bugun dinleneyim demistim yarindan itibaren yuklenecegim sporadaO zaman gündüz kendini ona göre ayarlıcan cnm
9. Takımın en azimli en hırslı en istersem alasini yaparım diyen varsa düello teklif ediyorum
Bnde zevk almaya başladım spordan,salona gitmeye başlayalıBıgün başladım spora yeniden, hadi bakalım yarışa
Hadi bakalım, inşallah. Yapacağın spor zorluğunu kendine göre belirle ama mutlaka hareket et. Sporsuz kilo verilmez
Demekki neymiş, konu ben değilmişim
Bir dahakine bakayım abla, sağolasın
İnan muhteşem ötesi birşey. Spor yapmıyorken ben napıyormuşum, neden spor yapmıyormuşum. Bugün raporu uzatmamamın tek sebebi kendimi iyi hissetmemden filan değil, bildiğin spora gitmek için. Evden çıkamazdım çünkü spor için
@mefkurem biz süperiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?