Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

North River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum
Anaaa sen hanımefendimi oldun şimdi

Her zamanki gibi hepsi süperrrr

Kahvaltı yapmak çok güzeldi dimi tuğçe

Abla haklisin yemicektm ama esim yerken cok canm cekti dedm ince bi dilim haketmisimdir heralde hafta ici yakicam ben onu merak etme ablaa. Hem tb unundan yaptm :) bi nebzede olsa affedirir belki
Tmm Tmm hadi affettim bugünlük :))
Zaten başka kaçamak olmıcak

Keki esim istedi yaptm tb unundan aslinda yemicektm ama cok canm cekti cuma diye yedm valla :)
Sosis de almanyadna getirdigm citir sosisler valla bi cuma yiyorm zaten :) ufak sevincler bunlar bukadardan bsi olmaz kizz kizma sen bana :)
Yihuuu sen kendini mı şımartılmış baby hadi tmm gel sarilak
Üçlü olduk ya kız sen ben Nigar
North River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum
oy sen çok yaşa acaba ben ne zaman hanımefendi olacağım

60,g üç top bı porsiyon tatlım bı meyve bi süt bı dlm ekmek değişiminde tabi soslu vs değil

Bence bu hafta yine 2 grup halinde rekabet edelim bu haftaki olmadi yenilen boga misali
Pehlivan değil miydi o kız
Bnde zevk almaya başladım spordan,salona gitmeye başlayalı
aklıma başka başka şeyler geldi tövbe yarabbim

Cnm senle bahar iki takım yapın bu kez kurayla ne dersin
Hee bahar senin Kuman mı poni heryeri baharı at sen
Niye kesik ki cnm belediye uyuyomu :)))
Büyükşehir uyuyor galiba abla çok gecikmese çocuklar bende usumesjnler
Yenilmeyi bunye kabul etmedi yaa acisini cikarmak lazim
Valla abla onceden nasil yedigimi gorsen o halimin yaninda hanimefendi bile az kalir oyle diyim
bana uyar North River sen ne dersin
Savas varsa ben varım baby kiliclarimi bileyim şimdiden tartimi pilinin yenileyip mutfak girişine siper kaziyim
Ama Ama haksızlık buuu rövanş olması lazım
Benim 2 üyem gitti bahar bana gelsin
x

Hee o pehlivandi dimi boga nerden cikti ki tamam yarin takimi ayarlariz o zaman sen cekermisin kurayi ben mi ayarlayim nasil yaoalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…