- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.541
Niue olmadı kızzz ne güzel olduBence bu hafta yine 2 grup halinde rekabet edelim bu haftaki olmadi yenilen boga misali
Aman yarabbimmm dünyanın sonu geldiBnde zevk almaya başladım spordan,salona gitmeye başlayalı
Anaaa sen hanımefendimi oldun şimdiNorth River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum
Tmm bebeğim hadi coştur bizievet genelde oyle yapiyorum ama bugun dinleneyim demistim yarindan itibaren yuklenecegim sporada
Cnm senle bahar iki takım yapın bu kez kurayla ne dersinBence bu hafta yine 2 grup halinde rekabet edelim bu haftaki olmadi yenilen boga misali
Her zamanki gibi hepsi süperrrrMenüm
07:15 2 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 1 dilim çavdar ekmeği
12:42 3 kuru dolma, patlıcanlar minicikti 3 tanesi 1 normal patlıcana denk gelirdi, bir kase cacık
15:40 1 mandalina
17:35 ton balığı, domates, salatalık
3,5 litre su, yarım litre ödem çayı,
60 dk cardio+pilates hızlıydı *3,5=210
30 dk tempolu yürüyüş*2=60
270 puan @Pnrrr-20
Tmm Tmm hadi affettim bugünlük :))Abla haklisin yemicektm ama esim yerken cok canm cekti dedm ince bi dilim haketmisimdir heraldehafta ici yakicam ben onu merak etme ablaa. Hem tb unundan yaptm :) bi nebzede olsa affedirir belki
Niye kesik ki cnm belediye uyuyomu :)))Kızlar elektrik yok acayip üşüdüm yatağa gidiyim en iyisi birazda ordan bakarım takıma
Ah o tuğçe var ya tuğçe tüm listelerde karşıma çıkıyo
Yenilmeyi bunye kabul etmedi yaaNiue olmadı kızzz ne güzel oldu
Tabiki rövanş yapabiliriz
No problem
Valla abla onceden nasil yedigimi gorsen o halimin yaninda hanimefendi bile az kalir oyle diyimAnaaa sen hanımefendimi oldun şimdi
bana uyarCnm senle bahar iki takım yapın bu kez kurayla ne dersin
Ama Ama haksızlık buuu rövanş olması lazımCnm senle bahar iki takım yapın bu kez kurayla ne dersin
Bnde zevk almaya başladım spordan,salona gitmeye başlayalı
Her zamanki gibi hepsi süperrrr
Kahvaltı yapmak çok güzeldi dimi tuğçe
Ben 120 li kilolara nasıl çıktım zannediyosunValla abla onceden nasil yedigimi gorsen o halimin yaninda hanimefendi bile az kalir oyle diyim
Ama artik bizde normal insanlar gibi normal porsiyonlarda tuketecegizBen 120 li kilolara nasıl çıktım zannediyosun
Eee öyle yapıyozya zatenAma artik bizde normal insanlar gibi normal porsiyonlarda tuketecegiz
Bişeyler konuştuk takım, motivasyon vs.E biraktimi smdi gittimi nolduki biseyemi alindi
Keki esim istedi yaptm tb unundan aslinda yemicektm ama cok canm cekti cuma diye yedm valla :)
Yihuuu sen kendini mı şımartılmış baby hadi tmm gel sarilakSosis de almanyadna getirdigm citir sosisler valla bi cuma yiyorm zaten :) ufak sevincler bunlar bukadardan bsi olmaz kizz kizma sen bana :)
Üçlü olduk ya kız sen ben Nigar
North River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum
Pehlivan değil miydi o kızBence bu hafta yine 2 grup halinde rekabet edelim bu haftaki olmadi yenilen boga misali
Bnde zevk almaya başladım spordan,salona gitmeye başlayalı
Hee bahar senin Kuman mı poni heryeri baharı at senCnm senle bahar iki takım yapın bu kez kurayla ne dersin
Büyükşehir uyuyor galiba ablaNiye kesik ki cnm belediye uyuyomu :)))
Yenilmeyi bunye kabul etmedi yaaacisini cikarmak lazim
Savas varsa ben varım baby kiliclarimi bileyim şimdiden tartimi pilinin yenileyip mutfak girişine siper kaziyimValla abla onceden nasil yedigimi gorsen o halimin yaninda hanimefendi bile az kalir oyle diyim
bana uyarNorth River sen ne dersin
Ama Ama haksızlık buuu rövanş olması lazım
Benim 2 üyem gitti bahar bana gelsin
Hee o pehlivandi dimi boga nerden cikti kiYihuuu sen kendini mı şımartılmış baby hadi tmm gel sarilak
Üçlü olduk ya kız sen ben Nigar
oy sen çok yaşa acaba ben ne zaman hanımefendi olacağım
60,g üç top bı porsiyon tatlım bı meyve bi süt bı dlm ekmek değişiminde tabi soslu vs değil
Pehlivan değil miydi o kız
aklıma başka başka şeyler geldi tövbe yarabbim
Hee bahar senin Kuman mı poni heryeri baharı at sen
Büyükşehir uyuyor galiba ablaçok gecikmese çocuklar bende usumesjnler
Savas varsa ben varım baby kiliclarimi bileyim şimdiden tartimi pilinin yenileyip mutfak girişine siper kaziyim
x
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?