- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.661
maşallah kız ben napsam acaba anca hiç yemek yemesem tek çorbayla beslensem belki veririm dr verdigi liste bile işe yaramıyo bana bende birazdan avcılara geçicembenim gibi inat edeceksin...vermeye başlayınca arkası çorap söküğü gibi gelir zaten..durmak yok, yola devam bacım...sakın sporunu bırakma...bebişine geçmiş olsun ..
hmm ...40 bulabilirsinde taraklı olunca her ayakkabı olmuyo...benim kayganada öyle, ayağı taraklı yani...küçük kızımında ayağı ona çekmiş..her ayakkabı olmuyo..
hahahaaaa...ne yaşlılığı kız..ben senden yaşlıyım yaa...anadolu yakası bacım..demiştim ya facedee..ne çabuk unuttun..
murchh dünkü menünde harkaa
bu aralar menülerine bayada dikkatlisin neden kilo veremiyosun acabaa
vücudunu hareketlendirmek lazımm
form çaylar varyaaa
onlardan akşam yatarken içsen yedigin gitse hemen belkiii vücut hareketlenir ne dersinn
Benim dünkü menümm
Sabah kahvaltıda beyaz peynir
yumurta kırması
domates + salatalık
çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğle Nestfit cornflex
ara yok
akşam çiğköfte + 1 bardak kola
Bencede kılo verememem cok anlamsız yesıl caya ara verdım baslıcam tekrardan bakalım ıns ıse yarar....
Cnmm cok az geldı menun bana yemek yemelısın en azından aksamları....
sen yine listene devam et bakalım ne olacak...sabret , hemen gitmiyo bu lanet kilolar..maşallah kız ben napsam acaba anca hiç yemek yemesem tek çorbayla beslensem belki veririm dr verdigi liste bile işe yaramıyo bana bende birazdan avcılara geçicem
maaşallah canım...ileri gitmeyelimde ...olduğumuz yerde kalmak bile bişey yanii..
Günaydınnn arkadaşlarrr hoppidickk çok sevindimmmmm
ben 66,9 kiloyumm 2 ileri gittim 2 geri geldim yine :)))
gecen hafta 67,3 kilo idim giden 400 gram
ama olsun ileri gitmemekte kardır
Eki Görüntüle 265804
tickerımı değiştireyim bariii:82:öhhö öhhöööö...çocuklar gibi seviniyorum bugün ...
tickerımı değiştireyim bariii:82:öhhö öhhöööö...çocuklar gibi seviniyorum bugün ...
spor yaptım canım...yoksa yerimde sayıp duruyodum..tbrk ederim canım güzel kilo vermişsin neler yaptınn ?
:60.:al bayraka salla bariiii çocuklar gibinnnn
bugün hepimiz bayrak sallayalımmm
hadi ilkokul marşıda söyleyelimm
çıktıkk açık alınlaaaa her yılda her savaştaa.... nana ananana anaa
Her yılda milyongen... nanananaaaa
unuttum böyle bişeydiiii
:92:
günaydın kızlar ben bugün hastaneye gidiyorum koca bebegimi cildiye dr götürcem aylık tahlileri var sivilce tedavisi görüyo agır bir ilaç kullanıyo ilaç çigerlerine zarar veriyomu diye ayda bir tahlil için çagırıyorlar geç dönebilirim
KİLOM MALESEF AYNI HAFTALIK 180 DAKİKA SPOR YAPMAMA RAGMEN MENÜLERİME DİKAT ETMEME RAGMEN NEDENİ NEDİR ANLAMADIM ŞU KİLOLARIN GİTMEYİŞİNİ
Günaydın kızlar ...
Kilo bildirimi yapıorum ;
Geçen haftayla aynı 79.0
Ben anlayamıyorum yaa cakıldım kaldım 79 da ne asagı ne yukarı oynıyo tartı.....
Dünkü menüm ;
Sabah ;
Yok
Öğle;
Karışık salata
ıcetea şeftali
Ara;
1 kutu ıce tea
6 adet etı form lımonlu
Aksam;
Patateslı kofte yemegı
az salata
Ara;
1 armut
benim gibi inat edeceksin...vermeye başlayınca arkası çorap söküğü gibi gelir zaten..durmak yok, yola devam bacım...sakın sporunu bırakma...bebişine geçmiş olsun ..
hmm ...40 bulabilirsinde taraklı olunca her ayakkabı olmuyo...benim kayganada öyle, ayağı taraklı yani...küçük kızımında ayağı ona çekmiş..her ayakkabı olmuyo..
hahahaaaa...ne yaşlılığı kız..ben senden yaşlıyım yaa...anadolu yakası bacım..demiştim ya facedee..ne çabuk unuttun..
günaydın hanımlar,kilo bildirimimi yapıyorum 57.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?