- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.601
O bi artı gelsin hele direk kapının önünde
Hele birde eş zayifss iyice göze çarpıyorCanim uzunda olsan kisada olsan o hep var,gercekten kilo buyuk gosteriyo,bende esimden 1 yas buyugum ,ilk defa kendimi gercekten buyuk hissediyorum
Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscsktiYok ablaammm bosa gtmeyecek artik sözzz
Menüm;
Sabah 10.30
2 yumurta
Kıvırcık nane salatalık üzerine nar serpistirdim
Ara 12.30
Sekersiz türk kahvesi
Ögle 15.00
4 yk tavuk ciger
1 kase yogurt
1 etimek
Ara; 17.00
1 koca bardak ayran
Aksam 18.30
İlik suyuna corba 1 kase
1 kase yogurt
Kocaman tabak salata
00.12
Türk kahvesi
2 lt su
dis fırçalama ise yarıyorAc durabilsemmm ahhgercekten maske fikrini uygulayacagimm alisana kadar
Aç durmıcan bebeğim sadece cıss yemicen :))Ac durabilsemmm ahhgercekten maske fikrini uygulayacagimm alisana kadar
Uyuyorum ben artıkmelegimve ben yarın ayarlarız canım takımları yada vaktin varsa senherkesin adını yaz çek kurayi
Günler sonra aç kalmış midem şarkı söylüyor dans edecek kimse yok içerde ebuyuk ses oluyor o yüzden
bende yatiyorum artik yarin ayarlariz o zaman herkese iyi gecelrSen çek canım elin alissin
Nidenmişşş ooooooo
Ben yapamam sanki haaa
Bu hafta 1.olayımda görün
Merve varBanada ordan orta halli bir Rakip varmiki
Beni birau zorliycak, ama yinede galip gelemiycek
Iremin menülerini sana paslıyorum artık tatlım :))Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscskti
Menum
09.00 : 2 yumurta,6 zeytin,2 dilim tamb,biraz peynir,1 mandalina
12.00: 10 badem
13.30: pirasali kabak yemegi,yogurt
16.00: 1 dilim tamb,avakado sos
18.00: ton balikli salata
2.5 litre su, spor yapinca yazcam
Abla haklisin yemicektm ama esim yerken cok canm cekti dedm ince bi dilim haketmisimdir heraldehafta ici yakicam ben onu merak etme ablaa. Hem tb unundan yaptm :) bi nebzede olsa affedirir belki
North River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum
Tuğçeyle pınar yetmiyo gibi bi rkip daha çıktı spordaÇooook teesüflerimi bildiriyorum herkeşlere
40 yılın başı bi güzel spor yapıyoruz kimsede çıkıp bi aferim vavvvv falan dimiyorrr
Disimi gunluk 3 kere fircaliyorum canim su icmeme yariyor
Hele birde eş zayifss iyice göze çarpıyor
Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscskti
Sabah ki salata ya ayrıca bayildim
dis fırçalama ise yarıyor
Halâ sert ayakkabı giyemiyom ama spor ayakkabısında acımıyor şükürAliskin degiliz abla sen alisdira alisdira yap yüregmize incek
Saka bi yana gene arada yapmaya calisiyordn abla hem ayagn kötuydu ama bu hafta güzel bisiler gelcek eminim
Menüyü çok beğendim csnom
Ama gece gece niye kahve içtinki
Sen spora başlamıcanmı.
Bişey anlamana gerek yok kuzum soruma cevap ver :))
1_ bu haftalık hedefin kaç
2_ birisiyle rakip olmak istiyomusun
Hele birde eş zayifss iyice göze çarpıyor
Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscskti
Sabah ki salata ya ayrıca bayildim
dis fırçalama ise yarıyor
Daha bugün başlangıç fazla yapmadımTuğçeyle pınar yetmiyo gibi bi rkip daha çıktı sporda
Menu
Oglen 12.40
Ceyrek kepekli ekmek arasi haslanmis tavuk tursu cok az ketcap
1 dilim ekmek uzerine 1 tatli kasigi tereyag 1 tatli kasigi bal
3 br cay
1 br narcicegi
Ara15.30
1 su bardagi sutlu sekersiz cozunebilir kahve
Kibrit kutusu kadar browni intense
Ve ardindan enfes cikolata tadi sonra bi titremeyle kafaya dank eden pismanlikhemen
2 mil leslie
Aksam 19.30
1 kase tavuk corbasi
1 tabak kiymali 1 yumurtali ispanak
1 kase ev yapimi yogurt
Kaynim keskul istedi sadece bu gunluk yemek kasiginda kalani siyirdim kaynanam yarina kucuk kasede ayirdi yemem dedim yarin sen yemezsen cope dokerim hic acimam dedim
Su 2 lt yakin simdi yuklenecem cunku az ictigimi farkettim
2 mil leslie 30p
30 dk t yuruyus 60p
Yatmadan once 3 mil leslie yapilacak 135p
Toplam 225pPnrrr-12
Halâ sert ayakkabı giyemiyom ama spor ayakkabısında acımıyor şükür
Kızım sen burda yokken ben ne sporlar yapıyodum
Iyiki bikere yapmışım söyler söyler onu söylerim
Rekorum 2 saat 20 dk hiç durmadan bantta yürümüştüm
Bant dışarda yürümeye benzemiyor daha yorucu
Ayak parmaklarım kanamıştı
Vay bee abla icindeki o sporcu kisiligi cikar ozamansüpermis o tabi okadar yorma kendini ama haftada 3-4 gün en az 45 dk spor sart ya zayiflamaya cok yardimci
Yarından itibaren o niyeti eyleme çeviriyozz :))Sporrrrrrrbaslamaya hep niyetlenip hic yapamadıgım bişiiiii
Bugünkü kilona bakmadımBu haftalık hedefim 75.2
Eveeeet istiyoruumm
Anacım 45 dk da spormuVay bee abla icindeki o sporcu kisiligi cikar ozamansüpermis o tabi okadar yorma kendini ama haftada 3-4 gün en az 45 dk spor sart ya zayiflamaya cok yardimci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?