Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O bi artı gelsin hele direk kapının önünde

Canim uzunda olsan kisada olsan o hep var,gercekten kilo buyuk gosteriyo,bende esimden 1 yas buyugum ,ilk defa kendimi gercekten buyuk hissediyorum
Hele birde eş zayifss iyice göze çarpıyor
Yok ablaammm bosa gtmeyecek artik sözzz
Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscskti

Sabah ki salata ya ayrıca bayildim
Ac durabilsemmm ahh gercekten maske fikrini uygulayacagimm alisana kadar
dis fırçalama ise yarıyor

Nidenmişşş ooooooo
Ben yapamam sanki haaa

Bu hafta 1.olayımda görün

Aliskin degiliz abla sen alisdira alisdira yap yüregmize incek
Saka bi yana gene arada yapmaya calisiyordn abla hem ayagn kötuydu ama bu hafta güzel bisiler gelcek eminim

Duydunuz İrem söz dedi 8000 inci kez ama bahar pesie düştü bı kere bu son sozuydu çok pismandi bu yüzden sabah erkenden kalkıp sağlıklı bir kahvalti yapacaktı onikide güne baslamayscskti
Iremin menülerini sana paslıyorum artık tatlım :))

Menum

09.00 : 2 yumurta,6 zeytin,2 dilim tamb,biraz peynir,1 mandalina

12.00: 10 badem

13.30: pirasali kabak yemegi,yogurt

16.00: 1 dilim tamb,avakado sos

18.00: ton balikli salata

2.5 litre su, spor yapinca yazcam

Yaa kahvaltıda meyve bugün bende yaptım canım cok istiyordu artık kahvaltıda tüketicem diger türlü gün icinde canım cok istiyor

Abla haklisin yemicektm ama esim yerken cok canm cekti dedm ince bi dilim haketmisimdir heralde hafta ici yakicam ben onu merak etme ablaa. Hem tb unundan yaptm :) bi nebzede olsa affedirir belki

Bugün komsularda bana kek yap kek yap dedilerrrdeeee direndim yapmadım yapsaydım bi catalcık tadına bakardım :))

North River kuzum dondurma benim evden yaz kis hic eksik olmaz. Bir oturusta bir kutu yeme potansiyelim var yerken farkli birseye donusuyorum resmen ama artik kibar narin hanimefendiler gibi kucuk kaselerle cuma odulu olarak yiyorum

Bendee dondurma yemem öyle koca yaz ya 2 ya 3 defa yemisimdir

Disimi gunluk 3 kere fircaliyorum canim su icmeme yariyor

Aliskin degiliz abla sen alisdira alisdira yap yüregmize incek
Saka bi yana gene arada yapmaya calisiyordn abla hem ayagn kötuydu ama bu hafta güzel bisiler gelcek eminim
Halâ sert ayakkabı giyemiyom ama spor ayakkabısında acımıyor şükür

Kızım sen burda yokken ben ne sporlar yapıyodum
Iyiki bikere yapmışım söyler söyler onu söylerim
Rekorum 2 saat 20 dk hiç durmadan bantta yürümüştüm
Bant dışarda yürümeye benzemiyor daha yorucu
Ayak parmaklarım kanamıştı

Menüyü çok beğendim csnom
Ama gece gece niye kahve içtinki

Sen spora başlamıcanmı.

Aksam komsular toplandık :)) kuaför var bizim sitede onuda cagırdık kas manikür falan filan derkeenn kahveler icildi simdi geldim eve :)

Sporrrrrrr baslamaya hep niyetlenip hic yapamadıgım bişiiiii

Bişey anlamana gerek yok kuzum soruma cevap ver :))

1_ bu haftalık hedefin kaç

2_ birisiyle rakip olmak istiyomusun

Bu haftalık hedefim 75.2
Eveeeet istiyoruumm

Nefisss oluyo :)))) tavsiye ederiim

İştee o biziz esimmm zayıf

Sabah 9 bucukta uyandim canim wc icin bekledim netim bitmek uzereydi kahvaltidan once wc ye cikmamada faydasi olur diye tl yukletmeye gittim kahvaltim o yuzden gecikti bildirim yapip yedim kendimi alistiriyorum zaten erken uyansamda ac icmem gereken haplarim var ister istemez onlari ictim diye bekliyorum kahvaltilarim oglene kayabiliyor o sebepten canim

Afiyet olsuuunnn
Benim kızım birseye kızdıgında yada yapılmasını istemedigi birsey oldugunda parmagını sallayıp nonono diyor sanada ben diyorum

Vay bee abla icindeki o sporcu kisiligi cikar ozaman süpermis o tabi okadar yorma kendini ama haftada 3-4 gün en az 45 dk spor sart ya zayiflamaya cok yardimci

Sporrrrrrr baslamaya hep niyetlenip hic yapamadıgım bişiiiii
Yarından itibaren o niyeti eyleme çeviriyozz :))
Sporsuz liste olmazzzz

Bu haftalık hedefim 75.2
Eveeeet istiyoruumm
Bugünkü kilona bakmadım
Ama sana yüzde 1.5 hedef koydum verirsen listeye girersin belki

Eee rakip kimi istiyon
Vay bee abla icindeki o sporcu kisiligi cikar ozaman süpermis o tabi okadar yorma kendini ama haftada 3-4 gün en az 45 dk spor sart ya zayiflamaya cok yardimci
Anacım 45 dk da spormu ben onu yazmaya utanırım
Puuuuuaahaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…