Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü menüm
9:00 da yarım lt su
10:30 beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çeyrek tatlı turp.
11:00 yeşil çay
13:00 4 tane yaprak sarması, 4 kaşık yoğurt
17:00 1 kase mercimek çorbası
Toplamda 2,5 lt su
Spor Yok maalesef ama kızımla parkta koşup oynadım

Benim hedefim de 2 kilo, 120 lerden kurtulayım en azından. Bu gece tartıldım sonuç çok sevindiriciydi :) inşallah daha fazla da verebilirim
Biz selamlasmadik sanırım merve ben doğum sonrası kilolarımi veriyorum 6 aylık bebisim var 28 yaşındayım hosgeldin :)

beyaz peyniri Beypazarı sodasi olarak okuduğumada göre beyin yandı yine iyi geceler herkese
Akşam yetersiz olmuş salata sebze protein olabilirdi

Aha taş attı tam yatmaya gidiyordum senin saçını başini yolarim abla şimdiden not al haftsya Merve'yi çıtır çıtır yiyeceğim belki kilo yapar rakibim belli
yakalandım sanırım tatlım ben seni gaza getireyim dedim ondan seyettiydim:)

Çooook teesüflerimi bildiriyorum herkeşlere

40 yılın başı bi güzel spor yapıyoruz kimsede çıkıp bi aferim vavvvv falan dimiyorrr
abla sen süpersin bir numarasin yazacak birsey bulamadım ondan atladım sanırım yoksaaa benim bir haftalık toplam spor katsayım kadar spor yapmışsin maşallah :)

Bahar canım istersen senle de rakip olalım pek bi hoşuna gitmiş anladim
Aaa tamam ozaman ben merveyi alayim ikinizde ayni ismi söledignize göre var bisi

M mer_4260 sende kabul ediyormusun rakip olmayi canim azcik cekiselimm bakalim kim kazancak
olalım canım ama sen galip gelemeyecek rakip istemissin o kısmı sana uyar mi bilmem yani

Biz selamlasmadik sanırım merve ben doğum sonrası kilolarımi veriyorum 6 aylık bebisim var 28 yaşındayım hosgeldin :)
Hoş bulduk, oy maşallah bebişine, kolayca kurtulursun inşallah kilolardan...
beyaz peyniri Beypazarı sodasi olarak okuduğumada göre beyin yandı yine iyi geceler herkese
Akşam yetersiz olmuş salata sebze protein olabilirdi
:)))), Beypazarı sodası mııı:). İyi geceler, iyi erimeler...
Dışardan gelince çok açtım hemen çorba içtim, sonra da telefon gelince salata yapmaya üşendim günü böyle kapattım artık.

Merhaba, ay ben diminden beri okuyorum bitiremedim hepsini:). Geldim ablacım( herkes abla diyo) yaş kaç acaba
Takımın kaptanıyım diye öyle diyolar yoksa 25 yaşındayım

Yok kızz
Adım Zühal
45 yaş 3 çocuk 2 torun var
Almanya -köln yakınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…