- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.621
Bi baslasan canim gerisi gelir bende sporu cok seven biri deglm ama yapinca yapiyorsn yani. Yapmadiginda eksik geliyor diätte önemli yeri var bence sadce az yiyerk zayiflama heleki hedefe az kaldiysa zor :)Birdee ben baslayabilsemm
Yarından itibaren o niyeti eyleme çeviriyozz :))
Sporsuz liste olmazzzz
Bugünkü kilona bakmadım
Ama sana yüzde 1.5 hedef koydum verirsen listeye girersin belki
Eee rakip kimi istiyon
Anacım 45 dk da spormuben onu yazmaya utanırım
Puuuuuaahaaaaa
Yarım dilim vardı kızın muhallebisinden artan onu yedim canım acikmadim kahvaltım sağlamdi canım tatlı istedi armut yedim bende :)Tatlım arada çok az olmuş yarım dilim nedir ya
Bende hedefleri yaparBen yatar artik iyi geceler kizlarr
Benim hedefim de 2 kilo, 120 lerden kurtulayım en azından. Bu gece tartıldım sonuç çok sevindiriciydi :) inşallah daha fazla da verebilirimKızlar herkes bu haftalık hedefini yazsın
Gözüme az gelen olursa ben düzeltirim
Abla bugün sirf söz verdim diye başlangıç olsun dedim armut da tatlı niyetineydi :)Neyse ip atlamayla başlanmış ama yeterli değil kuzucuk min.45 dk cardiyo istiyorum
Bencede armutu 1 tane yiseydinya
Geri kalan güzel
Merhaba, ay ben diminden beri okuyorum bitiremedim hepsini:). Geldim ablacım( herkes abla diyo) yaş kaç acaba
Biz selamlasmadik sanırım merve ben doğum sonrası kilolarımi veriyorum 6 aylık bebisim var 28 yaşındayım hosgeldin :)Benim hedefim de 2 kilo, 120 lerden kurtulayım en azından. Bu gece tartıldım sonuç çok sevindiriciydi :) inşallah daha fazla da verebilirim
beyaz peyniri Beypazarı sodasi olarak okuduğumada göre beyin yandı yine iyi geceler herkeseBugünkü menüm
9:00 da yarım lt su
10:30 beyaz peynir, domates, salatalık, biber, çeyrek tatlı turp.
11:00 yeşil çay
13:00 4 tane yaprak sarması, 4 kaşık yoğurt
17:00 1 kase mercimek çorbası
Toplamda 2,5 lt su
Spor Yok maalesef ama kızımla parkta koşup oynadım
yakalandım sanırım tatlım ben seni gaza getireyim dedim ondan seyettiydim:)Aha taş attıtam yatmaya gidiyordum senin saçını başini yolarim abla şimdiden not al haftsya Merve'yi çıtır çıtır yiyeceğim belki kilo yapar rakibim belli
abla sen süpersin bir numarasin yazacak birsey bulamadım ondan atladım sanırım yoksaaa benim bir haftalık toplam spor katsayım kadar spor yapmışsin maşallah :)Çooook teesüflerimi bildiriyorum herkeşlere
40 yılın başı bi güzel spor yapıyoruz kimsede çıkıp bi aferim vavvvv falan dimiyorrr
Bahar canım istersen senle de rakip olalım pek bi hoşuna gitmiş anladimMerve var
olalım canım ama sen galip gelemeyecek rakip istemissin o kısmı sana uyar mi bilmem yani
Bende öyle düşünmüştüm zatenBenim hedefim de 2 kilo, 120 lerden kurtulayım en azından. Bu gece tartıldım sonuç çok sevindiriciydi :) inşallah daha fazla da verebilirim
Hoş bulduk, oy maşallah bebişine, kolayca kurtulursun inşallah kilolardan...Biz selamlasmadik sanırım merve ben doğum sonrası kilolarımi veriyorum 6 aylık bebisim var 28 yaşındayım hosgeldin :)
:)))), Beypazarı sodası mııı:). İyi geceler, iyi erimeler...beyaz peyniri Beypazarı sodasi olarak okuduğumada göre beyin yandı yine iyi geceler herkese
Akşam yetersiz olmuş salata sebze protein olabilirdi
Takımın kaptanıyım diye öyle diyolarMerhaba, ay ben diminden beri okuyorum bitiremedim hepsini:). Geldim ablacım( herkes abla diyo) yaş kaç acaba
Tamam bebeğim yarın bekliyorum o zaman :))Abla bugün sirf söz verdim diye başlangıç olsun dedim armut da tatlı niyetineydi :)
Heee anacım şöyleeeabla sen süpersin bir numarasin yazacak birsey bulamadım ondan atladım sanırım yoksaaa benim bir haftalık toplam spor katsayım kadar spor yapmışsin maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?