Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelsinnnn şubat hedefleri

2 ŞUBAT HEDEF LİSTESİ ____

mefkurem ___ 87 / 82 / -5
nanekekik ___75 / 70/ -5
Melegimve ben ___ 88/ 83 / -5
Eyledi____ 95.2/90.5/ -4.7
Kocasınınnar tanesi ___106/101/-5
Poni Bon ____79.5/74/5.5
askrhpozitif_____79,6/78/1,6
Warriorinside__75,6/68/7,6
Pnrrr-20____73.3/68.8/-4.5
tugcekrblt ____64,2/60/-4,2
mer_4260 ____ 67.6/63.6/ -4
asfarovski ____69.3/66/3.3
canan456_____76.6/73/3.6
Nilyyyaaannn——83.2/77/-6.2
Sweetyy83______64.6/63.6/-1

Canim bence detoks isine falan girme daha ,tabi daha tecrubeliler var ama o isler kilo duraksayinca falan bence

Ben biraktiktan sonra iyi kaynatmissiniz kizlar,bizde yine bobrek kumu muhabbetine uyandik esim fenaydi, uyuyamadim simdi. Gercekten saglik en onemlisi Allah herkese saglikli bir yasam nasip etsin,opuldunuz yarin gorusuruz insalah

Kız pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Mefkurem ben haftaya demiştim ama Merve kendi kasindi onuda rakip alıyorum
Ben yatar sümüklu kuzum pek bi nazli gideyim az Sarılayim sabah görüsürüz iyi geceler
Oy kıyamam tikanmasinda o aylarda yıkanınca hiç uyuyamiyorlar
Takımın kaptanıyım diye öyle diyolar yoksa 25 yaşındayım

Yok kızz
Adım Zühal
45 yaş 3 çocuk 2 torun var
Almanya -köln yakınları
Süper babaanne seni çok seviyoruz
Maksimum da 4 yaparız ozaman:)

Wuhuuuu rakip dişli çıktı
Valla bana uyar North River bacimda benim hirsimdan korkup hayır demesse neden olmasın:)
cekirge sen yokken buralar hep dutluktu

Bant detoxu yapalım İrem senle ben agİmizi bantlariZ yuzkarasids seçildik
_____9.TAKIMMMMM ____

Cumayi bekleyin o starları adımı yazdıracagim
Bı zamanlar bı nane vardı diyeceksiniz sevgi dolu insancıl(tmm bende inanmadım) sizi tanımayacagim o zaman
Ne istiyorsunuz tiyo mu deyip yüksekten bakacagim
Çok egleneceguk cokkkk
Yalnız değilsin baharla beraber :)))

Artı gelmeyin şekerim benim suçummu :))

Bugünlük bu kadar kızlar gözlerim acıdı ben nen nen yapıcam :))

Haftasonu kimsede abartı cıss bişey görmek istemiyorum

Haftaya güzel bi eksiyle başlamaya çalışalım

Iyiiiii gecelerrrrrr
Hafta sonu da neymiş neyin lüksü bizim aslanlar her daim avlanirlar
Halbuki nasil da hevesli hevesli lesliemi yapmistim birde dus alip yatagima yatmistimmm gormez olaydi gozleeriiiiimmm neyse ben bir yüz karası olarak zibariyim barii
[/QUOTE]
İrem bu hafta pesindeyim sıkı takipteyim gormeyecegim öyle ucundan tırtıklı menü ona göre nefesimi ensende hisset
Uyumadım daha

Aklımdakinide yapıp rahatlayım

Şubet hedefleri için son 1 hafta

Hedeflerini tutturanlarda kendilerini salmasınlar
1 ayda En yüksek yüzdesi olan ocak ayının andrea liması seçilecek

Bu olmasaydı iyiydi bak ben Ağustos böceği misali yattım yattım son haftada 7 kg veremem yahu Mart hedeflerinde goruselim
Ben biraktiktan sonra iyi kaynatmissiniz kizlar,bizde yine bobrek kumu muhabbetine uyandik esim fenaydi, uyuyamadim simdi. Gercekten saglik en onemlisi Allah herkese saglikli bir yasam nasip etsin,opuldunuz yarin gorusuruz insalah
çok geçmiş olsun canım yoğurt suyu için eşin bol bol ahhh valla şifa
Bizde geçen sene çok çektik ama hepside düşmedi hala ara ara burdayım diyor ki erkekler çok daha zor düşürüyor

çok geçmiş olsun canım yoğurt suyu için eşin bol bol ahhh valla şifa
Bizde geçen sene çok çektik ama hepside düşmedi hala ara ara burdayım diyor ki erkekler çok daha zor düşürüyor
Saol canim, oyleymis erkeklerde daha zormus, kac gundur yoktu bitti heralde dedik yeniden cikti

Unutur muyum abla 18:00ten sonra bitti

Seni gidi seni

Evet ihlamurda iyi geliyor odasında soğan kesip köy lahmacunxu gibi koksada mikroplari topluyor

Aaaa korktunnn mu

Elini korkak alıştırma abla ban a hiç acıma sporsa spor detosa detox kemiğin benim yağlar senin
yuh ki 600 g versen 1.01 eder havada karada tutar [/QUOTE]
Ne korkçam kızzz
Kizlar biraz once kaynanamla 2 mil leslie yaptik sabah uyandigimda barut gbiydim hic konusmuyodum da ogleden sonra kahvalti yapinca kendime geldim sanirsam
Kaynananla spor yaptın.e iyi kadın sana uymaya çalışıyor o zaman.devamını dileriz.e 2 mille başlasaydın ya irem .kadincagiza eziywt etme
spora bende başlayacağım hamilelik yogası hamilelik platesi tarzında
Oo süper.
Tamam inşallah . o melül melül meleywn kuzular kısmına bayıldım.haklısın abl
Kızlar herkes bu haftalık hedefini yazsın
Gözüme az gelen olursa ben düzeltirim
Ben -1 diyorum.yanl 73.3olmak.
Tabl 72.9 olsun kwske.bu da hayalim.bu haftalik yani.

haklisin canim.
Azmlne hayranim.

Hadi şimdi kalktım spor ayakkabılarımı giyorum

Evet guzelimm menuler beni mahvediyor agzima maske takmayi bile dusundum agzima bisey atacagim zaman onu cikarmam gerekecek agzima lokma girmeden once hic degilse ufak bi engel olur
Yok yok maske takma.

Ben kendime neden kilo vermek istediimi hatirkatan bir yazi hazirlamistim .her sabah onu okuyup kilo vermeyi niyet Derek gune badliyordum bir ara..ayna karsisinda.bl dene lstersen.

Spor yapıldıysa kesin olmuştur
Malesef olmadı.bu gece 1 e doğru uyudu kuzular.
Kız tabak kim biz kim 6yk susuz budur olcumuz
canan mı gönderdi keki sanada her cuma yarım sosis ne kız kizsam kızacak kadar değil kizmasam gönlüm razı değil
Hop hop

Ben bişi yapmadım bacım
Ihale bana kalmasın lütfen

Tamamdir kaptancim
Ayyy kontws olmusum ya ben

Even atlattik inshallah zuhal abla..pzt.eksi ggelmem lazim.yoksa Kalan 4 gun haftasobu artisindan gidiyor.-1 i gwcemiyorum.

Çooook teesüflerimi bildiriyorum herkeşlere

40 yılın başı bi güzel spor yapıyoruz kimsede çıkıp bi aferim vavvvv falan dimiyorrr

Devamlılığı sağlanırsa tabiki tebrik edilip, aferin denilecek

Nidenmişşş ooooooo
Ben yapamam sanki haaa

Bu hafta 1.olayımda görün

Aman Allahım rakiplerim çoğaldı, tüm takım sporcu olacak ne güzel

İkracım kilona göre beslenmen biraz yetersiz, çorbanın yanında yoğurt veya salata olabilirdi. Sabah kahvaltına 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Öğle yemeğine de bol yeşilliklerden oluşan salata ekleyebilirdin. Ani acıkmalarının önüne geçersin böylelikle.

Hedefim Tuğçe tarafından beğenildi

Kuru fasulye o saatte şişirir seni, inşallah tartıya yansımaz ama yanına salata da yiyebilirdin.

Bende yarın inşallah 2 saat sporu hedefliyorum bakalim

Allahım okuduklarıma inanamıyorum, herkeşler spor hedefi yapmaya başlamış ya

Starım ben starım starım starım
Star doğdum zaten ben starım starım

Abla şubat hedeflerimde bir hata yok mu, ben kilo alıp geri veremem

Günaydın fit olma yolunda ilerleyen, yolda ayağı takılıp düşen, fit olup yuvadan uçan nadide hanımlar

Gece sızmışım, sonra öksürükle uyandım ve hala uyuyamadım. Öksürmekten yorgun düşüyorum ve yine öksürmekten uyuyamıyorum. Resmen bıktım

İçimde ıhlamur tomurcuğu oluştu, zencefilden gına geldi, motoru pislenmiş traktör gibi öksürüp duruyorum.

Hadi kahvaltıya kaçtım ben , muck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…