Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.681
Tugcecigim sisiride bugün atarım diye düşünüyorumDevamlılığı sağlanırsa tabiki tebrik edilip, aferin denilecek
Aman Allahım rakiplerim çoğaldı, tüm takım sporcu olacak ne güzel
İkracım kilona göre beslenmen biraz yetersiz, çorbanın yanında yoğurt veya salata olabilirdi. Sabah kahvaltına 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Öğle yemeğine de bol yeşilliklerden oluşan salata ekleyebilirdin. Ani acıkmalarının önüne geçersin böylelikle.
Hedefim Tuğçe tarafından beğenildi
Kuru fasulye o saatte şişirir seni, inşallah tartıya yansımaz ama yanına salata da yiyebilirdin.
Allahım okuduklarıma inanamıyorum, herkeşler spor hedefi yapmaya başlamış ya
Starım ben starım starım starım
Star doğdum zaten ben starım starım
Abla şubat hedeflerimde bir hata yok mu, ben kilo alıp geri veremem
Biter inşallahSaol canim, oyleymis erkeklerde daha zormus, kac gundur yoktu bitti heralde dedik yeniden cikti
Ben bilmem canan hanımUnutur muyum abla 18:00ten sonra bitti
Seni gidi seni
Evet ihlamurda iyi geliyor odasında soğan kesip köy lahmacunxu gibi koksada mikroplari topluyor
Aaaa korktunnn mu
Elini korkak alıştırma ablaban a hiç acıma sporsa spor detosa detox kemiğin benim yağlar senin
yuh ki 600 g versen 1.01 eder havada karada tutar
Ne korkçam kızzz
Kaynananla spor yaptın.e iyi kadın sana uymaya çalışıyor o zaman.devamını dileriz.e 2 mille başlasaydın ya irem .kadincagiza eziywt etme
Oo süper.
Tamam inşallah . o melül melül meleywn kuzular kısmına bayıldım.haklısın abl
Ben -1 diyorum.yanl 73.3olmak.
Tabl 72.9 olsun kwske.bu da hayalim.bu haftalik yani.
haklisin canim.
Azmlne hayranim.
Yok yok maske takma.
Ben kendime neden kilo vermek istediimi hatirkatan bir yazi hazirlamistim .her sabah onu okuyup kilo vermeyi niyet Derek gune badliyordum bir ara..ayna karsisinda.bl dene lstersen.
Malesef olmadı.bu gece 1 e doğru uyudu kuzular.
Hop hop
Ben bişi yapmadım bacım
Ihale bana kalmasın lütfen
Gel o zamanEven atlattik inshallah zuhal abla..pzt.eksi ggelmem lazim.yoksa Kalan 4 gun haftasobu artisindan gidiyor.-1 i gwcemiyorum.
Devamlılığı sağlanırsa tabiki tebrik edilip, aferin denilecek
Aman Allahım rakiplerim çoğaldı, tüm takım sporcu olacak ne güzel
İkracım kilona göre beslenmen biraz yetersiz, çorbanın yanında yoğurt veya salata olabilirdi. Sabah kahvaltına 1 dilim ekmek ekleyebilirsin. Öğle yemeğine de bol yeşilliklerden oluşan salata ekleyebilirdin. Ani acıkmalarının önüne geçersin böylelikle.
Hedefim Tuğçe tarafından beğenildi
Kuru fasulye o saatte şişirir seni, inşallah tartıya yansımaz ama yanına salata da yiyebilirdin.
Allahım okuduklarıma inanamıyorum, herkeşler spor hedefi yapmaya başlamış ya
Starım ben starım starım starım
Abla şubat hedeflerimde bir hata yok mu, ben kilo alıp geri veremem
Kuzu bı çaresi yok mu ya hep mi böyle hastalıktan mı bide şu dumanı çıkan şeyden kullanıyor musun gerçi sen sporcusun sanmıyorum ama Zuhal abladan da beklemezdimGünaydın fit olma yolunda ilerleyen, yolda ayağı takılıp düşen, fit olup yuvadan uçan nadide hanımlar
Gece sızmışım, sonra öksürükle uyandım ve hala uyuyamadım. Öksürmekten yorgun düşüyorum ve yine öksürmekten uyuyamıyorum. Resmen bıktım
İçimde ıhlamur tomurcuğu oluştu, zencefilden gına geldi, motoru pislenmiş traktör gibi öksürüp duruyorum.
Hadi kahvaltıya kaçtım ben , muck
Kiz niye sabah sabah çıktın yataktan tartildim mı bugün benimkiler in bı kısmı uyurken yanmışGünaydın gençlik an itibariyle spor salonuna gelmiş bulunuruyirum yansın yağlar degilmi
iyi uykular size koyun koyuna ohh missHerkese gunaydin. Mutlu haftasonlarigece gece ne cok sey yazmissiniz oyle zor bitirdim gecmisi. Simdide ikinci uykuma gececegim kizim uyudu 1 2 saat bende uzanayim yanina hepinizi opuyorum
Biter inşallah
Ben bilmem canan hanımsen sarma yiyorsun takım sarma gününden çıkmış gibi oluyor sen kek yiyorsun kek yiyorlar gzili örgüt mu kurdun kız
Gel o zaman
tutmus çoktan hedefin niye bu artistlik bana mı laf çarpıyordu tutturamiyorum diye
Kuzu bı çaresi yok mu ya hep mi böyle hastalıktan mı bide şu dumanı çıkan şeyden kullanıyor musun gerçi sen sporcusun sanmıyorum ama Zuhal abladan da beklemezdimmesela
Kiz niye sabah sabah çıktın yataktan tartildim mı bugün benimkiler in bı kısmı uyurken yanmışbirinci belli ikinci kim
iyi uykular size koyun koyuna ohh miss
Günaydınnnn takımı kim açtı bakiyim hani nerde kahveler çaylar yahu tamam benim tel dosya ekleyemiyorum ama sizde de hiç ikram yok surda yeni listeye girmiş azimli bir kaptan yardımcınız var ya accuk simartilmak bizimde hakkımız (kocan simartsin diyenlerin bugün karnı zil çalsın)
Gunaydin kizlar
Günaydın arkadaşlar
Dün menü paylaşamadım şimdi yazayım
Sabah 10.00
2 yumurta
Süzme peynir
Çay
Ara kahve
Ara çay ve yarım tandır gevreği
Aksam 18.00
firin kebabı
Etli ekmek sevmem ama firin kebabını affetmem:))
Akşam 20.00 1 küçük elma
Suu 2.5 litre
Günaydın herkese
Dün gece geç yattm, sabah tatil gnü mis gibi uyuyacaktım kızım 10da 'anne bak güneşdiye uyandırdı ıptıs ıptıs güne bomba gibi başladık
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
yakalandım sanırım tatlım ben seni gaza getireyim dedim ondan seyettiydim:)
abla sen süpersin bir numarasin yazacak birsey bulamadım ondan atladım sanırım yoksaaa benim bir haftalık toplam spor katsayım kadar spor yapmışsin maşallah :)
Bahar canım istersen senle de rakip olalım pek bi hoşuna gitmiş anladim
olalım canım ama sen galip gelemeyecek rakip istemissin o kısmı sana uyar mi bilmem yani
_____9.TAKIMMMMM ____
_____BU HAFTANIN ENLERİ __
STARLARRRRRRRRRRR
tugcetugcem
KRALİÇELERRRRRR 
@eyledi
KONTESLERRRRRR
@melegimve ben
@canan456
@Warriorinside
@mefkurem
@pnrrr-20
PRENSESLERRRRRRR
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
KÜL KEDİLERİİİİİİİİİ
@Sweetyy83
mine006
@Kyezdn
@Poni Bon
YÜZ KARALARIIIIIII
Pufuduks
North River
Stsr %3 +
Kraliçe %2 +
Kontes %1.5+
Prenses %1+
Külkedileri%0-1
Yüzkaraları %++
Günaydın fit olma yolunda ilerleyen, yolda ayağı takılıp düşen, fit olup yuvadan uçan nadide hanımlar
Gece sızmışım, sonra öksürükle uyandım ve hala uyuyamadım. Öksürmekten yorgun düşüyorum ve yine öksürmekten uyuyamıyorum. Resmen bıktım
İçimde ıhlamur tomurcuğu oluştu, zencefilden gına geldi, motoru pislenmiş traktör gibi öksürüp duruyorum.
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
tişikkür bebişimAbla supersin gercektenherkesin harci degil 1.5 saat kosuu
Offf çok zor olur cnm yaaBen biraktiktan sonra iyi kaynatmissiniz kizlar,bizde yine bobrek kumu muhabbetine uyandik esim fenaydi, uyuyamadim simdi. Gercekten saglik en onemlisi Allah herkese saglikli bir yasam nasip etsin,opuldunuz yarin gorusuruz insalah
Yok Yok merveyi yedirtmem sana :)) M mer_4260Kız pilavdan dönenin kaşığı kırılsınMefkurem ben haftaya demiştim ama Merve kendi kasindi onuda rakip alıyorum
Bendi siziiiiiSüper babaanne seni çok seviyoru
Siz yeterki star olun cicim ben zevkle ilan ederimCumayi bekleyin o starları adımı yazdıracagim
Bı zamanlar bı nane vardı diyeceksiniz sevgi dolu insancıl(tmm bende inanmadım) sizi tanımayacagim o zaman
Ne istiyorsunuz tiyo mu deyip yüksekten bakacagim
Çok egleneceguk cokkk
neyse ben insaflı davranmışım :)) ama hedefler min.Ben -1 diyorum.yanl 73.3olmak.
Tabl 72.9 olsun kwske.bu da hayalim.bu haftalik yani.
Aaaa ama ama biraz övünki devamı gelsinevamlılığı sağlanırsa tabiki tebrik edilip, aferin denilecek
Kız illa aynı olacak değilya onlar min.hedefler :))bla şubat hedeflerimde bir hata yok mu, ben kilo alıp geri veremem
Ben o öksürüğü çok iyi bilirim cnm bende de bi başladımı aylar sürerGünaydın fit olma yolunda ilerleyen, yolda ayağı takılıp düşen, fit olup yuvadan uçan nadide hanımlar
Kız listeye girince bi enerji gelmiş sana :))Günaydınnnn takımı kim açtı bakiyim hani nerde kahveler çaylar yahu tamam benim tel dosya ekleyemiyorum ama sizde de hiç ikram yok surda yeni listeye girmiş azimli bir kaptan yardımcınız var ya accuk simartilmak bizimde hakkımız (kocan simartsin diyenlerin bugün karnı zil çalsın)
Doktor değiştirecez, şu verdiği ilaçlar bu hafta bitiyor. Çaresi olur inşallah
Dumanı çıkan şey ne ki, buhar makinesi filan mı?
Sende özlendin bebeğimGünaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?