Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tugcecigim sisiride bugün atarım diye düşünüyorum

Herkese gunaydin. Mutlu haftasonlari gece gece ne cok sey yazmissiniz oyle zor bitirdim gecmisi. Simdide ikinci uykuma gececegim kizim uyudu 1 2 saat bende uzanayim yanina hepinizi opuyorum

Saol canim, oyleymis erkeklerde daha zormus, kac gundur yoktu bitti heralde dedik yeniden cikti
Biter inşallah
Ben bilmem canan hanım sen sarma yiyorsun takım sarma gününden çıkmış gibi oluyor sen kek yiyorsun kek yiyorlar gzili örgüt mu kurdun kız
Even atlattik inshallah zuhal abla..pzt.eksi ggelmem lazim.yoksa Kalan 4 gun haftasobu artisindan gidiyor.-1 i gwcemiyorum.
Gel o zaman
tutmus çoktan hedefin niye bu artistlik bana mı laf çarpıyordu tutturamiyorum diye
Kuzu bı çaresi yok mu ya hep mi böyle hastalıktan mı bide şu dumanı çıkan şeyden kullanıyor musun gerçi sen sporcusun sanmıyorum ama Zuhal abladan da beklemezdim mesela
Günaydın gençlik an itibariyle spor salonuna gelmiş bulunuruyirum yansın yağlar degilmi
Kiz niye sabah sabah çıktın yataktan tartildim mı bugün benimkiler in bı kısmı uyurken yanmış birinci belli ikinci kim
Herkese gunaydin. Mutlu haftasonlari gece gece ne cok sey yazmissiniz oyle zor bitirdim gecmisi. Simdide ikinci uykuma gececegim kizim uyudu 1 2 saat bende uzanayim yanina hepinizi opuyorum
iyi uykular size koyun koyuna ohh miss

Günaydınnnn takımı kim açtı bakiyim hani nerde kahveler çaylar yahu tamam benim tel dosya ekleyemiyorum ama sizde de hiç ikram yok surda yeni listeye girmiş azimli bir kaptan yardımcınız var ya accuk simartilmak bizimde hakkımız (kocan simartsin diyenlerin bugün karnı zil çalsın )

Doktor değiştirecez, şu verdiği ilaçlar bu hafta bitiyor. Çaresi olur inşallah

Dumanı çıkan şey ne ki, buhar makinesi filan mı?

Abooo bedduanın alası, karınlar zil çalmasın lütfen

Listeye yeni giren birinin asli görevi ki sen yardımcı olarak bizden daha iyi biliyorsun takımı ilk 1 e sokmak
Sonrasında şımartırız bence
Ihlamur var içersen, kahve faslına henüz geçemedim. Aldığım bir duyuma göre kahvenin yanında pişmaniye çok güzel gidiyormuş. Tabii sadece duyum. Çünkü bugün kınaya gideceğim için spor yapamayabilirim, ee yakamayacağım kaloriyi almaya gerek yok. İmza:AkıllıBıdıkBen

Günaydınlar olsunnnn

Günaydın tatlım
Etli ekmek sevilmez mi be

Günaydın herkese

Dün gece geç yattm, sabah tatil gnü mis gibi uyuyacaktım kızım 10da 'anne bak güneş diye uyandırdı ıptıs ıptıs güne bomba gibi başladık

Günaydın ponicim

Seni en azından kızın 10 da uyandırmış, beni kumam yani öksürüğüm gece yarısı uyandırdı

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim

Günaydın , iyiyiz spora başladık takımca, başlamayanlar da karar verdi:)
Sen nasılsın

uyar uyar bakalim ne olucak

Kontes ne demek abla valla cahilligme ver bilmiyorm
Ama iyi bsi oldugnu umuyorumm

Bu arada ellerine saglik Abla ugrasmissin okadar hedefler icinde, hedefim süper ama insallah subat hedefimede ulasmak icin 68.8 olur

Canim öksürük icin surup al bari aslinda karabiber bal limon karisimi var oda kesiyor öksürügü ona bi bak cnm belki iyi gelir gece uykudna uyanmak feci oluyor cnkü

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim

Günaydin canimm
Sende özlendin neler yapiyorsun nasil gidiyor

Ayyy geçmişi yarıda kestim bi selam verem önce :))

Günaydınnnn ormanların kraliçe aslanları

Bol hareketli az kalorili bi hafta sonu herkese
Önce kahvaltımı ettim şimdi kahve eşliğinde sizinleyim

Bugün misafirde gelecek akşama ama olsundu

Abla supersin gercekten herkesin harci degil 1.5 saat kosuu
tişikkür bebişim
Ben biraktiktan sonra iyi kaynatmissiniz kizlar,bizde yine bobrek kumu muhabbetine uyandik esim fenaydi, uyuyamadim simdi. Gercekten saglik en onemlisi Allah herkese saglikli bir yasam nasip etsin,opuldunuz yarin gorusuruz insalah
Offf çok zor olur cnm yaa

Kız pilavdan dönenin kaşığı kırılsın Mefkurem ben haftaya demiştim ama Merve kendi kasindi onuda rakip alıyorum
Yok Yok merveyi yedirtmem sana :)) M mer_4260
Bu hafta ikinizinde rakibi var
Haftaya yarışın

Süper babaanne seni çok seviyoru
Bendi siziiiii

Siz yeterki star olun cicim ben zevkle ilan ederim
Zaten alt tarafa yazarken ellerim titriyodu

Ben -1 diyorum.yanl 73.3olmak.
Tabl 72.9 olsun kwske.bu da hayalim.bu haftalik yani.
neyse ben insaflı davranmışım :)) ama hedefler min.

evamlılığı sağlanırsa tabiki tebrik edilip, aferin denilecek
Aaaa ama ama biraz övünki devamı gelsin

Star doğdum zaten ben starım starım

bla şubat hedeflerimde bir hata yok mu, ben kilo alıp geri veremem
Kız illa aynı olacak değilya onlar min.hedefler :))

Ben o öksürüğü çok iyi bilirim cnm bende de bi başladımı aylar sürer

Kız listeye girince bi enerji gelmiş sana :))
Kendi adıma ben memnunum bu halinden
Sen yeterki gel bebeğim ben seni sevip okşarım kahvenide yaparım :)

Doktor değiştirecez, şu verdiği ilaçlar bu hafta bitiyor. Çaresi olur inşallah

Dumanı çıkan şey ne ki, buhar makinesi filan mı?

Heee makine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…