- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.701
Kontes ne demek abla valla cahilligme ver bilmiyorm
Ama iyi bsi oldugnu umuyorumm
Bu arada ellerine saglik Abla ugrasmissin okadar hedefler icinde, hedefim süper ama insallah subat hedefimede ulasmak icin 68.8 olur
Güzel olmuş minecim heralde tandırın yanında salata vs.vardırGünaydın arkadaşlar
Dün menü paylaşamadım şimdi yazayım
Sabah 10.00
2 yumurta
Süzme peynir
Çay
Ara kahve
Ara çay ve yarım tandır gevreği
Aksam 18.00
firin kebabı
Etli ekmek sevmem ama firin kebabını affetmem:))
Akşam 20.00 1 küçük elma
Suu 2.5 litre
Erken kalkan yol alır demişler :))Günaydın herkese
Dün gece geç yattm, sabah tatil gnü mis gibi uyuyacaktım kızım 10da 'anne bak güneşdiye uyandırdı ıptıs ıptıs güne bomba gibi başladık
Ohhh aile saadeti ne güzelll :))Günaydın hanımlar erken kalktık bugün ama sevgili eşim kızımla oyun oynadı bende 2 saat deliksiz uyudum kahvaltı da hazırlanmış bende kızımı uyuttum kahvaltı yaptık :))
Gece dörtte yattım genede kalktım spor aşkına seni yenme aşkına canısıBiter inşallah
Ben bilmem canan hanımsen sarma yiyorsun takım sarma gününden çıkmış gibi oluyor sen kek yiyorsun kek yiyorlar gzili örgüt mu kurdun kız
Gel o zaman
tutmus çoktan hedefin niye bu artistlik bana mı laf çarpıyordu tutturamiyorum diye
Kuzu bı çaresi yok mu ya hep mi böyle hastalıktan mı bide şu dumanı çıkan şeyden kullanıyor musun gerçi sen sporcusun sanmıyorum ama Zuhal abladan da beklemezdimmesela
Kiz niye sabah sabah çıktın yataktan tartildim mı bugün benimkiler in bı kısmı uyurken yanmışbirinci belli ikinci kim
iyi uykular size koyun koyuna ohh miss
Nekadar erken kalkarsan okadar çok kalori yakarsin bide böyle düşün:)Günaydın herkese
Dün gece geç yattm, sabah tatil gnü mis gibi uyuyacaktım kızım 10da 'anne bak güneşdiye uyandırdı ıptıs ıptıs güne bomba gibi başladık
Afiyet olsun ablam bu hafta iyi kistin az bile yemişsinBugün kahvaltı ederken birden aklıma ne geldi
Dün ben peynirli tost yemiştim içinde 2 dil.de pastırma vardı onu yazmayı unuttum
Jeton yeni düştü
Ziyafet olmuş sana afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar
Dün menü paylaşamadım şimdi yazayım
Sabah 10.00
2 yumurta
Süzme peynir
Çay
Ara kahve
Ara çay ve yarım tandır gevreği
Aksam 18.00
firin kebabı
Etli ekmek sevmem ama firin kebabını affetmem:))
Akşam 20.00 1 küçük elma
Suu 2.5 litre
Sen cuma 1.lige taşı bize elini sıcak sudan soğuk suya sokan bizden değildir:)Günaydınnnn takımı kim açtı bakiyim hani nerde kahveler çaylar yahu tamam benim tel dosya ekleyemiyorum ama sizde de hiç ikram yok surda yeni listeye girmiş azimli bir kaptan yardımcınız var ya accuk simartilmak bizimde hakkımız (kocan simartsin diyenlerin bugün karnı zil çalsın)
Kül kedisi prensese dönüşür_____9.TAKIMMMMM ____
_____BU HAFTANIN ENLERİ __
STARLARRRRRRRRRRR
tugcetugcem
KRALİÇELERRRRRR 
@eyledi
KONTESLERRRRRR
@melegimve ben
@canan456
@Warriorinside
@mefkurem
P pnrrr -20
PRENSESLERRRRRRR
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
KÜL KEDİLERİİİİİİİİİ
@Sweetyy83
@mine006
@Kyezdn
@Poni Bon
YÜZ KARALARIIIIIII
@KocasininNarTanesi
@nanekekik
Stsr %3 +
Kraliçe %2 +
Kontes %1.5+
Prenses %1+
Külkedileri%0-1
Yüzkaraları %++
Geçmiş olsnnGünaydın fit olma yolunda ilerleyen, yolda ayağı takılıp düşen, fit olup yuvadan uçan nadide hanımlar
Gece sızmışım, sonra öksürükle uyandım ve hala uyuyamadım. Öksürmekten yorgun düşüyorum ve yine öksürmekten uyuyamıyorum. Resmen bıktım
İçimde ıhlamur tomurcuğu oluştu, zencefilden gına geldi, motoru pislenmiş traktör gibi öksürüp duruyorum.
Hadi kahvaltıya kaçtım ben , muck
Süper bnde öğldn snr gidicem.1 hafta sonra btiyo salonGünaydın gençlik an itibariyle spor salonuna gelmiş bulunuruyirum yansın yağlar degilmi
Bağlıyormda kuru kalktı bugünErken kalkan yol alır demişler :))
Gece ne yapıyosunuz bez bağlıyonmu kıza
Uzatacakmısın tekrarSüper bnde öğldn snr gidicem.1 hafta sonra btiyo salon
saol ablam Allah razı olsun :)Ohhh aile saadeti ne güzelll :))
Aminnnn inş.Merhaba hanımlar, bana günaydın size tünaydın:). Sabah tartı beni çok sevindirdi, sizi iki katı sevindirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?