Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet sabah öyle yaptım , 2 yumurta ekledim kahvaltıma, yarım dilim de ekmek. Gitgide öğrenicem inşallah , sizin tecrübelerinizden de faydalanıcam tabiki:)

. Aaa ben Zeyna mı olmuşum:))))

Merak etme kaptancım. Havada karada yeneriz bu zeynaları.

Doktor değiştirecez, şu verdiği ilaçlar bu hafta bitiyor. Çaresi olur inşallah

Dumanı çıkan şey ne ki, buhar makinesi filan mı?
İcseydin bilirdin anlardın hemen akıllı bıdık
Onu pişmaniye satışları artsın diye uyurmuslardir
Günaydınnnn eda
Günaydınnnn mine aman dikkat bak freeyim diye ozgurluge kosma bak örnek ben izinde hep kilo alınıyor
Günaydın pınar
Zayıflamak için tarif veriyorum hanımlarrrr. Emziren anneler, hamileler, tansiyon vb sağlık problemi olanlar lütfen doktorunuza danışmadan uygulamayınız.

Eki Görüntüle 2101528
Grubun yüzde 70 i emziriyor
Günaydın herkese

Dün gece geç yattm, sabah tatil gnü mis gibi uyuyacaktım kızım 10da 'anne bak güneş diye uyandırdı ıptıs ıptıs güne bomba gibi başladık
gunaydij poni daha ne istiyorsun

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
Günaydınnnn kız dün nerelerdeydin
Bende gune kabusla basladim gorumcecigimi kayin babam evinden almaya gitti aksamin 11 ine kadar bizdeler malesef 2 de cocuklaa
Tatlim sen insanları istemezsen onlarda seni istemez
Senden önce onlar vardı ikimizde o evin kızısiniz senin kızını gelinin istemese hoş mu her zaman kendi yerine koy hayat senin içinde daha kolay olur
Günaydınnnn sultan
Ben hep enerjigimde enerjimi somurenler oluyor arada
Ben o Merve'yi haftayada havada karada yerim M mer_4260
Günaydın hanımlar erken kalktık bugün ama sevgili eşim kızımla oyun oynadı bende 2 saat deliksiz uyudum kahvaltı da hazırlanmış bende kızımı uyuttum kahvaltı yaptık :))
Ohhh keyfe gel kiskanmadim ki
Gece dörtte yattım genede kalktım spor aşkına seni yenme aşkına canısı
Benim tartıda pek oynama yok ama emin sonradan bir bir eksiye dusecem rakibe
-7 ile başlıyordu benim tartı bilmem anlatabildim mi
Bugün kahvaltı ederken birden aklıma ne geldi

Dün ben peynirli tost yemiştim içinde 2 dil.de pastırma vardı onu yazmayı unuttum
Jeton yeni düştü

Sen cuma 1.lige taşı bize elini sıcak sudan soğuk suya sokan bizden değildir:)
Kız mağlubiyeti şimdiden kabullendin mi
Bugün çocuk görme durumu vardı iptal oldu sevinmedim desem yalan olur
Ozaman ne diyoruz zaman kabak çorbası zamanı
bense yumurtlamak üzereyim 5etti daha akşama 3tane daha var

Merhaba hanımlar, bana günaydın size tünaydın:). Sabah tartı beni çok sevindirdi, sizi iki katı sevindirsin inşallah...
Bu saatte mı uyandin hiç utanmadan mı takım arkadaşlarım sabah kalkıp spor bile yapmıştır diye için içini yemedimi
Yihuuu hazırlayın okları zafer bizimdir amazon aslanlari
Bebiş olmazsa 1 ay daha gidicm abla şubatın 15.dn sonra
Kiz bebisi oluruna bırak an öyle denedim oldu olmadı peşine düşme bence sen devam et olursa hamileler için uygun spor varsa o gruba geçersin
merak etme sen abla ben şişko bedenim emrine hazır detoxsa detox ölümse ölüm
Kızlar çocuklar için araştırmalık bisküvi tarzı denwdiğiniz önereceğiniz birşey var mı
Gurme bebeğe bakabilirsin canım yada makarna lütfene ben ordan alıp yapıyordum ürünlerde organik
Kötü bişey mi, ben sevinmiştim halbuki
Bizde olsaydın da bizde sevinseydik
Merak etme kaptancım. Havada karada yeneriz bu zeynaları.
canan gel kuzum

Geldim canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…