- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.741
Annem kızlar keyfimiz yerinde kuzumGünaydın ponicim
Seni en azından kızın 10 da uyandırmış, beni kumam yani öksürüğüm gece yarısı uyandırdı
Günaydın , iyiyiz spora başladık takımca, başlamayanlar da karar verdi:)
Sen nasılsın
uyar uyar bakalim ne olucak
Kontes ne demek abla valla cahilligme ver bilmiyorm
Ama iyi bsi oldugnu umuyorumm
Bu arada ellerine saglik Abla ugrasmissin okadar hedefler icinde, hedefim süper ama insallah subat hedefimede ulasmak icin 68.8 olur
Canim öksürük icin surup al bari aslinda karabiber bal limon karisimi var oda kesiyor öksürügü ona bi bak cnm belki iyi gelir gece uykudna uyanmak feci oluyor cnkü
Günaydin canimm
Sende özlendinneler yapiyorsun nasil gidiyor
Oleyyyyy işte buuuuuumerak etme sen abla ben şişko bedenim emrine hazır detoxsa detox ölümse ölüm
Boşuna kendini yorma şekercimZeynalarimm hani hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz yahu bakin ustumuzde psikolojik baski olusturuyorlar biz bunlara boyun egermiyiz Hayyiiirrrr o zaman vay canim cekmisti vay bi yerim sismisti falan filan yok herkes sporunu yapacak saglikli beslenecek ve o eksiler gelecek bu hafta zafer bizim olsun.
Tartı var ablacım ama annem diyetisyen tartisi ile kıyaslama yapmış +3 fark var deyince gözüm korktuSende özlendin bebeğim
Niye bildirim yapmadın sen heee
Annen diyet yaptığına göre kesin tartı vardır orda
Iyi olurdu şok etkisi yaratırdı :)))Tartı var ablacım ama annem diyetisyen tartisi ile kıyaslama yapmış +3 fark var deyince gözüm korktucesaret edemedim
aylin90 aylin hanım teşrif etmişler :))
Biz zeynalar olarak savasci mucadeleci ve tuttugunu koparan kadinlariz ve hic bosuna cabalamayin zafer bizim olacak hihaahaaaOleyyyyy işte buuuuuu
Boşuna kendini yorma şekercim
Bu amazonlar sizi yirrrrrrrama yinede eksi çıkarlar
aa helvada varmis miss gibi abla canin cekmistir simdi senin bir tabak yiyiver. Hatta yemekle olmaz simdi ikramlik pasta borek filan da yap da sende yersinBenim işlerim var kızlar
Akşama misafir gelecek daha bişey yapmadım :))
Gerçi balık yapıcam bide salata helva
Kendiminkini yağsız tavada yapıyorum zeynolar boşuna sevinmesin :))
Biraz ev işi yapayım sonra salata mal.su falan almam lazım
Arada bakmaya çalışırım
:)))), tamam anladımKaptancığınla aynı grubta olmadığına üzülmen lazım halbuki
Erken uyandım aslında, çocuklar uyanana kadar temizlik ve çamaşır işini çıkardım aradan. Anca onlarla oturdum kahvaltıya.Bu saatte mı uyandin hiç utanmadan mı takım arkadaşlarım sabah kalkıp spor bile yapmıştır diye için içini yemedimi
Yihuuu hazırlayın okları zafer bizimdir amazon aslanlari
Kiz bebisi oluruna bırak an öyle denedim oldu olmadı peşine düşme bence sen devam et olursa hamileler için uygun spor varsa o gruba geçersin
merak etme sen abla ben şişko bedenim emrine hazır detoxsa detox ölümse ölüm
Gurme bebeğe bakabilirsin canım yada makarna lütfene ben ordan alıp yapıyordum ürünlerde organik
Bizde olsaydın da bizde sevinseydik
canan gel kuzum
Kül kediside sonunda prenses oluyor amamelegimve ben
Pnrrr-12
@mer_4260
@Nilyyyaaannn
@canan456
Warriorinside
@Sweetyy83
@Poni Bon
Grublarınız yukarda kızlar etiket olmamıştı
Tebrikler bizeOleyyyy Oleyyyy yenmişizzz
Savaşcılarımmmmm
Verdiğiniz kilolara sağlık
●Mefkurem in Takımı ●
@Sweetyy83
@canan456
tugcetugcem
@Elif1530
@Kyezdn
@nurse51
Warriorinside
Bacısı şöyleki ben zaten 3,5 kilo vericem sende 2,9 Verde katkin olsun 1.lige anlaminda şey etmiştim:)İcseydin bilirdin anlardın hemen akıllı bıdık
Onu pişmaniye satışları artsın diye uyurmuslardir
Günaydınnnn eda
Günaydınnnn mine aman dikkat bak freeyim diyeozgurluge kosma bak örnek ben izinde hep kilo alınıyor
Günaydın pınar
Grubun yüzde 70 i emziriyor
gunaydij poni daha ne istiyorsun
Günaydınnnn kız dün nerelerdeydin
Tatlim sen insanları istemezsen onlarda seni istemez
Senden önce onlar vardı ikimizde o evin kızısiniz senin kızını gelinin istemese hoş mu her zaman kendi yerine koy hayat senin içinde daha kolay olur
Günaydınnnn sultan
Ben hep enerjigimde enerjimi somurenler oluyor arada
Ben o Merve'yi haftayada havada karada yerim @mer_4260
Ohhh keyfe gel kiskanmadim ki
-7 ile başlıyordu benim tartı bilmem anlatabildim mi
Kız mağlubiyeti şimdiden kabullendin mi
bense yumurtlamak üzereyim 5etti daha akşama 3tane daha var
Bacısı biz aynı takımda miyiz ozaman sıkıntı yapma o iş bendeZeynalarimm hani hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz yahu bakin ustumuzde psikolojik baski olusturuyorlar biz bunlara boyun egermiyiz Hayyiiirrrr o zaman vay canim cekmisti vay bi yerim sismisti falan filan yok herkes sporunu yapacak saglikli beslenecek ve o eksiler gelecek bu hafta zafer bizim olsun.
Şimdide tacimizi almış kabul ediyorum zeynayiz be borumu:))
Amazonlar
@nanekekik
@degistirkendini
tugcetugcem
@canan456
@KocasininNarTanesi
Mefkurem
@mine006
@Poni Bon
@Sweetyy83
Heyyyyy amazon hatunlar
Bişey yerken içerken lütfennnnn grubunuzu düşünün
Kimseden artı yada az eksi görmek istemiyorum
Herkes ayağını denk alsın
Kız iremmmmm kaçamak yooook tırtıklamak yooook
Artı gelirsen kendini öldün billlll
Haaaahaaaaaa
Hadi bakayım sıkıysa kaçamak yapın
İcseydin bilirdin anlardın hemen akıllı bıdık
Onu pişmaniye satışları artsın diye uyurmuslardir
Günaydınnnn eda
Günaydınnnn mine aman dikkat bak freeyim diyeozgurluge kosma bak örnek ben izinde hep kilo alınıyor
Günaydın pınar
Grubun yüzde 70 i emziriyor
gunaydij poni daha ne istiyorsun
Günaydınnnn kız dün nerelerdeydin
Tatlim sen insanları istemezsen onlarda seni istemez
Senden önce onlar vardı ikimizde o evin kızısiniz senin kızını gelinin istemese hoş mu her zaman kendi yerine koy hayat senin içinde daha kolay olur
Günaydınnnn sultan
Ben hep enerjigimde enerjimi somurenler oluyor arada
Ben o Merve'yi haftayada havada karada yerim @mer_4260
Ohhh keyfe gel kiskanmadim ki
-7 ile başlıyordu benim tartı bilmem anlatabildim mi
Kız mağlubiyeti şimdiden kabullendin mi
bense yumurtlamak üzereyim 5etti daha akşama 3tane daha var
Oleyyyyy işte buuuuuu
Boşuna kendini yorma şekercim
Bu amazonlar sizi yirrrrrrrama yinede eksi çıkarlar
Aboww yine Zuhal ablanın geubuna düşmüşüm yandıkAmazonlar
@nanekekik
@degistirkendini
tugcetugcem
@canan456
@KocasininNarTanesi
Mefkurem
@mine006
@Poni Bon
@Sweetyy83
Heyyyyy amazon hatunlar
Bişey yerken içerken lütfennnnn grubunuzu düşünün
Kimseden artı yada az eksi görmek istemiyorum
Herkes ayağını denk alsın
Kız iremmmmm kaçamak yooook tırtıklamak yooook
Artı gelirsen kendini öldün billlll
Haaaahaaaaaa
Hadi bakayım sıkıysa kaçamak yapın
Aynen bende de bir panik havasi oluyor.kucuk bir not defterim var ona yapilacaklari liste halinde filan yaziyorum yaptiklatimin ustunu ciziyorum psikopata bagliyorum yemek menusu cay menusu filan da ayri oluyor :)))Kizlar bizde pazara gittik geldk esyalari yerlesdirdm smdi kahve keyfi yapicam. Aksama balik var hamsi ama ben kendimkini ayri tavada pisircem 1yk yag ile :) sizde neler var bakalim
Bu arada pazartesi misafirm gelck, yarn haber vercek sabahmi öglenmi aksammi gelcegni denizliden annemin kuzeni oluyor akraba yani :) hic misafirm gelmedigi icin cok tecrübesizm smdiden basladm neler yapsam diye düsünmeye. Kahvaltiya gelirlerse zaten standart bigün önceden börek yaparm falan. Öglen olursa bi pasta börek sarma salata tarzinda düsünüyorm aksama baya karisigm valla bisürü sey geciyor aklimdantabi yarn bide ev süpür temizle detaya gircem biraz
Sizde böle stress yapiyormusunuz misafir gelcegi zaman yoksa sadce banami oluyor
AslansinBacısı biz aynı takımda miyiz ozaman sıkıntı yapma o iş bende
Ya ama bu haksızlık, tam çikolataya uzanmışken benim bu yazıyı okuyup, çikolatayı yeniden yerine bırakmam
Sigaradan bahsetmişsin, jeton kaç köşeliyse artıkyok canım kullanmıyorum çok şükür. Ama çivi çiviyi söker mi diye başlasam mı dediğim oldu
Pişmaniye satışlarının artmasına ihtiyaç mı var kız, kesin güzel gidiyordur kahveyle
Abla kaşlarımı aldırınca, tartıya eksi yansır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?