Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zeynalarimm hani hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz yahu bakin ustumuzde psikolojik baski olusturuyorlar biz bunlara boyun egermiyiz Hayyiiirrrr o zaman vay canim cekmisti vay bi yerim sismisti falan filan yok herkes sporunu yapacak saglikli beslenecek ve o eksiler gelecek bu hafta zafer bizim olsun .

Annem kızlar keyfimiz yerinde kuzum

Spor süpermiş

Nan ben de çok özlüyorum pinarcim bir hafta kaldı tatil bitince tam gaz dönüyorum muhabbete inşallah

merak etme sen abla ben şişko bedenim emrine hazır detoxsa detox ölümse ölüm
Oleyyyyy işte buuuuuu

Boşuna kendini yorma şekercim
Bu amazonlar sizi yirrrrrrr ama yinede eksi çıkarlar

Benim işlerim var kızlar
Akşama misafir gelecek daha bişey yapmadım :))
Gerçi balık yapıcam bide salata helva

Kendiminkini yağsız tavada yapıyorum zeynolar boşuna sevinmesin :))

Biraz ev işi yapayım sonra salata mal.su falan almam lazım

Arada bakmaya çalışırım

aylin90 aylin hanım teşrif etmişler :))

Arada bakiyorum beni etiketleyen özleyen varmi diye haha
Hic sormayin cok yogunum. Nisana kadar cok gzl müsterilerim var insallahhh. Yilbasindan beri diyet bozulmustu... dün basladim 102.2 ile. Bugün 100.7 cikti
Yine basladimya önenmi olan o haha. Ne varsa ne özlediysem yedim Pnrrr-12 iyim cnm sen nasilsin? Insta gram sayfamla ugrasiyorum. Sayfami duyurma cabasi haha. Yeni fikirler projeler. Ademle bol bol gezmeye basladim. Yürüyüs felan tekrar.. siz naptinizz

Oleyyyyy işte buuuuuu

Biz zeynalar olarak savasci mucadeleci ve tuttugunu koparan kadinlariz ve hic bosuna cabalamayin zafer bizim olacak hihaahaaa
aa helvada varmis miss gibi abla canin cekmistir simdi senin bir tabak yiyiver. Hatta yemekle olmaz simdi ikramlik pasta borek filan da yap da sende yersin

Kaptancığınla aynı grubta olmadığına üzülmen lazım halbuki
:)))), tamam anladım
Erken uyandım aslında, çocuklar uyanana kadar temizlik ve çamaşır işini çıkardım aradan. Anca onlarla oturdum kahvaltıya.

Kizlar bizde pazara gittik geldk esyalari yerlesdirdm smdi kahve keyfi yapicam. Aksama balik var hamsi ama ben kendimkini ayri tavada pisircem 1yk yag ile :) sizde neler var bakalim

Bu arada pazartesi misafirm gelck, yarn haber vercek sabahmi öglenmi aksammi gelcegni denizliden annemin kuzeni oluyor akraba yani :) hic misafirm gelmedigi icin cok tecrübesizm smdiden basladm neler yapsam diye düsünmeye. Kahvaltiya gelirlerse zaten standart bigün önceden börek yaparm falan. Öglen olursa bi pasta börek sarma salata tarzinda düsünüyorm aksama baya karisigm valla bisürü sey geciyor aklimdan tabi yarn bide ev süpür temizle detaya gircem biraz

Sizde böle stress yapiyormusunuz misafir gelcegi zaman yoksa sadce banami oluyor

Bacısı şöyleki ben zaten 3,5 kilo vericem sende 2,9 Verde katkin olsun 1.lige anlaminda şey etmiştim:)

Bacısı biz aynı takımda miyiz ozaman sıkıntı yapma o iş bende

Ya ama bu haksızlık, tam çikolataya uzanmışken benim bu yazıyı okuyup, çikolatayı yeniden yerine bırakmam

Sigaradan bahsetmişsin, jeton kaç köşeliyse artık yok canım kullanmıyorum çok şükür. Ama çivi çiviyi söker mi diye başlasam mı dediğim oldu
Pişmaniye satışlarının artmasına ihtiyaç mı var kız, kesin güzel gidiyordur kahveyle

Oleyyyyy işte buuuuuu

Abla kaşlarımı aldırınca, tartıya eksi yansır mı

Aboww yine Zuhal ablanın geubuna düşmüşüm yandık

Aynen bende de bir panik havasi oluyor.kucuk bir not defterim var ona yapilacaklari liste halinde filan yaziyorum yaptiklatimin ustunu ciziyorum psikopata bagliyorum yemek menusu cay menusu filan da ayri oluyor :)))
Bacısı biz aynı takımda miyiz ozaman sıkıntı yapma o iş bende
Aslansin
saclarinida kestir istersen o daha cok etkiler bence tartiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…