- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.761
Aynen bende de bir panik havasi oluyor.kucuk bir not defterim var ona yapilacaklari liste halinde filan yaziyorum yaptiklatimin ustunu ciziyorum psikopata bagliyorum yemek menusu cay menusu filan da ayri oluyor :)))
Aslansin
saclarinida kestir istersen o daha cok etkiler bence tartiyi
Lesliemi yaptimtemizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
Denicem yulaf etmesiyle ok.Ben yulaf kepeği yada ezmesi koyuyorum cnm
Varsa bikaç kş.tb unu koyabilirsin
Evet cnm haftaya free listede olacaksın
Free de olsam devam böyle inşallahevet canım bu hafta listede yarıstın artık freesin ama free olmak formalite listede gibi devam sadece 500 g olunca carlamıyoruz
sogan canım bi çay kaşıgı sogan suyu ver pekmezle karıştırp ek gıdaya geçtiniz dmi
dogru canım 70,5la izne ayrıldım o izin dönüşü6 ayda kilo aldım işte
dogru abla pcde yaptım onu paylaşımda düzelttim
Güzel olmuş minecim heralde tandırın yanında salata vs.vardır
Siz yarınmı dönüyosunuz
Saol canim benimZiyafet olmuş sana afiyet olsun canım
İcseydin bilirdin anlardın hemen akıllı bıdık
Onu pişmaniye satışları artsın diye uyurmuslardir
Günaydınnnn eda
Günaydınnnn mine aman dikkat bak freeyim diyeozgurluge kosma bak örnek ben izinde hep kilo alınıyor
Günaydın pınar
Grubun yüzde 70 i emziriyor
gunaydij poni daha ne istiyorsun
Günaydınnnn kız dün nerelerdeydin
Tatlim sen insanları istemezsen onlarda seni istemez
Senden önce onlar vardı ikimizde o evin kızısiniz senin kızını gelinin istemese hoş mu her zaman kendi yerine koy hayat senin içinde daha kolay olur
Günaydınnnn sultan
Ben hep enerjigimde enerjimi somurenler oluyor arada
Ben o Merve'yi haftayada havada karada yerim @mer_4260
Ohhh keyfe gel kiskanmadim ki
-7 ile başlıyordu benim tartı bilmem anlatabildim mi
Kız mağlubiyeti şimdiden kabullendin mi
bense yumurtlamak üzereyim 5etti daha akşama 3tane daha var
sen de bendensin saclarimi ucundan bile olsa kestiremeye kiyamiyorumAyyy saçlarıma kıyamam ama yaaaa, cıx mümkün değil
Bana bak sakın spor yaptım diye menüleri abartma. Ucundan azıcık filan yok anlaştık mı
Götürüyor senin zeynalar çoluk cocuk var kız yorma milleti sporda neymiş :Zeynalarimm hani hic sesiniz cikmiyor nerelerdesiniz yahu bakin ustumuzde psikolojik baski olusturuyorlar biz bunlara boyun egermiyiz Hayyiiirrrr o zaman vay canim cekmisti vay bi yerim sismisti falan filan yok herkes sporunu yapacak saglikli beslenecek ve o eksiler gelecek bu hafta zafer bizim olsun.
son haftan Fatma buralar karıştı bahar listeye girdi kız gelde kapisalimTartı var ablacım ama annem diyetisyen tartisi ile kıyaslama yapmış +3 fark var deyince gözüm korktucesaret edemedim
Helvayı sonra yap abla zeynalari yeyince cuma üstüne yerdikBenim işlerim var kızlar
Akşama misafir gelecek daha bişey yapmadım :))
Gerçi balık yapıcam bide salata helva
Kendiminkini yağsız tavada yapıyorum zeynolar boşuna sevinmesin :))
Biraz ev işi yapayım sonra salata mal.su falan almam lazım
Arada bakmaya çalışırım
Kiz sen 98 e inmemismiydin neyse ki yeniden baslamissin Allah bol kazanç versinArada bakiyorum beni etiketleyen özleyen varmi diye haha
Hic sormayin cok yogunum. Nisana kadar cok gzl müsterilerim var insallahhh. Yilbasindan beri diyet bozulmustu... dün basladim 102.2 ile. Bugün 100.7 cikti
Yine basladimya önenmi olan o haha. Ne varsa ne özlediysem yedim@Pnrrr-20 iyim cnm sen nasilsin? Insta gram sayfamla ugrasiyorum. Sayfami duyurma cabasi haha. Yeni fikirler projeler. Ademle bol bol gezmeye basladim. Yürüyüs felan tekrar.. siz naptinizz
Biz zeynalar olarak savasci mucadeleci ve tuttugunu koparan kadinlariz ve hic bosuna cabalamayin zafer bizim olacak hihaahaaa
aa helvada varmis miss gibi abla canin cekmistir simdi senin bir tabak yiyiver. Hatta yemekle olmaz simdi ikramlik pasta borek filan da yap da sende yersin
İlk yıllar öyleydi bide ben hiç hamurla ılgım olmadığından iki katı stres yapardım oKizlar bizde pazara gittik geldk esyalari yerlesdirdm smdi kahve keyfi yapicam. Aksama balik var hamsi ama ben kendimkini ayri tavada pisircem 1yk yag ile :) sizde neler var bakalim
Bu arada pazartesi misafirm gelck, yarn haber vercek sabahmi öglenmi aksammi gelcegni denizliden annemin kuzeni oluyor akraba yani :) hic misafirm gelmedigi icin cok tecrübesizm smdiden basladm neler yapsam diye düsünmeye. Kahvaltiya gelirlerse zaten standart bigün önceden börek yaparm falan. Öglen olursa bi pasta börek sarma salata tarzinda düsünüyorm aksama baya karisigm valla bisürü sey geciyor aklimdantabi yarn bide ev süpür temizle detaya gircem biraz
Sizde böle stress yapiyormusunuz misafir gelcegi zaman yoksa sadce banami oluyor
Bacısı şöyleki ben zaten 3,5 kilo vericem sende 2,9 Verde katkin olsun 1.lige anlaminda şey etmiştim:)
Ya ama bu haksızlık, tam çikolataya uzanmışken benim bu yazıyı okuyup, çikolatayı yeniden yerine bırakmam
Sigaradan bahsetmişsin, jeton kaç köşeliyse artıkyok canım kullanmıyorum çok şükür. Ama çivi çiviyi söker mi diye başlasam mı dediğim oldu
Pişmaniye satışlarının artmasına ihtiyaç mı var kız, kesin güzel gidiyordur kahveyle
Abla kaşlarımı aldırınca, tartıya eksi yansır mı
Aboww yine Zuhal ablanın geubuna düşmüşüm yandık
Sizi kalpten götürmek istemedim ablam 7 li birseyler söyleyipIyi olurdu şok etkisi yaratırdı :)))
Bekle beni baharım az kaldı yarın eve dönüyorum sonra kızlar gider sonra bomba gibi geliyorumGötürüyor senin zeynalar çoluk cocuk var kız yorma milleti sporda neymiş :
son haftan Fatma buralar karıştı bahar listeye girdi kız gelde kapisalim
Helvayı sonra yap abla zeynalari yeyince cuma üstüne yerdik
Kiz sen 98 e inmemismiydin neyse ki yeniden baslamissin Allah bol kazanç versin
gel canın çektiyse ben sana yaparım pasta beli olsun krokanli matfistikli çikolata kestane meyve çilek muzlu dolgulu hercesit çıkar bizim evden
İlk yıllar öyleydi bide ben hiç hamurla ılgım olmadığından iki katı stres yapardım o
bence onlar su an spor yapiyor ondan buralarda gorunmuyorlar. Bende de bebis var ama yaptim yinede. Hem beni pasta ile kandirabilecegini mi saniyorsunGötürüyor senin zeynalar çoluk cocuk var kız yorma milleti sporda neymiş :
son haftan Fatma buralar karıştı bahar listeye girdi kız gelde kapisalim
Helvayı sonra yap abla zeynalari yeyince cuma üstüne yerdik
Kiz sen 98 e inmemismiydin neyse ki yeniden baslamissin Allah bol kazanç versin
gel canın çektiyse ben sana yaparım pasta beli olsun krokanli matfistikli çikolata kestane meyve çilek muzlu dolgulu hercesit çıkar bizim evden
İlk yıllar öyleydi bide ben hiç hamurla ılgım olmadığından iki katı stres yapardım o
Kız çat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.Kizlar bizde pazara gittik geldk esyalari yerlesdirdm smdi kahve keyfi yapicam. Aksama balik var hamsi ama ben kendimkini ayri tavada pisircem 1yk yag ile :) sizde neler var bakalim
Bu arada pazartesi misafirm gelck, yarn haber vercek sabahmi öglenmi aksammi gelcegni denizliden annemin kuzeni oluyor akraba yani :) hic misafirm gelmedigi icin cok tecrübesizm smdiden basladm neler yapsam diye düsünmeye. Kahvaltiya gelirlerse zaten standart bigün önceden börek yaparm falan. Öglen olursa bi pasta börek sarma salata tarzinda düsünüyorm aksama baya karisigm valla bisürü sey geciyor aklimdantabi yarn bide ev süpür temizle detaya gircem biraz
Sizde böle stress yapiyormusunuz misafir gelcegi zaman yoksa sadce banami oluyor
Kaş yetmez sen ne var ne yok artık...Ya ama bu haksızlık, tam çikolataya uzanmışken benim bu yazıyı okuyup, çikolatayı yeniden yerine bırakmam
Sigaradan bahsetmişsin, jeton kaç köşeliyse artıkyok canım kullanmıyorum çok şükür. Ama çivi çiviyi söker mi diye başlasam mı dediğim oldu
Pişmaniye satışlarının artmasına ihtiyaç mı var kız, kesin güzel gidiyordur kahveyle
Abla kaşlarımı aldırınca, tartıya eksi yansır mı
Ayyy ne güzel benim bi işler bittiLesliemi yaptimtemizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
Vayyy hamarat hatun bende yaptım kız bı hamarat sen misinLesliemi yaptimtemizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
Kız onu İrem yapıyorAyyy saçlarıma kıyamam ama yaaaa, cıx mümkün değil
Bana bak sakın spor yaptım diye menüleri abartma. Ucundan azıcık filan yok anlaştık mı
Gel gel yukarı doğru çıkmadan dönBekle beni baharım az kaldı yarın eve dönüyorum sonra kızlar gider sonra bomba gibi geliyorum
Bak onu limonluyu ve visneliui unutmuşumbence onlar su an spor yapiyor ondan buralarda gorunmuyorlar. Bende de bebis var ama yaptim yinede. Hem beni pasta ile kandirabilecegini mi saniyorsunaslinda frambuazli yas pastaya bitiyorum ya neyse o da hedefe ulastigimda odulum olsun. Beni yoldan cikaramazsin
Canan minnak hep öyle bak şimdide heryer oyuncak odasından eve doğru heryer bı yerde kalmıyor valla kalmasında adı üstünde çocuklu ev ben o olsun diye az mı bekledim herşeyi sevincimKız çat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.
Evimi anlatayım.
Küçük oğluş emeklemeye başladı.daha doğrusu sürünüyor .komando gibi.odanın ortamında 1 yorgan hep serili.kalan yere de battaniye serdim.bunlar zaten hep var.koltukşarımın altı boş.illa gidip kafasını sokup girecem diye uğraşıyor.oralar da yastık dayalı hep.sehpanın üstü desen pekmez suluk biberon peçete ıslak mendil.
Diğer köşede bebek beşiği .
Ayrıntıya girmeyecek.millet evlenip çocuk sahibi olmaktan vazgeçmesin diye
Ama olsun biz böyle mutluyuz elhamdülillah.
Haberli biri gelince de toparlaamıyoruz tabi.yapçak bişey yok.ama yakınımsa yerdeki yorgan ve yastıkları almıyorum.
kiz hasta olma sıcak birşeyler iç gelince ama soğukta spor daha çok kalori yaktırırAbooov bune soguktur yarabbim 1 saat araliksiz yuruyus yaptim dondu vucudum eve geldim cozunemedimm daha
Zeynalari pastayla kandıramazlar cuma 1.ligi alınca pastadan daha büyük lezzet bizim olacak yoldaşbence onlar su an spor yapiyor ondan buralarda gorunmuyorlar. Bende de bebis var ama yaptim yinede. Hem beni pasta ile kandirabilecegini mi saniyorsunaslinda frambuazli yas pastaya bitiyorum ya neyse o da hedefe ulastigimda odulum olsun. Beni yoldan cikaramazsin
Ben geçen ay bir çılgınlık yapıp saçlarımı kazidim çok eğlendik ailecek kızım resim bile çizdi kafama:)sen de bendensin saclarimi ucundan bile olsa kestiremeye kiyamiyorum
Mumkun mu cumaya kadar hicc ciss yok hem o kadar spor bosa mi gitsin :))
Vayyy hamarat hatun bende yaptım kız bı hamarat sen misinama kahve liste dışı içmedim icebilirmiudim acaba Mefkurem
Kız onu İrem yapıyor
Gel gel yukarı doğru çıkmadan dön
Bak onu limonluyu ve visneliui unutmuşum
Canan minnak hep öyle bak şimdide heryer oyuncak odasından eve doğru heryer bı yerde kalmıyor valla kalmasında adı üstünde çocuklu ev ben o olsun diye az mı bekledim herşeyi sevincim
kiz hasta olma sıcak birşeyler iç gelince ama soğukta spor daha çok kalori yaktırır
Canim yulaf ezmesine fistik ezmesi,ceviz,hurma,biraz bal yada pekmez,belki biraz bitter katiyorum elle yada kasikla yagli kagida koyup 15 dk falan 180 defirinda ,bakarsin yine dikkat et cok cabuk yaniyo pistikten sonra,cok seviyo benim cocuklar dene bi istersenKızlar çocuklar için araştırmalık bisküvi tarzı denwdiğiniz önereceğiniz birşey var mı
Ayyy canim inan dusunmedim degil,kizimin saclari cok ince onunkini kaziyim bende kaziyim kendini kotu hissetmesin diye dedim,sen saclarim yenilensin diyemi kazidinBen geçen ay bir çılgınlık yapıp saçlarımı kazidim çok eğlendik ailecek kızım resim bile çizdi kafama:)
Hemide en şekersiz den haketmişsinLesliemi yaptimtemizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
Çok incelmeye dökülmeye başlamıştı araştırdım faydasını gören olmuş esimde benim için sıkıntı değil sen her halinle güzelsin diyince kaziyverdim hatta eşim kazıdı:)Ayyy canim inan dusunmedim degil,kizimin saclari cok ince onunkini kaziyim bende kaziyim kendini kotu hissetmesin diye dedim,sen saclarim yenilensin diyemi kazidin
Oooo mukemmelsin canim ideal bayanLesliemi yaptimtemizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?