Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy saçlarıma kıyamam ama yaaaa, cıx mümkün değil

Lesliemi yaptim temizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben

Bana bak sakın spor yaptım diye menüleri abartma. Ucundan azıcık filan yok anlaştık mı

Ben yulaf kepeği yada ezmesi koyuyorum cnm
Varsa bikaç kş.tb unu koyabilirsin
Denicem yulaf etmesiyle ok.

Evet cnm haftaya free listede olacaksın

Free de olsam devam böyle inşallah

Güzel olmuş minecim heralde tandırın yanında salata vs.vardır
Siz yarınmı dönüyosunuz

Tandır dediğin çayla yediğim şeymi öğlen. O grisini gibi birsey.

He aksama diyorsan o da fırın kebabı ki onu söğüş domates biber ve soğanla servis ediyor dedeler kebap biliyorsundur sen konyada meramda.

Ziyafet olmuş sana afiyet olsun canım
Saol canim benim

Amazonlarrrr kulağa cok hos geliyo
Superrr

Bana bak sakın spor yaptım diye menüleri abartma. Ucundan azıcık filan yok anlaştık mı
sen de bendensin saclarimi ucundan bile olsa kestiremeye kiyamiyorum
Mumkun mu cumaya kadar hicc ciss yok hem o kadar spor bosa mi gitsin :))

Götürüyor senin zeynalar çoluk cocuk var kız yorma milleti sporda neymiş :
Tartı var ablacım ama annem diyetisyen tartisi ile kıyaslama yapmış +3 fark var deyince gözüm korktu cesaret edemedim
son haftan Fatma buralar karıştı bahar listeye girdi kız gelde kapisalim

Helvayı sonra yap abla zeynalari yeyince cuma üstüne yerdik
Kiz sen 98 e inmemismiydin neyse ki yeniden baslamissin Allah bol kazanç versin
gel canın çektiyse ben sana yaparım pasta beli olsun krokanli matfistikli çikolata kestane meyve çilek muzlu dolgulu hercesit çıkar bizim evden
İlk yıllar öyleydi bide ben hiç hamurla ılgım olmadığından iki katı stres yapardım o
Bacısı şöyleki ben zaten 3,5 kilo vericem sende 2,9 Verde katkin olsun 1.lige anlaminda şey etmiştim:)

Aboww yine Zuhal ablanın geubuna düşmüşüm yandık

Bekle beni baharım az kaldı yarın eve dönüyorum sonra kızlar gider sonra bomba gibi geliyorum

bence onlar su an spor yapiyor ondan buralarda gorunmuyorlar. Bende de bebis var ama yaptim yinede. Hem beni pasta ile kandirabilecegini mi saniyorsun aslinda frambuazli yas pastaya bitiyorum ya neyse o da hedefe ulastigimda odulum olsun. Beni yoldan cikaramazsin

Kız çat kapı misafir gelecek diye ödüm kopuyor.
Evimi anlatayım.
Küçük oğluş emeklemeye başladı.daha doğrusu sürünüyor .komando gibi.odanın ortamında 1 yorgan hep serili.kalan yere de battaniye serdim.bunlar zaten hep var.koltukşarımın altı boş.illa gidip kafasını sokup girecem diye uğraşıyor.oralar da yastık dayalı hep.sehpanın üstü desen pekmez suluk biberon peçete ıslak mendil.
Diğer köşede bebek beşiği .
Ayrıntıya girmeyecek.millet evlenip çocuk sahibi olmaktan vazgeçmesin diye
Ama olsun biz böyle mutluyuz elhamdülillah.
Haberli biri gelince de toparlaamıyoruz tabi.yapçak bişey yok.ama yakınımsa yerdeki yorgan ve yastıkları almıyorum.

Kaş yetmez sen ne var ne yok artık...anladın sen

Lesliemi yaptim temizligim de bitti yemeklerimi de koydum ocaga e o zaman bir kahveyi haketmisim ben
Ayyy ne güzel benim bi işler bitti
Şimdi bişeyler almaya çıkacam

Ama gece yarısıda olsa o spor yapılacakkkkk :))

Vayyy hamarat hatun bende yaptım kız bı hamarat sen misin ama kahve liste dışı içmedim icebilirmiudim acaba Mefkurem

Kız onu İrem yapıyor
Bekle beni baharım az kaldı yarın eve dönüyorum sonra kızlar gider sonra bomba gibi geliyorum
Gel gel yukarı doğru çıkmadan dön
Bak onu limonluyu ve visneliui unutmuşum
Canan minnak hep öyle bak şimdide heryer oyuncak odasından eve doğru heryer bı yerde kalmıyor valla kalmasında adı üstünde çocuklu ev ben o olsun diye az mı bekledim herşeyi sevincim
Abooov bune soguktur yarabbim 1 saat araliksiz yuruyus yaptim dondu vucudum eve geldim cozunemedimm daha
kiz hasta olma sıcak birşeyler iç gelince ama soğukta spor daha çok kalori yaktırır

Zeynalari pastayla kandıramazlar cuma 1.ligi alınca pastadan daha büyük lezzet bizim olacak yoldaş

sen de bendensin saclarimi ucundan bile olsa kestiremeye kiyamiyorum
Mumkun mu cumaya kadar hicc ciss yok hem o kadar spor bosa mi gitsin :))
Ben geçen ay bir çılgınlık yapıp saçlarımı kazidim çok eğlendik ailecek kızım resim bile çizdi kafama:)

Evrt farkettimki ben otobüsteyken algı yeteneğimi kaybedip, alıntılama yaparken unutuyorum. Dün de benzer birşey yaptım, hatta whatsapp gruplarını da karıştırdım

Kızlar çocuklar için araştırmalık bisküvi tarzı denwdiğiniz önereceğiniz birşey var mı
Canim yulaf ezmesine fistik ezmesi,ceviz,hurma,biraz bal yada pekmez,belki biraz bitter katiyorum elle yada kasikla yagli kagida koyup 15 dk falan 180 defirinda ,bakarsin yine dikkat et cok cabuk yaniyo pistikten sonra,cok seviyo benim cocuklar dene bi istersen

Ben geçen ay bir çılgınlık yapıp saçlarımı kazidim çok eğlendik ailecek kızım resim bile çizdi kafama:)
Ayyy canim inan dusunmedim degil,kizimin saclari cok ince onunkini kaziyim bende kaziyim kendini kotu hissetmesin diye dedim,sen saclarim yenilensin diyemi kazidin

Hemide en şekersiz den haketmişsin
Ben sabah çok güzel sporumu yaptım diyette tam gaz gidiyor tek sıkıntı uykum var uyumak istiyorum elim kolum kalkmıyor o yuyüzd

Ayyy canim inan dusunmedim degil,kizimin saclari cok ince onunkini kaziyim bende kaziyim kendini kotu hissetmesin diye dedim,sen saclarim yenilensin diyemi kazidin
Çok incelmeye dökülmeye başlamıştı araştırdım faydasını gören olmuş esimde benim için sıkıntı değil sen her halinle güzelsin diyince kaziyverdim hatta eşim kazıdı:)
Bakım yağlsri ve vitamin ampulleri aldım kesinlikle çok iyi geldi ilginçtir ki saçım simsiyah geliyor pişman değilim iyki yapmışım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…