Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

önemlı olan kararlı olmak umarım hedefıne ıstedıgın surede varırsın cnm

Benim dünkü menümm

Sabah kahvaltıda beyaz peynir
yumurta kırması
domates + salatalık
çay
1 dilim ekmek

ara yok

öğle Nestfit cornflex

ara yok

akşam çiğköfte + 1 bardak kola

afıyet olsun kolanı dıyet yapabılırsen sıkıntı yok ondada ben 1 hafta dıet kola ıctım sımdı normalının tadı bıldıgın pekmez gıbı gelıo

murşum sen bize hesaplama yapmayı öğretecektin hanii..sen yokkene bizim halimiz nice olur..bide demin cuma zayıflama grupları paylaşım yerine baktım..hesaplamadan dolayı bi takım hata yapmış..okudum okudum anlamadım..vallahi gözüm korktu, tırstım:18:

yanlıslara hemen mudahale edıyolar valla forum cok sıkı takıptee

tacsız prenses var bıde tatılde sımdı oda anadolu yakasında haha spor gunlerımı duzenlesek napsakk tabıkı habersız mısafıre
önce yemek sonra spor...şimdi ben evime gelen misafirede kalkın spor diyemem zaten..bizde yeriz siz sonra sporunuzu neyin yaparsınız..olmamı????

benım kedım deıl o benım kedım deıll:)
kaygananın malı senin malın kız...kaygana rahmetli olunca sana kalıcak o kedi..tabii kalan 6 canıda kayganadan önce giderse bişey diyemem

:))) aslaaa aslaaa bak bı hamıle kalıyım nasıl gönderttırıyorum o kedıyı ya o kötu kedı serafettın ya torunları yanı kıllı tuylu eve bebek gırmezz:)

bence ıce teaye takıldın takılalı aynı kılolardasın bu hafta kesmeyı dene bakalım nolcak cnm

Haklısın cnmm hıc aklıma gelmemıstı ıce tae cıs bu gunden sonra ...Haftaya bakalım degısıklık olacakmı ?

gel canım gelll...ama haberli gel heee...sana mamalar hazırliim, fadimeyide çağırırız...günümüzü gün ederiz...

Bensız bensız gezın bakalım ....

Hopıscımm onumuzdekı hafta ıcınde sakın bı zamanda anlatıcam ozaman sorunuz oluesada sorarsınız korkmasın gozun bıseycık olmaz evel allah halledersınız...

:))) aslaaa aslaaa bak bı hamıle kalıyım nasıl gönderttırıyorum o kedıyı ya o kötu kedı serafettın ya torunları yanı kıllı tuylu eve bebek gırmezz:)
:60..:evet, doğru söylüyosun...bebek kedinin evden gitmesi için geçerli bir sebep...şerafettinmi adı????benim tanıdığım birde kötü kedi hüso var..akraba olmasınlar sakın??.

Son düzenleyen: Moderatör:
sende gelll...sahiden sen istanbula gelmicenmi???hepiniz gelin işteeee...merve, fadime sen..gelmek isteyen varsa herkes gelebilir..çoook misafirperverimdir yani...size neler hazırlarım neler....hesaplama işini önümüzdeki hafta halledelim canım..topikte anlat, öğrenelim..

Son düzenleyen: Moderatör:
:60..:evet, doğru söylüyosun...bebek kedinin evden gitmesi için geçerli bir sebep...şerafettinmi adı????benim tanıdığım birde kötü kedi hüso var..akraba olmasınlar sakın??.

yok ya bız bızım kedıyı kız sanıyordukk pamuk ponpon pompiş felan dıo annesıyle babası:) ben kedı dıom hayvan dıom:))) ama kedı erkekmıss

murscum sende ıceteaye 1 hafta ara ver degısıklık olcakmı gözlemlemıs oluruz baktık degsklık yok ıcmeye devam ozmn

yarım sımıt peynır salatalık domates marull :)

hayırlı cumalar kardeş takım konrol eder misiniz
8. TAKIM * *225..ETAP SONUÇLARI**

artıkdurdemeli( 83,8 /80,7 / 3,1/ 3,70 ) yeni üye hedef kg 65
ufocan (72,0 /71,5 /0,5 /0,69% )
papatya89(60,0 /59,0 /1,0 /1,67% )
batuhanim(79,0 /80,0 /-1,0 /-1,27% )
AzRASILAM(111,0 /109,0 /2,0 /1,80% )
ayseceylin(64,0 /64,0 /0,0 /0,00% )
handerya (68,6 / 70,0 /-0,1 / -0,10%)eski üye 213.etapta ayrılmıştı kgsu 12 ye bölündü
profit ( 89,4 / 88,8 / 0,6 / 0,67 %) yeni üye hedef kg 70
musize ( 77,0 / 75,3 / 1,6 / 2,00%) yeni üye hedef kg 60

8. TAKIM TOPLAM KİLO(704,8/ 698,3 / 6,9 / 0,88% )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…