- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.681
madem sorun yok sizin için devam ediyorum o zaman
kilom aynı 54.1 bugün itibariyle dukana baslamış bulunuyorum sitesinde hesapladım 40 gün sora yani 12 kasımda (ayrıca doğum günüm ) 50 .3 kilo olacagım inşallah daha önce veririm yani bayramda 50 kilo olmak istiyorum hedefim bu. hadi hayırlısı bu sefer bozmamakta çok kararlıyım:)
Günaydınnn arkadaşlarrr hoppidickk çok sevindimmmmm
ben 66,9 kiloyumm 2 ileri gittim 2 geri geldim yine :)))
gecen hafta 67,3 kilo idim giden 400 gram
ama olsun ileri gitmemekte kardır
Eki Görüntüle 265804
gel canım gelll...ama haberli gel heee...ahahah anadolu yakasımı ozmn bırkece ansızın gelebılırım:)
Benim dünkü menümm
Sabah kahvaltıda beyaz peynir
yumurta kırması
domates + salatalık
çay
1 dilim ekmek
ara yok
öğle Nestfit cornflex
ara yok
akşam çiğköfte + 1 bardak kola
gel canım gelll...ama haberli gel heee...sana mamalar hazırliim, fadimeyide çağırırız...günümüzü gün ederiz...
hatta kedinide getir, o da sebeplensin garip:))
murşum sen bize hesaplama yapmayı öğretecektin hanii..sen yokkene bizim halimiz nice olur..bide demin cuma zayıflama grupları paylaşım yerine baktım..hesaplamadan dolayı bi takım hata yapmış..okudum okudum anlamadım..vallahi gözüm korktu, tırstım:18:
önce yemek sonra spor...şimdi ben evime gelen misafirede kalkın spor diyemem zaten..bizde yeriz siz sonra sporunuzu neyin yaparsınız..olmamı????tacsız prenses var bıde tatılde sımdı oda anadolu yakasında haha spor gunlerımı duzenlesek napsakk tabıkı habersız mısafıre
kaygananın malı senin malın kız...kaygana rahmetli olunca sana kalıcak o kedi..tabii kalan 6 canıda kayganadan önce giderse bişey diyemembenım kedım deıl o benım kedım deıll:)
önce yemek sonra spor...şimdi ben evime gelen misafirede kalkın spor diyemem zaten..bizde yeriz siz sonra sporunuzu neyin yaparsınız..olmamı????
kaygananın malı senin malın kız...kaygana rahmetli olunca sana kalıcak o kedi..tabii kalan 6 canıda kayganadan önce giderse bişey diyemem
bence ıce teaye takıldın takılalı aynı kılolardasın bu hafta kesmeyı dene bakalım nolcak cnm
gel canım gelll...ama haberli gel heee...sana mamalar hazırliim, fadimeyide çağırırız...günümüzü gün ederiz...
murşum sen bize hesaplama yapmayı öğretecektin hanii..sen yokkene bizim halimiz nice olur..bide demin cuma zayıflama grupları paylaşım yerine baktım..hesaplamadan dolayı bi takım hata yapmış..okudum okudum anlamadım..vallahi gözüm korktu, tırstım:18:
:60..:evet, doğru söylüyosun...bebek kedinin evden gitmesi için geçerli bir sebep...şerafettinmi adı????benim tanıdığım birde kötü kedi hüso var..akraba olmasınlar sakın??:))) aslaaa aslaaa bak bı hamıle kalıyım nasıl gönderttırıyorum o kedıyı ya o kötu kedı serafettın ya torunları yanı kıllı tuylu eve bebek gırmezz:)
sende gelll...sahiden sen istanbula gelmicenmi???hepiniz gelin işteeee...merve, fadime sen..gelmek isteyen varsa herkes gelebilir..çoook misafirperverimdir yani...size neler hazırlarım neler
Bensız bensız gezın bakalım ....
Hopıscımm onumuzdekı hafta ıcınde sakın bı zamanda anlatıcam ozaman sorunuz oluesada sorarsınız korkmasın gozun bıseycık olmaz evel allah halledersınız...
:60..:evet, doğru söylüyosun...bebek kedinin evden gitmesi için geçerli bir sebep...şerafettinmi adı????benim tanıdığım birde kötü kedi hüso var..akraba olmasınlar sakın??.
sende gelll...sahiden sen istanbula gelmicenmi???hepiniz gelin işteeee...merve, fadime sen..gelmek isteyen varsa herkes gelebilir..çoook misafirperverimdir yani...size neler hazırlarım neler....hesaplama işini önümüzdeki hafta halledelim canım..topikte anlat, öğrenelim..
slm kızlar nasılsınız cumanız hayırlı olsun beni listeye eklemicekmisiniz kilom 79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?