Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim gercekten mukemmel,hele spor

Ooohh afieyt olsun super bu arada ben emziren anneden fazla yiyorum sanirim

Bitanem kok zencefil suyu ne ise yariyorki

A aa pattis o kadar şeyder mi ki yaaa nisastalida ne biliyim yumurta boyutundaydi tahminen
Canim buyukluginden degilde ,glisemik indeksi yuksek yani kan sekerini cabuk yukselttigi icin sonraki yediklerinide cabuk yag olarak depoluyo vucudun,beyaz ekmekle,sekerle ayni etkiyi gosteriyo yani,ama yenileceksede haslanmis soguk yenmeli, glisemiks indeks degerleri; nekadar yuksekse o kadar kotu
Patates(fırında pişmiş) 95
Patates(haşlanmış) 82
Patates(püre) 87
Patates(kızartma) 98

Güzel tarifmis bende deniyebilirim bi ara chia bana sanki kabizlik yapti gibi gelmisti o yüzden birakmistm ama tekrar denemwk istiyorm cnkü gercwktwn tok tutuyor

Günaydın, mutlu pazarlar hanımlar...
dünkü menümü yazayıp geçmişe döneyim.

09:15 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 ince halka sucuk, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 çay kaşığı bal
15:00 1,5 silme yemek kaşığı az şekerli irmik helvası
17:30 1 kase şehriye çorbasının suyu, 2 yk kaşığı döğme pilavı ve bol salata

2 litre su içildi
500 ip atlama 50 puan
40 dk tempolü yürüyüş*2=80
130 puan Pnrrr-12

Çikolata yiyememek, aslında yenilir menü planı yapılırsa. Ben hafta sonu çok plan yapamıyorum, olanı kendime uyarlıyorum.

Kaşlarımı aldırdıktan sonra tartıya çıktım aynı, ağırlık yapmıyormuş. Oysaki alındıktan sonra kafamda bir hafiflik hissi vardı

Bitanem kok zencefil suyu ne ise yariyorki
Canim aciklayici olsun diye netten aldim

İçeriğinde yüksek oranda uçucu yaş ve yüksek oranda vitamin barındırmaktadır. İlaç sektöründe kullanıldığı gibi pek çok hastalığın kısa zamanda iyileşmesi ve hastalıkları önlemek amacı ile de kullanılmaktadır. İçeriğinde yer alan vitamin ve mineraller vücudu hastalıklara karşı korur. Zencefil mide bulantısı başta olmak üzere, soğuk algınlığı, zayıflama, hazımsızlık, kolon kanseri, yumurtalık kanseri, ağrılar, solunum yolu hastalıkları, kusma, kalp hastalıkları gibi pek çok alanda faydalı bir bitkidir. Tüm bunların yanı sıra bağışıklık sistemini güçlendirici özelliği de vardır

Zencefilin yağ yakımını hızlandırdığı ve bu sayede kilo vermeyi kolaylaştırdığı düşünülmektedir. Ancak bu konu üzerine yapılmış bir araştırma bulunmamaktadır. Zencefil kan şekerini düşürerek iştahı azaltmaktadır. Bu özelliği ile yemeklerden sonra tokluk süresini uzatmakta ve dolayısı ile kilo vermeye yardımcı olmaktadır. Zencefil diyet listesine eklenerek kilo verme sürecine destek olması sağlanabilir

Kimseler yok Mefkurem de gelmemiş ışıkları kapatip yatiyim ben de sabaha tartiniz oyke bir eksi göstersin ki inananamayip üç kere daha çıkıp inin spor olur

Kahvaltıdan önce görseydim bu yazını tartılıp spor yapardım bak :))) ama ben genelde artı görünce düşer diye elli kere çıkıp iniyorum :)))

Ayy spora söz verdim az da olsa bişey yapmam lazım

Biri yokmu
bana
Çok yoruldun belin ayakların ağrıyor yat dinlen desin

Hadi bekliyommm

Canım ablacım çok yoruldun, belin ayakların çok ağrıyor ama bu ağrılara iyi gelecek tek şey spor yapmak. Spor yaptıktan sonra görmüşsündür ki aslında hiç yorgun değilmişsin

Spor ve menü çok güzel. Kız sen şekersiz boğaz şekerini bile yazmışsın menüye. Ben 10 gündür ballı su, ballı bitki çayı, pastil yiyip duruyorum iyileştirsin diye

Akşam baya erken olmuş cnm tek salatayla doydunmu
Kötü değil ama baştan bu kadar azaltma
Bi yemekde olabilirdi sanki
Abla zor oldu 7 de 1 bardak sut ictim,yine disardaydim yiyecekelrimi evde hazirlayip yanima aldim o yuzden ,sutude markette ictim zaten kucuk kutu sutlerden,bide donuste 1.5 saat kadar asansorde kaldik ailecek,dis kapisini acmak icn servis beklediler rezil olduk bildiginiz

Cok guzel canim teskekurler,peki nasil tazesinin suyunumu sıkıyosun diyetisyenmi onerdi

Super gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…