Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm seni haftaya eklıyım lısteye ayrıca tebrıkler ayrıldıgında 87 mıssın 79 a dusmussun :))))
hakkatenmi???ben bi kilocuk için bayrak sallıyorum , fitsema sen naparsın bilemem bacım...artık bando takımımı tutarsın, gazeteye ilanmı verirsin, senin bileceğin iş yani..

...güzel...birisi içinmi geldi yoksa??

güzelmiş canım..

afıyet olsun kolanı dıyet yapabılırsen sıkıntı yok ondada ben 1 hafta dıet kola ıctım sımdı normalının tadı bıldıgın pekmez gıbı gelıo

ay o dieti bi ara içiyodum amaaa sevmiyorum artık şeye benzetiyom kolanın agzın açmışsın 3 gün açık bırakmışsın gibi asitikaçmış geliyo :)))
şerbet serbet

kilo vere arkadaşlarımm hepinizi tebrik ediyorum..kendime deeeböle böle yapıyorum
şimdi kendime taze fasulye haşlıyorum onu yiycem yoğurtla..
dün öğleyin naptım biliyomusunuz..utanıyorum su an yazarken...terayğını tavada eritip ekmeğe bandıra bandıra yedimm...böyle bir pisboğazım ben işteeee

canım sen 85 kiloyum dedinya çizelgede 2 kilo vermiş görünüyosun ozamann

Hopıscım Galiba öyle oldu tatlımmm ((...

Neyse onumuze bakalım bız nurcum sıkma canını oyle zamanlar hepımız gecırıyoruz ama sen bıraz abartmıssın:)))Bosver ıyı gıdıyorsun bunu hıc aklından cıkarma...

Bizde ofıse elektrıklı ocak yumurta pısırme mak buz dolabı aldırdım onlarla ugrasıyorum İlk denememı yaptım pırınc lapası pısırdım gayet lezzetlı oldu...:)))))Yemeği ofistekilerle yediğimiz için bugun foto yok Ama bu alet edevat gayet guzel oldu :)))

Kılar 7 ekımde toplu lıstelerı bız yapıormusuz ama benım hıc bı fıkrım yok bu konuda...Onumuzdekı hafta bana hatırlatında bılen bırınden bılgı alalım kızlar...

ooo iyisinn
her gün al tabagını çanagını yemek yap yee :))))

edacım cnm çizelge işini kıvıramadım ben henüz tam öğrenemdim..geçen hafta 83.7 idim..ve sonrası pazartesii 82 lerigörmüştüm..çok yetenkliyim hemen kilo alıyorum yaaaa

ooo ozaman kötü olmuş 3 kilo almışsın ((
dikkat et bari haftaya verirsen moralinde düzelirrr

Kılar 7 ekımde toplu lıstelerı bız yapıormusuz ama benım hıc bı fıkrım yok bu konuda...Onumuzdekı hafta bana hatırlatında bılen bırınden bılgı alalım kızlar...

sanırım herkezden listeleri alıp cuma takımının paylaşım listesinde yayınlıycan ve hepsini kontrol edecen öyle yapıyolardıı

vatana mıllete hayrlı olsun cnm esyaların:)

ooo iyisinn
her gün al tabagını çanagını yemek yap yee :))))

edacım cnm çizelge işini kıvıramadım ben henüz tam öğrenemdim..geçen hafta 83.7 idim..ve sonrası pazartesii 82 lerigörmüştüm..çok yetenkliyim hemen kilo alıyorum yaaaa

ooo ozaman kötü olmuş 3 kilo almışsın ((
dikkat et bari haftaya verirsen moralinde düzelirrr

Tesekkurlar kızlarrr...Artık yıyecek bısey yoktu bahanesı kalmadı herseyı yapabılırım burda...Guzel oldu baya duzene gırdı sonunda ofıs.

Bide demın arseda mı geldı benmı oyle gordum :)))

kızlar biraz önce ne yaptım biliyomusunuz...bilmiyosunuz tabii, nerden bileceksiniz..kızımla dışarı çıkmıştım...bugün canım manyak tatlı çekiyodu..pastaneye girdik, bir porsiyon tavuk göğsünü hoop mideye götürdüm..:78işmanmyım değilim valla...harika bişeydi..bi öğünden bişey olmaz heralde..:26:.

hopiş kendine ödülmü verdin ben ne yaptım bil bakalım sbah tartıda kilo vermedigimi görünce hamburger yedim üstüne dondurma ama pişmanım:84::84:

kendi ödülünü kendin vermişsinn olsun en zararsız tatlı tAVUK GÖGSÜÜÜ
çokta severim gerçeğinii
souçta sütten yapılıyoo

kızlarr yarın misafirlerim varrr napacam bennn bide yatabilirler belli değil
eşimin arkadaşı evi eşi gelecek
dün annemdeydim evde birşey yapamaıdm bu akşam temizlikmi yapıyım yarına hazırklıkmııı
yarın bide çalışıyorumm
nasıl yapcam bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…