- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #24.701
yok daha neler...yarım simitle gelmedik biz 95 e....hamurişi , pasta börek konusunda üstüme kimseyi tanımam yaniii..:82:yapacaklarımı söylesem bugünden gelirsinizde neyseeee..yarım sımıt peynır salatalık domates marull :)
hakkatenmi???
Cnm seni haftaya eklıyım lısteye ayrıca tebrıkler ayrıldıgında 87 mıssın 79 a dusmussun :))))
...güzel...birisi içinmi geldi yoksa??Güzel parca bendende bu gelsın ozaman sıze :)))
Dailymotion - Ebru Gündeş - Vatan | 2011 - Yeni - Müzik Kanalı
güzelmiş canım..
afıyet olsun kolanı dıyet yapabılırsen sıkıntı yok ondada ben 1 hafta dıet kola ıctım sımdı normalının tadı bıldıgın pekmez gıbı gelıo
kilo vere arkadaşlarımm hepinizi tebrik ediyorum..kendime deeeböle böle yapıyorum
şimdi kendime taze fasulye haşlıyorum onu yiycem yoğurtla..
dün öğleyin naptım biliyomusunuz..utanıyorum su an yazarken...terayğını tavada eritip ekmeğe bandıra bandıra yedimm...böyle bir pisboğazım ben işteeee
edacım cnm çizelge işini kıvıramadım ben henüz tam öğrenemdim..geçen hafta 83.7 idim..ve sonrası pazartesii 82 lerigörmüştüm..çok yetenkliyim hemen kilo alıyorum yaaaacanım sen 85 kiloyum dedinya çizelgede 2 kilo vermiş görünüyosun ozamann
hakkatenmi???ben bi kilocuk için bayrak sallıyorum , fitsema sen naparsın bilemem bacım...artık bando takımımı tutarsın, gazeteye ilanmı verirsin, senin bileceğin iş yani..
...güzel...birisi içinmi geldi yoksa??
güzelmiş canım..
Hopıscım Galiba öyle oldu tatlımmm((...
Neyse onumuze bakalım bız nurcum sıkma canını oyle zamanlar hepımız gecırıyoruz ama sen bıraz abartmıssın:)))Bosver ıyı gıdıyorsun bunu hıc aklından cıkarma...
Bizde ofıse elektrıklı ocak yumurta pısırme mak buz dolabı aldırdım onlarla ugrasıyorumİlk denememı yaptım pırınc lapası pısırdım gayet lezzetlı oldu...:)))))Yemeği ofistekilerle yediğimiz için bugun foto yok Ama bu alet edevat gayet guzel oldu :)))
edacım cnm çizelge işini kıvıramadım ben henüz tam öğrenemdim..geçen hafta 83.7 idim..ve sonrası pazartesii 82 lerigörmüştüm..çok yetenkliyim hemen kilo alıyorum yaaaa
Kılar 7 ekımde toplu lıstelerı bız yapıormusuz ama benım hıc bı fıkrım yok bu konuda...Onumuzdekı hafta bana hatırlatında bılen bırınden bılgı alalım kızlar...
yok daha neler...yarım simitle gelmedik biz 95 e....hamurişi , pasta börek konusunda üstüme kimseyi tanımam yaniii..:82:yapacaklarımı söylesem bugünden gelirsinizde neyseeee..
ay o dieti bi ara içiyodum amaaa sevmiyorum artık şeye benzetiyom kolanın agzın açmışsın 3 gün açık bırakmışsın gibi asitikaçmış geliyo :)))
şerbet serbet
Neyse onumuze bakalım bız nurcum sıkma canını oyle zamanlar hepımız gecırıyoruz ama sen bıraz abartmıssın:)))Bosver ıyı gıdıyorsun bunu hıc aklından cıkarma...
Bizde ofıse elektrıklı ocak yumurta pısırme mak buz dolabı aldırdım onlarla ugrasıyorumİlk denememı yaptım pırınc lapası pısırdım gayet lezzetlı oldu...:)))))Yemeği ofistekilerle yediğimiz için bugun foto yok Ama bu alet edevat gayet guzel oldu :)))
Kılar 7 ekımde toplu lıstelerı bız yapıormusuz ama benım hıc bı fıkrım yok bu konuda...Onumuzdekı hafta bana hatırlatında bılen bırınden bılgı alalım kızlar...
edacım cnm çizelge işini kıvıramadım ben henüz tam öğrenemdim..geçen hafta 83.7 idim..ve sonrası pazartesii 82 lerigörmüştüm..çok yetenkliyim hemen kilo alıyorum yaaaa
kızlar biraz önce ne yaptım biliyomusunuz...bilmiyosunuz tabii, nerden bileceksiniz..kızımla dışarı çıkmıştım...bugün canım manyak tatlı çekiyodu..pastaneye girdik, bir porsiyon tavuk göğsünü hoop mideye götürdüm..:78işmanmyım değilim valla...harika bişeydi..bi öğünden bişey olmaz heralde..:26:.
kızlar biraz önce ne yaptım biliyomusunuz...bilmiyosunuz tabii, nerden bileceksiniz..kızımla dışarı çıkmıştım...bugün canım manyak tatlı çekiyodu..pastaneye girdik, bir porsiyon tavuk göğsünü hoop mideye götürdüm..:78işmanmyım değilim valla...harika bişeydi..bi öğünden bişey olmaz heralde..:26:.
hopiş kendine ödülmü verdin ben ne yaptım bil bakalım sbah tartıda kilo vermedigimi görünce hamburger yedim üstüne dondurma ama pişmanım:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?