- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.981
Guzel olmus canim afiyet olsunMenümü yazayım spontone gelişen menümü
Hafta için hala plan yapamadım, ne yiyip içeceksem
10:00 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 2 ince halka sucuk 1 dilim kepek elmeği
15:00 bir adet kırmızı elma, sade türk kahvesi
17:30 fırında yağsız pişirilmiş balık, roka salatası
2,5 litre su içildi
400 ip atlama=40 puan
70 dk tempolu yürüyüş*2=140
180 puanPnrrr-12
çok güzel canım.Menümü yazayım spontone gelişen menümü
Hafta için hala plan yapamadım, ne yiyip içeceksem
10:00 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, domates salatalık, 2 ince halka sucuk 1 dilim kepek elmeği
15:00 bir adet kırmızı elma, sade türk kahvesi
17:30 fırında yağsız pişirilmiş balık, roka salatası
2,5 litre su içildi
400 ip atlama=40 puan
70 dk tempolu yürüyüş*2=140
180 puanPnrrr-12
çok güzel canım.
spora ara versen belki iyi gelecek.bak burda herkes aynı şeyi düşünüyoruz canım.dikkat et kendine.
Slm millet ben geldim köyün delisi
Sabah sabah kocacigimin başının etini yedim
Konu şu haksizsam söyleyin ozur dleyim
Bizim sülalenin doğum günleri hep bu aylarda yani ekimden başlıyor en son işte Şubat ortası son birde sevgililer günü ve tabi
Pastaları bizden büyük büyük hediyeler bizdwn eşime şunu anlatıamiyorum yahu pastacisin diye biz ödemek zorunda değiliz hoş bizde bedavaya almiyoruz kilosunu 50tlden alıyoruz bı doğum günü 200-300 e patlıyor
Abin baklavacı bayramda herkese baklavayı o mu alıyor aynı mantık diyorum sen takılma bunlara diyor nasıl takilmayim iki aydır içeri girmisiz
Neyse pazar diye coUtmak yok oğlum uyudu bende spor yapıp sinirimi atiyim
Bn ayran çorbası yaptm canm yanına ne yapsm diye düşünüyorum evdekilerdende fikir çıkmıyo
Cikmazsin şartlama kendini
Abla hadi karar ver yarın ptesi
bu saattemi
Slata olabilir ama pirinç varken gerek yok ekmeğe
Tuğçe bence dinlen at bı su hastalığı üstünden bide kültür testi yaptır belkıde kullandığın ilaçlara bağımlılık geliştirdi mikroplar
Belli oldumu n e zaman gelecekler
Kız kakılmışbizede gel inan benimde evinde çok ihtiyacı var
Evet ama işler iyice karıştı meğer bana sürpriz haziekiyormus bilsem bugün carlamazDim geldiği elinden pasta hediyeama.bes karış sürat ben neyle uğraşıyorum senin derdin ne diye her dedim çok güzel oldu bak böyle güzel bir kutlama oldu limonu şekilde devam pastadanda bı çatal gösteriş için aldım sana yaptım yesene diyor bide
dun gece yorgun ve ac yaptığın içindir abla
Kizlar menum
09.00: 1 dilim tb,1 yumurta,peynir,biber,3 zeytin,1 tatli kasigi kaymak
12.00 1 elma
14.00 2 tabak yesil mercimek corbasi (4 kepce kadar,unda vardi toplamda 2 kasik icinde),marul salatasi
16.00: 1 bardak baharatli ayran(zencefil,zerdecal,tarcin)
17.45: 3 kasik susuz pirasa,1 kase yogurt,1 dilim tamb,biraz peynir
2.5 su,
1500 ip ( 150 puan)Pnrrr-12
Aksama cesit secmek daha kolay olur canim hazirla agirla guzelce hem yorulup ter atmis olursunKizlar bizimde misafir aksama gelcek belli oldu bakalm hayirlisi :)
Aksama cesit secmek daha kolay olur canim hazirla agirla guzelce hem yorulup ter atmis olursunbenimde saliya uniden yakin arkadasim gelecek oglen bizde olmus olur ne hazirlasam bende ikramlik seyler dusunuyorum
Canim ipi iyi atliyorum ama bence gercekten alistirmakla ilgili ,bence atlarsin sendeDegistir Kendini maşallah 1500 ipi nasıl atladın?
Ben o kadar ağır spor yapıyorum ama 1500 ip atlayamam
Afiyet olsun canımMerhaba fistiklarr
Menumm
Sabah 10.30 ilaclar
1 br zencefil cayi
Yarim armut
2 br su
Kahvalti 11.00
1 yumurtali konserve menemen
2 tatli kasigi tulum peyniri
2 dilim tbekmek
1 sıkım mercimekli kofte bol limonlu marulla
Ara 13.30
2 tane light keten tohumlu kepekli biskuvi
1 br cay
Aksam 18.30
7 tane domatesli biberli mantar
Avuc ici kadar tuzsuz koy peyniri
3 catal beyaz peynir
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmek
3 br cay
1 cay br zencefil cayi
2.5-3 lt su
Dip kose temizlik mutfak dahil kac puan acebaa hanimlarrr
3 mil leslie yapilacak cok yorgunumdaha baska eklersem etiketlerim pinarcimm Pnrrr-12
Bende ip atlayamiyanlardanim gotum başım aciyo atlarken:)Canim ipi iyi atliyorum ama bence gercekten alistirmakla ilgili ,bence atlarsin sende
Bende geliyim sana yarın menü tam benlik:)Evt cnm haklisin. Mercimek corbasi arkasindan pilav et gövec ortaya meze yogurtlu patlicna közlemesi börek salata bide cacik düsündm :)
Sen ikramlik neler düsünüyorsn cnm o daha kolay bence bi kurabiye börek falan :)
Bende zor atliyorum atlayin biraz yuruyun sonra yine atlamayi deneyin ben boyle yapmaya calisiyorum.. yoksa kalbim yerinden cikcak gibi çarpıyor..Bende ip atlayamiyanlardanim gotum başım aciyo atlarken:)
Tugcecigim Rabbim en kısa zamanda şifani versinİyileşemiyorum, aklımı kaçırma noktasına geldim. Sinirden ağladım artık bugün. Denemediğim koca karı yöntemleri kalmadı, ilaç içmekten bıktım ama ilerleyerek devam ediyor. Sanırım tekrar doktor yolu görünecek bana.
Sıkılıyorum abla ya, spor yapmazsam tamamen tırlatıyorum.
Aaa acaba spora başladığın için miMaden suyu iç abla bir de masaj yap dinlemdir bacaklarını
Dinleniyorum geçmiyor, dinlenmiyorum yine geçmiyor. Yapıştı kaldı hastalık
Kültür testi dediğin boğaz kültürü mü? Hafta içi bir doktor yolu görünecek gibi bana cumartesiyi bekleyemeyeceğim, talep edeyim olmazsa. İlaçkolik oldum zaten, babaanneler gibi ilaç çantam var benim
Ama iyi terletiyor yapmak lazım gerçektenBende zor atliyorum atlayin biraz yuruyun sonra yine atlamayi deneyin ben boyle yapmaya calisiyorum.. yoksa kalbim yerinden cikcak gibi çarpıyor..
Evet gercekten iyi terletiyor vucudunu iyi topluyor... ama regli olmaya yakin cok zor oluyor göğüsler ağrıyor atlarkenAma iyi terletiyor yapmak lazım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?