- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.021
Arada tel molası verdimHuyu kimse yok mu yahu pazar diye boş buralar hafta içi görüşürüz ama yarın tartı günüilk turda bakalım kim önde gidiyor zeynalar mı Amazonlar mı
ayten.hepsi aynı bunlarınMalesef eşler uzun uzun yeyip içip sohbet etmek istiyor eee o eşler fit yayınlarda istiyor işlerine gelince sen güzelsin napcan iyisin bırak diyeti desede kimse sarılırken lombur lombur et gelsin istemiyor
Sevgi ayrı şeyMalesef eşler uzun uzun yeyip içip sohbet etmek istiyor eee o eşler fit yayınlarda istiyor işlerine gelince sen güzelsin napcan iyisin bırak diyeti desede kimse sarılırken lombur lombur et gelsin istemiyor
Tabiki cnm en önemlisi oArada saat degisikligi yapiyorum)
Cok asiri yuklenemiyorum aslinda kendime demir eksikligim var ... ilac kullanmıyorum bagirsak florami bozdu dogal yollarla demirimi yukseltiyorum bol ciger ve kuru uzum yiyorumm..
Mesala detoks yapamiyorum detoks yapinca üşümeye basliyorum aslinda detokslarada karsiyim bana sağlıklı gelmiyor.....
Ben iki ana ogun yapiyorum bir ara yapiyorum nadiren ikinci ara yapiyorum..
Biraz yavas gidiyor ama saglikli gitsin istiyorum...
Seni artılarınlada seviyoruzİyi geceler kızlar yarını merakla bekliyorum tartı neler diyecek bakalım bana kesin artı diyecekte sizi merak ediyorum
ayten.hepsi aynı bunların
Bi şiir vardıya ayten diye o aklıma geldi :)))aynennnnn .ayten değil
O da pek zayıfmış kızzzaynen birde benimki suan 64 kg dusun yani. Ayni boydayiz :)) o fit fit gezerken benim boyle olmam hos olmuyor
Nickin yabancı gelmedi tatlım önceden başka takımda yarıştınmıSuan acikan karnima 1 bardak su icirip heycanla yapmam gereken nedir araniza katilmak icin bakicam
saglam yer ama cok yavas yer birde isinden dolayi cok hareketli yakiyor ne yese.O da pek zayıfmış kızzz
Az mı yiyor ,yiyipte almayanlardanmı
Neyse iyiymiş yatılı olsa zor olurdu :))
Ooo marta kadar çoktan mezun olursun
O zamanda burdasın dimiiiii
Sevgi ayrı şey
Yanında incecik bi kadın istemek ayrı
Kim yağlı göbekli birini isterki
Haa bunu kimi açık açık söyler kimi söylemez
O topiklerde karşılaşmadığımız kesinMefkurem sende yabanci gelmedin bana cok uzun yillardir kk deyim bende daha once zayiflama grubunda ewlilik telasinda hamile kalma paylasiminda ve cocugumu buyuturken ... boyle gidio kimbilir nerde kesismisti yolumuz ama cok tanidiksin sanki
Ayyy pınar şimdi çok duygulandım ağlarım bakAynen cnm. Burdayim canimm artik kesintisiz insallah, sadce subatta bi ara bursa cikabillir 3 günlük kayinvaldemler özlemis esimde bi ara gidelm diyor. Hayirlisi bakalm ama az kaldi ya cok mutluyumm
Aynen mesela benm esimde bana kiloluykende hep ben seni her halinle seviyorm derdi ki biz öle tanisdk evlendik inaniyordumda. Ama gecen eski resimlere bakarken sende duba gibiymissin simdi cok fit oldun, güzellestinde falan diyor :)
Bütün gün pesimde azcik mutfakda oturiym sen nie gelmiyon iceri diye geliyo
Zayifliymde bebek yapcaz artk heralde yaza dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?