Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malesef eşler uzun uzun yeyip içip sohbet etmek istiyor eee o eşler fit yayınlarda istiyor işlerine gelince sen güzelsin napcan iyisin bırak diyeti desede kimse sarılırken lombur lombur et gelsin istemiyor
ayten.hepsi aynı bunların

Malesef eşler uzun uzun yeyip içip sohbet etmek istiyor eee o eşler fit yayınlarda istiyor işlerine gelince sen güzelsin napcan iyisin bırak diyeti desede kimse sarılırken lombur lombur et gelsin istemiyor
Sevgi ayrı şey
Yanında incecik bi kadın istemek ayrı
Kim yağlı göbekli birini isterki
Haa bunu kimi açık açık söyler kimi söylemez

Tabiki cnm en önemlisi o
Bide diyeti sıkılmadan yapmak gerekiyor
Yoksa çabuk pes ederiz
Herkesin psikolojisi farklı
Ben kendi adıma her hafta az versem çok demoralize olurum, bide kilom fazla yolum uzun
Benimde metom hızlı değil o yüzden 1 -2 günlük detoks beni zorlamıyor
Uzun süreli olursa tabiki sağlıklı değil

Mefkurem sende yabanci gelmedin bana cok uzun yillardir kk deyim bende daha once zayiflama grubunda ewlilik telasinda hamile kalma paylasiminda ve cocugumu buyuturken ... boyle gidio kimbilir nerde kesismisti yolumuz ama cok tanidiksin sanki

Neyse iyiymiş yatılı olsa zor olurdu :))

Ooo marta kadar çoktan mezun olursun
O zamanda burdasın dimiiiii

Aynen cnm. Burdayim canimm artik kesintisiz insallah, sadce subatta bi ara bursa cikabillir 3 günlük kayinvaldemler özlemis esimde bi ara gidelm diyor. Hayirlisi bakalm ama az kaldi ya cok mutluyumm

Sevgi ayrı şey
Yanında incecik bi kadın istemek ayrı
Kim yağlı göbekli birini isterki
Haa bunu kimi açık açık söyler kimi söylemez

Aynen mesela benm esimde bana kiloluykende hep ben seni her halinle seviyorm derdi ki biz öle tanisdk evlendik inaniyordumda. Ama gecen eski resimlere bakarken sende duba gibiymissin simdi cok fit oldun, güzellestinde falan diyor :)
Bütün gün pesimde azcik mutfakda oturiym sen nie gelmiyon iceri diye geliyo

Zayifliymde bebek yapcaz artk heralde yaza dogru

O topiklerde karşılaşmadığımız kesin
Benim küçük 27 yeşında

2015 de buraya gelmişin bi süre heralde listeye girmedin

Katılmak istşyosan ilk sayfadaki kuralları iyice bi oku tatlım
Kabul edersen formu doldur tanıyalım seni

Ayyy pınar şimdi çok duygulandım ağlarım bak
Değişik yerlerden farklı insanlar bi şekilde yolu kesişip herşeyini paylaşıyor birbirine bağlanıyor
Bide sanal ortamda ...
Çok tuhaf bişey
Önce herkrsin zayıfladığına şahitlik ediyoruz sonra bebişler geliyor
Inş.seninkide hayırlı bi zamanda hayırlısıyla gelecek cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…