- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #246.941
sen Kacla mezun olmuştum poni de bakiyim bana yediktepasta mı yedik aklıma gelseydi yerdim ama niye gelmedi ki niye hhatirlatmadiniz hiç
Spor eklenirse iyi olur ilk etapta çok yüklenme zamanla artır canım
Ayrıca bezelye patates havuç pişmiş kereviz bunların gilisemik indexleri yüksek olduğu için diyette olmasa iyi olur kilo sorunu olan çoğu kişide zaten inusilin direnci oluyor bu saydıklarım daha da tetikler birden azaltma bence zamla azaltmak menülerde daha iyi sağlıklı doğru porsiyon ilk etapta senden ikişer ikişer götürür
bencede kes sen salatayi cikoya başla nasılsa yenemeyeceksin beni tartı kaç dedi bakayım
Chia yüksek protein kaynağı 2yk silme günlü miktari üç çok canısı
Yesilcay ben ilk etapta bergomat aromalı poset ile başladım şimdi direk büyük yaprak içiyorum zamanla seviyorsun canım
1.gun -600 getirdi abla bakalım bugün ne getirecek
Evet hiç hesaplamasim ben bu yıldönümlerini vs yoksa bı hafta sonra 80 le girerdim
Kuzu ilk başta bu kadar a yeme sonra nasıl kisacaksin metobolizmani yorma tatlım çok önemli kahvaltı
1kg yemeğe 1corba kaşığı canım
Ablaonu listeye alca ya iyi giderse ne diyorsun yahu
Maşallah o saatte ben olsam cemkirririm
2puanin hesabını mı yaptı abla ya
Günaydın zeynalarin başı
Günaydınnnn edacim
Miktari abartma san süper hem direnci artırıyor hastalıklardan koruyor hemde tok tutuyor şeker isteğini bastırıyor ve yağ yakımına yardımcı
Ben bı ara her sabah ılık suya parmak ucu kadar rendeleyip çubuk tarçın atıp limon sıkıp içiyordum
günaydın pinarcim
Çiko yemedim helva mı yedinneyse ödül yapmamıştın hak etmişti sen ama aramızda bak diğerlerine deki çok kizdilae çok pişmanım tövbeler olsun yemiycem diye böyle goy goy yap
aboo bal yaİlmaz mı ki kalori o hep
Günayddınnnnn kraliçe aslanlar
Güzel bir pazar ve hafta sonu diliyorum
Bugün ne var ne yok planlarda
Kafam 1 milyon
Bu haftaki planımı oluşturamadım daha
Onumu yapsam bunumu
Daldan dala atlayıp duruyom
Beni perte ayırınGünayddınnnnn kraliçe aslanlar
Güzel bir pazar ve hafta sonu diliyorum
Bugün ne var ne yok planlarda
Nigar kabak çorbasnı nasıl ypıyosnMefkuşum ya temizlik var planda ama saat 2 olmus biz daha yeni kahvaltıdan kalktık
Diyete gelince spor akşam yapılacak sıkı bir kahvalti yaptım 7 gibi kabak çorbası salata ile günü bitirecem sonuç yarın tartıda eksiler eksiler Amazon kadini:)
Keisnlikle haklısınSlm millet ben geldim köyün delisi
Sabah sabah kocacigimin başının etini yedim
Konu şu haksizsam söyleyin ozur dleyim
Bizim sülalenin doğum günleri hep bu aylarda yani ekimden başlıyor en son işte Şubat ortası son birde sevgililer günü ve tabi
Pastaları bizden büyük büyük hediyeler bizdwn eşime şunu anlatıamiyorum yahu pastacisin diye biz ödemek zorunda değiliz hoş bizde bedavaya almiyoruz kilosunu 50tlden alıyoruz bı doğum günü 200-300 e patlıyor
Abin baklavacı bayramda herkese baklavayı o mu alıyor aynı mantık diyorum sen takılma bunlara diyor nasıl takilmayim iki aydır içeri girmisiz
Neyse pazar diye coUtmak yok oğlum uyudu bende spor yapıp sinirimi atiyim
Bn ayran çorbası yaptm canm yanına ne yapsm diye düşünüyorum evdekilerdende fikir çıkmıyo2 saat temizlikten sonfa 5mil leslie yaptm anca mutfaga girdm smdi börek yapiyorm yarnki misafire, aksamada yemek yapcm valla gecmise sonra bakcm siz neler yapiyorsnuz kizlar aksama ne yemek var ben firinda patlican kiyma soslu yapcm. Zuhal ablanin tarifindenyaninda yogurt oh miss
Ben kaç sefer denedim cnm malesef öyle olmuyormuşEvet malesef, hem yiyip hem zayıf kalabilsek keşke
Pırasyı 1 tb ye 1 kase yoğurt 1 dil.tb ekm.Öğle için pırasa yapıcam, yanına yoğurt yeterli olur sanırım. Ekmek ve salata eklemem gerekir mi acaba?
Tuğçemm bi iyileş artık cnm yaaTünaydın ablacımmm
Pazar gününe bir önceki günlerden daha hasta girerek mutluluktan takla atıyorum evin içinde.
Sesim tamamen kısıldı, bademciklerim yeniden iltihaplandı, öksürüğüm daha da arttı.
Sabah zengin bir kahvaltıdan sonraakşama balık var, güç toplarsam da 2 saat koşu ve ip atlama
Harikasın tatlıcım2 saat temizlikten sonfa 5mil leslie yaptm anca mutfaga girdm smdi börek yapiyorm yarnki misafire, aksamada yemek yapcm valla gecmise sonra bakcm siz neler yapiyorsnuz kizlar aksama ne yemek var ben firinda patlican kiyma soslu yapcm. Zuhal ablanin tarifindenyaninda yogurt oh miss
Iyice kafayı oynatıcaz yakında :)))Ben de öyleyim abla, bir türlü oturtamıyorum kafamda. Sürekli anneme soruyorum, o da normal insan gibi ye diyor
Içinde bakliyat varsa doyurucu olur bi salata yeter bence yanınaBn ayran çorbası yaptm canm yanına ne yapsm diye düşünüyorum evdekilerdende fikir çıkmıyo
Ay o yiyorum ama kilo almıyorum diyen tipler ne ola ki, yoksam onlar uzaylı mı:).Ben kaç sefer denedim cnm malesef öyle olmuyormuş
Pırasyı 1 tb ye 1 kase yoğurt 1 dil.tb ekm.
gece yaptığın spordan hamlandın kesin , o ağrıyı iyi bilirim...Benim bacaklarım çok ağrıyor yaaa
Içinde pirinç varsa ekmek yeme zaten :))Ay o yiyorum ama kilo almıyorum diyen tipler ne ola ki, yoksam onlar uzaylı mı:).
Ekmeksiz yicem sanırım, ekmeğe el attım mı devamı geliyor. Bir avuç pirinç attıydım zaten içine, çocuklar da yiyor biraz doyurucu olsun diye. Dün bi sebze alışverişi yaptım benim herif gülmekten çatladı, anlaşıldı bu hafta otlıyacaz diyo
Geçen haftalarda pek spor yapamamıştım cnm önceki günde fazla yaptım birden ondan oldu heraldegece yaptığın spordan hamlandın kesin , o ağrıyı iyi bilirim
Cikmazsin şartlama kendini10.30da basladik lahvaltiya ogle yemegi yok sut icicem aksamds salata yogurt az da sebze yemegi o zaman insallah yarin arti cikmam
Abla hadi karar ver yarın ptesiKafam 1 milyon
Bu haftaki planımı oluşturamadım daha
Onumu yapsam bunumu
Daldan dala atlayıp duruyom
Günaydın demek için çok geç farkındayım ama ben daha yeni uyandim daha kalkmadan size günaydın diyeyim dedim. Malum sabah öğle bitti. Şimdi yerine ara yapıp akşam yemeğini yiyecegim.
Slata olabilir ama pirinç varken gerek yok ekmeğeÖğle için pırasa yapıcam, yanına yoğurt yeterli olur sanırım. Ekmek ve salata eklemem gerekir mi acaba?
Tuğçe bence dinlen at bı su hastalığı üstünden bide kültür testi yaptır belkıde kullandığın ilaçlara bağımlılık geliştirdi mikroplarTünaydın ablacımmm
Pazar gününe bir önceki günlerden daha hasta girerek mutluluktan takla atıyorum evin içinde.
Sesim tamamen kısıldı, bademciklerim yeniden iltihaplandı, öksürüğüm daha da arttı.
Sabah zengin bir kahvaltıdan sonraakşama balık var, güç toplarsam da 2 saat koşu ve ip atlama
Belli oldumu n e zaman gelecekler2 saat temizlikten sonfa 5mil leslie yaptm anca mutfaga girdm smdi börek yapiyorm yarnki misafire, aksamada yemek yapcm valla gecmise sonra bakcm siz neler yapiyorsnuz kizlar aksama ne yemek var ben firinda patlican kiyma soslu yapcm. Zuhal ablanin tarifindenyaninda yogurt oh miss
Kız kakılmışBeni perte ayırın
İnce temizliğe giriştim tatilde böyle gçiyoo
Evet ama işler iyice karıştı meğer bana sürpriz haziekiyormus bilsem bugün carlamazDim geldiği elinden pasta hediyeKeisnlikle haklısın
dun gece yorgun ve ac yaptığın içindir ablaBenim bacaklarım çok ağrıyor yaaa
Afiyet olsun kuzm,aksam gidaklamicak misinMenü
Sabah (9:00)
2yumueta
1greyfurt
Kahve
Öğle(12:00)
1yumurta
Avuç içi kadar tost
Kahve
Akşam(@7:30)
200g et ızgara
Marul salatası
1catal pasta
Şu:3lt spor:45 dk leslie+7dk zumba = 135+26.5 =161.5 puanPnrrr-12
Insallah canim,eder bence,sadece kurler seklinde yap bence, vucudunu alistirma mesela 15 gun 1 hafta ara ver sonra yineKuru kök zencefil almistim ben aktardan marketlerde de baharat reyonunda var 1 avuc kadar paketlerde satiliyo ben bas parmagim kadar kirip 1 br kaynar suyun icinde 10 dk yakin bekletiyorum 2. Br da ayni demledigim zencefili koyuyorum 1 kere yapip atmiyorum canim cunku tadinin 2. Br dagada ciktigini farkettim bosa gotmesin diye su niyetine iciyorum bakalim bu aralar insallah faydasi olur
Sonunda yaptım yedim bugün şükürNigar kabak çorbasnı nasıl ypıyosn
Ablacığım onu düşünerek içine yeşil mercimek te koydum protein tok tutar babındaAyy benimde evde işlerim var bide çamaşırada bakmam lazım
Tabi gün içinde sporda yapılacak
Kabak çorba olarak pek tok tutmaz cnm yemekmi yapsan acaba
Ama Ama sen zeynosun
Kesinlikle haklisin jest için bir sefer olur ama devamlı olursa tadı kaçarSlm millet ben geldim köyün delisi
Sabah sabah kocacigimin başının etini yedim
Konu şu haksizsam söyleyin ozur dleyim
Bizim sülalenin doğum günleri hep bu aylarda yani ekimden başlıyor en son işte Şubat ortası son birde sevgililer günü ve tabi
Pastaları bizden büyük büyük hediyeler bizdwn eşime şunu anlatıamiyorum yahu pastacisin diye biz ödemek zorunda değiliz hoş bizde bedavaya almiyoruz kilosunu 50tlden alıyoruz bı doğum günü 200-300 e patlıyor
Abin baklavacı bayramda herkese baklavayı o mu alıyor aynı mantık diyorum sen takılma bunlara diyor nasıl takilmayim iki aydır içeri girmisiz
Neyse pazar diye coUtmak yok oğlum uyudu bende spor yapıp sinirimi atiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?