Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla yedim, 500 de ip atladım birbirini götürmüştür artık.
Bal günde toplasan 1 tatlı kaşığı, ben hallederim o kısmını. Kortizonu alt ediyorum ben balı mı alt edemeyeceğim

Günayddınnnnn kraliçe aslanlar

Güzel bir pazar ve hafta sonu diliyorum

Bugün ne var ne yok planlarda

Tünaydın ablacımmm

Pazar gününe bir önceki günlerden daha hasta girerek mutluluktan takla atıyorum evin içinde.
Sesim tamamen kısıldı, bademciklerim yeniden iltihaplandı, öksürüğüm daha da arttı.

Sabah zengin bir kahvaltıdan sonra akşama balık var, güç toplarsam da 2 saat koşu ve ip atlama

2 saat temizlikten sonfa 5mil leslie yaptm anca mutfaga girdm smdi börek yapiyorm yarnki misafire, aksamada yemek yapcm valla gecmise sonra bakcm siz neler yapiyorsnuz kizlar aksama ne yemek var ben firinda patlican kiyma soslu yapcm. Zuhal ablanin tarifinden yaninda yogurt oh miss

Nigar kabak çorbasnı nasıl ypıyosn

Keisnlikle haklısın

Bn ayran çorbası yaptm canm yanına ne yapsm diye düşünüyorum evdekilerdende fikir çıkmıyo

Evet malesef, hem yiyip hem zayıf kalabilsek keşke
Ben kaç sefer denedim cnm malesef öyle olmuyormuş

Öğle için pırasa yapıcam, yanına yoğurt yeterli olur sanırım. Ekmek ve salata eklemem gerekir mi acaba?
Pırasyı 1 tb ye 1 kase yoğurt 1 dil.tb ekm.

Tuğçemm bi iyileş artık cnm yaa
Ilaçlar fayda etmedimi
Bidaha mı gitsen dr a acaba

Bide hastayken spor hiç iyi olmazki
Vücut zaten hastalıkla mücadele ediyor

Harikasın tatlıcım
patlıcanda afiuet olsun benim yerimede ye :))
Ben de öyleyim abla, bir türlü oturtamıyorum kafamda. Sürekli anneme soruyorum, o da normal insan gibi ye diyor
Iyice kafayı oynatıcaz yakında :)))
Önümde bi sürü liste var
Bi onu yapayım diyom sonra fikir değiştiriyom şunu yapayım diyorum

Bn ayran çorbası yaptm canm yanına ne yapsm diye düşünüyorum evdekilerdende fikir çıkmıyo
Içinde bakliyat varsa doyurucu olur bi salata yeter bence yanına
Istiyosan sebze yemeği olabilir

Ben kaç sefer denedim cnm malesef öyle olmuyormuş

Pırasyı 1 tb ye 1 kase yoğurt 1 dil.tb ekm.
Ay o yiyorum ama kilo almıyorum diyen tipler ne ola ki, yoksam onlar uzaylı mı:).
Ekmeksiz yicem sanırım, ekmeğe el attım mı devamı geliyor . Bir avuç pirinç attıydım zaten içine, çocuklar da yiyor biraz doyurucu olsun diye. Dün bi sebze alışverişi yaptım benim herif gülmekten çatladı, anlaşıldı bu hafta otlıyacaz diyo

Benim bacaklarım çok ağrıyor yaaa
gece yaptığın spordan hamlandın kesin , o ağrıyı iyi bilirim...

Içinde pirinç varsa ekmek yeme zaten :))

Ben yiyeceksem ya bulgur yada kineo koyarım

Herkesin metosu farklı cnm bizimde nasibimizde kilo alan denk gelmiş :))

Ama çoğu yiyipte kilo almıyorum diyenler çok az yiyor emin ol
Miktar onlara göre çok bize göre az :))
Gerçekten çok yiyip almayanların oranı azdır

gece yaptığın spordan hamlandın kesin , o ağrıyı iyi bilirim
Geçen haftalarda pek spor yapamamıştım cnm önceki günde fazla yaptım birden ondan oldu heralde
Şimdi suda eriyen magnezyum içiyorum
Biraz yatıp dinlencem sonra spor
Spordan sonrada küvete yatayım kaslar dinlensin
En azından planım öyle bakalım :))

10.30da basladik lahvaltiya ogle yemegi yok sut icicem aksamds salata yogurt az da sebze yemegi o zaman insallah yarin arti cikmam
Cikmazsin şartlama kendini
Kafam 1 milyon
Bu haftaki planımı oluşturamadım daha

Onumu yapsam bunumu
Daldan dala atlayıp duruyom
Abla hadi karar ver yarın ptesi
Günaydın demek için çok geç farkındayım ama ben daha yeni uyandim daha kalkmadan size günaydın diyeyim dedim. Malum sabah öğle bitti. Şimdi yerine ara yapıp akşam yemeğini yiyecegim.
bu saattemi
Öğle için pırasa yapıcam, yanına yoğurt yeterli olur sanırım. Ekmek ve salata eklemem gerekir mi acaba?
Slata olabilir ama pirinç varken gerek yok ekmeğe
Tuğçe bence dinlen at bı su hastalığı üstünden bide kültür testi yaptır belkıde kullandığın ilaçlara bağımlılık geliştirdi mikroplar
Belli oldumu n e zaman gelecekler
Beni perte ayırın
İnce temizliğe giriştim tatilde böyle gçiyoo
Kız kakılmış bizede gel inan benimde evinde çok ihtiyacı var
Keisnlikle haklısın
Evet ama işler iyice karıştı meğer bana sürpriz haziekiyormus bilsem bugün carlamazDim geldiği elinden pasta hediye ama.bes karış sürat ben neyle uğraşıyorum senin derdin ne diye her dedim çok güzel oldu bak böyle güzel bir kutlama oldu limonu şekilde devam pastadanda bı çatal gösteriş için aldım sana yaptım yesene diyor bide
Benim bacaklarım çok ağrıyor yaaa
dun gece yorgun ve ac yaptığın içindir abla

Insallah canim,eder bence,sadece kurler seklinde yap bence, vucudunu alistirma mesela 15 gun 1 hafta ara ver sonra yine

Nigar kabak çorbasnı nasıl ypıyosn
Sonunda yaptım yedim bugün şükür
3 kabak, kurusoğan biber biraz salça bol maydanoz dereotu koydum pişirdim baharatlarla lezzetlendirip blender dan geçirdim normalde bulgurda konuyo ben koymadım onun yerine yeşil mercimek başlayıp koydum limonda sıkıp yedim yenmiycek bişey değil tavsiye ederim bacisi

Ayy benimde evde işlerim var bide çamaşırada bakmam lazım
Tabi gün içinde sporda yapılacak

Kabak çorba olarak pek tok tutmaz cnm yemekmi yapsan acaba

Ama Ama sen zeynosun
Ablacığım onu düşünerek içine yeşil mercimek te koydum protein tok tutar babında

Kesinlikle haklisin jest için bir sefer olur ama devamlı olursa tadı kaçar
Genelde birde hep verici siz olunca ister istemez iç ses salak mısın sen der yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…