- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.041
Ayyy pınar şimdi çok duygulandım ağlarım bak
Değişik yerlerden farklı insanlar bi şekilde yolu kesişip herşeyini paylaşıyor birbirine bağlanıyor
Bide sanal ortamda ...
Çok tuhaf bişey
Önce herkrsin zayıfladığına şahitlik ediyoruz sonra bebişler geliyor
Inş.seninkide hayırlı bi zamanda hayırlısıyla gelecek cnm
Ayy öle düsününce suan bende cok duygulandim canim valla diyormki iyiki tanimisim sizi gercekten insanin kani isiniyor böyle sanki artik coktandir tanisiyormusuz gibi oluyoruz burda :) valla bu zayiflama mutlulugnu burda tadiyorm insallah bebegm de olur burda sizle paylasirm zaten hep burlarda olurm hamilelikten sonra falandaay abla bu arada seninde 16 kilo kalmis saka maka ne hizli gidiyor dmi 3 aya sende hedefe ulasirsin
Buraya kopi yapıp cevap vereceksin cnmPeki formu nasil doldurucam direk buraya cewaplarimi yazim yoksa inicek bi uzantisi warmi
Belki bu gelişin uğur getirir sana cnmIlk kk katilimim 2013 yili daha sozluydum heralde konustukca bir yerden bisi aklimiza gelir topigi tikladim adini gordum nerden nerden derken sen de aynisini yazdin hayat teseduf le dolu....tamam formu doldurayim heemn
Ahhh ablacım geldim geldim artık hep buralardayım çok şükür halletim işleri. İşte yok artık bomba gb geldim hemde. O sopayı affetiricem. Çok heycanlı ve enerjik döndüm.
Zeynalarr hazır mıyız bu haftayaaa :)) ben cokta severdim zenya izlemeyi.
Oooo abla çok yanlış bir rakip seçmişsin kendine malum yarın itibarıyle sporlar detokslar :)Rakip olmak isteyen başka yokmuuuuu
Şimdiye kadar olanlsrı yazıyorum ekleme gelirse ilave ederiz
@nanekekik
@Warriorinside
Pnrrr-12
@mer_4260
@Poni Bon
@tugcekrblt
Mefkurem
N Nilyyyaaannn
Ayçaaa bende seni seçtim pikaçuuu
Tuğçe görmedin heralde poni sana rakiplik teklif etti bende kabul ettiğini varsaydım :))
4 ayım var bu kilolardan kurtulup fit olmak için mayıs sonu son noktayı koymam lazım.HEDEFLERRRRRR
______ 26 Ocak - 0.2 Şubat ______
Pnrrr-12 70.3-1.1=69.2 %1.56
@melegimve ben 83.1-1.6=81.5 %1.93
Mefkurem 81.8-1.9=79.9 %2.32
@mer_4260 64-1.1=62.9 %1.72
@eyledi 88.9-1=87,9 %1.12
@tugcekrblt 59.7-0.7=59 %1.17
N Nilyyyaaannn 78.7-1.6=77.1 %2.03
@nanekekik 77-3=74 %3.90
badem000 74.3-0.9=73.4
@KocasininNarTanesi 106-1.2=104.8
HEDEFLER MİNUMUMDURRRR
Şükürler olsun prensesler ile yırtmışım :) bu hafta inş daha yüksek tahtlara oturucamOh abla sagoll valla ya bide yuz karasi oldumyuz karasi haa
Valla öyle güzelim
Yazıdanda olsa samimiyet geçiyor
Soğukluğuda sıcaklığıda hissediyosun
Senin 5 benim 16 kalmış
Ikimizinde aynı sayılır fazla değil
öğlen yemeklerini hafife alıp salata yapmayıp bi kaşık daha derken abartıyorum.öğlenleri 1 2 bardak ayran ekleyeyim bari .Bakalım bugünün getirisi ne olacak
Bol eksilerr gelsinnn
Neyseki sonradan toparlamışın cnm
Sporda
Tertemizz sade güzel bi menü cnm
Suda artmış buda iyi
Patates varsa ekmek yemiyoruz fıstığım salata yoğurt yeseydinya
Gerisi güzel
Spor yokmu bugünde
Kaymak o ölçüde arada olabilir
Ama çorba çok olmuş cnm bide bakliyat hem unlu
Spora maşallah
Dizlerini zorlamıyomu
Haaa Haaa görmemiş 2 gün spor yapmış kendini maraton koşmuş zannediyor :)))
Tuğçe inan çok üzülüyorum cnm
Lütfen dr u ihmal etme
Derdini iyice anlat
Hepsi çok güzelde
Sporda terledikçe öksğrüğün artar
Bugün maşallahın var iremcim
Sporu yaparsan yazarsın
vayyy burdada 5 mil var
Menüde tam eksilik :)))
Inan yogunum. Temizligimi gün icinde yapamiyorum. Anca gece tek tük. Tüm gün giremeyip gece 1 saat gecmis okuycak mecalim kalmiyo :))) ise basladigimda anca girebilirim. Bakalim :)Demekki biz yazmasak sen hiç özleyip merak etmiyon :))
Anacım istesen burayada zaman ayırırsın
Heee Heee ne bulduysam yedimm
helva kek pasta vardı çukolar çerezler dahil :))
Planını yaptıysan sorun olmaz cnm
Karşınızdada amazon kızları var
Ahh kuzum güya bende cuma bi parça yiyim diye düşündüydüm onu bile yemedim bak
Benimde saçlar uzun baya ağırlık yapıyodur aslında
Heee çok şanslısın
Bence bosuna cabaliyoruz huy cikmaz can cikarmis :))İste o pis bigazlilik kafada bitiyor bizim beyin hep aç
Ohhh nihayet ayça aramıza döndüüüüAhhh ablacım geldim geldim artık hep buralardayım çok şükür halletim işleri. İşte yok artık bomba gb geldim hemde. O sopayı affetiricem. Çok heycanlı ve enerjik döndüm.
Tek tuğçe değil takım atakta bu haftaNerde tugcenin sporları bir kontrol edeyimde. Çok önde değilse artık tahtını elinden alayım
Sanki ben oturacamOooo abla çok yanlış bir rakip seçmişsin kendine malum yarın itibarıyle sporlar detokslar :)
Menü güzellll yarın sporlarda gelmeye başlarsa 5 yıldız olurBu günkü menüm
Sabah (10.00)
Kıymalı yumurta ( 1 yumurta, 1 avuc kıyma)
Domates
1 dilim peynir
Öğlen (14.00)
1 kase yoğurt corbası ama hiç pirinc tanesi koymadım sulu yerinden sadece
Bol salata
Akşam(19.00)
3 köfte
1 kase yoğurt corbası
Bol salat
Sıvı: 2 lt su
Spor yok
Illa salataya gerek yok cnm yeşillikleri yıka öyle ye yoğurt mutlaka olsunöğlen yemeklerini hafife alıp salata yapmayıp bi kaşık daha derken abartıyorum.öğlenleri 1 2 bardak ayran ekleyeyim bari .
Spor mu malesef
Bende özlediğim için sitem ediyom zatenInan yogunum. Temizligimi gün icinde yapamiyorum. Anca gece tek tük. Tüm gün giremeyip gece 1 saat gecmis okuycak mecalim kalmiyo :))) ise basladigimda anca girebilirim. Bakalim :)
Özlemiyom degil keske daha cok zaman olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?