Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy öle düsününce suan bende cok duygulandim canim valla diyormki iyiki tanimisim sizi gercekten insanin kani isiniyor böyle sanki artik coktandir tanisiyormusuz gibi oluyoruz burda :) valla bu zayiflama mutlulugnu burda tadiyorm insallah bebegm de olur burda sizle paylasirm zaten hep burlarda olurm hamilelikten sonra falanda ay abla bu arada seninde 16 kilo kalmis saka maka ne hizli gidiyor dmi 3 aya sende hedefe ulasirsin

Ilk kk katilimim 2013 yili daha sozluydum heralde konustukca bir yerden bisi aklimiza gelir topigi tikladim adini gordum nerden nerden derken sen de aynisini yazdin hayat teseduf le dolu....tamam formu doldurayim heemn

Valla öyle güzelim
Yazıdanda olsa samimiyet geçiyor
Soğukluğuda sıcaklığıda hissediyosun

Senin 5 benim 16 kalmış
Ikimizinde aynı sayılır fazla değil

Ilk kk katilimim 2013 yili daha sozluydum heralde konustukca bir yerden bisi aklimiza gelir topigi tikladim adini gordum nerden nerden derken sen de aynisini yazdin hayat teseduf le dolu....tamam formu doldurayim heemn
Belki bu gelişin uğur getirir sana cnm

4 ayım var bu kilolardan kurtulup fit olmak için mayıs sonu son noktayı koymam lazım.

Bu günkü menüm

Sabah (10.00)
Kıymalı yumurta ( 1 yumurta, 1 avuc kıyma)
Domates
1 dilim peynir

Öğlen (14.00)
1 kase yoğurt corbası ama hiç pirinc tanesi koymadım sulu yerinden sadece
Bol salata

Akşam(19.00)
3 köfte
1 kase yoğurt corbası
Bol salat

Sıvı: 2 lt su
Spor yok

Valla öyle güzelim
Yazıdanda olsa samimiyet geçiyor
Soğukluğuda sıcaklığıda hissediyosun

Senin 5 benim 16 kalmış
Ikimizinde aynı sayılır fazla değil

Tabii az kalmis vallah yaza incecik süzülcez insallahh ama simdi uykuya süzülüyorm ben

Iyi gecelerrr

öğlen yemeklerini hafife alıp salata yapmayıp bi kaşık daha derken abartıyorum.öğlenleri 1 2 bardak ayran ekleyeyim bari .
Spor mu malesef

Inan yogunum. Temizligimi gün icinde yapamiyorum. Anca gece tek tük. Tüm gün giremeyip gece 1 saat gecmis okuycak mecalim kalmiyo :))) ise basladigimda anca girebilirim. Bakalim :)

Özlemiyom degil keske daha cok zaman olsa.

Ahhh ablacım geldim geldim artık hep buralardayım çok şükür halletim işleri. İşte yok artık bomba gb geldim hemde. O sopayı affetiricem. Çok heycanlı ve enerjik döndüm.
Ohhh nihayet ayça aramıza döndüüüü

Nerde tugcenin sporları bir kontrol edeyimde. Çok önde değilse artık tahtını elinden alayım
Tek tuğçe değil takım atakta bu hafta

Oooo abla çok yanlış bir rakip seçmişsin kendine malum yarın itibarıyle sporlar detokslar :)
Sanki ben oturacam

Ne dotoksu
Menü güzellll yarın sporlarda gelmeye başlarsa 5 yıldız olur

öğlen yemeklerini hafife alıp salata yapmayıp bi kaşık daha derken abartıyorum.öğlenleri 1 2 bardak ayran ekleyeyim bari .
Spor mu malesef
Illa salataya gerek yok cnm yeşillikleri yıka öyle ye yoğurt mutlaka olsun
Tabi sporda :))

Inan yogunum. Temizligimi gün icinde yapamiyorum. Anca gece tek tük. Tüm gün giremeyip gece 1 saat gecmis okuycak mecalim kalmiyo :))) ise basladigimda anca girebilirim. Bakalim :)

Özlemiyom degil keske daha cok zaman olsa.
Bende özlediğim için sitem ediyom zaten
Keşke gelebilsen
Marttamı başlıyodun işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…