- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.061
Mecbur değiştirecez başka yolu yokkiBence bosuna cabaliyoruz huy cikmaz can cikarmis :))
Olsunnn ben ne kilolar vermişim 16 kiloyu mu veremicem
Tabii az kalmis vallahyaza incecik süzülcez insallahh ama simdi uykuya süzülüyorm ben
Iyi gecelerrr
Aylinnn kız bak ben kaç kilo oldumBence bosuna cabaliyoruz huy cikmaz can cikarmis :))
Bende ip atlayamiyanlardanim gotum başım aciyo atlarken:)
Abla ben bildigin cozutmustum buraya baslamadan once ,hic doymucakmisim gibi geliyo habire biseyler yemek istiyorum ondan doymam sandim. Yok zorlamiyo ip ama simdi bacaklarim agriyoKaymak o ölçüde arada olabilir
Ama çorba çok olmuş cnm bide bakliyat hem unlu
Spora maşallah
Dizlerini zorlamıyomu
Abla yat desek yatcan sankiBana spor yapma yat dinlen diyecek biri varmı
Desen ne olur sanki belki yatarımAbla yat desek yatcan sanki
Valla atlıyabiliyosan ne güzel cnm benim nefesim yetmiyorAbla ben bildigin cozutmustum buraya baslamadan once ,hic doymucakmisim gibi geliyo habire biseyler yemek istiyorum ondan doymam sandim. Yok zorlamiyo ip ama simdi bacaklarim agriyo
81.8??? Bravo ablam cok guzell. 89 muydun yilbasi öncesi unuttumAylinnn kız bak ben kaç kilo oldum
abla aslında değişme zamanı geldi ama yanlış zaman elimdekide epeyce pahali bi teldi ama ne kadar pahalı o kadar hassas olayı inşallah kaza bela olmaz :)Amannn tele okuyup üfle iş çıkarmasın bide :))
Telsiz çok zor oluyor sanki elimizi ayağımızı kesiyolar :))
Inş.düzelmiştir
aynen canım cook kıymetli Allah korusun diyimYok akşam gidakkkkkk bitti yavaştan değişiyor böyle liste bakalım ne getirecek yarın bana
Afiyet olsun pınar güzel bence
Kız deli miyim yersem bu Zuhal beni parçalar listeye zor attım kendimikovdyrcan dimi ayağımı kYdircan hemen hep komplo bunlar ajan misin 007
İyo toparlamışsin canım artı gelmez ama bı daha uyma kocana hafta sonu
Beğendim mide böyle birşey verdijce büyüyor kistikca kuculuyor iste
Kiz madem patatesi ise yedin ekmeği niye yedinhani yoğurt
saat ikideki çorba çok olmuş unluymus zaten 5dlm ekmek yemissincorba güzel ama tehlikeli max iki kepçe
Evrt canım boğaz kültürü
Kız babaabnekdr gibi üstüne kocaman kocaman da yaziyor musun
Nezaketen yedim kuzum hâlâ tripliyiz
Spontone güzel gelişmiş ama
Heyyy haber verin eşe dosta kremin menüde kaçamak yok çağırın gelsin çalsın davullar halay çekelim dostlare e e ee
Hadi gözün aydın
Sabah dolu dolu olmuş akşam iki tbk o çorba büyük başarı ben hiç sevmiyorum tadinı
AA bak bende içeyim benimde wcye iyi geliyor
aman iyi bak telefonlar pek kıymetli valla
bende severdim gözleri pek güzel maviydi bacinin:))Zeynalarr hazır mıyız bu haftayaaa :)) ben cokta severdim zenya izlemeyi.
abla yat dinlen yada yerine ben yatayim kızım hala ayakta 1 den beri uyutmak için uğraşıyorum en sonunda eşimde uyandı ına verdim kızı kucakta hoplqmakyan midem ağrıdı çünki bende o arada kk ya girip geçmişi okudumBana spor yapma yat dinlen diyecek biri varmı
Bide söle bisey var. Cizim yapmam gerekirken ben arada sizi okuyup hmn cvp yazip cikarim haha.Bende özlediğim için sitem ediyom zaten
Keşke gelebilsen
Marttamı başlıyodun işe
Valla cnmm 5 ay full rejim yaptim 28 yasima geldimm ilk kezz böle uzun yaptim. Insan akillanmazni yine full yedim 3 hafta :))Spor da menüde cok güzel afiyet olsun canim
Gidak gidakla bakalm cnm etkisi nasil olcak merak ettim :) aman dikkat et kabiz olma fazla proteinde kabizlik yapiyor sabahlari önlemini al :)
Anliyorm seni cnm haklisin tabi zor oluyodur hem is hem cocul bide ayaklanmis baya masallah :)
O pis huyumuzdan vazgecmeliyiz artk herseyden tadim tadim yemeyi ögrenmeliyiz bende korkuyorm hedefden sonra geri alirim diye ama hep tetikde olucam insallah :)
Oo spor da yapilcak süpersn cnm bende esimi uyuttumoturuyorm birazdn yaticam yarn bol temizlik gnü yapicam 5 mil de leslie yapmayi dusunuyorm büssürü kalori harcicam insallah
Evet abla tek seferdeValla atlıyabiliyosan ne güzel cnm benim nefesim yetmiyor
1 seferdemi atlıyon
Yok bu aya 87 le başladıydım81.8??? Bravo ablam cok guzell. 89 muydun yilbasi öncesi unuttum
Hadi ben yatmadım inş.sen uyumuşundur :))abla yat dinlen yada yerine ben yatayim kızım hala ayakta 1 den beri uyutmak için uğraşıyorum en sonunda eşimde uyandı ına verdim kızı kucakta hoplqmakyan midem ağrıdı çünki bende o arada kk ya girip geçmişi okudu
O zaman artık tozutmak yok şekerimBide söle bisey var. Cizim yapmam gerekirken ben arada sizi okuyup hmn cvp yazip cikarim haha.
3 nisan da. 7 nisanda da oglumun partisini yapcaz dogum gününü. Ondan sonra bi oh cekicem.
Tsk ederim sizde özleniyosunuzz.
Simdiki hedefim oglumun dogum gününde güzel görünmekk
valla helal olsunEvet abla tek seferde
Hepsi güzel olmuş tatlıcımEmziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı( kızım gec yatıp geç kalktı )
3 zeytin
Salatalık
3 cerry
Kıymalı mantar
Yeşillik
1 .5 dilim tb
Saat 15.00
Yarım yeşil elma
Saat 18.30 aksam
Az yağda balık
Salata
Su 2.5 litre
3 mil leslie ×3=135 puan @Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?