Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence bosuna cabaliyoruz huy cikmaz can cikarmis :))
Mecbur değiştirecez başka yolu yokki

Biz hep şunuda yiyim yarın devam ederim dediğimiz için çok absrtıyoruz bence
Halbuki ölçülü ye yarında yersin, hiç bişey kaçmıyor
Tabi korumada bu dediğim :))

Kaymak o ölçüde arada olabilir
Ama çorba çok olmuş cnm bide bakliyat hem unlu

Spora maşallah

Dizlerini zorlamıyomu
Abla ben bildigin cozutmustum buraya baslamadan once ,hic doymucakmisim gibi geliyo habire biseyler yemek istiyorum ondan doymam sandim. Yok zorlamiyo ip ama simdi bacaklarim agriyo

Abla ben bildigin cozutmustum buraya baslamadan once ,hic doymucakmisim gibi geliyo habire biseyler yemek istiyorum ondan doymam sandim. Yok zorlamiyo ip ama simdi bacaklarim agriyo
Valla atlıyabiliyosan ne güzel cnm benim nefesim yetmiyor
1 seferdemi atlıyon

Amannn tele okuyup üfle iş çıkarmasın bide :))
Telsiz çok zor oluyor sanki elimizi ayağımızı kesiyolar :))
Inş.düzelmiştir
abla aslında değişme zamanı geldi ama yanlış zaman elimdekide epeyce pahali bi teldi ama ne kadar pahalı o kadar hassas olayı inşallah kaza bela olmaz :)

aynen canım cook kıymetli Allah korusun diyim

Zeynalarr hazır mıyız bu haftayaaa :)) ben cokta severdim zenya izlemeyi.
bende severdim gözleri pek güzel maviydi bacinin:))
Bu arada ben güzel bi eksiyle baslicam inşallah hafta başına akşam tartildim umut vaadediyor:)))

Bana spor yapma yat dinlen diyecek biri varmı
abla yat dinlen yada yerine ben yatayim kızım hala ayakta 1 den beri uyutmak için uğraşıyorum en sonunda eşimde uyandı ına verdim kızı kucakta hoplqmakyan midem ağrıdı çünki bende o arada kk ya girip geçmişi okudum

Bende özlediğim için sitem ediyom zaten
Keşke gelebilsen
Marttamı başlıyodun işe
Bide söle bisey var. Cizim yapmam gerekirken ben arada sizi okuyup hmn cvp yazip cikarim haha.
3 nisan da. 7 nisanda da oglumun partisini yapcaz dogum gününü. Ondan sonra bi oh cekicem.
Tsk ederim sizde özleniyosunuzz.
Simdiki hedefim oglumun dogum gününde güzel görünmekk

Valla cnmm 5 ay full rejim yaptim 28 yasima geldimm ilk kezz böle uzun yaptim. Insan akillanmazni yine full yedim 3 hafta :))
Bu arada gecen pazar dogum günümdü. Bir raffaelo pastasi yapmisimm üf yeme yaninda yat hahaa :))

81.8??? Bravo ablam cok guzell. 89 muydun yilbasi öncesi unuttum
Yok bu aya 87 le başladıydım

Hadi ben yatmadım inş.sen uyumuşundur :))

O zaman artık tozutmak yok şekerim
Bak burdan gittiğinden beri yol alamadın
Bi bakmışın nisan gelmişş :))

Evet abla tek seferde
valla helal olsun

Hepsi güzel olmuş tatlıcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…