- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.081
Sanada helal abla bu saatteNihayet spor yapılır
Bu 2 gündür biraz az oldu ama başlangıç için hiç yoktan iyidir
Pnrrr-12
3 mil leslie 45 dk *3= 135 puan
Herkese iyi geceler
Yarın için bol eksiler
Arada tel molası verdim
Burda hazır ve nazırım
Dimi ama biz nasıl istemiyoruz bakımsız erkek kilolu onlarda aynı bende bı değişim var bu aralarSevgi ayrı şey
Yanında incecik bi kadın istemek ayrı
Kim yağlı göbekli birini isterki
Haa bunu kimi açık açık söyler kimi söylemez
kız iki günde ne yedin ki artık artı çıkacaksınİyi geceler kızlar yarını merakla bekliyorum tartı neler diyecek bakalım bana kesin artı diyecekte sizi merak ediyorum
Benim telin başına neler geldi maşallah işte en son çamaşır makinesi içinde buldum tatilde lavobanin içinde üstüne çay dökerken fark ettimabla aslında değişme zamanı geldi ama yanlış zaman elimdekide epeyce pahali bi teldi ama ne kadar pahalı o kadar hassas olayı inşallah kaza bela olmaz :)
aynen canım cook kıymetli Allah korusun diyim
bende severdim gözleri pek güzel maviydi bacinin:))
Bu arada ben güzel bi eksiyle baslicam inşallah hafta başına akşam tartildim umut vaadediyor:)))
abla yat dinlen yada yerine ben yatayim kızım hala ayakta 1 den beri uyutmak için uğraşıyorum en sonunda eşimde uyandı ına verdim kızı kucakta hoplqmakyan midem ağrıdı çünki bende o arada kk ya girip geçmişi okudum
güzel menüEmziren ve alerji diyeti yapan anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı( kızım gec yatıp geç kalktı )
3 zeytin
Salatalık
3 cerry
Kıymalı mantar
Yeşillik
1 .5 dilim tb
Saat 15.00
Yarım yeşil elma
Saat 18.30 aksam
Az yağda balık
Salata
Su 2.5 litre
3 mil leslie ×3=135 puanPnrrr-12
Aycan hayırlı olsun tatlım Allah utandırmasın darısı dertsiz tasasız düğüne4 ayım var bu kilolardan kurtulup fit olmak için mayıs sonu son noktayı koymam lazım.
Cansiniz ablaSeni artılarınlada seviyoruz
kız aslında abartı bişey yemedim suyu pek icemedim birde biraz tatlı şeyler yedim aserme mıdır bilmiyorum ama canım su aralar bildiğin hurma çekiyorum anneme soyledim gelirken getireck inşallahDimi ama biz nasıl istemiyoruz bakımsız erkek kilolu onlarda aynı bende bı değişim var bu aralar32olunca evde bile hafiften makyaj yapmaya başladım cildim bozulmasın diye yapmazdım hoş zaten çok ağır makyaj yapmam ama şimdi 32olduk daha ne kadar yapmiycam bozulmuycak zaman hızlı valla ahada 40 kapıda 60 ya zaten elim titreer sürmeyi gözüme sokarım
kız iki günde ne yedin ki artık artı çıkacaksın
Merve as erme yok mu hiç
Benim telin başına neler geldi maşallah işte en son çamaşır makinesi içinde buldum tatilde lavobanin içinde üstüne çay dökerken fark ettimhiç belli olmuyor elektronik sans birazda
Sen bu hafta iyi kilo vercen zaten yoksa haftaya bana nasıl yenileceksinyenilince çok üzülme tamam mı kıyamam tazecik yavrucuğum var
güzel menü
Canim ipi iyi atliyorum ama bence gercekten alistirmakla ilgili ,bence atlarsin sende
Bende ip atlayamiyanlardanim gotum başım aciyo atlarken:)
Tugcecigim Rabbim en kısa zamanda şifani versin
Yok akşam gidakkkkkk bitti yavaştan değişiyor böyle liste bakalım ne getirecek yarın bana
Afiyet olsun pınar güzel bence
Kız deli miyim yersem bu Zuhal beni parçalar listeye zor attım kendimikovdyrcan dimi ayağımı kYdircan hemen hep komplo bunlar ajan misin 007
İyo toparlamışsin canım artı gelmez ama bı daha uyma kocana hafta sonu
Beğendim mide böyle birşey verdijce büyüyor kistikca kuculuyor iste
Kiz madem patatesi ise yedin ekmeği niye yedinhani yoğurt
saat ikideki çorba çok olmuş unluymus zaten 5dlm ekmek yemissincorba güzel ama tehlikeli max iki kepçe
Evrt canım boğaz kültürü
Kız babaabnekdr gibi üstüne kocaman kocaman da yaziyor musun
Nezaketen yedim kuzum hâlâ tripliyiz
Spontone güzel gelişmiş ama
Heyyy haber verin eşe dosta kremin menüde kaçamak yok çağırın gelsin çalsın davullar halay çekelim dostlare e e ee
Hadi gözün aydın
Sabah dolu dolu olmuş akşam iki tbk o çorba büyük başarı ben hiç sevmiyorum tadinı
AA bak bende içeyim benimde wcye iyi geliyor
aman iyi bak telefonlar pek kıymetli valla
Bakalım bugünün getirisi ne olacak
Bol eksilerr gelsinnn
Neyseki sonradan toparlamışın cnm
Sporda
Tertemizz sade güzel bi menü cnm
Suda artmış buda iyi
Patates varsa ekmek yemiyoruz fıstığım salata yoğurt yeseydinya
Gerisi güzel
Spor yokmu bugünde
Kaymak o ölçüde arada olabilir
Ama çorba çok olmuş cnm bide bakliyat hem unlu
Spora maşallah
Dizlerini zorlamıyomu
Haaa Haaa görmemiş 2 gün spor yapmış kendini maraton koşmuş zannediyor :)))
Tuğçe inan çok üzülüyorum cnm
Lütfen dr u ihmal etme
Derdini iyice anlat
Hepsi çok güzelde
Sporda terledikçe öksğrüğün artar
Bugün maşallahın var iremcim
Sporu yaparsan yazarsın
vayyy burdada 5 mil var
Menüde tam eksilik :)))
Nerde tugcenin sporları bir kontrol edeyimde. Çok önde değilse artık tahtını elinden alayım
Günaydin kizlar
Kilo bildirimim:
Cuma 70.3
Güncel 70.8
Fark +500
Noldu anlamadm dün de artiydm ama 300gr hatta bugune kesin gider diyordum kacamakta yok e nasl oldu bu moralm bozldu cokdünkü onca temizlige ragmen bide 5mil leslie yaptm hicmi fayda etmez
Super canimGünaydın hanımlar, açlıktan uyuyamadım gece:) sonra bi ara dalmışım. Sabah da 7:30 da açtım gözümü, tiroid ilacımı içtim şimdi kahvaltı yapıyorum. Ama tartıda bi değişiklik yok, dün geceki guruldama seslerinden sonra en as 1 kilo gider diye düşünüyordum
Cuma 121.9
Bugün 120.8
Fark -1.1kg
Pınarcık beni geçmişsin helalGünaydin kizlar
Kilo bildirimim:
Cuma 70.3
Güncel 70.8
Fark +500
Noldu anlamadm dün de artiydm ama 300gr hatta bugune kesin gider diyordum kacamakta yok e nasl oldu bu moralm bozldu cokdünkü onca temizlige ragmen bide 5mil leslie yaptm hicmi fayda etmez
kiz hurmayi abartma hamilelikte acilma yapiyor bak tadimlik yeCansiniz abla
kız aslında abartı bişey yemedim suyu pek icemedim birde biraz tatlı şeyler yedim aserme mıdır bilmiyorum ama canım su aralar bildiğin hurma çekiyorum anneme soyledim gelirken getireck inşallahhe birde ağzımı sulandıran limon var
aksamlari ozellikle sebze iyi geliyor tugceGünadın hanımlarrr
+200 lü tartı bildirimini yapıp kaçayım
WC olayı ciddi problem oldu bende. 5 gün oldu tık yok, naparsam yapayım çözemedim. Artının da ondan olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar toparlarım tabiiki de
Geçen cuma 59,7
Bugün 59,9
Fark +200
baazen iki uc gubde bir pat diye gider yine guzek rakamGünaydın hanımlar, açlıktan uyuyamadım gece:) sonra bi ara dalmışım. Sabah da 7:30 da açtım gözümü, tiroid ilacımı içtim şimdi kahvaltı yapıyorum. Ama tartıda bi değişiklik yok, dün geceki guruldama seslerinden sonra en as 1 kilo gider diye düşünüyordum
Cuma 121.9
Bugün 120.8
Fark -1.1kg
belkid. yorgunluk etki etti pinsr hemen bozma moraliniGünaydin kizlar
Kilo bildirimim:
Cuma 70.3
Güncel 70.8
Fark +500
menulerin iyiydi canim ama tuzlu mu yedin acabaKizlar niye boyle valla bende anlamadim ama malesef artiyim,neyse diyorum artik ,aynen devam nasilsa eksi olcak
Cuma: 80.3
Bugun: 80.7
Fark: +400 g
ooo bi sisko daha gelmisHerkese selam fıstıklar
Fatih terim gibi bi giriş yapayım dedim
Eee nerde kalmıştık
cumaya kadar iner o zamanGunaydin kizlar
Cuma 106.0
Bugun 106.7
+700um
Yaa regliye 2 gun kaldi siskinligim var goz kapaklarima kadar sisim hafiften agrilarim var kacamagim yoktu 2 gunde de bu kadar kilo almam zaten demi
o cok iyi -1.5 garantiGünaydın hanımlar 04.30 da yatmanın haklı gururu ile yazıyorum 10 kişi tarafından darp edilmiş gibiyim ama moralim güzel annemler bizdeydi şimdi kahvaltı yapicizzz uyandım hemen tartildim
Cuma 64.00
Bugün 63.5
Fark -500
Dün akşam tartildim yine ayniydi bende bi -800 900 olur diye düşünmüştüm ama olsun du:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?