Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arada tel molası verdim
Burda hazır ve nazırım

Sevgi ayrı şey
Yanında incecik bi kadın istemek ayrı
Kim yağlı göbekli birini isterki
Haa bunu kimi açık açık söyler kimi söylemez
Dimi ama biz nasıl istemiyoruz bakımsız erkek kilolu onlarda aynı bende bı değişim var bu aralar 32olunca evde bile hafiften makyaj yapmaya başladım cildim bozulmasın diye yapmazdım hoş zaten çok ağır makyaj yapmam ama şimdi 32olduk daha ne kadar yapmiycam bozulmuycak zaman hızlı valla ahada 40 kapıda 60 ya zaten elim titreer sürmeyi gözüme sokarım
İyi geceler kızlar yarını merakla bekliyorum tartı neler diyecek bakalım bana kesin artı diyecekte sizi merak ediyorum
kız iki günde ne yedin ki artık artı çıkacaksın
Merve as erme yok mu hiç
Benim telin başına neler geldi maşallah işte en son çamaşır makinesi içinde buldum tatilde lavobanin içinde üstüne çay dökerken fark ettim hiç belli olmuyor elektronik sans birazda
Sen bu hafta iyi kilo vercen zaten yoksa haftaya bana nasıl yenileceksin yenilince çok üzülme tamam mı kıyamam tazecik yavrucuğum var
güzel menü

Günaydın herkese çayı koydum etrafı sildim süpürdüm gelen alsın çayını ben tekrar uyumaya gidiyorum çok susadım uyanınca bide geçmiş yapiyim dedim

Rüyamda neler neler yedim
Acı soslar çeşit çeşit peynirler
N Nilyyyaaannn sana guluyordum resmen yemiş gibi tokum ve susadım sanırım yavaştan siyiriyorum

4 ayım var bu kilolardan kurtulup fit olmak için mayıs sonu son noktayı koymam lazım.
Aycan hayırlı olsun tatlım Allah utandırmasın darısı dertsiz tasasız düğüne

BESTEKIZ aramıza hoşgeldin daha önce Mayıs 2015 dede burdaymissin bak kader ağlarını örüp yine buraya kısmetse o kilolar bizim bizimle eriyecek

Seni artılarınlada seviyoruz
Cansiniz abla
kız aslında abartı bişey yemedim suyu pek icemedim birde biraz tatlı şeyler yedim aserme mıdır bilmiyorum ama canım su aralar bildiğin hurma çekiyorum anneme soyledim gelirken getireck inşallah he birde ağzımı sulandıran limon var

Canim ipi iyi atliyorum ama bence gercekten alistirmakla ilgili ,bence atlarsin sende

500-600 den sonra dizlerim be ayak bileğim error veriyor. Benden 1500 çıkmas sanmıyorum, 1 saat atlayanlar varmış, ben ölürüm kesin Maşallah sana

Bende ip atlayamiyanlardanim gotum başım aciyo atlarken:)

ay çok güldüm sabah sabah. Allah da seni güldürsün :)))

Tugcecigim Rabbim en kısa zamanda şifani versin

Amin tatlım inşallah.

Yok canım çok şükür gözlerim hala çok sağlam
Henüz kocaman kocaman yazmaya geçmedim.

Abla ben hiç terlemiyorum. Ne Adananın ağustos sıcağında, ne deli gibi spor yaparken terleme sıfıra yakın.
Bugün arayacağım doktoru, tabii sesimden ne dediğimi anlarsa iletişim kuracağız inşallah :)

Nerde tugcenin sporları bir kontrol edeyimde. Çok önde değilse artık tahtını elinden alayım

Benim spor gerilerde, sen yoksun diye yapamıyorum canım :))))
Tahtan düştüm geçen hafta, düşüşüm ağır oldu, bu hafta aldın aldın almadın sana bırakmam

Günadın hanımlarrr

+200 lü tartı bildirimini yapıp kaçayım

WC olayı ciddi problem oldu bende. 5 gün oldu tık yok, naparsam yapayım çözemedim. Artının da ondan olduğunu düşünüyorum. Cumaya kadar toparlarım tabiiki de

Geçen cuma 59,7
Bugün 59,9
Fark +200

Günaydın hanımlar, açlıktan uyuyamadım gece:) sonra bi ara dalmışım. Sabah da 7:30 da açtım gözümü, tiroid ilacımı içtim şimdi kahvaltı yapıyorum. Ama tartıda bi değişiklik yok, dün geceki guruldama seslerinden sonra en as 1 kilo gider diye düşünüyordum
Cuma 121.9
Bugün 120.8
Fark -1.1kg

Günaydin kizlar
Kilo bildirimim:

Cuma 70.3
Güncel 70.8
Fark +500

Noldu anlamadm dün de artiydm ama 300gr hatta bugune kesin gider diyordum kacamakta yok e nasl oldu bu moralm bozldu cok dünkü onca temizlige ragmen bide 5mil leslie yaptm hicmi fayda etmez

Bozma moralini, moral bozdukça artı çıkıyor meret. Benim beslenmede de bir şey yok ama gel görki artıyım. Hastalıkla da hiç çekilmiyor bu artılar

Super canim

Pınarcık beni geçmişsin helal
70 kilo bile sana hayal geliyodu tebrikler tatlım sevindim

Günaydın hanımlar 04.30 da yatmanın haklı gururu ile yazıyorum 10 kişi tarafından darp edilmiş gibiyim ama moralim güzel annemler bizdeydi şimdi kahvaltı yapicizzz uyandım hemen tartildim
Cuma 64.00
Bugün 63.5
Fark -500
Dün akşam tartildim yine ayniydi bende bi -800 900 olur diye düşünmüştüm ama olsun du:)

kiz hurmayi abartma hamilelikte acilma yapiyor bak tadimlik ye
aksamlari ozellikle sebze iyi geliyor tugce
baazen iki uc gubde bir pat diye gider yine guzek rakam

belkid. yorgunluk etki etti pinsr hemen bozma moralini
Kizlar niye boyle valla bende anlamadim ama malesef artiyim,neyse diyorum artik ,aynen devam nasilsa eksi olcak

Cuma: 80.3
Bugun: 80.7
Fark: +400 g
menulerin iyiydi canim ama tuzlu mu yedin acaba

Herkese selam fıstıklar
Fatih terim gibi bi giriş yapayım dedim
Eee nerde kalmıştık
ooo bi sisko daha gelmis
Gunaydin kizlar
Cuma 106.0
Bugun 106.7
+700um
Yaa regliye 2 gun kaldi siskinligim var goz kapaklarima kadar sisim hafiften agrilarim var kacamagim yoktu 2 gunde de bu kadar kilo almam zaten demi
cumaya kadar iner o zaman tuzlu yeme bol su ic

o cok iyi -1.5 garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…