- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.301
Alkis bebegimGectim sınavı babysiaçım aaac
Canim sen cumaya 3 te verirsin 4 te insallahMenü
Sabah,(11:00)
2yumueta birinin beyazi
1geeyfurt
Akşam(17:00)
2yumueta
1geeyfuet
Avuç içi kadar tost
Şu:2lt spor:30dk tempolu yürüyüş 30*3=90 puan @Pnrrr-20
Evet cnm yeme bozukluğu var
Ben sadece bunu pis boğazlığa bağlıyorum
Gözüm doymuyor
Normal zamanda insan gibi yemeği öğrensem sorun kalmıcak
Hangi bitki canim onerin varmibol su bitki çayıyla ödemi atarsın
Cok guzel canim kahvalti yapmadinmiEMZIREN ANNE MENUSU
Ogle:13.00
6 yk susuz bamya yemegi
Salata
1 bardak ayran
Yarim dilim tb ekmegi
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet elma
Aksam yemegi:19.00
1 kepce tarhana corbasi
Guvecte domates soslu kofte (12 kucuk top kofte vardi)
Salata
1 kase yogurt
Su. 2.5 3 lt arasi
Spor. 45 dk eliptik 45*4=180 puan
@Pnrrr-20
Kiraz sapı ve yeşil çay bana iyi geliyor canım tavsiye ederimHangi bitki canim onerin varmi
Aycacigim naber nişanı yaptinizmiAbla kacinci sayfaya geldin aenin paztetesi bildirimi i gormeesjm bakim balimmnapiyor rakibem
At dondurucuya hemen canim bekletme disarda sakinYa abla zaten arkadasim gelemiyormus korkma sen cok uzgunum suan haber verdi de tatlimi boregimi yapmistim artik kocama saklayim onlarida ben zaten sevmem kii
Tamam canim kiraz sapini bulmaya calisiyim yesil cay iciyorum zatenKiraz sapı ve yeşil çay bana iyi geliyor canım tavsiye ederim
Gecmis olsun cnm gercekten kilo fazlaligi cok kotu bisey,insalah hayirlisyla kurtulalim hepimizBESTEKIZ
BESTEKIZ 29yasindayim
Ewli
44 aylik kizim war...
Ew calisani
1.68boy
72kgHedefim ilk olarak 55 kg ya inmekti fakat triodim ve kolestrolum sinirda cikti sekerim de duzensiz cok dusuyor hamilelikte gebelik sekerim wardi yuksekti cok.Suan insilun direncim cikti gecen ay ki orana bu ay dustu biraz diyetle.O yuzden hedefim 55 olsada suan werecegim bir 10 kg bile benim icin cok onemli insilun direncinin surekli karbonhidrat yedirme istegi ve bel bolgesinde ki asiri ve hizli yaglanmalar cok uzuyor ilk bundan siyrilmam gerek....Kg hamile kaldigimda aldim yaklasik 23 kg...Bu birden ve dengesiz kg nun en buyuk sebebi yuksek seker en buyuk yan etkiside lohusa iken kalcamda olusturdugu bi sikinti.Pelwis kemigi kapanip normale donerken fazla kg we basinca bagla orada bir doku sikismasi olmus 6 ay uzerine basamadim.Kisacasi 44/46 beden alisw. Yapiyorum annemden buyuk beden pantolan aliyoum bublar uzucu olmaya basladi sagligin yani sura psikomu da cok etkiler hala geldim artik mutlu degilim .....
10 da kalktıysan çok beklemişin cnmEvet abla 10 gibi uyandim biraz da wc icin bekledim tartiliyordum filan derken o saate kaldi
Bi hal çaresi bulunur inş.tatlımAlıntılarim uçmuş bugün canım çok sıkkın kuruma uğramıştim geçici görevle başka bir yerde doğum öncesi 10 gün çalışmıştim geçici görevim iptal olmuştu güya ama yazısı yazılmamış iptal eden şube müdürü görevden alınmış yerine gelenin haberi yok napcam bilmiyorum yazımin olmaması çok sıkıntı oldu ayağım ağrıyor ogleden beri tekrar kuruma gidicem yarın napicam bilmiyorum tabi
Ben geç kaldım ama1 bardak süt içeyim mı.
su 1 oldu yatana kadar 2.5 yapicam inşallah.
Daha kalıcakmı hastanedeBiliyorum olmadığını ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum inan çok sıkıntılı bir durumdayım
Kimse suç bende demezki zaten cnmWalla zuhal ondan dinliyorsun o haklı bundan dinliyorsun bu hakli ama ne olursa olsun bu durum çok kötü eşim çok üzüldü. Ben en çok ona üzülüyorum. Hastaneden çıkaracaklar birkaç gün içind e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?