- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.321
Pzrtesi tartı için fazla beklemene gerek yok cnmBirincisi gec uyandim ve tarti icin bekledim o yuzden kahvalti yerine ogle yemegi yaptim ikincisi eliptige ben uzun zamandir biniyorum hamilelik nedeniyle ara vermistim 15 dk ile basladim attarak gitti hatta dunde 1 saat bindim araliksiz benim icin zorlayici bir tarafi yok
Hemen buzluğa biyerlere atıyosun onları gözün görmesinYa abla zaten arkadasim gelemiyormus korkma sen cok uzgunum suan haber verdi de tatlimi boregimi yapmistim artik kocama saklayim onlarida ben zaten sevmem kii
Geç vskit hiç bi meyve iyi olmaz cnmYarım kilo cikolatalı muz diye okudum yüreğime iniyordu. Ama yarımda olsa olmamış. Birde gün kurusu var o da kuru meyve ve şeker içeriyor o da geç saatte olmuş. Kuru meyvelerin geç saatte yenmesi doğru mıdur bi aaitırmak lazım sanırım
Bana yarın telden yaz cnm kilonuSeşam kızlar bgn tartı günüydü ve bana tartı hiç gülmedi. Ben bildirim yapmasam olma mı o kadar şişim ki yolculuk vardı pazar günü her yerin odem parmaüımdan yüzük bile zorla çoktı. O yüzden doğru bir sonuç olduğunu düşünmüyorum tartının bgn sabah.
Hiç korkacak bişey yok tatlım
Haftasonu haliyle birazdaha fazla yiyoruz
Benim pazartesi artı çıkmadığım çok nadirdirkaçamak olmasada artı olabiliyor
Haa bide senin akşam yenen kek vardı :)))
Ben ne artıları eksiye çevirdim
Biraz erken kalkıp listeyi birebir uyguluyabilsen çok iyi olur
Yada öğleni atlıcan
Meyve bi tık az olabilir
Keşke yerimde sayaydom pınar kontrolü bırakınca coşuyo mübarek :)
bende dün yaptım 5mil bu akşamda onu yaparım nabzı yükseltiyor Azda olsa evde yapılacak ideal bı spor bence
sen stresten yorgunluktan yiyemiyenlerdensin demekki,bende tam tersi böyle telaş zamanı daha da iştahli oluyorum
hoşgeldin canım bu arada ben Nigar
Allah yardımcınız olsun gencmi kp canim
hastanede olduğun için böyle düzensiz oldu galiba
bol su bitki çayıyla ödemi atarsın cumaya
AA çok geçmiş olsun ama bu yaşta yapılacak ismidir yahu hiçbir yaşta olmamalida hani ne biliyim dengesiz bir hareket olan size oldu
Koşa koşa gelemedi ama abla yavaş yavaş geldi işte
Cis mi oda ne
Hocam üç buçuk verirsem benim aylık hedefide tutmuş saysam
Laranİt yada faranjite çevirmiş Tuğçe elmalı kalın bir şekilde soy kaynar kabuklarında tülbentle bogaUna sar suyunda iç çok iyi geliyor
Aynen öyle canım ben kazandım
Ellwre varsa bize yok mu
Yokkkkkk mu yokkkkkk mu
Onlara var da bana yokkkkkk miiiii
Şasi oldum
Aynen kaslar sismistir canım
Anlaşılan ben güleceğim
En çok sen :)
Hadi inşallah kuzum
Gectim sınavı babysiaçım aaac
Ohhh sende mı 6 kg :)
Canan corbanim yanında eppek yok eppekksiz ye weppeksiz
Aa suuuuh
Haha
Evwt bende tarttilip o artışa rağmen iki gün yemezsem ucgun yedim
Kahvalti nerede kız zeynepop uçmuş
Ben tekrar izle yapıyorum eşim izlerken kuzunun izin verdiği kadar işte diziler hep aynı yarışı aşk tutkulu yarısı silah mafyaciluk
60,dk yapıyorum duyurulur
Cok üzüldüm canım ya inşallah çözülür
Avuc avuç kuruyemiş ye sonra bana meydan oku
Bira ara vermen iyi olacak
Bence bunların yerine akşam yemeği yesen hem duyardım hemde yağ deoolaamazdin canım
Cok yüksek kilolarda inusilin dengesi için veriliyor yanında süt yoğurtla ama 100ustu olmayandan bence gereksiz
İrem kacinci söz kaçıncı sonyeyip git yada diyetteyim de yumurta haslasinlar çok mu zor değil çok mu zayifsinki yadirgasinlar değil kimse zorla yediremez kimsede zorla durduramaz seni mmzaten artiyken hemde
Begendim
pinar pismismi diye iki YK mı yedin
Yeme beni pınar yeme tatlı kaşığı neyine yetmedi zopa geliyor
Aman Aman evde zehirli şeyler bulunmasın :))Misafirlerim yeni gitti smdi menü yazaym gecmis yapicam. Iyi oldu benm icinde yedik ictik misafirim gelse keske arada :)
Bu arada ben cikolatali muzlu yas pasta yapmistm aksam cay yanina, esimde gelirken baklava almis, misafirlerde gelirken serbetli bi tatli getirmisler valla evin ici tatli doldu ben yemedm bugun ama esim onlari yemeli al ise götür yiyin dedm valla
Kız seni bu ayranmı şişirdi yoksa bide sabah akşam içiyonBu arada ben deli gbi Ayran soda kürü yapiyorum diye Ayran soda sefasi yapiyormusum icine limon koymayi unutmusum herseferinde bide diyormki niye hicbi etki etmiyor bu
Çoğu kişide yapıyor cnmAbla karnibahar odem yapmiyordu dimi?
canım hamileligimin 31. Haftasında benim kurumuma bağlı başka bi birimde ama uzak bi yer hop diye bi anda geçiçi görev yazılmış yani yazılmış daha önce olur alınmış bize pat diye soylediler itiraz edip karisiklik cikarmayalim diye yaklaşık 25 kişi. Bir gün sonra orda görev e başladık tabi ben stresten erken doguracaktim. Velhasıl 10 gün bile çalışmadım izne ayrıldım sonra da ben ücretsiz izne ayrıldım diye iptal edildi ama sözde kalmış şube müdürü alınmış görevden sağlık Bakanlığında Sistem değişti. Yeni gelen başkan unvanında. Küçücuk bebeğimle diğer kurumda cirit atacaz önce tekrar dosyalara bakılacak. Sonra yazi yazdircam bugün saatlerce kurumumdaydim hicbirsey hallolmadi üzüldüm.Geçici görev neye göre iptal olmuştu? Şube müdürü görevden alındı ama diğer taraftan bilen yok mu? Hallolur mutlaka ama seni biraz yorar seni, keşke resmiyete dökülseymiş. İçini ferah tut illa hallolur
var canım bahar var nanekekik kocaaa 1.9 u var :)Tebrikker canim. Simdilik gordugum ilk eksi sensin
kız maşallah hicbirsey yememissin Helal sana kadar laf ettin boşa değilmiş :)Menü
Sabah,(11:00)
2yumueta birinin beyazi
1geeyfurt
Akşam(17:00)
2yumueta
1geeyfuet
Avuç içi kadar tost
Şu:2lt spor:30dk tempolu yürüyüş 30*3=90 puanPnrrr-12
afiyet olsun canım güzel menuGeldim kizlar cok gec kaldim disardaydik yine
10.00 yumurtali sogan kavurma(4-5 kasik vardir),2 dilim ekmek,7 zeytin,az peynir
12.00 2 ceviz ,3 badem
14.30 brokoli karnabahar az zeytinyagli,yogurt
16.30 1 armut
20.30 balik firinda,salata,bir parca tavuk(disardaydik gec kaldi)
2 litre su, 1500 ip (150 puanPnrrr-12 )
Hoşgeldin cnm zühal benİyi akşamlar bayanlar bende zayıflamak istiyorum aranıza gelebilirmiyim boy 160 kilo 90 üstü tam bilmiyorum yarın tartılır söylerim
Halletcem abla merak etme sen :))Aman Aman evde zehirli şeyler bulunmasın :))
Ister buzluğa at Ister birilerine ver
Hoşbuldum ağlamaktan helak oldumHoşgeldin arkadaşım bende listeye girmeye çalışan yeni üye nigar
Kız sende bendensin çukur fanatigim hele vartolu aşığım:)
Kız seni bu ayranmı şişirdi yoksa bide sabah akşam içiyon
Istersen son 3 gün içme
Zaten listeni yapıcaksın
Tşk ederim hoş buldum form derken kurallardan mi bahsediyirsunuz okudum elimden geleni yapacağım inşallah kendime güveniyorumHoşgeldin cnm zühal ben
Geçmişi okuyarak geliyorum
Formu doldurduysan tanışırız birazdan :)))
Hoşbuldum ağlamaktan helak oldum
Son sahne dağladı beni
Vartolu içtikçe alkaliyi diktim tepeme
1,5 litre içmişim ahhh ahhh
Haaahaaaa bu doğru tespit işteEn çok sen :)
Hoşbuldum 67 ideal ölçüye ramak kalaydı canım anca o kadar inebildim şindik73 kiloyumHosgeldin canm. 67 mi sisko yapti seni. O kadarda cok degil gb ama
Bende seninkini görmedimmmAbla kacinci sayfaya geldin aenin paztetesi bildirimi i gormeesjm bakim balimmnapiyor rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?