- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.341
Kiraz sapı -mısır püskülü- maydonoz suyuHangi bitki canim onerin varmi
6 da pek erken cnmBenim menulerimde bir degisiklik yok sadece spor lessie ye baslayamadim
Ben genelde suyumu 6 ya kadar bitiriyorum en az 3 lt rahat iciyorum ( rahat derken bi sure sonra baymioda degil ) neden 6 cunku gece wc kalkmaktan tirt oluyorum...
Aksam erken yedik yazmistim zaten o yuzden meywe pors. Biraz cok tuttum orta boy aywnain yarisi + ufak elma
Orta sekerli turk kahwesi
Ahhh kuzum kusura bakma bizim kızların gözünden kaçmış heralde mesajın bişey yazmamışlarTşk ederim hoş buldum form derken kurallardan mi bahsediyirsunuz okudum elimden geleni yapacağım inşallah kendime güveniyorum
Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu aradaAhhh kuzum kusura bakma bizim kızların gözünden kaçmış heralde mesajın bişey yazmamışlar
Ilk sayfadaki kuralları oku tatlım
kabul ederim yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş tanıyalım seni
Bugün çok yoğun bigündü canımm giremedim topiğeeeErwaaaa nereye kayboldun cnm
Ohh be geçmiş bitti
Menüleri aldım sonra cevaplıyacam
Yarın tanışır kaynaşırız o zaman cnmSorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Nayırrrr inanmammm sen cıss yemiş olamazsınnnBenimkini cevaplamasanda olur
Hayırdır cnm ne yaptın ne ettinBugün çok yoğun bigündü canımm giremedim topiğeee
Nayırrrr inanmammm sen cıss yemiş olamazsınnn
Greyfurt acayip etkili bundan sonra her sabah tujetecegim bi ara annem baya iyi vermişti greyfurtla benim eksiği duyunca bugün oda başladıcanım hamileligimin 31. Haftasında benim kurumuma bağlı başka bi birimde ama uzak bi yer hop diye bi anda geçiçi görev yazılmış yani yazılmış daha önce olur alınmış bize pat diye soylediler itiraz edip karisiklik cikarmayalim diye yaklaşık 25 kişi. Bir gün sonra orda görev e başladık tabi ben stresten erken doguracaktim. Velhasıl 10 gün bile çalışmadım izne ayrıldım sonra da ben ücretsiz izne ayrıldım diye iptal edildi ama sözde kalmış şube müdürü alınmış görevden sağlık Bakanlığında Sistem değişti. Yeni gelen başkan unvanında. Küçücuk bebeğimle diğer kurumda cirit atacaz önce tekrar dosyalara bakılacak. Sonra yazi yazdircam bugün saatlerce kurumumdaydim hicbirsey hallolmadi üzüldüm.
var canım bahar var nanekekik kocaaa 1.9 u var :)
kız maşallah hicbirsey yememissin Helal sana kadar laf ettin boşa değilmiş :)
afiyet olsun canım güzel menu
Tövbe neyin kafasını yaşıyonuz sizHoşbuldum ağlamaktan helak oldum
Son sahne dağladı beni
Vartolu içtikçe alkaliyi diktim tepeme
1,5 litre içmişim ahhh ahhh
Sen ver
Söz mü :)Sana bi güzellik düşünürüz
Maden suyunun fazlasida sıkıntı pınarValla olabillir yag yakcak derken limon eklemeden icmissim deli gbi ya icmiycem zaten baska zaman yaparm artk
Heyyyarabbim bı tane daha :) cok merak ettim sabah bakacağımEvet ya ne sahneydi bende agladim valla hic dayanamam ah duygusal yapim
aramiza hoşgeldin canım sabah kaynasirizSorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Ayy canımmmm bugün hep dışarlardayfım havayı güzel buldum o awm senin bu awm benim gezdim dolaştım doğum günleri kutlamalar vs vsHayırdır cnm ne yaptın ne ettin
Seni tanımak istemiştik halbuki :))
"Öyle gitti anlamadan" kısmını bende anlıyamadımSayilmaz aslinda abla tatlilar pastalar hicbirinden yemedm ama 2 yk pilav var oda biri tuzuna baktm ötekide öle gitti anlamadan
Kader ağlarını buraya gelmemesi için örmüşAblamda aramıza katılacaktı ama gelemiyor telini 4.kattan düşürmüştü tel her işi yapıyor hala ama kk yi reddetti
Neyse kızzAyy canımmmm bugün hep dışarlardayfım havayı güzel buldum o awm senin bu awm benim gezdim dolaştım doğum günleri kutlamalar vs vsevde durmak istemiyorum durunca kendimi yemeğe veriyorum sonra gelsin kilolar yok artık kilo vermem lazım benimmm acilennnn ;(
Anacım dur daha bismillah demeden isteklere başladınSöz mü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?