Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

6 da pek erken cnm
Erkenmi yatıyosunuz
Susamıyomusun

Tşk ederim hoş buldum form derken kurallardan mi bahsediyirsunuz okudum elimden geleni yapacağım inşallah kendime güveniyorum
Ahhh kuzum kusura bakma bizim kızların gözünden kaçmış heralde mesajın bişey yazmamışlar

Ilk sayfadaki kuralları oku tatlım
kabul ederim yapabilirim dersen ordaki formu doldurup burda paylaş tanıyalım seni

Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada

Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Yarın tanışır kaynaşırız o zaman cnm
Motivasyon bizim işimiz bebeğim
Yeterki burdan kopma bol bol paylaşım yap
Bide kurallara uy
Sonraaa gitsin kilolarrr

Greyfurt acayip etkili bundan sonra her sabah tujetecegim bi ara annem baya iyi vermişti greyfurtla benim eksiği duyunca bugün oda başladı
Hoşbuldum ağlamaktan helak oldum
Son sahne dağladı beni
Vartolu içtikçe alkaliyi diktim tepeme
1,5 litre içmişim ahhh ahhh
Tövbe neyin kafasını yaşıyonuz siz
Sana bi güzellik düşünürüz
Söz mü :)
Valla olabillir yag yakcak derken limon eklemeden icmissim deli gbi ya icmiycem zaten baska zaman yaparm artk
Maden suyunun fazlasida sıkıntı pınar
Evet ya ne sahneydi bende agladim valla hic dayanamam ah duygusal yapim
Heyyyarabbim bı tane daha :) cok merak ettim sabah bakacağım
aramiza hoşgeldin canım sabah kaynasiriz

Hayırdır cnm ne yaptın ne ettin

Seni tanımak istemiştik halbuki :))
Ayy canımmmm bugün hep dışarlardayfım havayı güzel buldum o awm senin bu awm benim gezdim dolaştım doğum günleri kutlamalar vs vs evde durmak istemiyorum durunca kendimi yemeğe veriyorum sonra gelsin kilolar yok artık kilo vermem lazım benimmm acilennnn ;(

Sayilmaz aslinda abla tatlilar pastalar hicbirinden yemedm ama 2 yk pilav var oda biri tuzuna baktm ötekide öle gitti anlamadan
"Öyle gitti anlamadan" kısmını bende anlıyamadım
baygınmıydın o zaman
Neyse menüyü okuyunca bakayım
Başka neler varmış

Neyse kızz
kafa sallayınca bende kötü bişey oldu sandım :))
Bol Bol gezmişin işte

Biraz kendini anlatsana cnm
Ne yapıyosun nasıl vakit geçiriyon
Kilo geçmişin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…