- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.361
ArtııııMefkurem abla sen bugün arti misin eksi mi ben sanırım seni gözden kacirdim
Şuan evdeim canım ücretli öğretmenlik yapıyodum bu sene boştayım 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok aslında çocuk istiyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum daha fazla kilo alırsam vermek zor olur korkuyorum evde olmamaya çalışıyorum arkadaşlarla vakit geçiriyoruz bide yakınımda havuz var spor amaçlı yüzmeyemi gitsem acaba diyorumNeyse kızz
kafa sallayınca bende kötü bişey oldu sandım :))
Bol Bol gezmişin işte
Biraz kendini anlatsana cnm
Ne yapıyosun nasıl vakit geçiriyon
Kilo geçmişin nasıl
Hazır evdeyken bu fırsatı değerlendirŞuan evdeim canım ücretli öğretmenlik yapıyodum bu sene boştayım 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok aslında çocuk istiyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum daha fazla kilo alırsam vermek zor olur korkuyorum evde olmamaya çalışıyorum arkadaşlarla vakit geçiriyoruz bide yakınımda havuz var spor amaçlı yüzmeyemi gitsem acaba diyorumevlenirken ne güzel kilo vermiştim 75 olmuştum sonra yine aldım ama etim sıkı olduğu için kilomu belli etmiyorum çok şükür yinede vermem lazım ama 69 hedefim inşaallah
Aynenn canımm ama daha menü liste falan oluşturmadım yarından itibaren başlicam inşaallahHazır evdeyken bu fırsatı değerlendir
Kendini yenile kuzum
Önce menülerini bi görelim
Onlar yoluna girsin ,sporda arkadan gelir
Yüzme gibi bi fırsatın varsa tabiki kaçırma
Burada hepimizin kilo problemi var o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve destek olmaya çalışıyoruz
Sonucunuda görüyoruz çok şükür
Tek önemli nokta bol paylaşım yaparak takımla tanışıp kaynaşmak
Ancak öyle takım ruhunu yakalıyabiliyoruz
Tmm tatlım eğer kafana takılan bişeyler olursa çekinmeden sorabilirsinAynenn canımm ama daha menü liste falan oluşturmadım yarından itibaren başlicam inşaallah
O artı eksi olur cumaya dimi canısı
Bu şeye dondu 3 te yetmez 4tane 4 deyetmez 5 tane ver ver ver ver Allahım ver hesabı gitsinde
sezeryani izleyemezdim herhalde ben ya valla ilki benim suyum geldi susuz Sünni sancı ile doğurdum doğum anilarim oldukça urkutucu herhalde hamile kalmasam muhtemelen hamilelik için çabalamazdim
kızlardan biri işten çıkardılar gitti birinin okul devam ediyor yarıyıl tatilinde kız yatılı annemlerle kardeşim gelecek
Bu hafta hemen hemen herkes artılar da
ooo süpersin Nigar cim
Tatlım sık yapmadığın bişey dene wc için
Senin artıya takılmadım ben
Nasıl değişiklik yok kızzz
Ne güzel eksi gelmiş işte
Moralin bozulunca eksimi gelecek pınarcım
Dün çok yorulduysan ondanda olabilir
Artık bugünden sonra hafif menüler gelsin
O listeyi yapacakmıydın
Seninkini anlamadım edam
Birden çok ip atladınya ondan olabilirmi
Yoksa mercimekmi şişlik yaptı acaba
Oooo yasim gelmiş hoşgelmiş
kız azdaha bekliyeydin sana yetişiyodum :))
Ondan olabilir belki tatlım
Suya ve tuza dikkat et
Vayyy cumaya en az 1.5 geliyorrrrr
Geçen haftada artı başlamıştın zeynebim
Sonuç yinede güzel oldu
Kafa sallamayı bırak biz işimize bakalım :)))
Anammm o neeee
tuuu tuuu maşallahhh
Hamiş kadın bile sabit geliyor yaa :))
Misafir sizin tarafmı karşı taraftanmı :))
Neden menü yazılmadı acaba
bekliyorum....
Cumaya güzel bi eksi gelecek demektir
Evettt kızlar
Biraz artılarımız olsada benim hiç moralim bozulmadı şahsen
Ben hepinize güveniyorum
Yine cuma herkes güzel eksiler patlatacaktır
Biz pazartesiden sonra atak yaparız
Tabi hafif menüler sporlar ödem çayları bol suları ihmal etmiyoruz
Artık şişlik yapıcak şeyler karbonlar kalksın menülerden
Olmayınca olmuyor işte
Aferin sana
Aramıza hoşgeldin ben bahar
Regldendir evet
Atlarda laktik asit salgısı yok bana yetişen diye çatlama
anneme söyleyim okusun bana nazar degmesin
Kizz sen kafayi mi üşüttün gece 12 de cigkofte yenir miii hiccPazar menüsü;
12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal
19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt
23.55
6 Çiğköfte + ayran(
Su 1.5 lt
Ben bugün hastanede olduğum için tartılamadım. Bu arada bütün arkadaşlara teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için biraz daha iyi k.p zor bir süreç geçiriyor eşi gitti geri dönmüyor da elinde ki sin kozu oynadı. Ama buda fayda etmedi.
Ooo sende çukurcumusun
Ben bakmıyom ona
Fırsat olursa siyah beyaza bakıyom
Hoşgeldin arkadaşım bende listeye girmeye çalışan yeni üye nigar
Kız sende bendensin çukur fanatigim hele vartolu aşığım:)
@BESTEKIZ
@BESTEKIZ 29yasindayim
Ewli
44 aylik kizim war...
Ew calisani
1.68boy
72kgHedefim ilk olarak 55 kg ya inmekti fakat triodim ve kolestrolum sinirda cikti sekerim de duzensiz cok dusuyor hamilelikte gebelik sekerim wardi yuksekti cok.Suan insilun direncim cikti gecen ay ki orana bu ay dustu biraz diyetle.O yuzden hedefim 55 olsada suan werecegim bir 10 kg bile benim icin cok onemli insilun direncinin surekli karbonhidrat yedirme istegi ve bel bolgesinde ki asiri ve hizli yaglanmalar cok uzuyor ilk bundan siyrilmam gerek....Kg hamile kaldigimda aldim yaklasik 23 kg...Bu birden ve dengesiz kg nun en buyuk sebebi yuksek seker en buyuk yan etkiside lohusa iken kalcamda olusturdugu bi sikinti.Pelwis kemigi kapanip normale donerken fazla kg we basinca bagla orada bir doku sikismasi olmus 6 ay uzerine basamadim.Kisacasi 44/46 beden alisw. Yapiyorum annemden buyuk beden pantolan aliyoum bublar uzucu olmaya basladi sagligin yani sura psikomu da cok etkiler hala geldim artik mutlu degilim .....
Misafirlerim yeni gitti smdi menü yazaym gecmis yapicam. Iyi oldu benm icinde yedik ictik misafirim gelse keske arada :)
Bu arada ben cikolatali muzlu yas pasta yapmistm aksam cay yanina, esimde gelirken baklava almis, misafirlerde gelirken serbetli bi tatli getirmisler valla evin ici tatli doldu ben yemedm bugun ama esim onlari yemeli al ise götür yiyin dedm valla
İyi akşamlar bayanlar bende zayıflamak istiyorum aranıza gelebilirmiyim boy 160 kilo 90 üstü tam bilmiyorum yarın tartılır söylerim
AA çok geçmiş olsun ama bu yaşta yapılacak ismidir yahu hiçbir yaşta olmamalida hani ne biliyim dengesiz bir hareket olan size oldu
Koşa koşa gelemedi ama abla yavaş yavaş geldi işte
Cis mi oda ne
Hocam üç buçuk verirsem benim aylık hedefide tutmuş saysam
Laranİt yada faranjite çevirmiş Tuğçe elmalı kalın bir şekilde soy kaynar kabuklarında tülbentle bogaUna sar suyunda iç çok iyi geliyor
Aynen öyle canım ben kazandım
Ellwre varsa bize yok mu
Yokkkkkk mu yokkkkkk mu
Onlara var da bana yokkkkkk miiiii
Şasi oldum
Aynen kaslar sismistir canım
Anlaşılan ben güleceğim
En çok sen :)
Hadi inşallah kuzum
Gectim sınavı babysiaçım aaac
Ohhh sende mı 6 kg :)
Canan corbanim yanında eppek yok eppekksiz ye weppeksiz
Aa suuuuh
Haha
Evwt bende tarttilip o artışa rağmen iki gün yemezsem ucgun yedim
Kahvalti nerede kız zeynepop uçmuş
Ben tekrar izle yapıyorum eşim izlerken kuzunun izin verdiği kadar işte diziler hep aynı yarışı aşk tutkulu yarısı silah mafyaciluk
60,dk yapıyorum duyurulur
Cok üzüldüm canım ya inşallah çözülür
Avuc avuç kuruyemiş ye sonra bana meydan oku
Bira ara vermen iyi olacak
Bence bunların yerine akşam yemeği yesen hem duyardım hemde yağ deoolaamazdin canım
Cok yüksek kilolarda inusilin dengesi için veriliyor yanında süt yoğurtla ama 100ustu olmayandan bence gereksiz
İrem kacinci söz kaçıncı sonyeyip git yada diyetteyim de yumurta haslasinlar çok mu zor değil çok mu zayifsinki yadirgasinlar değil kimse zorla yediremez kimsede zorla durduramaz seni mmzaten artiyken hemde
Begendim
pinar pismismi diye iki YK mı yedin
Yeme beni pınar yeme tatlı kaşığı neyine yetmedi zopa geliyor
Hoşbuldum ağlamaktan helak oldum
Son sahne dağladı beni
Vartolu içtikçe alkaliyi diktim tepeme
1,5 litre içmişim ahhh ahhh
Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Kizz sen kafayi mi üşüttün gece 12 de cigkofte yenir miii hiccmahvolmustur miden nasil uyuyabildin merak ettim keske ac yatip sabah yemis olsaydin
Bugünkü menüm;
Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir
1 ince dilim köy peyniri
2 zeytin
1 dl ekmek
Sekersiz cay
16.00
1 kse yogurt
18.45
3 kuru patlıcan dolması
1 tavuk but
1 kase yogurt
2.5 lt su
oyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)
bende ayni 30. Haftada hurms yemeye basladim son haftalarda avuc avuc yedim ustune merdiven in cik yuruyus yap gelmedi sancim filan bebis de iri gidiyirdu en son haftasi gecince suni istefim verdiler ondada sanci tutmadi nst 100 lerde ben hals gulup egleniyorum en son mecbur sezeryana girdim
Bu şeye dondu 3 te yetmez 4tane 4 deyetmez 5 tane ver ver ver ver Allahım ver hesabı gitsinde
sezeryani izleyemezdim herhalde ben ya valla ilki benim suyum geldi susuz Sünni sancı ile doğurdum doğum anilarim oldukça urkutucu herhalde hamile kalmasam muhtemelen hamilelik için çabalamazdim
kızlardan biri işten çıkardılar gitti birinin okul devam ediyor yarıyıl tatilinde kız yatılı annemlerle kardeşim gelecek
Bu hafta hemen hemen herkes artılar da
ooo süpersin Nigar cim
Valla iyi miden varmis canim bende cok severim ama 3 taneyi gecince midem yaniyor gunduzde yesem gece uyuyamiyorum bindebir artik yersem 1 lokmacikOyy o kadar güzeldiki cok güzel uyudum amaaaaaa tartı hic güzel degildi :))
Bugün artı cıktım artık bisey yememmm
Sabahla aksamin arasi hem cok uzun hemde yetersiz olmus meyve falan yeseydinn keske.nerden baksan dolmalarin icindede 1 er yemek kasigi dolusu pirinc vardir spor yapsan iyi olurmustuduu
Valla iyi miden varmis canim bende cok severim ama 3 taneyi gecince midem yaniyor gunduzde yesem gece uyuyamiyorum bindebir artik yersem 1 lokmacikboyle boyle alisicaz saglikli beslenmeye
Iyi yapmissin canim temiz hava iyi gelir insana haklisin ne ara yapacaksin sende de varmis bir prensesss ben yok saniyordum gozden kacirmisim demekki cocugun pesinde dolanmak giydirmek yemek yedirmekte bi spor dali olmali cok yorucu bizde 2 yigen var haftada 1 gun kesin gelirler 1 bucuk yaslarinda buyugu hic yerinde durmuyor altini degistirirken cildiriyor resmen allah yardimciniz olsun valla cok zorBugün hava günesliydi o kadar enerji verdi ki bana kızımı oyun parkına götürdüm birsey yemedim o yüzden. Dolmayı ben yaptım minicik kuru patlıcan almıstım zaten o kadar cok pirinc koymadım ama yinede yemesem iyiydi :))
Off spor yapamıyorum actım leslieyi kızım hep müdahale etti. Salona gitsem birine bırakmam gerekir ama babası gec geliyor ona yemek hazırla topla cay vs derken artık cıkamıyorum. Onu bir türlü rayına oturtamadım
Ne diyem gülüm afiyet olsun boyle seyleri cumaya sakla tartiyi etkilemesinYok canım bende öyle olmuyor pek :) hele söz konusu cigköfte oluncaaaa :))
Hadi insallah canimm sanada hayirli geceler olsunnnHayırlı geceler hanımlar, demin pijamalarımı giyerken tartıldım daYarına eksi inşallah :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?