Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neyse kızz
kafa sallayınca bende kötü bişey oldu sandım :))
Bol Bol gezmişin işte

Biraz kendini anlatsana cnm
Ne yapıyosun nasıl vakit geçiriyon
Kilo geçmişin nasıl
Şuan evdeim canım ücretli öğretmenlik yapıyodum bu sene boştayım 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok aslında çocuk istiyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum daha fazla kilo alırsam vermek zor olur korkuyorum evde olmamaya çalışıyorum arkadaşlarla vakit geçiriyoruz bide yakınımda havuz var spor amaçlı yüzmeyemi gitsem acaba diyorum evlenirken ne güzel kilo vermiştim 75 olmuştum sonra yine aldım ama etim sıkı olduğu için kilomu belli etmiyorum çok şükür yinede vermem lazım ama 69 hedefim inşaallah

Hazır evdeyken bu fırsatı değerlendir
Kendini yenile kuzum

Önce menülerini bi görelim
Onlar yoluna girsin ,sporda arkadan gelir
Yüzme gibi bi fırsatın varsa tabiki kaçırma

Burada hepimizin kilo problemi var o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz ve destek olmaya çalışıyoruz
Sonucunuda görüyoruz çok şükür
Tek önemli nokta bol paylaşım yaparak takımla tanışıp kaynaşmak
Ancak öyle takım ruhunu yakalıyabiliyoruz

Aynenn canımm ama daha menü liste falan oluşturmadım yarından itibaren başlicam inşaallah

Aynenn canımm ama daha menü liste falan oluşturmadım yarından itibaren başlicam inşaallah
Tmm tatlım eğer kafana takılan bişeyler olursa çekinmeden sorabilirsin
Bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız
Yeniyim diye de çekimser olma
Dal sohbete :))

Ismini kullanmıyomusun cnm yazmamıştın heralde

O artı eksi olur cumaya dimi canısı

Ooohoo hemdee ne eksiii cok fena geliyorum :)

Pazar ın rehaveti cökmüüss üzerimizeee :))

ımmm menü pazar yaaaa ondan hic girmiyim dedim o konuya :))))

Birazdan iki günlük yazıcam (

Tabikiii o hedefler tutacakkk
Olmayınca olmuyor işte

Aferin sana

Aramıza hoşgeldin ben bahar

Regldendir evet

Atlarda laktik asit salgısı yok bana yetişen diye çatlama

anneme söyleyim okusun bana nazar degmesin

Pazar menüsü;

12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal

19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt

23.55

6 Çiğköfte + ayran (

Su 1.5 lt
Kizz sen kafayi mi üşüttün gece 12 de cigkofte yenir miii hicc mahvolmustur miden nasil uyuyabildin merak ettim keske ac yatip sabah yemis olsaydin

Cok cok gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun insallah

Ooo sende çukurcumusun
Ben bakmıyom ona
Fırsat olursa siyah beyaza bakıyom

Siyah beyaz he sorsan izleyebiliyo musun hayır :))) internetten bakıyorum biraz

Hoşgeldin arkadaşım bende listeye girmeye çalışan yeni üye nigar
Kız sende bendensin çukur fanatigim hele vartolu aşığım:)

Cukur deyince tüylerim diken diken :))))) esim dünyadan hayattan herseydennn kopuyorr cünküüğ

Merhabaaa hosgeldin bende liste icin ugrasan yenilerdenim :))
Aynı sekilde dogum kilolarından kurtulmak icin buradayım veee hala kendime inanmıyorım ama hırslaaa devam ediyorum:) ne zaman 69 u görürüm tamam dogru yoldayım diyecegim

Oyyy o tatlılaaaar okurken bile canım cektiiiiii kilolarımın tek sebebisin tatlllıııı :))

İyi akşamlar bayanlar bende zayıflamak istiyorum aranıza gelebilirmiyim boy 160 kilo 90 üstü tam bilmiyorum yarın tartılır söylerim

İyi aksamlar hosgeldin:)

Koccaman bir alıntılamaaaa okurken helal olsun dedm :))

Hoşbuldum ağlamaktan helak oldum
Son sahne dağladı beni
Vartolu içtikçe alkaliyi diktim tepeme
1,5 litre içmişim ahhh ahhh

Aha bir cukurcu daha :)

Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada

Sabah görüsmek üzere

Bugünkü menüm;

Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir
1 ince dilim köy peyniri
2 zeytin
1 dl ekmek
Sekersiz cay

16.00
1 kse yogurt

18.45
3 kuru patlıcan dolması
1 tavuk but
1 kase yogurt

2.5 lt su

Sabahla aksamin arasi hem cok uzun hemde yetersiz olmus meyve falan yeseydinn keske.nerden baksan dolmalarin icindede 1 er yemek kasigi dolusu pirinc vardir spor yapsan iyi olurmustuduu

oyle birde birdeyi cok isteyinve olmiyor neler yaptim normal icin doktor alcaz deyince suni ver dedim suyun yok ne sunisi dedi agladim valla kismet iste saglikli olsunlar yeter ama sezeryani izledim bakacam dedim manyaksin sen diyor :)

Benimkide sezeryanla dogdu ama kendi istegimle gece kalkıp kalkıp nasıl dogurucam diye aglıyordum :)) doktorda bu kadar stresle zaten doguramazsın kendini hangisinde rahat hissedersen onu yapacagız artık dedi ve sezeryana kesin karar kıldım. Cok sükür hic zor degildi kolay oldu

Oyy o kadar güzeldiki cok güzel uyudum amaaaaaa tartı hic güzel degildi :))
Bugün artı cıktım artık bisey yememmm
Valla iyi miden varmis canim bende cok severim ama 3 taneyi gecince midem yaniyor gunduzde yesem gece uyuyamiyorum bindebir artik yersem 1 lokmacik boyle boyle alisicaz saglikli beslenmeye

Sabahla aksamin arasi hem cok uzun hemde yetersiz olmus meyve falan yeseydinn keske.nerden baksan dolmalarin icindede 1 er yemek kasigi dolusu pirinc vardir spor yapsan iyi olurmustuduu

Bugün hava günesliydi o kadar enerji verdi ki bana kızımı oyun parkına götürdüm birsey yemedim o yüzden. Dolmayı ben yaptım minicik kuru patlıcan almıstım zaten o kadar cok pirinc koymadım ama yinede yemesem iyiydi :))
Off spor yapamıyorum actım leslieyi kızım hep müdahale etti. Salona gitsem birine bırakmam gerekir ama babası gec geliyor ona yemek hazırla topla cay vs derken artık cıkamıyorum. Onu bir türlü rayına oturtamadım

Iyi yapmissin canim temiz hava iyi gelir insana haklisin ne ara yapacaksin sende de varmis bir prensesss ben yok saniyordum gozden kacirmisim demekki cocugun pesinde dolanmak giydirmek yemek yedirmekte bi spor dali olmali cok yorucu bizde 2 yigen var haftada 1 gun kesin gelirler 1 bucuk yaslarinda buyugu hic yerinde durmuyor altini degistirirken cildiriyor resmen allah yardimciniz olsun valla cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…