Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hemde ne zor; 2 yas sendromunda benimkide :) herseyi cok biliyor hep onun istedikleri olacak :)) meselaaaa daha yeni gece uykusuna daldı. Neymis babasıyla oynayacakmıs simdi bu saatten sonra ne yapabilirim o yüzden simdilik sporsuz ama hareketliyim

Menümude yazam hemen
Sabah 12.30 kahvaltı ( sabah 4.30 da uyuyunca geç kalktik)
Kıymalı mantar sote
Cerry
Salatalık
2 zeytin
Bol yeşillik
1 dilim tb
16.00 ara
1 dilim tb arası 1 cerry salatalık 1 hindi füme roka dan oluşan sandviç
19.00 aksam
Avuç içi kadar fındık lscun
1 kase tavyksiui çorba
Salata spor yok 2. 5 litre su
Sol ayağım hala ağrıyor l yüzen spor yapamadım

Anacım dur daha bismillah demeden isteklere başladın
Assolistler komplexli olur
Hedefini aşağıda tutmanın iyi çünkü bı yerde okumuştum diyet sonrası hemen hamile kalınca vücut bu yağlanma istiyormuş 5kg kadar
Pazar menüsü;

12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal

19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt

23.55

6 Çiğköfte + ayran (

Su 1.5 lt

Bugünkü menüm;

Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir
1 ince dilim köy peyniri
2 zeytin
1 dl ekmek
Sekersiz cay

16.00
1 kse yogurt

18.45
3 kuru patlıcan dolması
1 tavuk but
1 kase yogurt

2.5 lt su
Dolmalar kucukmus
Birde çiğköfte kadar sorun yokmuş aslında su iç suuuuuuuuuuuuuu
Hayırlı geceler hanımlar, demin pijamalarımı giyerken tartıldım da Yarına eksi inşallah :) .
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Ben ikinci çocuğu sezeryan açısından cesaret edemiyorum birazda herkeste bir olmuyor eltim hopp hastanede iyi oluverdi aynı gün resmen ama bende bı öksürük vardı birde kusma anestezi etkisi o dikişler mahvetti beni iki hafta çocuğu bile doğru dürüst tutamadım oksurdukce canım çekiliyordu
İşte herşey beyinde belkıde beynim reddettiği için bu kadar zor geçti eltimde hep sezo istemişti rahat geçti

Sana bı sır veriyim mı 8-9 ay hatta bu sene sürüyor yeni yeni düzeldi benim ergen tahtalarla vuruyum
ayagina masaj yapsın eşin üstüne sıcak komple

10 da kalktıysan çok beklemişin cnm
En geç 1 saat içinde kahvaltı yapılması lazım
11 gibi kizla tekrar yattim arada uyuyum diye uyuyamadim onun da etkisi var neyse dikkat ederim
Pzrtesi tartı için fazla beklemene gerek yok cnm
Cuma bekliyebilirsin :))

Bende şu eliptiği sevemedim gitti
Ama çok faydalı orası ayrı
tamamdir

Çok tsk ederim hoş buldum

Tşk ederim hoş buldum

Adı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Gunaydin aramiza hosgeldin Fatos.bebegini Allah bagislasin masallah. Bende zeynep . Bol eksiler

Gunaydin canim. Atlatamadin bi turlu insallah cabucak toparlarsin ses icin ben balli sut icerdim bi ara benim de kisildi erkek gibi cikmaya basladi onunla toparlamistim dogal yollarla yapilacak birseyler vardir mutlaka

Sorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Hoşgeldin aramıza bende dün başladım hadi rastgele ikimizede çatır çatır yakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…