- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.381
Iyi yapmissin canim temiz hava iyi gelir insana haklisin ne ara yapacaksin sende de varmis bir prensesss ben yok saniyordum gozden kacirmisim demekki cocugun pesinde dolanmak giydirmek yemek yedirmekte bi spor dali olmali cok yorucu bizde 2 yigen var haftada 1 gun kesin gelirler 1 bucuk yaslarinda buyugu hic yerinde durmuyor altini degistirirken cildiriyor resmen allah yardimciniz olsun valla cok zor
9 gibi içtim abla.hala uyumadım.erimiştir herhalde.Ben geç kaldım ama
Içebilirdin cnm
Assolistler komplexli olurAnacım dur daha bismillah demeden isteklere başladın
Hedefini aşağıda tutmanın iyi çünkü bı yerde okumuştum diyet sonrası hemen hamile kalınca vücut bu yağlanma istiyormuş 5kg kadarŞuan evdeim canım ücretli öğretmenlik yapıyodum bu sene boştayım 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok aslında çocuk istiyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum daha fazla kilo alırsam vermek zor olur korkuyorum evde olmamaya çalışıyorum arkadaşlarla vakit geçiriyoruz bide yakınımda havuz var spor amaçlı yüzmeyemi gitsem acaba diyorumevlenirken ne güzel kilo vermiştim 75 olmuştum sonra yine aldım ama etim sıkı olduğu için kilomu belli etmiyorum çok şükür yinede vermem lazım ama 69 hedefim inşaallah
Pazar menüsü;
12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal
19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt
23.55
6 Çiğköfte + ayran(
Su 1.5 lt
Dolmalar kucukmusBugünkü menüm;
Sabah 10.30
1 ince dilim beyaz peynir
1 ince dilim köy peyniri
2 zeytin
1 dl ekmek
Sekersiz cay
16.00
1 kse yogurt
18.45
3 kuru patlıcan dolması
1 tavuk but
1 kase yogurt
2.5 lt su
Hayırlı geceler hanımlar, demin pijamalarımı giyerken tartıldım daYarına eksi inşallah :) .
Ben ikinci çocuğu sezeryan açısından cesaret edemiyorum birazda herkeste bir olmuyor eltim hopp hastanede iyi oluverdi aynı gün resmen ama bende bı öksürük vardı birde kusma anestezi etkisi o dikişler mahvetti beni iki hafta çocuğu bile doğru dürüst tutamadım oksurdukce canım çekiliyorduBenimkide sezeryanla dogdu ama kendi istegimle gece kalkıp kalkıp nasıl dogurucam diye aglıyordum :)) doktorda bu kadar stresle zaten doguramazsın kendini hangisinde rahat hissedersen onu yapacagız artık dedi ve sezeryana kesin karar kıldım. Cok sükür hic zor degildi kolay oldu
Bugün hava günesliydi o kadar enerji verdi ki bana kızımı oyun parkına götürdüm birsey yemedim o yüzden. Dolmayı ben yaptım minicik kuru patlıcan almıstım zaten o kadar cok pirinc koymadım ama yinede yemesem iyiydi :))
Off spor yapamıyorum actım leslieyi kızım hep müdahale etti. Salona gitsem birine bırakmam gerekir ama babası gec geliyor ona yemek hazırla topla cay vs derken artık cıkamıyorum. Onu bir türlü rayına oturtamadım
Sana bı sır veriyim mı 8-9 ay hatta bu sene sürüyor yeni yeni düzeldi benim ergen tahtalarla vuruyumHemde ne zor; 2 yas sendromunda benimkide :) herseyi cok biliyor hep onun istedikleri olacak :)) meselaaaa daha yeni gece uykusuna daldı. Neymis babasıyla oynayacakmıs simdi bu saatten sonra ne yapabilirim o yüzden simdilik sporsuz ama hareketliyim
ayagina masaj yapsın eşin üstüne sıcak kompleMenümude yazam hemen
Sabah 12.30 kahvaltı ( sabah 4.30 da uyuyunca geç kalktik)
Kıymalı mantar sote
Cerry
Salatalık
2 zeytin
Bol yeşillik
1 dilim tb
16.00 ara
1 dilim tb arası 1 cerry salatalık 1 hindi füme roka dan oluşan sandviç
19.00 aksam
Avuç içi kadar fındık lscun
1 kase tavyksiui çorba
Salata spor yok 2. 5 litre su
Sol ayağım hala ağrıyor l yüzen spor yapamadım
11 gibi kizla tekrar yattim arada uyuyum diye uyuyamadim onun da etkisi var neyse dikkat ederim10 da kalktıysan çok beklemişin cnm
En geç 1 saat içinde kahvaltı yapılması lazım
tamamdirPzrtesi tartı için fazla beklemene gerek yok cnm
Cuma bekliyebilirsin :))
Bende şu eliptiği sevemedim gitti
Ama çok faydalı orası ayrı
Elimden geldiği kadar burdayım inşallah kurallarada uyacağını bencede gitsin kilolarYarın tanışır kaynaşırız o zaman cnm
Motivasyon bizim işimiz bebeğim
Yeterki burdan kopma bol bol paylaşım yap
Bide kurallara uy
Sonraaa gitsin kilolarrr
Çok tsk ederim hoş buldumGreyfurt acayip etkili bundan sonra her sabah tujetecegim bi ara annem baya iyi vermişti greyfurtla benim eksiği duyunca bugün oda başladı
Tövbe neyin kafasını yaşıyonuz siz
Söz mü :)
Maden suyunun fazlasida sıkıntı pınar
Heyyyarabbim bı tane daha :) cok merak ettim sabah bakacağım
aramiza hoşgeldin canım sabah kaynasiriz
Tşk ederim hoş buldumCok cok gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun insallah
Siyah beyaz he sorsan izleyebiliyo musun hayır :))) internetten bakıyorum biraz
Cukur deyince tüylerim diken diken :))))) esim dünyadan hayattan herseydennn kopuyorr cünküüğ
Merhabaaa hosgeldin bende liste icin ugrasan yenilerdenim :))
Aynı sekilde dogum kilolarından kurtulmak icin buradayım veee hala kendime inanmıyorım ama hırslaaa devam ediyorum:) ne zaman 69 u görürüm tamam dogru yoldayım diyecegim
Oyyy o tatlılaaaar okurken bile canım cektiiiiii kilolarımın tek sebebisin tatlllıııı :))
İyi aksamlar hosgeldin:)
Koccaman bir alıntılamaaaa okurken helal olsun dedm :))
Aha bir cukurcu daha :)
Sabah görüsmek üzere
Gunaydin aramiza hosgeldin Fatos.bebegini Allah bagislasin masallah. Bende zeynep . Bol eksilerAdı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Gunaydin canim. Atlatamadin bi turlu insallah cabucak toparlarsin ses icin ben balli sut icerdim bi ara benim de kisildi erkek gibi cikmaya basladi onunla toparlamistim dogal yollarla yapilacak birseyler vardir mutlakaGünaydın hanımlar
Haftayı tamamen kapattım, evden dışarı hiç çıkmayacağım, doktor dışında. Bakalım nasıl iyileşeceğim.
Atarlı uyandım yine sesim çıkmayınca
Çok açım , birşeylere saldırmadan acil kahvaltı yapmam lazım
Çok teşekkür ederim hoş buldum inşallah ya inşallah gider su kilolarGunaydin aramiza hosgeldin Fatos.bebegini Allah bagislasin masallah. Bende zeynep . Bol eksiler
Burada aktif bulunursan birde cisslardan uzak durursan mutlaka gidecektir canim sadece sabirli olmak gerekiyorÇok teşekkür ederim hoş buldum inşallah ya inşallah gider su kilolar
Hoşgeldin aramıza bende dün başladım hadi rastgele ikimizede çatır çatır yakalımSorun deil ne demek sabah kalkar kalkmaz sakin kafayla bütün kuralları okuyup aranizdayim inşallah gerçekten motivasyona ihtiyacım tşk ederim bu arada
Ablan ne durumda bahar oda baya zayıflamıştıAblamda aramıza katılacaktı ama gelemiyor telini 4.kattan düşürmüştü tel her işi yapıyor hala ama kk yi reddetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?