Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canım
Takıl bize ver kilolarını
Hedefine ulaşırsın kolayca
belli bir süre hayatının merkezinde diyetin olsun önceliğin kendin olsun yeterki

Gunaydin canim. Atlatamadin bi turlu insallah cabucak toparlarsin ses icin ben balli sut icerdim bi ara benim de kisildi erkek gibi cikmaya basladi onunla toparlamistim dogal yollarla yapilacak birseyler vardir mutlaka

Canım sürekli ıhlamur, adaçayı, elma kabuğu suyu, pastil tüketiyorum. Ama gittikçe kısılıyor sesim. Kabul etmesem de şifayı güzel kapmışım ben :)))
Hiç çıkmıyor sesim. Dün amcanın birine birşey söyledim bankada ‘hıııı’ diye bir bağırdı bütün şube koptuk gülmekten. Sonra döndü diyor ki ‘yav bu ne diyor, ağzını oynatıyor’ dedi....
yabii güldük işte biz bu sayede
Bakalım yarın ne diyecek doktorum.

Suyunu içiyorum ama boğazıma sarmadım hiç. Bugün onu da yapayım canım. Beni ne iyileştirecekse herşeye açığım

Biliyorsunki maalesef ülkede bu tür meseleler uğraştırarak halloluyor. Allah yardımcın olsun

Odamda uyuyorum deyip spor yapcam ben, evden dışarı çıkamıyorum çünkü. Listede kendimi eksik görünce çok üzülüyorum. Takıntının böylesi

Pazar menüsü;

12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal

19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt

23.55

6 Çiğköfte + ayran (

Su 1.5 lt

Dünyanın en leziz şeyi çiğköfte :) Ama saati itibariyle hiç olmamış tabi.

Aramıza hoşgeldin Fatoş. Bizimle bol motivasyonlu eksiler. Ben Tuğçe 33 yaşında bankacıyım. Bu aralar çok hastayım. Hepsi de birbirinden bağımsız şeyler ya öksürürüm, ya bir yerimi sakatlarım

Adı: ilahe
Yaşı: 21
Evli/bekar: bekar
Meslek: öğrenci
Boy: 1.68
Kilo: 62.5
Hedef: 52
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 57 kilodan birdenbire 62 lere çıktım ve şimdi de sizin desteğinizle vermek istiyorum. Motivasyona çok ihtiyacım var.

Aboo ahaa kesin bende senin gibi olucam cok urkuyorum dogumdan heleki sezeryandan adini duymaya kalmadan tuylerim urperiyorrr naparim ben hic bilmiyorum valla rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallahh

hoşgeldiniz kızlar ben Merve 33 aylık bir kızım var şuan 2. Ye hamileyim 103 kilo ile başladım 64 leri gördüm lakin geri aldım sonrada hamile kaldım

O
Canim gecmis olsun,nobet sekeri diye bisey var biliyomuusn iyi geliyo gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…