- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.401
Buradayım inşallah elimden geldiği kadar devam etmek istiyorum vermem lazım bu kilolarıBurada aktif bulunursan birde cisslardan uzak durursan mutlaka gidecektir canim sadece sabirli olmak gerekiyor
Tşk ederim sende hoş geldin o zaman bismillah dedim bakalım gidiceksin inşallah bu kilolarHoşgeldin aramıza bende dün başladım hadi rastgele ikimizede çatır çatır yakalım
Hoşgeldin canımŞuan evdeim canım ücretli öğretmenlik yapıyodum bu sene boştayım 2 yıllık evliyim henüz çocuk yok aslında çocuk istiyorum ve bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum daha fazla kilo alırsam vermek zor olur korkuyorum evde olmamaya çalışıyorum arkadaşlarla vakit geçiriyoruz bide yakınımda havuz var spor amaçlı yüzmeyemi gitsem acaba diyorumevlenirken ne güzel kilo vermiştim 75 olmuştum sonra yine aldım ama etim sıkı olduğu için kilomu belli etmiyorum çok şükür yinede vermem lazım ama 69 hedefim inşaallah
Gunaydin canim. Atlatamadin bi turlu insallah cabucak toparlarsin ses icin ben balli sut icerdim bi ara benim de kisildi erkek gibi cikmaya basladi onunla toparlamistim dogal yollarla yapilacak birseyler vardir mutlaka
AA çok geçmiş olsun ama bu yaşta yapılacak ismidir yahu hiçbir yaşta olmamalida hani ne biliyim dengesiz bir hareket olan size oldu
Koşa koşa gelemedi ama abla yavaş yavaş geldi işte
Cis mi oda ne
Hocam üç buçuk verirsem benim aylık hedefide tutmuş saysam
Laranİt yada faranjite çevirmiş Tuğçe elmalı kalın bir şekilde soy kaynar kabuklarında tülbentle bogaUna sar suyunda iç çok iyi geliyor
Aynen öyle canım ben kazandım
Ellwre varsa bize yok mu
Yokkkkkk mu yokkkkkk mu
Onlara var da bana yokkkkkk miiiii
Şasi oldum
Aynen kaslar sismistir canım
Anlaşılan ben güleceğim
En çok sen :)
Hadi inşallah kuzum
Gectim sınavı babysiaçım aaac
Ohhh sende mı 6 kg :)
Canan corbanim yanında eppek yok eppekksiz ye weppeksiz
Aa suuuuh
Haha
Evwt bende tarttilip o artışa rağmen iki gün yemezsem ucgun yedim
Kahvalti nerede kız zeynepop uçmuş
Ben tekrar izle yapıyorum eşim izlerken kuzunun izin verdiği kadar işte diziler hep aynı yarışı aşk tutkulu yarısı silah mafyaciluk
60,dk yapıyorum duyurulur
Cok üzüldüm canım ya inşallah çözülür
Avuc avuç kuruyemiş ye sonra bana meydan oku
Bira ara vermen iyi olacak
Bence bunların yerine akşam yemeği yesen hem duyardım hemde yağ deoolaamazdin canım
Cok yüksek kilolarda inusilin dengesi için veriliyor yanında süt yoğurtla ama 100ustu olmayandan bence gereksiz
İrem kacinci söz kaçıncı sonyeyip git yada diyetteyim de yumurta haslasinlar çok mu zor değil çok mu zayifsinki yadirgasinlar değil kimse zorla yediremez kimsede zorla durduramaz seni mmzaten artiyken hemde
Begendim
pinar pismismi diye iki YK mı yedin
Yeme beni pınar yeme tatlı kaşığı neyine yetmedi zopa geliyor
canım hamileligimin 31. Haftasında benim kurumuma bağlı başka bi birimde ama uzak bi yer hop diye bi anda geçiçi görev yazılmış yani yazılmış daha önce olur alınmış bize pat diye soylediler itiraz edip karisiklik cikarmayalim diye yaklaşık 25 kişi. Bir gün sonra orda görev e başladık tabi ben stresten erken doguracaktim. Velhasıl 10 gün bile çalışmadım izne ayrıldım sonra da ben ücretsiz izne ayrıldım diye iptal edildi ama sözde kalmış şube müdürü alınmış görevden sağlık Bakanlığında Sistem değişti. Yeni gelen başkan unvanında. Küçücuk bebeğimle diğer kurumda cirit atacaz önce tekrar dosyalara bakılacak. Sonra yazi yazdircam bugün saatlerce kurumumdaydim hicbirsey hallolmadi üzüldüm.
var canım bahar var nanekekik kocaaa 1.9 u var :)
kız maşallah hicbirsey yememissin Helal sana kadar laf ettin boşa değilmiş :)
afiyet olsun canım güzel menu
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 -- + 220 + 229 + 50 + -- + -- + --
K-Nartanesi 225 + 300 + 135 + 375 + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + 180 + 161,5 + 90 + -- + -- + --
Mer_4260 30 + 285 + 135 + -- + -- + -- + --
MelegimveBen - + 225 + 240 + 180 + - + -- + --
Mefkurem 285 + 94 + 135 + -- + -- + -- + --
Ponibon 310 + 155 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 270 + 130 + 180 + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 293 + 204 + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + -- + 360 + -- + -- + --
DegistirKendini 120 + - + 150 + 150 + - + - + -
Pazar menüsü;
12.30
1 kk köy beyaz peyniri
3 zeytin
1 nescafe fincanının tabagı kadar krep icine bal
19.40
3 köfte
2 dl ekmek
1 kase yogurt
23.55
6 Çiğköfte + ayran(
Su 1.5 lt
Adı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Günaydın abla hm şyy ıı utanç içinddeyimPoni Bon poni kızzz daha temizlikmi yapıyon
Dün spora gitmedim yedimde yedim bunalım bana yaramıyor hemen geri çıktım
Aboo ahaa kesin bende senin gibi olucam cok urkuyorum dogumdan heleki sezeryandan adini duymaya kalmadan tuylerim urperiyorrr naparim ben hic bilmiyorum valla rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallahhBenimkide sezeryanla dogdu ama kendi istegimle gece kalkıp kalkıp nasıl dogurucam diye aglıyordum :)) doktorda bu kadar stresle zaten doguramazsın kendini hangisinde rahat hissedersen onu yapacagız artık dedi ve sezeryana kesin karar kıldım. Cok sükür hic zor degildi kolay oldu
Kiz poni o kadar emek verdin yine mi sil baştanDün spora gitmedim yedimde yedim bunalım bana yaramıyor hemen geri çıktım
Sendn naber iyi misn hastalığın nasıl oldu
Adı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hoşgeldiniz kızlar ben Merve 33 aylık bir kızım var şuan 2. Ye hamileyim 103 kilo ile başladım 64 leri gördüm lakin geri aldım sonrada hamile kaldımAdı: ilahe
Yaşı: 21
Evli/bekar: bekar
Meslek: öğrenci
Boy: 1.68
Kilo: 62.5
Hedef: 52
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 57 kilodan birdenbire 62 lere çıktım ve şimdi de sizin desteğinizle vermek istiyorum. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Yaseminn hoşgeldin kürkçü dükkanımızaHoşgeldin aramıza bende dün başladım hadi rastgele ikimizede çatır çatır yakalım
Hoşbuldum yandaşımF Fitangel
@Beyazpapatyammm
Kızlar takımımıza hoşgeldiniz ben poni
Yaseminn hoşgeldin kürkçü dükkanımıza
Hoşbuldum canım@BeyazpapatyammmHabinar F Fitangel hosgeldinizz kizlarr ben irem evliyim cocuk yok gecen seneden beri kilolarimla ugrasiyorum pes ettigim bir zaman tesadufen gozume ilisti kk yavas yavas toparliyorum kendimi insallah hep beraber yaza fit bayanlar olarak cikabilirizzz
Canim gecmis olsun,nobet sekeri diye bisey var biliyomuusn iyi geliyo gercektenGünaydın hanımlar
Haftayı tamamen kapattım, evden dışarı hiç çıkmayacağım, doktor dışında. Bakalım nasıl iyileşeceğim.
Atarlı uyandım yine sesim çıkmayınca
Çok açım , birşeylere saldırmadan acil kahvaltı yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?