- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.421
Hosgeldin canimÇok teşekkür ederim hoş buldum inşallah ya inşallah gider su kilolar
Beni bilmiyor musun gerçi bu kez kaçamaksız süre uzun sürdü kendimi tebrik ediyorumKiz poni o kadar emek verdin yine mi sil baştan
İyi gidiyor cnm sporu sevmeye başladm ama 5 gün sonra bitiyo bebiş istiyormHoşbuldum yandaşım
Poni salona başlamışsın nasıl gidiyor çokmsevindim canım
Hayırlısı olsun canım kesin kararmı bu sefer bebek konusunda :)Beni bilmiyor musun gerçi bu kez kaçamaksız süre uzun sürdü kendimi tebrik ediyorum
İyi gidiyor cnm sporu sevmeye başladm ama 5 gün sonra bitiyo bebiş istiyormkeşke 3 ay önce başlasaymşm salona diyorum.sen naptın spora gidiyo musun dilek napıyo karşılaşıyo musunuz slm söylee
hoşgeldiniz kızlar ben Merve 33 aylık bir kızım var şuan 2. Ye hamileyim 103 kilo ile başladım 64 leri gördüm lakin geri aldım sonrada hamile kaldım
F Fitangel
@Beyazpapatyammm
Kızlar takımımıza hoşgeldiniz ben poni
Yaseminn hoşgeldin kürkçü dükkanımıza
İnşallah , canım@BeyazpapatyammmHabinar F Fitangel hosgeldinizz kizlarr ben irem evliyim cocuk yok gecen seneden beri kilolarimla ugrasiyorum pes ettigim bir zaman tesadufen gozume ilisti kk yavas yavas toparliyorum kendimi insallah hep beraber yaza fit bayanlar olarak cikabilirizzz
Kesin kesinHayırlısı olsun canım kesin kararmı bu sefer bebek konusunda :)
Spora başladım tekrar sporsuz hayat düşünemiyorum artık tek hareket ettiğim yer orası çünkü hemde moralmende iyi geliyor kendime ayırdığım süre çünkü egoist olacam artık :)
"Öyle gitti anlamadan" kısmını bende anlıyamadım
baygınmıydın o zaman
Neyse menüyü okuyunca bakayım
Başka neler varmış
Cok cok gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun insallah
Siyah beyaz he sorsan izleyebiliyo musun hayır :))) internetten bakıyorum biraz
Cukur deyince tüylerim diken diken :))))) esim dünyadan hayattan herseydennn kopuyorr cünküüğ
Merhabaaa hosgeldin bende liste icin ugrasan yenilerdenim :))
Aynı sekilde dogum kilolarından kurtulmak icin buradayım veee hala kendime inanmıyorım ama hırslaaa devam ediyorum:) ne zaman 69 u görürüm tamam dogru yoldayım diyecegim
Oyyy o tatlılaaaar okurken bile canım cektiiiiii kilolarımın tek sebebisin tatlllıııı :))
İyi aksamlar hosgeldin:)
Koccaman bir alıntılamaaaa okurken helal olsun dedm :))
Aha bir cukurcu daha :)
Sabah görüsmek üzere
Adı:fatos
Yaşı:25
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:bir tane oğlum var 20 aylik
Emziriyormusun:evet emziriyorum
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:160
Kilo: en kısa zamanda tartilip yazicam inşallah 95 falan
Hedef:70
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :evde fazlasıyla vakit gecirmem doğum kiloları fazlasıyla aburcubura düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Günaydın hanımlar
Haftayı tamamen kapattım, evden dışarı hiç çıkmayacağım, doktor dışında. Bakalım nasıl iyileşeceğim.
Atarlı uyandım yine sesim çıkmayınca
Çok açım , birşeylere saldırmadan acil kahvaltı yapmam lazım
Suyunu içiyorum ama boğazıma sarmadım hiç. Bugün onu da yapayım canım. Beni ne iyileştirecekse herşeye açığım
Biliyorsunki maalesef ülkede bu tür meseleler uğraştırarak halloluyor. Allah yardımcın olsun
Odamda uyuyorum deyip spor yapcam ben, evden dışarı çıkamıyorum çünkü. Listede kendimi eksik görünce çok üzülüyorum. Takıntının böylesi
Dünyanın en leziz şeyi çiğköfte :) Ama saati itibariyle hiç olmamış tabi.
Aramıza hoşgeldin Fatoş. Bizimle bol motivasyonlu eksiler. Ben Tuğçe 33 yaşında bankacıyım. Bu aralar çok hastayım. Hepsi de birbirinden bağımsız şeyler ya öksürürüm, ya bir yerimi sakatlarım
Adı: ilahe
Yaşı: 21
Evli/bekar: bekar
Meslek: öğrenci
Boy: 1.68
Kilo: 62.5
Hedef: 52
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : sağlıksız beslenme
Bize kısaca kendini anlatırmısın: 57 kilodan birdenbire 62 lere çıktım ve şimdi de sizin desteğinizle vermek istiyorum. Motivasyona çok ihtiyacım var.
Tşk ederim hoş buldum çok geçmiş olsun hep birlikte eksiler görmek dileğiyle inşallahSuyunu içiyorum ama boğazıma sarmadım hiç. Bugün onu da yapayım canım. Beni ne iyileştirecekse herşeye açığım
Biliyorsunki maalesef ülkede bu tür meseleler uğraştırarak halloluyor. Allah yardımcın olsun
Odamda uyuyorum deyip spor yapcam ben, evden dışarı çıkamıyorum çünkü. Listede kendimi eksik görünce çok üzülüyorum. Takıntının böylesi
Dünyanın en leziz şeyi çiğköfte :) Ama saati itibariyle hiç olmamış tabi.
Aramıza hoşgeldin Fatoş. Bizimle bol motivasyonlu eksiler. Ben Tuğçe 33 yaşında bankacıyım. Bu aralar çok hastayım. Hepsi de birbirinden bağımsız şeyler ya öksürürüm, ya bir yerimi sakatlarım
Çok tsk ederim hoşbuldum rabbim evladını o size bağışlasın bebisinizi de sağ sağlık kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhoşgeldiniz kızlar ben Merve 33 aylık bir kızım var şuan 2. Ye hamileyim 103 kilo ile başladım 64 leri gördüm lakin geri aldım sonrada hamile kaldım
Çok tsk ederim hoşbuldum amin çıkacağız inşallah azmin elinden ne kurtulmuş ki@BeyazpapatyammmHabinar F Fitangel hosgeldinizz kizlarr ben irem evliyim cocuk yok gecen seneden beri kilolarimla ugrasiyorum pes ettigim bir zaman tesadufen gozume ilisti kk yavas yavas toparliyorum kendimi insallah hep beraber yaza fit bayanlar olarak cikabilirizzz
Hoşbuldum pınar bende m.oSarhostum hatirlamiyorm misali
Aynen cnm benimde öyle tatli seker cikolata cips benim sinavim valla suan evdeler bideama yemiycem emegime yazik valla hedefe ulastikdna sonra arada bir zaten yicem diye düsünüyorm tutuyorm kendmi
Hosgeldin fatos bende pinar m.oldum :)
Hadi tugce insallah iyilesirsn artk iyi yapmissin valla :)
kiz harbiden takintilisin he yat dinlen, Annen seni iyi dövmuyo bi iyiles yaparsn sporunu
Hosgeldin cnm bende pinar. Kilon fazla deglmis aslinda ben 168boyla 65olsam daha ne isterm :) insallah hedefine ulasirsin
Yuzum cok genis canim ,zayiflayinca gidiyo biraz iyi oluyo●Günün Konusu●
Kilo verme sürecinde yüz(surat)
Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?
●Günün Konusu●
Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?
●Günün Konusu●
●Günün Konusu●
Daha o kadar kilo veremedim bu sefer başarırsam tepkileri merak ediyorum gerçekten. Ailemin yanına 7. Ayda gidiyorum bakalım ne tepki verecekler diye şimdiden merak etmiyor değilim açıkçası. Ama yüzüm zaten yuvarlak olduğu için çökeceğini sanmıyorum:)●Günün Konusu●
daha iki gun once annemle telefonla konusurken yuzun kuculmus dedi nasil sevindigimi anlatamam. Tombis kisilerin yani bizlerin klasik sorunu yuvarlak tombul yuz hatlarina sahip olmamiz. Bazi durumlarda cokme isi gercekten kotu gorunse de hatta insani daha yasli gosterse de bizim durumumuz zayiflama ve gidilarin gitmesi oldugu icin cok memnun ve mutlu oldugum bir durum oluyor●Günün Konusu●
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?