Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kiz poni o kadar emek verdin yine mi sil baştan
Beni bilmiyor musun gerçi bu kez kaçamaksız süre uzun sürdü kendimi tebrik ediyorum
Hoşbuldum yandaşım
Poni salona başlamışsın nasıl gidiyor çokmsevindim canım
İyi gidiyor cnm sporu sevmeye başladm ama 5 gün sonra bitiyo bebiş istiyorm keşke 3 ay önce başlasaymşm salona diyorum.sen naptın spora gidiyo musun dilek napıyo karşılaşıyo musunuz slm söylee

Hayırlısı olsun canım kesin kararmı bu sefer bebek konusunda :)
Spora başladım tekrar sporsuz hayat düşünemiyorum artık tek hareket ettiğim yer orası çünkü hemde moralmende iyi geliyor kendime ayırdığım süre çünkü egoist olacam artık :)

hoşgeldiniz kızlar ben Merve 33 aylık bir kızım var şuan 2. Ye hamileyim 103 kilo ile başladım 64 leri gördüm lakin geri aldım sonrada hamile kaldım

Hoşbuldum, Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

F Fitangel

@Beyazpapatyammm
Kızlar takımımıza hoşgeldiniz ben poni

Yaseminn hoşgeldin kürkçü dükkanımıza

Hoşbuldum

İnşallah , canım

Kesin kesin
Aynen bnde hayatı monotona bağlamışken başladım değişiklk oldu kendme verdiğim değerin arttığını filn hissettim. Bebiş olmazsa ara ara devam edicm zatn

"Öyle gitti anlamadan" kısmını bende anlıyamadım
baygınmıydın o zaman
Neyse menüyü okuyunca bakayım
Başka neler varmış

Sarhostum hatirlamiyorm misali

Aynen cnm benimde öyle tatli seker cikolata cips benim sinavim valla suan evdeler bide ama yemiycem emegime yazik valla hedefe ulastikdna sonra arada bir zaten yicem diye düsünüyorm tutuyorm kendmi

Hosgeldin fatos bende pinar m.oldum :)

Hadi tugce insallah iyilesirsn artk iyi yapmissin valla :)

kiz harbiden takintilisin he yat dinlen, Annen seni iyi dövmuyo bi iyiles yaparsn sporunu

Hosgeldin cnm bende pinar. Kilon fazla deglmis aslinda ben 168boyla 65olsam daha ne isterm :) insallah hedefine ulasirsin

Tşk ederim hoş buldum çok geçmiş olsun hep birlikte eksiler görmek dileğiyle inşallah

Hoşbuldum pınar bende m.o

●Günün Konusu●
Kilo verme sürecinde yüz(surat)

Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?

Ben 122 kilodayken allahimm yazmasi bile cok korkunccc yuzum yus yuvarlak gozlerim kucucukmus gbi ne esarbi yakistirabiliyordum yuzume 2 saat makyajiydi esarbiydi ugrasiyordum bence coker gibi olmasi daha guzel hic degilse yuvarlakliktan kurtuluyosun onemli olan goz altlari bence bende oyle bi sikinti yok simdilik goren yuzun kuculmus belin incelmis baya vermissin diyolar yuzun kuculmus kismini bazen deyis tarzlari yuzunden hakaret kabul ediyorum

●Günün Konusu●

Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?

Ne güzel konular buluyorsn poni

Benimde kiloluyken yüzüm yusyuvarlakdi ve altinda gidik mi deniyor 2 ci cikinti vardi o resimlerde falan cok moral bozucu duruyordu
Suanda yüzüm yuvarliklikdan bile kurtuldu sanki yanaklarm gitti biraz, cok iyi oldu :)
Telefon görüsmesinde bile Annem falan anliyor sen zayifladinmi gene falan diye yani yüzümden cok anlasiliyor :)

Cöküntü gibi olmadi yani

●Günün Konusu●

Yuzumun COKMESI
En guzel zayifladiginin gostergesi kemiklerin cikmis bi kasik cokuk suratin kalmis ne kadar uyuzca soylese de disardaki insanlar

delirtmesinler beni

Ne guzel zahiflamissin yuzunde ki yag ve su toplama gitmis boynun da 2 tane gidi kalmamis yuzun aywa gibi degil ....

Anlatabildim saniyorum yuzumun cokmesini 4 gozle bekliyorum saygilar efem

●Günün Konusu●

Daha o kadar kilo veremedim bu sefer başarırsam tepkileri merak ediyorum gerçekten. Ailemin yanına 7. Ayda gidiyorum bakalım ne tepki verecekler diye şimdiden merak etmiyor değilim açıkçası. Ama yüzüm zaten yuvarlak olduğu için çökeceğini sanmıyorum:)

●Günün Konusu●

daha iki gun once annemle telefonla konusurken yuzun kuculmus dedi nasil sevindigimi anlatamam. Tombis kisilerin yani bizlerin klasik sorunu yuvarlak tombul yuz hatlarina sahip olmamiz. Bazi durumlarda cokme isi gercekten kotu gorunse de hatta insani daha yasli gosterse de bizim durumumuz zayiflama ve gidilarin gitmesi oldugu icin cok memnun ve mutlu oldugum bir durum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…