- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.441
hareket edince agri artmiyorsa evde leslie yapabilirsin canim kendine iyi gelen seyi sen daha iyi bilirsinKizlar ya hava bugun biraz daha guzel ama dun regli oldum kasiklarimda cok agri var evde leslie mi yapsam acaba hic adim atacak halim yok basim agriyor ne yapsam ki oylee yatasim geliyor
Gene agriyor da disari cikmaktan iyidir cok usuyorum gozlerim kapaniyor uykuyuda yeterince uyudum ama kolumu kipirdatacak halim yok hep boyle olurum ben regli oldugumda iptalim yani gene de en agirisiz zmanimda lesliemi kesin yapicamhareket edince agri artmiyorsa evde leslie yapabilirsin canim kendine iyi gelen seyi sen daha iyi bilirsin
Eğer spor destekli kilo verirsen göz altı morlukları ve sarkmalar olmuyor canımYuzum cok genis canim ,zayiflayinca gidiyo biraz iyi oluyo
Bırakma canım sıkılaştıkça yapası geliyor insanın zaten 3. Seneye giriyor benim spor olayıKesin kesin
Aynen bnde hayatı monotona bağlamışken başladım değişiklk oldu kendme verdiğim değerin arttığını filn hissettim. Bebiş olmazsa ara ara devam edicm zatn
Ayy ben bayilirim 45 dk 1 saat durmadan yapabilirim. Ve muthis yag yaktiriyor abla. Ben bacaklarim kalcam hep onun sayeainde sekillenmjsti diye dusunuyorum oncesindenPzrtesi tartı için fazla beklemene gerek yok cnm
Cuma bekliyebilirsin :))
Bende şu eliptiği sevemedim gitti
Ama çok faydalı orası ayrı
Bana yarın telden yaz cnm kilonu
______SPOR LİSTESİ ______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Sweetyy83 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Pnrr-20 -- + 220 + 229 + 50 + -- + -- + --
K-Nartanesi 225 + 300 + 135 + 375 + -- + -- + --
Eyledi -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Nanekekik 200 + 180 + 161,5 + 90 + -- + -- + --
Mer_4260 30 + 285 + 135 + -- + -- + -- + --
MelegimveBen - + 225 + 240 + 180 + - + -- + --
Mefkurem 285 + 94 + 135 + -- + -- + -- + --
Ponibon 310 + 155 + -- + -- + --+ -- + --
Asfarovski -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt 270 + 130 + 180 + -- + -- + -- + --
Canan456 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Warriorinside -- + 293 + 204 + -- + -- + -- + --
Nilyannn -- + -- + -- + 360 + -- + -- + --
DegistirKendini 120 + - + 150 + 150 + - + - + -
Ben persembe yoğurt kürü yapıcam peşin peşin diyim. Regl yaklasıyor sanırım o yüzden böyle ödemliyim galiba laptam. Hala inmedi parmalarıöın şişliği ben hiç böyle ödem tutmazdım. Aklıma ne geldi 2-3 yıl önce güzellik merkezine gittiydim bir teknik vardı onla zayıflamak için bende işe yarayımca biZim iş yerinden bir arkadaşta geldi. Güzellik merkezindeki kadın seni ondan başka bir programa sokucam sende ödem var atmam lazım dedi kız 5 günün sonunda 5 kilo verdi hergün eriypdu kız sonra ben gittim kadına çok şişim bende o makineye gireyim ödemdir benimkide dedim kadın baktı baktı bana boşuna öyle düşünme seninki ödem değil yağ dediBende seninkini görmedimmm
Yazdımmı hatırlamıyom ama artıydım
Yok yok bende baktım göremedim kacırmadın canım gözden yada birlikte kacırdıkMefkurem abla sen bugün arti misin eksi mi ben sanırım seni gözden kacirdim
sen burda bu azimle doktora bile yaparsın canim, benimki ilk okula yeni başlamış hevesli çocuk sendromu galiba . Her giden grama sevinir oldum ibre genelde hep yukarı doğru işlediği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?