Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dün spora gitmedim yedimde yedim bunalım bana yaramıyor hemen geri çıktım
Sendn naber iyi misn hastalığın nasıl oldu

Bu aralar bende de yemekle alakalı sorun var, dizginliyorum ama aklımdakilerin haddi hesabı yok. Sanırım hastalıktan tamamen bozdum psikolojiyi. Spor yapamamak delirtiyor beni, iyi yapmışsın ver kendini spora mutlu ol, mutlu beslen :)))
İyiyim sesim hala hiç yok, boğazım da bir iyi bir kötü ama halsizliğim çok az. En azından halsizliği atlattım gibi.

O

Canim gecmis olsun,nobet sekeri diye bisey var biliyomuusn iyi geliyo gercekten

Aa bilmiyorum nasıl bir şeyki. Onu da aldırayım annemlere. Annem de kızamık şekeri almış boğaz ağrısına iyi geliyor ye dedi. Yeminle şeker komasına girecem az kaldı

●Günün Konusu●
Kilo verme sürecinde yüz(surat)

Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?

Aaa yüzün kaşık kadar kalmış seninnnnn

En sık duyulan cümle. Bir ara yüzüm çok çökmüştü , hastalıklı gibiydim neyseki uzun sürmeden toparlandı tekrar. Yuvarlak surat gitti yerine elmacık kemikli, iri gözlü surat geldi. Ama en kötüsü burnum büyümüş gibi, anesteziden kprkmasam estetik yaptıracam burnumu

İyileşecem inşallah. Az kaldı

Kizlar ya hava bugun biraz daha guzel ama dun regli oldum kasiklarimda cok agri var evde leslie mi yapsam acaba hic adim atacak halim yok basim agriyor ne yapsam ki oylee yatasim geliyor

Spor yap canım, pilates çok iyi geliyor regl ağrısına. Leslie de yapabilirsin, başlarken zorlanırsın ama sonrasında rahatlarsın

Lütfen benim yerime de spor yapar mısın aceba. Maşallah maşallah yansın yağlar, gitsin kilolar

Tugceeee o ne yahu bu hafta hic spor tapmamissin yaaa ama Pufuduks ıcmuş bu hafta sanki 1.lik sende o zaman seni geççez mecbur

He yapmadım, hastalık girdi içime çıkmıyor spor yaptırtmıyor bana

5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var

Fırınlanmış sebze, karnıbahar havuç brokoli patates ve yeşil biber akşam yemeğim. Birazdan yiyeceğim

Kizz sislik yapmasn karnibahar brokkoli zaten patates havuv da iyi degl diätte ama sen miktarini ayarlarsn bsi olmaz diye umuyorumm :)

Oh yansın yağlarrr
Bn evdekilere kıymalı patatesle makarna. kndimde yoğurt salata yicem

Ooo güzel cnm senin menü baya hafif bende tavuklu salata yapcm kendime esimde dünden kalan et pilav yicek iyiki bu kocalar var ya tatlilaro börekleri pilavlari kaktirabiliyoruz

Havuç ve patates miktarı bende ayarlı hiç merak etmeyin, pek şişlik yapmıyor karnıbaharla brokoli bende.

Yok yok bende baktım göremedim kacırmadın canım gözden yada birlikte kacırdık
artiymis canım bana cevap yazmış :)

5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var
Ohh afiyet olsun rakibem durumlar nasıl ben şu an -700 um haberin olsun bak birde dün spor yapamadım ayağım agriyordu. Aksama evxekilere çökertme kebabı yapıyorum bende sadece etini yicem yanına da çorba salata

Hazır yemeğimi yemişken menümü de yazayım:)
10:30 1kk. Kadar beyaz peynir, 2 zeytin, 1 dilim siyah ekmek, domates, salatalık, biber, 3 tane ceviz içi
12:00 yeşil çay
14:00 1tabak fırında karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
17:00. 5 kaşık karnabahar yemeği, salata
3,5 lt su, 4 e tamamlıycam ama
Yarım saat tempolu yürüyüş 2x30=60 puan. Pnrrr-12

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti:8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
8 adet kucuk siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle:13.00
5 adet orta buyuklukte kofte
Yarim dilim peynir
5 adet siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi

Ara ogun.16.00
1 bardak sut
1 adet mandalina
5 adet cig badem

Aksam yemegi:18.30
1 kepce tarhana corbasi
1 tabak ispanak yemegi
Salata
2 kasik yogurt

Sekersiz cay yanina yarim cay bardagi kuruyemis

Su. 2.5 lt

Spor. 45 dk eliptik 45*4=180 puan
Pnrrr-12

Menüm:

9:30 1tk zeytinyag, 1bardak balli Ilik Su

10:00 1 armut, yarim tb ekmek(normalde yulaf yicektm ama yoktu), az sütlü kahve

14:00 5yk kabak sote, 1 kase yogurt

16:00 yesilcay, 1 armut, 2ceviz

18:00 Tavuklu Salata, Ayran

19:00 1türk kahvesi, 2ceviz

2 fincan yesilcay
2 fincan ananas acai form cayi
3 lt Su
5 mil leslie = 204 puan

Süpersin rakibem :)
Valla ben su artilari bi atabilirsem eksiye gecicem insallah, duruma göre 2 gün yada sadce persembe detoks yapicam yinede bi umudum var hala hafife alma beni

Ay inşallah, ben de acaba bir gün hedef kilomda olabilecek miyim???

Canim banada rüya gibi gelirdi ama bak simdi 5 kilo kalmis onuda verdimmi hedefime ulasicam insallah. Azimle, iradeli bir sekilde burda devam edersen olur kücük hedefler koy öncelikle kendine 5 kilo su zamana kadar gbi bi bakmissin gitmis kilolar

Yaaa iste o yüzdendeeee artı cıktımm :))

Aboo ahaa kesin bende senin gibi olucam cok urkuyorum dogumdan heleki sezeryandan adini duymaya kalmadan tuylerim urperiyorrr naparim ben hic bilmiyorum valla rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallahh

Sunu biliyorum amaa ne kadar cok kilolu hamile kalırsan o kadar cok daha zor oluyor zayıf hamile kalıp az kilo alırsan hiç anlamıyorsunn neredeyse

Off ben öyle cok tatlılı günlerde agzıma alsam yutmadan cöpe atsam gibi bir igrenclik düsünmüyor degilim :)))

Genel anestezi mi oldun sen, iste o öksürük hapşırık gülme en korktuklarımdı cok sükür hafif atlattım. Hele benim bi arkadasım 3. Gün yemege gitti kocasıyla dısarı ben o kadar degildim :)))
Ama aynen öyle beyinde bitiyor herşey

Menum
Sabah ...
1 haslanmis yumurta
Yarim salatalik
Minik bir domates
bir tutam maydanoz
Bi tutam dere otu zeytin
2 tane kecibacagi

Oglen...
Ayran
brokoli
Kayisi kurusu

Aksam ...
Izgara 1 dilim et 1 dilim sucuk 1 dilim tawuk

Su...
2.5lt
Yarim saat yuruyus

Aksam suan yanim ; sade turk kahwesi

Dogru canim haklisin zayiflik her zaman icin en ideali herseyin fazlasi zarardir.bende bazen canimin cektigi bisey olunca cigneyip hevesimi aliyorum yemis varsayiyorum geri cope atiyorum midem copluk degil sonucta herseyide yutmak gerekmez demii

Yogurt kuru nasilki cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…