- 13 Eylül 2017
- 2.131
- 7.781
- 158
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.461
Dün spora gitmedim yedimde yedim bunalım bana yaramıyor hemen geri çıktım
Sendn naber iyi misn hastalığın nasıl oldu
O
Canim gecmis olsun,nobet sekeri diye bisey var biliyomuusn iyi geliyo gercekten
●Günün Konusu●
Kilo verme sürecinde yüz(surat)
Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?
Sarhostum hatirlamiyorm misali
Aynen cnm benimde öyle tatli seker cikolata cips benim sinavim valla suan evdeler bideama yemiycem emegime yazik valla hedefe ulastikdna sonra arada bir zaten yicem diye düsünüyorm tutuyorm kendmi
Hosgeldin fatos bende pinar m.oldum :)
Hadi tugce insallah iyilesirsn artk iyi yapmissin valla :)
kiz harbiden takintilisin he yat dinlen, Annen seni iyi dövmuyo bi iyiles yaparsn sporunu
Hosgeldin cnm bende pinar. Kilon fazla deglmis aslinda ben 168boyla 65olsam daha ne isterm :) insallah hedefine ulasirsin
Kizlar ya hava bugun biraz daha guzel ama dun regli oldum kasiklarimda cok agri var evde leslie mi yapsam acaba hic adim atacak halim yok basim agriyor ne yapsam ki oylee yatasim geliyor
Abla nerelerdesin ben 2 saat tempolu turuyusumu yaptim bile. Aksamada 1 saat yapsam ohhh mis. Haftayada yavas yavas spor salonuna incem. Daha yeni isiniyorun ya spora yurtuslerle alistiratim kendimi dedim. Oglende dunden kalan firinda karnibaharimi yedim. Tek sikintim su
Tugceeee o ne yahu bu hafta hic spor tapmamissin yaaa amaPufuduks ıcmuş bu hafta sanki 1.lik sende o zaman seni geççez mecbur
5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var
Oh yansın yağlarrr5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var
Bu aralar bende de yemekle alakalı sorun var, dizginliyorum ama aklımdakilerin haddi hesabı yok. Sanırım hastalıktan tamamen bozdum psikolojiyi. Spor yapamamak delirtiyor beni, iyi yapmışsın ver kendini spora mutlu ol, mutlu beslen :)))
İyiyim sesim hala hiç yok, boğazım da bir iyi bir kötü ama halsizliğim çok az. En azından halsizliği atlattım gibi.
Aa bilmiyorum nasıl bir şeyki. Onu da aldırayım annemlere. Annem de kızamık şekeri almış boğaz ağrısına iyi geliyor ye dedi. Yeminle şeker komasına girecem az kaldı
Aaa yüzün kaşık kadar kalmış seninnnnn
En sık duyulan cümle. Bir ara yüzüm çok çökmüştü , hastalıklı gibiydim neyseki uzun sürmeden toparlandı tekrar. Yuvarlak surat gitti yerine elmacık kemikli, iri gözlü surat geldi. Ama en kötüsü burnum büyümüş gibi, anesteziden kprkmasam estetik yaptıracam burnumu
İyileşecem inşallah. Az kaldı
Spor yap canım, pilates çok iyi geliyor regl ağrısına. Leslie de yapabilirsin, başlarken zorlanırsın ama sonrasında rahatlarsın
Lütfen benim yerime de spor yapar mısın aceba. Maşallah maşallah yansın yağlar, gitsin kilolar
He yapmadım, hastalık girdi içime çıkmıyor spor yaptırtmıyor bana
Fırınlanmış sebze, karnıbahar havuç brokoli patates ve yeşil biber akşam yemeğim. Birazdan yiyeceğim
Oh yansın yağlarrr
Bn evdekilere kıymalı patatesle makarna. kndimde yoğurt salata yicem
Kizz sislik yapmasn karnibahar brokkoli zaten patates havuv da iyi degl diätte ama sen miktarini ayarlarsn bsi olmaz diye umuyorumm :)
Ooo güzel cnm senin menü baya hafif bende tavuklu salata yapcm kendime esimde dünden kalan et pilav yicekiyiki bu kocalar var ya tatlilaro börekleri pilavlari kaktirabiliyoruz
artiymis canım bana cevap yazmış :)Yok yok bende baktım göremedim kacırmadın canım gözden yada birlikte kacırdık
Ohh afiyet olsun rakibem durumlar nasıl ben şu an -700 um haberin olsun bak birde dün spor yapamadım ayağım agriyordu. Aksama evxekilere çökertme kebabı yapıyorum bende sadece etini yicem yanına da çorba salata5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var
Bende zar zor 3 mil yaptim daha yeni aksamada kuru fasulye yar nohutla karisik yogurtla onu yemeyi dusunuyorum simdi beni dahada sisirir biliyorum ama salata yapacak hic mecalim yok5 mil leslie yapildi ohh :) birazdan yesil cay keyfi yapicam sizde neler var kizlar. Aksama yemekte ne var
Spor yap canım, pilates çok iyi geliyor regl ağrısına. Leslie de yapabilirsin, başlarken zorlanırsın ama sonrasında rahatlarsın
Ay inşallah, ben de acaba bir gün hedef kilomda olabilecek miyim???sen burda bu azimle doktora bile yaparsın canim
artiymis canım bana cevap yazmış :)
Ohh afiyet olsun rakibem durumlar nasıl ben şu an -700 um haberin olsun bak birde dün spor yapamadım ayağım agriyordu. Aksama evxekilere çökertme kebabı yapıyorum bende sadece etini yicem yanına da çorba salata
Ay inşallah, ben de acaba bir gün hedef kilomda olabilecek miyim???
Suyunu içiyorum ama boğazıma sarmadım hiç. Bugün onu da yapayım canım. Beni ne iyileştirecekse herşeye açığım
Biliyorsunki maalesef ülkede bu tür meseleler uğraştırarak halloluyor. Allah yardımcın olsun
Odamda uyuyorum deyip spor yapcam ben, evden dışarı çıkamıyorum çünkü. Listede kendimi eksik görünce çok üzülüyorum. Takıntının böylesi
Dünyanın en leziz şeyi çiğköfte :) Ama saati itibariyle hiç olmamış tabi.
Aramıza hoşgeldin Fatoş. Bizimle bol motivasyonlu eksiler. Ben Tuğçe 33 yaşında bankacıyım. Bu aralar çok hastayım. Hepsi de birbirinden bağımsız şeyler ya öksürürüm, ya bir yerimi sakatlarım
Aboo ahaa kesin bende senin gibi olucam cok urkuyorum dogumdan heleki sezeryandan adini duymaya kalmadan tuylerim urperiyorrr naparim ben hic bilmiyorum valla rabbim en hayirlisini sagliklisini nasip etsin insallahh
Sarhostum hatirlamiyorm misali
Aynen cnm benimde öyle tatli seker cikolata cips benim sinavim valla suan evdeler bideama yemiycem emegime yazik valla hedefe ulastikdna sonra arada bir zaten yicem diye düsünüyorm tutuyorm kendmi
Hosgeldin fatos bende pinar m.oldum :)
Hadi tugce insallah iyilesirsn artk iyi yapmissin valla :)
kiz harbiden takintilisin he yat dinlen, Annen seni iyi dövmuyo bi iyiles yaparsn sporunu
Hosgeldin cnm bende pinar. Kilon fazla deglmis aslinda ben 168boyla 65olsam daha ne isterm :) insallah hedefine ulasirsin
Assolistler komplexli olur
Hedefini aşağıda tutmanın iyi çünkü bı yerde okumuştum diyet sonrası hemen hamile kalınca vücut bu yağlanma istiyormuş 5kg kadar
Dolmalar kucukmus
Birde çiğköfte kadar sorun yokmuş aslında su iç suuuuuuuuuuuuuu
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Ben ikinci çocuğu sezeryan açısından cesaret edemiyorum birazda herkeste bir olmuyor eltim hopp hastanede iyi oluverdi aynı gün resmen ama bende bı öksürük vardı birde kusma anestezi etkisi o dikişler mahvetti beni iki hafta çocuğu bile doğru dürüst tutamadım oksurdukce canım çekiliyordu
İşte herşey beyinde belkıde beynim reddettiği için bu kadar zor geçti eltimde hep sezo istemişti rahat geçti
Sana bı sır veriyim mı 8-9 ay hatta bu sene sürüyor yeni yeni düzeldi benim ergen tahtalarla vuruyum
ayagina masaj yapsın eşin üstüne sıcak komple
ulaşırsın canım bende ilk başladığimda 100 kilo uzeriydim senin neyin eksik ki yapanlardanAy inşallah, ben de acaba bir gün hedef kilomda olabilecek miyim???
Dogru canim haklisin zayiflik her zaman icin en ideali herseyin fazlasi zarardir.bende bazen canimin cektigi bisey olunca cigneyip hevesimi aliyorum yemis varsayiyorum geri cope atiyorum midem copluk degil sonucta herseyide yutmak gerekmez demiiYaaa iste o yüzdendeeee artı cıktımm :))
Sunu biliyorum amaa ne kadar cok kilolu hamile kalırsan o kadar cok daha zor oluyor zayıf hamile kalıp az kilo alırsan hiç anlamıyorsunn neredeyse
Off ben öyle cok tatlılı günlerde agzıma alsam yutmadan cöpe atsam gibi bir igrenclik düsünmüyor degilim :)))
Ayy canim kilodan kurtulayim derken baska problem cikmasinEğer spor destekli kilo verirsen göz altı morlukları ve sarkmalar olmuyor canım
Benim bi yakınım 20 25 kilo arası sporsuz verdi hastalıklıgibiydi çokkötü olmuştu
Yogurt kuru nasilki cnmBen persembe yoğurt kürü yapıcam peşin peşin diyim. Regl yaklasıyor sanırım o yüzden böyle ödemliyim galiba laptam. Hala inmedi parmalarıöın şişliği ben hiç böyle ödem tutmazdım. Aklıma ne geldi 2-3 yıl önce güzellik merkezine gittiydim bir teknik vardı onla zayıflamak için bende işe yarayımca biZim iş yerinden bir arkadaşta geldi. Güzellik merkezindeki kadın seni ondan başka bir programa sokucam sende ödem var atmam lazım dedi kız 5 günün sonunda 5 kilo verdi hergün eriypdu kız sonra ben gittim kadına çok şişim bende o makineye gireyim ödemdir benimkide dedim kadın baktı baktı bana boşuna öyle düşünme seninki ödem değil yağ dediama şimdi ödem nasıl oluyomuş daha net anlıyorum dombul dombuö parmaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?