- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.481
Yok cnm kizamik sekeri gibi degik acik sari bu ama gercekten ise yariyo kesin dene aktardanAa bilmiyorum nasıl bir şeyki. Onu da aldırayım annemlere. Annem de kızamık şekeri almış boğaz ağrısına iyi geliyor ye dedi. Yeminle şeker komasına girecem az kaldı
Gayet guzel canim afiyet olsun.Hazır yemeğimi yemişken menümü de yazayım:)
10:30 1kk. Kadar beyaz peynir, 2 zeytin, 1 dilim siyah ekmek, domates, salatalık, biber, 3 tane ceviz içi
12:00 yeşil çay
14:00 1tabak fırında karnabahar yemeği, 1 kase yoğurt
17:00. 5 kaşık karnabahar yemeği, salata
3,5 lt su, 4 e tamamlıycam ama
Yarım saat tempolu yürüyüş 2x30=60 puan.Pnrrr-12
Sporda menude cok guzel afiyet olsun canimMenüm:
9:30 1tk zeytinyag, 1bardak balli Ilik Su
10:00 1 armut, yarim tb ekmek(normalde yulaf yicektm ama yoktu), az sütlü kahve
14:00 5yk kabak sote, 1 kase yogurt
16:00 yesilcay, 1 armut, 2ceviz
18:00 Tavuklu Salata, Ayran
19:00 1türk kahvesi, 2ceviz
2 fincan yesilcay
2 fincan ananas acai form cayi
3 lt Su
5 mil leslie = 204 puan
Kecibacagi nasil birsey canim. Onun harici menu guzel afiyet olsun.Menum
Sabah ...
1 haslanmis yumurta
Yarim salatalik
Minik bir domates
bir tutam maydanoz
Bi tutam dere otu zeytin
2 tane kecibacagi
Oglen...
Ayran
brokoli
Kayisi kurusu
Aksam ...
Izgara 1 dilim et 1 dilim sucuk 1 dilim tawuk
Su...
2.5lt
Yarim saat yuruyus
Aksam suan yanim ; sade turk kahwesi
ceyrek ekmek cok degil mi birde beyaz ekmek galiba. O olmamis ama onun harici guzel afiyet olsunMenum
09.00 2 dilim tb,1 yumurta,7 zeytin,1 cay kasigi bal,biraz peynir
11.30 1 dilim ananas
12.30 5 kasik pirasa,1 kase yogurt,1 dilim ekmek
15.30 3 hurma
17.30 ceyrek ekmek arasi tavuk
2 litre su
Ama ne bölümdü ya:)Cok cok gecmis olsun, hakkında hayırlısı olsun insallah
Siyah beyaz he sorsan izleyebiliyo musun hayır :))) internetten bakıyorum biraz
Cukur deyince tüylerim diken diken :))))) esim dünyadan hayattan herseydennn kopuyorr cünküüğ
Merhabaaa hosgeldin bende liste icin ugrasan yenilerdenim :))
Aynı sekilde dogum kilolarından kurtulmak icin buradayım veee hala kendime inanmıyorım ama hırslaaa devam ediyorum:) ne zaman 69 u görürüm tamam dogru yoldayım diyecegim
Oyyy o tatlılaaaar okurken bile canım cektiiiiii kilolarımın tek sebebisin tatlllıııı :))
İyi aksamlar hosgeldin:)
Koccaman bir alıntılamaaaa okurken helal olsun dedm :))
Aha bir cukurcu daha :)
Sabah görüsmek üzere
Spor yapıyorsan hiç korkma canımAyy canim kilodan kurtulayim derken baska problem cikmasin
Evet tugcecim leslie yaptim basta yavas hareletlerle yaptim sonrasinda agrimi hafifletti
Ay inşallah, ben de acaba bir gün hedef kilomda olabilecek miyim???
Yaaa iste o yüzdendeeee artı cıktımm :))
Sunu biliyorum amaa ne kadar cok kilolu hamile kalırsan o kadar cok daha zor oluyor zayıf hamile kalıp az kilo alırsan hiç anlamıyorsunn neredeyse
Off ben öyle cok tatlılı günlerde agzıma alsam yutmadan cöpe atsam gibi bir igrenclik düsünmüyor degilim :)))
Yok cnm kizamik sekeri gibi degik acik sari bu ama gercekten ise yariyo kesin dene aktardan
Hamur kizartmasiGayet guzel canim afiyet olsun.
Sporda menude cok guzel afiyet olsun canim
Kecibacagi nasil birsey canim. Onun harici menu guzel afiyet olsun.
ceyrek ekmek cok degil mi birde beyaz ekmek galiba. O olmamis ama onun harici guzel afiyet olsun
Yok canım bende öyle olmuyor pek :) hele söz konusu cigköfte oluncaaaa :))
Menümude yazam hemen
Sabah 12.30 kahvaltı ( sabah 4.30 da uyuyunca geç kalktik)
Kıymalı mantar sote
Cerry
Salatalık
2 zeytin
Bol yeşillik
1 dilim tb
16.00 ara
1 dilim tb arası 1 cerry salatalık 1 hindi füme roka dan oluşan sandviç
19.00 aksam
Avuç içi kadar fındık lscun
1 kase tavyksiui çorba
Salata spor yok 2. 5 litre su
Sol ayağım hala ağrıyor l yüzen spor yapamadım
Hadi inşallah bakalım, şu azmim kırılmasın da başka bişey istemiyorum, onu toparlamam zor oluyor.Süpersin rakibem :)
Valla ben su artilari bi atabilirsem eksiye gecicem insallah, duruma göre 2 gün yada sadce persembe detoks yapicam yinede bi umudum var hala hafife alma beni
Canim banada rüya gibi gelirdi ama bak simdi 5 kilo kalmis onuda verdimmi hedefime ulasicam insallah. Azimle, iradeli bir sekilde burda devam edersen olur kücük hedefler koy öncelikle kendine 5 kilo su zamana kadar gbi bi bakmissin gitmis kilolar
Valla ağzınızdan bal damlıyor, burası bana çok iyi geliyor. Allah hepimize güç kuvvet versin, alması kolay da vermesi büyük sınavulaşırsın canım bende ilk başladığimda 100 kilo uzeriydim senin neyin eksik ki yapanlardan
inşallah:)Sevindim ağrının hafiflemesine
Olmayanlardan neyin eksik, sadece emek harcayıp çaba sarfetmem gerek ve zaten sen hedef kiloya ulaşacak yola çıktın
Dengelersen artı eksiye dönüşür canım merak etme
Henüz bulamadık
Yarın babam bakacak, bulursa deneyeceğim
spinal olsun canım ama benim annemde öyleydi yazin ameliyat oldu spinal ama aynı şekilde bünye kaldırmıyor pek düşükte genel anestezi oldum hiç böyle olmamıştıGenel anestezi mi oldun sen, iste o öksürük hapşırık gülme en korktuklarımdı cok sükür hafif atlattım. Hele benim bi arkadasım 3. Gün yemege gitti kocasıyla dısarı ben o kadar degildim :)))
Ama aynen öyle beyinde bitiyor herşey
gecmis olsun. Hem yagli hem karbonlu cok kotu olmus onumuzdeki iki gun cok dikkat et cumaya kadar toparlarsinHamur kizartmasiesim hasta ewdebya canin neler cektiginin hesabi yok
Kızlar bu defa kilo işine fena taktım rüyamda dün eski iş yerimw gidip tekrar başlıyorym genel müdürümüz bahar hanım önce zayiflayin lütfen biyel olmaz diyor o kadar üzüldüm ki ben 58kgyum diyorum Adama birde
Yaaa iste o yüzdendeeee artı cıktımm :))
Sunu biliyorum amaa ne kadar cok kilolu hamile kalırsan o kadar cok daha zor oluyor zayıf hamile kalıp az kilo alırsan hiç anlamıyorsunn neredeyse
Off ben öyle cok tatlılı günlerde agzıma alsam yutmadan cöpe atsam gibi bir igrenclik düsünmüyor degilim :)))
Kızlar bu defa kilo işine fena taktım rüyamda dün eski iş yerimw gidip tekrar başlıyorym genel müdürümüz bahar hanım önce zayiflayin lütfen biyel olmaz diyor o kadar üzüldüm ki ben 58kgyum diyorum Adama birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?