- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.701
Anaaa bi fatma hanımmı görüyorumBak o olabilir kaç yumurta kaç greyfurt hem yarın temizlik yapmam lazım kolay olur benim için
yavrum benim ona da zor olacak annenlere daha zor olacak ayrilmasi.benimki giderken aglayacakti nerdeyse gozleri doldu torun baska oluyormus. Insallah bir aksilik cikmadan hallolur isinde biraz git gel ugrastirdi sadeceÇok saol tatlım hüzün çöktü resmen kızım çok mutluydu valla gündüz uyumayan çocuk annemler burdayken gündüz uykusuna başlamıştı :)
Diğer meseleye gelince Bugün tekrar gittim kuruma yazımı ben yazdirdim yarın imzalanacak bana haber verecekler elden teslim alıp kendi is yerime kendim goturecem. İnşallah hallolcak canım
Gülşah sizin takım ne alemde cnmÇokk iyiyim canım sağolasın
Döndüm inşallah ablamAnaaa bi fatma hanımmı görüyorum
Geçmişe dönüyom bakayım neler yapmışın :))
Hoşgeldiniz sefalar getitdiniz efenimmm :))Merhaba güzel insanlar
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler sefa getirmişler tanışırız zamanla ben Fatma 32 yaşındayım 8 aylık bbir oğlum var
Annemler gitti kardeşim de bir saat sonra gidecek ve ben tam gaz geleceğim inşallah
Hiç tartilmadim bu on günde yarın detoks yapıp tartilmak ve kendime çeki düzen vermek istiyorum bana ne tavsiye ederdiniz kızlar??? ÖzelikleMefkurem @nanekekik yumurta mi karabugday mi bir günlük
1 tk yeter heralde cnm fazlası çok acı olurTamam abla bi oncekinde cigden olcmustum ama baya artmisti zaten bu sefer pisirip olcerim. O zaman aksamdan yaparim birde zencefili toz bulabildim ne kadar eklemeli ondan
Yazdığını unutmuşum tatlım :)) yeni gelenlere hatırlatayım dedimMerhaba ablacım, buralardayım:) , sabah geç uyandım da anca ev işine yetiştim arada 1,5 saat de yürüyüş yaptım, şimdi oturdum.
Ben yazmıştım ama eksik mi var yoksa!!!
Neyseki bizimle konuşmana gerek yokoğazım daha iyi ama ses yok hala. Ses tellerim iltihaplı ve ödemliymiş. Sıfır konuşma öneriliyor zaten konuşamıyorum, yazıyla anlaşıyorum. 1-2 güne düzelir dedi doktor.
Sen bi 60 a düş hele, bak nasıl kendini beğenmiş oluyonBende beğenmiş olmak istiyorum
Bende ilave hep bişeyler eklerim :))Tamam kaptanimm ben icine 3 parca nar cicegi ve bi tane karabas otu attim( Karabaş otu A ve C vitamini yanında kalsiyum ve demir içermektedir. Bu özelliğinin yardımıyla birçok açıdan sağlığa katkıda bulunur. hazımsızlığı giderir, bağırsak hareketlerini arttırırak kabızlık sorunlarını giderir ve bu kilo vermeye yardımcı olur. Bunun yanında gaz sorunlarına etkili bir çözüm üretebilir.strese çok iyi gelen karabaş otu, aynı zamanda fiziki ve mental yorgunlukları giderebilir. Fiziki şartlardan dolayı meydana gelen kas yorulmalarını giderir.) tavsiye ederim rahatlatiyor gercekten
Sonra yazayım cnmAbla su odem cayi nasilki
Daha yazmamışın :))Tabi yazarım
Allah kavuştursun cnmÇok saol tatlım hüzün çöktü resmen kızım çok mutluydu valla gündüz uyumayan çocuk annemler burdayken gündüz uykusuna başlamıştı :)
Diğer meseleye gelince Bugün tekrar gittim kuruma yazımı ben yazdirdim yarın imzalanacak bana haber verecekler elden teslim alıp kendi is yerime kendim goturecem. İnşallah hallolcak canım
Gece gündüz uzun uzun bi uyuması yokmuşDöndüm inşallah ablam
Kolik çok zor oluyor maalesefAllah şifa ve sabır versin youtube da sesler var rahatlatan ama çözüm değil sadece azıcık rahatlama
Gayet güzel zeynepcimEMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti:8.30
1 dilim tb ekmek
1 dilim peynir
7 adet kucuk siyah zeytin
Ogle:12.00
1 tabak ispanak yemegi
1 dilim tb ekmegi
2 kasik yogurt
Ara ogun.15.30
1 bardak sut
1 adet yesil elma
Aksam yemegi:19.00
Yarim porsiyon izgara hamsi
Bol salata
Su. 2.5 lt
Spor. 3 mil leslie 45*3=135 puan
@Pnrrr-20
Sabaha yumurtada eklesene cnmMenüm
Sabah 11:00
1kk peynir, 1 dilim ekmek, 2 gün kurusu kayısı, 2 ceviz içi, domates, salatalık, biber
16:30 10 tane hamsi (fırında az yağlı), 3 parça elma dilimi patates( yine fırında ve az yağlı), bol salata, yarım da tatlı turp
2 lt kadar su oldu uyuyana kadar 3,5lt yaparım onu.
Şimdi yeşil çay içiyorum ımmmm çok lezzetli dermişim. Sonra belki 1 avuç leblebi yiyebilirim acıkma hissi olursa.
Spor:1,5 saat tempolu yürüyüş 90x2=180puan. @Pnrrr-20
Kp çıktımı hast.cnmMenümü yazayım
Sabah 07.30
Türk kahvesi sade ve hurma
Kahvaltı 09.00
Detoks kahvaltım geceden hazırladım.
10 adet fındık
Ara 11.00
2 galeta
Öğle 13.00
8 yk kabak
2 wasa
1 kase yoğurt
Ara 16.00
1 aktiva
Akşam 18.30
Köfte 6 tane
Salata
2 wasa
2 lt su
Spor yok
Bu kadar dengeli beslenme sebebim bu sabah diyetisyene gittim. Bu da yeni listem haftaya cumaya kadar bu listeyi uygulamam gerekli
Bidahakine öğün saatlerinide yazarmısın cnmİyi geceler
Hemen menumu yazayım
Sabah
bir dilim peynir
Bir yumurta
3 çeri domatesi
5 zeytin 10 tane fındık
Arada şekersiz türk kahvesi ve 3 adet hurma
Öğlen
bir tane tavuk baget haşlanmış
Bir kase yoğurt
Bir şiir tb ekmeği
Baya dolu tabak salata
Arada bir bardak ayran
Akşam bir kase çorba ve salata
Su 3 lt buldu
Spor yok ne yazikki
Evet maalesef ders çalışıyorum.bende almanyadayım cnm
Tr yle 2 seninle 1 saat farkımız var :)))
Ne çabuk yattın kalktın kızzz :))
Yoksa sende gece ders çalışanlardanmısın
Ekmeği sabahları 1-2 dil.yemende bi mahsur yok cnm
bildiğimiz peynir o zaman :))
Sadece evde yapılanı
Ayran asi ise yarıyor abla ama malzemem hazır değil yarına da yetiştirmem bir de yazın yapmıştım hep soğuk soğuk kış günü pek kendime güveniyorum ev de çok soğuk bazı sorunlar varHoşgeldiniz sefalar getitdiniz efenimmm :))
Kız tartılmadan çatlamadınmı
Kuzum ayran aşı yapmışmıydın önceden sana nasıl geliyor acaba
Bunun emzirmeye zararı olacağını düşünmüyorum
Yumurta az gelir sana olmaz
Karabuğdayı bilemicem :))
Ben ilk yaptığımda güzel eksi getirmişti ama 2.sinde pek işe yaramadı
Şu ara yoğun dönemmi cnmEvet maalesef ders çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?