- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.681
Hedefim tamamdır biraz onun rahatlığı vardı galiba, ama yine de en küçük dilimleri seçtim.:))
Afiyet olsun canim. Erken kapatman iyi olmus ama patatesler olmasa daha iyimis bugun malüm carsamba
menu guzel afiyet olsun. Regl agrisida baya kotudur gecmis olsun. Bana sicak su torbasi iyi geliyordu deneyebilirsin
45 porsiyon tavuk diye okudum gozlerim acildiguzel canim sporda harika afiyet olsun
cok cok az olmus sanki. Bogazin nasil oldu sesin cikmaya basladi mi
Bende o kadar uzun süreli diyet yaptım, kilo verdim yinede midem küçülmedi
Her an aynı potansiyelle yiyebilirim
Bu beyin açlığıyla alakalı bi durum hrralde
Sen iştahlı biri değilsen çok yiyemezsinki
Sadece kortizondan şişlik olmuş
Pek az olmuş cnm yaa
Yarın yoğurda ağırlık ver bari
Hmm baya kotu yakalandin hastaliga insallah bi iki gune toparlanir birseyin kalmazBoğazım daha iyi ama ses yok hala. Ses tellerim iltihaplı ve ödemliymiş. Sıfır konuşma öneriliyor zaten konuşamıyorum, yazıyla anlaşıyorum. 1-2 güne düzelir dedi doktor.
Herşey beyinde bitiyor işte. Oyy oyy :)))
Yarın öyle yapacağım inşallah.
Tamam kaptanimm ben icine 3 parca nar cicegi ve bi tane karabas otu attim( Karabaş otu A ve C vitamini yanında kalsiyum ve demir içermektedir. Bu özelliğinin yardımıyla birçok açıdan sağlığa katkıda bulunur. hazımsızlığı giderir, bağırsak hareketlerini arttırırak kabızlık sorunlarını giderir ve bu kilo vermeye yardımcı olur. Bunun yanında gaz sorunlarına etkili bir çözüm üretebilir.strese çok iyi gelen karabaş otu, aynı zamanda fiziki ve mental yorgunlukları giderebilir. Fiziki şartlardan dolayı meydana gelen kas yorulmalarını giderir.) tavsiye ederim rahatlatiyor gercektenDoğrudur tatlım
Yeşil çayı kaynadıktan sonra altını kapatınca ekle
Aynen abla,esim 1 gun iste 2 gun evde,yani aslinda hep disarda adam cunku evde oldugu gunler disardayizAnacım sizde hep dışarlardasınız :)))
Baharcim inanilmaz merak ediyorum cumayi,iyi dayandinMenü
Sabah(10:00)
1yumurta
1greyfurt
1tatli Kaşigi menemen :)
Öğle(15:00)
Ispanak kavurma
1yumurta
Akşam (19:00)
Avuç içi kadar et
Salata
3-5tane kabak çekirdeği :/
Şu:2.5lt spor: yapınca yazacağım
Abla su odem cayi nasilkiTam perşembelik bi menü yazacaktımki çarşamba olduğu aklıma geldi
Ohh çok şükür yaa 1 günümüz daha var
Ödem çayını yaptınmı canikom
Sanada masallah bacim yaa hrpsini burami verdinde 44 kilo verdim de, hiçbir yerde konuşmadım, hava atmadım, bilmişlik taslamadım, aksine diyet muhabbetlerinden hep kaçtım. Birileri sorarsa kısa cevaplar verdim hep o kadar. Ne bileyim biraz garibime gitti bu instagram hesaplarının sahipleri :)))
Çok saol tatlım hüzün çöktü resmen kızım çok mutluydu valla gündüz uyumayan çocuk annemler burdayken gündüz uykusuna başlamıştı :)afiyet olsun canim. Sizinkilerle de Allah kavustursun simdiden. Kurum isini ne yaptin dun halledebildin mi
Canım hiç ananas istemiyor kuzum ya:)) hadi insallah cumaya toparlarsin canim
Sagol canim, 45 pors. muuu
Cok güzel menü afiyet olsun cnm spor da yapilmis daha ne olsun :)
Hosgeldin canimm hadi bakalm insallah kilo almamissindir. Ananas da iyi gelir bence
Afiyet olsun canim. Erken kapatman iyi olmus ama patatesler olmasa daha iyimis bugun malüm carsamba
Bak o olabilir kaç yumurta kaç greyfurt hem yarın temizlik yapmam lazım kolay olur benim içinHaha
Ne yiyom ki gidakkkkkk
Bende beğenmiş olmak istiyorum
Hoşgeldin kuzum
Bugday denemedim greyfurt yumurta yap ,
#direnmidem
Çok geçmiş olsun tugcecim ses telleri kötü olur dikkat et kalıcı olmasın kuzumBoğazım daha iyi ama ses yok hala. Ses tellerim iltihaplı ve ödemliymiş. Sıfır konuşma öneriliyor zaten konuşamıyorum, yazıyla anlaşıyorum. 1-2 güne düzelir dedi doktor.
Herşey beyinde bitiyor işte. Oyy oyy :)))
Yarın öyle yapacağım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?