- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.721
maşallah darısı başıma darısı başıma:)Malesef canim ona var daha
İstanbul a gittim, 5 kg daha verdim, sürekli hareket halinde olunca, yedim ama almadim.
Ve artia eskisi gibi yiyemiyorum zaten, az ve yeterli yedigimde doyuyorum.
Veee kendime öyle abiyeler aldım ki, ya kına da gozler bendeydi, insanlatin tepkileri, herkes ama her gören sen ne yaptin harikasın tepkileri verdi.
Ben hayatimda hep sismandim ve yerimden zor kalkardim.
Ama artik hop hop ordan oraya, ahh birde
Kizlar hayatim boyu hep kendimi bir adım geride tutardım, utanir cekinirdim ama o kadar çok iltifat aldim ki ozguvenim geldi döktürdümm de döktürdüm
Her seferinde söylüyorum zor ama imkansız değil...
Yumurta yediğim günler ekmek yemiyorum, ekmek yediğim günler de yumurta:). Kendimce öyle bi düzen oluşturdum. Öğün meselesine gelirsek normalde de iki öğün yerdim , sabah geç uyanmamla alakalı bi durum. Erken uyanınca üç öğün yapıyorum zaten. Bugün ilk defa suyu 4 lt ye tamamlayabildim. Yeşil çay ve kahve de vardı, 1 avuç leblebi de yiyince şuan hala çok tokum. Sıkıntı yok inşallahSabaha yumurtada eklesene cnm
Senin kilon için 2 öğün çok az geliyor bana
Meton yavaşlamasın
Bide akşam baya erken yiyosun
Çabuk duraklama olursa diye korkuyorum
4. sınıfım, bitiyor diye dersler her zamankinden daha çok, tempoya alışmaya çalışıyorumŞu ara yoğun dönemmi cnm
Kaçıncı sınıftasın ,daha ne kadar kaldı
Detokslar çok yediğinin ertesinde herzaman daha eksi getirirAyran asi ise yarıyor abla ama malzemem hazır değil yarına da yetiştirmem bir de yazın yapmıştım hep soğuk soğuk kış günü pek kendime güveniyorum ev de çok soğuk bazı sorunlar varkarabugdayi araştırayım biraz bari
Tabi geç yatıp geç kalkıyosunDoğru çok geç ama ben yine de paylaşayım
Kahvaltı -12:00
2 yumurtalı peynirli omlet
Öğle-Akşam- 17:30
2 orta boy köfte, salata (mevsimlik sebzelerden)
Gece-01:00
1 bardak süt
Neyse sonuna gelmişin cnm4. sınıfım, bitiyor diye dersler her zamankinden daha çok, tempoya alışmaya çalışıyorum
Bazı diuetisyenler yumurta ekmek konusunu öyle düşünüyolarmaşallah darısı başıma darısı başıma:)
Yumurta yediğim günler ekmek yemiyorum, ekmek yediğim günler de yumurta:). Kendimce öyle bi düzen oluşturdum. Öğün meselesine gelirsek normalde de iki öğün yerdim , sabah geç uyanmamla alakalı bi durum. Erken uyanınca üç öğün yapıyorum zaten. Bugün ilk defa suyu 4 lt ye tamamlayabildim. Yeşil çay ve kahve de vardı, 1 avuç leblebi de yiyince şuan hala çok tokum. Sıkıntı yok inşallah
abla ayağımi sormuştun benim menisküs var ara ara ağrı yapıyor biraz da iş yerimdeki durumlari stres yaptım ağrım hortladi ama geçti şükür :)Bildir cnm ne olur ne olmaz
Bu arada senin ayağına ne oldu
Sanki arada öyle bişey okudum
inşallah abla Allah razı olsun. Kalicaz kızımla edi ile büdu hesabı:)Allah kavuştursun cnm
Sağlık olsunda yine gelirler inş.
abla üzülme benden güzel bi eksi gelecek sanırım şimdiden yüzdem 2 yi geçti söylemesi ayıp :) cuma havami atarım artikOhhh geçmiş bitti menüler bitti
Kim var Kim yok gelin çene çalalım :))
Bu arada benim hedef tutmıcak malesef
Bidaha yüksek hedef koymıcam :))
Bugün tartı hiç hoş değildi
O yüzden bu 2 gün kendimi çok sıkıcam
Eksi fazla olmasada inş gelir
Tek kötü taraf, cuma normalden erken tartılmam lazım
Bende en az 200-300 gr farkeder
9 da falan evden çıkmamız lazım
Neyseki geçmiş cnm, sevindimabla ayağımi sormuştun benim menisküs var ara ara ağrı yapıyor biraz da iş yerimdeki durumlari stres yaptım ağrım hortladi ama geçti şükür :)
Söyleme kızzz Allah muhafaza nazar falan değer :)))abla üzülme benden güzel bi eksi gelecek sanırım şimdiden yüzdem 2 yi geçti söylemesi ayıp :) cuma havami atarım arti
Anneler işte...Annemlerin bavullari kapadık tabi annem saolsun gündüz eşim için bir tencere etli lahana sarması bana da bir tencere etli yaprak sarmasi yaptı buzluga haşhaşlı pogacalar lahmacunlar yaptı akşam turşu kurdu :) şimdide yattılar ucak erken saatte 5.30 da kalkacaklar bende yatıyorum menunu yazayım hemen
Köfteler neredeyse 2-2.5 defa küçük olanlardan büyük oluyor.Tabi geç yatıp geç kalkıyosun
Saatler normal o yüzden sadece süt bşrazdaha erken olabilir
Köfteleri normal demişin ama tam bilemedim büyüklüğünü sizde nasıl oluyor
Biz genelde küçük yaparız
Eğer küçükse 4 tane falan olabilir
Ama geneli güzel cnm
Su ? Spor?
İnşallah, AminNeyse sonuna gelmişin cnm
Mezuniyetinde istediğin kiloya düşmüşde olursun
abla şimdi herkes uyuyodur ondan dedim birde baktım sen stres yapıcan eksin az gelecek diye bende hemen atladım o yüzden rahatla diye :)Neyseki geçmiş cnm, sevindim
Söyleme kızzz Allah muhafaza nazar falan değer :)))
Hadi bakalım bu haftada havayı sen at görelim
ah ah ablam dahada hicbirsey yapamadık diye üzülüyor ha dün birde köfte yuvarladi minik minik sulu köfte için oda buzlu ga bebekle yemek yapamıyorum diye :) alerji diyetine de çok üzülüyor canım annem :) anneler bitaneAnneler işte...
Ben sabah sevinmiştim zaten :)))abla şimdi herkes uyuyodur ondan dedim birde baktım sen stres yapıcan eksin az gelecek diye bende hemen atladım o yüzden rahatla diye :)
ah ah ablam dahada hicbirsey yapamadık diye üzülüyor ha dün birde köfte yuvarladi minik minik sulu köfte için oda buzlu ga bebekle yemek yapamıyorum diye :) alerji diyetine de çok üzülüyor canım annem :) anneler bitane
Tamam ablacim iyi gecelerBen sabah sevinmiştim zaten :)))
Hadi yat kuzum sabah erken kalkacaksınız
Annengilde hayırla sağlıkla evlerine ulaşsınlar inş.
Annenin Ellerine de sağlık :)
Cis grubu yemedim abla ama miktarsal çok yedimDetokslar çok yediğinin ertesinde herzaman daha eksi getirir
Senin menülerin nasıldı normalmi, abarttınmı
Hazır listede değilken karabuğdayı dene o zaman cnm. Senin için az olurmu bilemem ama
Ben şeyda coşkununkini yapmıştım
2.sefer 2 öğün yediğim içinde belki etkisi az olmuştur
Her öğün 1 pişmiş y elma 2 kş karabuğday
Buda aşırı haşlanmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?