Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamamdir saatleriyle birlikte yazayım o zaman bu günkü menumu ya dışarı çıkmamız gerekiyordu biraz acele oldu akşam yerim çorbada mercimek corbasiydi

Sanada masallah bacim yaa hrpsini burami verdin

Yok canım bir kısmını sadece spor yaparak diyetsiz verdim, bir kısmını diyetisyenle verdim, şu anda da burada veriyorum.

Çok geçmiş olsun tugcecim ses telleri kötü olur dikkat et kalıcı olmasın kuzum

Kalıcı da mı oluyor bu Tam yıkıldım şimdi
Neyse bugün birazcık çıkıyor, demekki iyileşiyor ses tellerim

Neyseki bizimle konuşmana gerek yok
Yazman yeterli

Değil mi

Sen yine de konuşmamaya çalış canım ben de ergenlikte geçirmiştim ses telleri iltihabı şimdi sesim neremden çıkıyor belli değil

Şekerim bu kadar tatlı yesem detoks olmaz ki çok özledim yasemincim nasılsın
Canım saolasın bende özledim öpüyorum seni
İyiyim çok şükür diyete başladım tabi sizsiz bir zayıflama süreci düşünülemez kader mahkumu gibiyim sanki
Sen nasılsın nasıl gidiyor

Günaydın dün menü yazamadım
Çarşamba menü
Sabah 12
Yarım simit beyaz peynir 1 yumurta
Akşam 19
3 baget biraz fırınlanmış sebze
3 kaşık bulgur 1 elma
Su 2 litre
Öğlen ve yatmadan birki çayı filtre kahve
Spor 1 saat zumba
Sabah erken saatte hastane işim vardı aç gittim
Öğlende spora gidince ara baya açıldı

Bak o olabilir kaç yumurta kaç greyfurt hem yarın temizlik yapmam lazım kolay olur benim için
Sabah üç yumurta bı greyfurt avuç içi kadar yağsız tost
Öğle
İki yumurta avuç içi kadar tost
Akşam
3yumurta
Marul salataai yağsız

Kıyamam ya zor tabi abla kucağında nasıl tasiyir bu anne karnı sesleri yanı sıra koligin ilacı sıcak temas o yüzden sadece kucakta ve memede uyur sling kanguru alsın atsın içine hem kızına vakti kalır hemde kendi rahat eder yada su mom un beşikleri var biraz tuzlu ama bizim bebeler nasıl alıştı kucağa işte böyle abla malesef her çocuk aynı olmuyor
Sen bi 60 a düş hele, bak nasıl kendini beğenmiş oluyon
Mayis birde hedef 60 abla ya ben manyagim 53dede beğenmezdim ama hiç bu kilolara cikmamistim belki şimdi beğenirim

Tamam abla kasma bu kadar ben senin yerinede veririm bu hafta vücut dinlensin biraz
Hayirdur canım aman dikkat bide temizlik evde soğuk kuzucuguda kendini de hasta etme
Doğru çok geç ama ben yine de paylaşayım
Kahvaltı -12:00
2 yumurtalı peynirli omlet
Öğle-Akşam- 17:30
2 orta boy köfte, salata (mevsimlik sebzelerden)
Gece-01:00
1 bardak süt
köfteler buyukmuss afiyet olsun derslerden saatler dengesiz ama güzel

Ayagin için geçmiş olsun kuzu aaaa neler duyuyorum kız 2mi dedin masllah

Anneler işte hakları ödenmez
Ayyy ben ne unuttum

Umarım yanlış hatırlamıyorumdur
Baharım senin heralde dün doğum günündü değilmi

Mutlu sağlıklı nice fit yaşlara inş.bebeğimmm

Eki Görüntüle 2104293
Sagol ablacim evet bir yaş daha aldım 32oldum kafa hala 18 ama
Geçmiş olsun Tuğçe ya sen iyileş valla pasta keseceğiz takımda kız geldin geleli saçma sapan ne kadar hastalık varsa sen buldun
Gunaydin sekerler tarti gene oynamadi bende kahvaltimi yaptim ayran asimin malzemelerini de hasladim bakalim yarin sonuc ne olacak
Nazae mı ettik sana acaba iki üç haftadır çok güzel gidiyordu ama ayrandan sonra güzel ekşi gelir
günaydınnnn ne işi bu kuzu hastane

Sen yine de konuşmamaya çalış canım ben de ergenlikte geçirmiştim ses telleri iltihabı şimdi sesim neremden çıkıyor belli değil

Kalıcı olabiliyor yani
Ben en iyisi konuşmamaya devam edeyim

Hastalıklarım da benim gibi cins tatlım ya. Allah beterinden korusun. İyileşecem inşallah, inanıyorum kendime toparlanacam :)

Dünkü menüme sadece 100 gr gitmiş... Çıldıracağım yaaa

Hedef tutmayacak bu hafta, daha çok birşeyler yapmalıyım, daha geniş kapsamlı plan yapmalıyım....

2 hafta annemler de yoklar, bir başıma yemek yapacak vakit de bulamayacağım. 2 hafta boyunca haşlanmış sebze ve protein ağırlıklı besleneyim en iyisi ben. İyileşmiş de olurum spora da başlarım. 2 hafta boyunca değişik detoks suları da yapayım. Biraz da çiğ kuru yemişlere yer vereyim, ne zamandır yemiyordum.

Ayy ben ne yapayım bilemedim kızlar

Ayran aşını çok önceden yapardım sende işe yarıyormu
Lapa ve kabak daha etkili sanki denedinmi hiç
Emzirdigim icin ayran asini bir gun yapiyorum. baska detokslari da deneme ihtimalim yok malesef. Bir kez denemistim 2 gunde 700 gr gitmisti ama spor yapamamistim. Bakalim bu sefer ne kadar gidecek bende merak ediyorum
sorma ya patir patir giden kiloalar takildi kaldi 82 gorcem diye tepiniyorum bir haftadir dusmedi bi turlu. Insallah guzel etki eder bakalim yarin ola hayrola

●Günün Konusu●
Kilo verme sürecinde yüz(surat)

Kızlar çoğu insan çok kilo verince yüzünün çöktüğünü söyler bu konuda ne düşünüyosunz. Sizde nasıl oldu?
Benim yuzum cokmuyor oyle cok ama kilo alinca sisiyor. Hatta 94 fln oldugunda aynada bakip kendimi inek yuzu gb kocaman gorubdugumu dusunmuslugum var yuzum ince olmadigi icin verince o da normal kaliyor. Ama benim annemin cok coker bide yasin etkisi kirisiyor o yuzden krem takviyesi hatta yapilabiliyorsa dogal bakim kremleri yapilmasi lazim. Bu konu uzerine yogunlasmayicok istiyorum bende dogal urun uretme ama daha nasip olmadi. Simdi is yok guc yok yavas yavas yogunlasicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…