Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim bozma moralini bende de oyle 83 e takildim bir haftadir oynamiyor ama bu hafta oomazsa diger hafta illa dusecek belkide bu hafta duraklama donemindeyiz haftaya tekrar aciliriz ben eminim buna

Benim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez

Ayyy ben bayılıyorum olsada içsek. Tüm bitki çayları rezene hariç favorim hepsini içebilirim
Ay ne güzel, ben de siyah çaydan başka içemem yani çok çaresiz kalmadıkça:)
Aaa beyaz cay denesene ğortakal cıcekli favorimdir benim hemde mis gb kokar
İşte sorun ben bu çayların Almancasını öğrenmeliyim, yoksa bulamam burada
Benim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez
Geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz...

geçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisi

Gubaydinnnn. Tartidan sonraki son gunumuz bgn hic kacamaksiz bir gun olsun hepimize. Bende odem cayi yapicam hala cok sisim regl fena vurdu beni.
Bende regl bolda su içmek lazim
Bende seni tutuyorum baharcıkk
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)

Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzetten çok zor anam bizim sinavimizda ya
nerdesin kız sen

sen kazanacaksın bu iş bende Nigar kayip
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seni

Varımı yoğumu yatırıyorum ozaman sana
Kardeş erken davranma derim
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah

Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)

Ayyy ben bayılıyorum olsada içsek. Tüm bitki çayları rezene hariç favorim hepsini içebilirim
bende rezene icemem

ağzın bal yesin gurbann:)

Aaa beyaz cay denesene ğortakal cıcekli favorimdir benim hemde mis gb kokar
onu hiç denemedim aklımda olsun

İstanbulun bi ucundan bi ucuna geçtimyolboyu geçmiş yaptım daha bitiremedim. Devamı işler bittikten sonra öpüyprum kızlar sizi çokkk
kolay gele bacim

ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)

dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum

Abla nasilsin,bebis nasil gaz sancisi devam ediyomu
1 cay kas. Kimyonu ilik suya at biraz beklettikten sonra suyunu verebilrisin. Anneside yemekleeine atsin emziriyorsa
Rezene varda ondan verebilirsin kasik kasik
Papatca cayi rahatlatiyo
Ayaklarina ve karnina sicak bez koymakta iyi geliyo abla.
Gec kalmisimdir ama insallah iyi gelir

Sonra yazayım cnm
Bizim takımın milli içeceği :))
Çoğunluk her perş.içeriz
Benimde hedef tutmucak ama bugun 79.8 di en azindan artidan falan kurtuldum abla

Maydonoz yok ama digerleriyle yaparim bugun en azindan cok saol abla

Ne kadar guzelmis besleyici bide saol cnm

Canım saolasın bende özledim öpüyorum seni
İyiyim çok şükür diyete başladım tabi sizsiz bir zayıflama süreci düşünülemez kader mahkumu gibiyim sanki
Sen nasılsın nasıl gidiyor
On gun once izne ayrıldım canım on kilo gitti şükür kardeşlerim tatil olunca memlekete gittik sonra birlikte geldik konyaya dün gittiler bebis büyüyor ben evdeyim hala öyle yani

Ayrıldın mi as yerinden tamamen aycacim hadi hayırlısı olsun

Pınar ne güzel işte bence yarımada gider dert etme
Rakibem biri bana komplo kurmuş iki gündür yemeli içmeli programların içinden cikamadim ,baktım yenicem sen ayarladım bu programlari itiraf et kizmiycam:)
Haha bogazimi tutamadım demiyorda
Benim kız için gidiyoz
Yengeme var benimde valla tekrar etti yine inşallah etmez
Tünaydınnn güzeller

Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak

Bugün perş.olduğunu unutmayalım
nw randevusu abla kimlerle randevulastin bizden habersiz

haftaya M mer_4260 benim canım sonraki haftaya ancak

Karabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallah Mefkurem ablam da kabul ederse

Benim kız için gidiyoz
Çok geçmiş olsun canım. Sömestr tatili çocuklar için bakim zamanı gibi oluyor maalesef

Kp çıktımı hast.cnm

Diyetisyen haberlerini versene neler konuştunuz

Menüde güzel
Detoks kahvaltın smotili olanmı
Ko çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…