Warriorinside
B.75,6**G.72.8**H.62 9 .TAKIM, AŞKIN DİĞER ADI;)
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 28 Aralık 2017
- 774
- 1.435
- 28
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.781
canim bozma moralini bende de oyle 83 e takildim bir haftadir oynamiyor ama bu hafta oomazsa diger hafta illa dusecek belkide bu hafta duraklama donemindeyiz haftaya tekrar aciliriz ben eminim bunaHayirli günlerr kizlar, valla bu tarti benm moralimi cok bozuyor bu hafta anlamadm bi takildi kaldi
Insallah patates detoksu bugun iyi gelir
Ama dün incelme durumuna bakmak icin ölcü aldim her ayin sonunda aliyorm bu ay spor daha sık yaptigm icin sanirm 2cm 2cm incelmeler vardi cok mutlu oldum
Benim kız için gidiyozSabah üç yumurta bı greyfurt avuç içi kadar yağsız tost
Öğle
İki yumurta avuç içi kadar tost
Akşam
3yumurta
Marul salataai yağsız
Kıyamam ya zor tabi abla kucağında nasıl tasiyir bu anne karnı sesleri yanı sıra koligin ilacı sıcak temas o yüzden sadece kucakta ve memede uyur sling kanguru alsın atsın içine hem kızına vakti kalır hemde kendi rahat eder yada su mom un beşikleri var biraz tuzlu ama bizim bebeler nasıl alıştı kucağa işte böyle abla malesef her çocuk aynı olmuyor
Mayis birde hedef 60 abla ya ben manyagim 53dede beğenmezdim ama hiç bu kilolara cikmamistim belki şimdi beğenirim
Tamam abla kasma bu kadar ben senin yerinede veririm bu haftavücut dinlensin biraz
Hayirdur canım aman dikkat bide temizlik evde soğuk kuzucuguda kendini de hasta etme
köfteler buyukmuss afiyet olsun derslerden saatler dengesiz ama güzel
Ayagin için geçmiş olsun kuzu aaaa neler duyuyorum kız 2mi dedin masllah
Anneler işte hakları ödenmez
Sagol ablacim evet bir yaş daha aldım 32oldumkafa hala 18 ama
Geçmiş olsun Tuğçe ya sen iyileş valla pasta keseceğiz takımda kız geldin geleli saçma sapan ne kadar hastalık varsa sen buldun
Nazae mı ettik sana acaba iki üç haftadır çok güzel gidiyordu ama ayrandan sonra güzel ekşi gelir
günaydınnnn ne işi bu kuzu hastane
Ay ne güzel, ben de siyah çaydan başka içemem yani çok çaresiz kalmadıkça:)Ayyy ben bayılıyorum olsada içsek. Tüm bitki çayları rezene hariç favorim hepsini içebilirim
İşte sorun ben bu çayların Almancasını öğrenmeliyim, yoksa bulamam buradaAaa beyaz cay denesene ğortakal cıcekli favorimdir benim hemde mis gb kokar
Geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz...Benim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez
geçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisiDünkü menüme sadece 100 gr gitmiş... Çıldıracağım yaaa
Hedef tutmayacak bu hafta, daha çok birşeyler yapmalıyım, daha geniş kapsamlı plan yapmalıyım....
2 hafta annemler de yoklar, bir başıma yemek yapacak vakit de bulamayacağım. 2 hafta boyunca haşlanmış sebze ve protein ağırlıklı besleneyim en iyisi ben. İyileşmiş de olurum spora da başlarım. 2 hafta boyunca değişik detoks suları da yapayım. Biraz da çiğ kuru yemişlere yer vereyim, ne zamandır yemiyordum.
Ayy ben ne yapayım bilemedim kızlar
Bende regl bolda su içmek lazimGubaydinnnn. Tartidan sonraki son gunumuz bgn hic kacamaksiz bir gun olsun hepimize. Bende odem cayi yapicam hala cok sisim regl fena vurdu beni.
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)Bende seni tutuyorum baharcıkk
Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzettenGoruntu etin sikiligina bagli canim yaa ne hatunlar goruyorum benden kisa benle ayni kilo ama tas gb duruyor. Benim et gebsek sporsuz kalinca bide cok spor yapip sonra burakinca dahada kotu oluyor. Bende tatlidan kirtulamiyorum. Eskiden cips e bayilirdim ama hic gozum kalmiyor artik cipste fln. Eskiden herkes cips cikolata yerken ben peynir yerdim. Cislarin yerine iyi seyler koyarak atlattim krizlerimi ama tatli baska bisi unutamiyorsun....
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seninerdesin kız sen
sen kazanacaksınbu iş bende Nigar kayip
Kardeş erken davranma derimVarımı yoğumu yatırıyorum ozaman sana
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferahYogurt kuru aslinda gece yatmadan yarim saat once yogurt soda karistirilip iciliyor o var ama ben aslinda 3 yk nohut , 3 yl bugday, 3 yk yesil mercımek haslayıp yatım kilo yogurta karıstırıyorsun içine 1 tane salatalık koyuyorsun sabah: 2 yumurta 1 dilim penir somates salatalık ile en gec 10 da kahvaltı ediyorsun 12 den itibaren hazırladığın yogurt yarısımından 1 kaseyi 2 saat arayla içiyorsun bunu lastetmiştim canım çok meshurdur 2 gün yapıyorusun ben ne zaman yapsam işe yaradı bende en az 1.5 kilo gitmistir ayda 2 kere yapabilşyorsun bunu.
Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)yaa bende senin gbyim ama nedense hep yiyecekler rüyama giriyor nişan baklavamı koyuyorlar önüme tepsinin yarısını ben yarısını nişanlım yicekmiş adet buymuş. Bende ben yemem diye tuturuyorum o zaman nişan olmaz diyolar. Nolcak bahar bu halimiz. Bi psikologa mı gitsek?
bende rezene icememAyyy ben bayılıyorum olsada içsek. Tüm bitki çayları rezene hariç favorim hepsini içebilirim
ağzın bal yesin gurbann:)North River yalnız aklıma benim ing hocamın dedği geldi. Kursa gidiyorum ha bire rüyamı ingilizce görüyordum ingilizce konusuyorum fln. Hocama dedim rüyana girdiyse bu çok güzel sen ing öğrenmişsin artık demişti. Demek bizde bu sefer zayıflıcaz artık.
onu hiç denemedim aklımda olsunAaa beyaz cay denesene ğortakal cıcekli favorimdir benim hemde mis gb kokar
kolay gele bacimİstanbulun bi ucundan bi ucuna geçtimyolboyu geçmiş yaptım daha bitiremedim. Devamı işler bittikten sonra öpüyprum kızlar sizi çokkk
ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)Hayirli günlerr kizlar, valla bu tarti benm moralimi cok bozuyor bu hafta anlamadm bi takildi kaldi
Ama dün incelme durumuna bakmak icin ölcü aldim her ayin sonunda aliyorm bu ay spor daha sık yaptigm icin sanirm 2cm 2cm incelmeler vardi cok mutlu oldum
dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum2 cocuk zor tabi abla masallah iyi bakmissin. Cok gecmis olsn valla kolik sancisida baya zormus
Abla hayirlisi bazen oluyo böyle naparsak yapalm gitmiyor. Sen elinden gelen herseyi yapiyorsn eminim buna :)
Günaydin canimm iyiyim sagol sen nasilsin ne yapmaya karar verdin :)
Cildirma cildirma benm de dünkü menüme sporuma hic gitmemis ben napaymtakildi sanki resmen delircem.
Iyi düsünmüssün cnm sebze protein tavuk falan hem yapmasi kolay hemde saglikli detokslarida abartma bence vücüt sonra kendni savunmaya alabillir haftada 1-2 ideal :)
Aynen cnm haklisin o yüzden spor cok önemli diätte :)
Aynen bende cips aramiyorm artk ama cikolata cok baska ya karsi koyuyorm ama yesemde artk normal insnalar gbi tadimlik yiyicem insallah :)) abartilarn sonu hep hüsran oldi cnkü
Abla nasilsin,bebis nasil gaz sancisi devam ediyomuHuuu ben geldimm :))
Benim çocuklar alışverişe gidecekmiş o yüzden minikleri buraya bıraktılar
Anam 2 çocukla zor oluyor bide oğlan hiç uyumuyor
10 dk yatıp kalkıyor kolik sancısı varmış
Heralde 3 ay sürüyomuş
Bunun için yaptığınız bişey varmı
Valla gelinin işi baya zor
Onlar gelince yemek çay faslı vs.
Yeni gittiler
Sende ise yaradimi canimbunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah
Sonra yazayım cnm
Bizim takımın milli içeceği :))
Çoğunluk her perş.içeriz
Benimde hedef tutmucak ama bugun 79.8 di en azindan artidan falan kurtuldum ablaBu arada benim hedef tutmıcak malesef
Bidaha yüksek hedef koymıcam :))
Bugün tartı hiç hoş değildi
O yüzden bu 2 gün kendimi çok sıkıcam
Eksi fazla olmasada inş gelir
Tek kötü taraf, cuma normalden erken tartılmam lazım
Bende en az 200-300 gr farkeder
9 da falan evden çıkmamız lazım
Ayy imrendim vallahi ogrenci olmak istiyorum bende4. sınıfım, bitiyor diye dersler her zamankinden daha çok, tempoya alışmaya çalışıyorum
Maydonoz yok ama digerleriyle yaparim bugun en azindan cok saol ablaDegistir Kendini
Ödem çayı
1.5 -2 lt suyun içine
2 y.elmanın kabuğu kalın doğranır
1 parça taze zencefil
3-4 tane karabiber
3-4 karanfil
1 ç.tarçın
Biraz saplarıyla maydonoz
1 limon dilimlenir
1-2 tane yaseminli y.çay deniyor ama hertürlüsü olur
5-10 dk kaynatılır
Akşamdan hazırlanırsa daha iyi
Gün içine yayarak içilir
Ananas yediğim zaman ben onun kabuklarınıda koyuyorum
Kiraz sapıda ilave edilebilir
Olmaz insallah canim benimde bi sefer oyle olmustu,su nobet sekerini bul sen bana iyi gelmisti denemek lazimKalıcı olabiliyor yani
Ben en iyisi konuşmamaya devam edeyim
Ne kadar guzelmis besleyici bide saol cnmYogurt kuru aslinda gece yatmadan yarim saat once yogurt soda karistirilip iciliyor o var ama ben aslinda 3 yk nohut , 3 yl bugday, 3 yk yesil mercımek haslayıp yatım kilo yogurta karıstırıyorsun içine 1 tane salatalık koyuyorsun sabah: 2 yumurta 1 dilim penir somates salatalık ile en gec 10 da kahvaltı ediyorsun 12 den itibaren hazırladığın yogurt yarısımından 1 kaseyi 2 saat arayla içiyorsun bunu lastetmiştim canım çok meshurdur 2 gün yapıyorusun ben ne zaman yapsam işe yaradı bende en az 1.5 kilo gitmistir ayda 2 kere yapabilşyorsun bunu.
On gun once izne ayrıldım canım on kilo gitti şükür kardeşlerim tatil olunca memlekete gittik sonra birlikte geldik konyayaCanım saolasın bende özledim öpüyorum seni
İyiyim çok şükür diyete başladım tabi sizsiz bir zayıflama süreci düşünülemez kader mahkumu gibiyim sanki
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Aman ihmal etme doktoru dinle kuzum gerçekten ciddi olabiliyorKalıcı olabiliyor yani
Ben en iyisi konuşmamaya devam edeyim
Hastalıklarım da benim gibi cins tatlım ya. Allah beterinden korusun. İyileşecem inşallah, inanıyorum kendime toparlanacam :)
Ayrıldın mi as yerinden tamamen aycacim hadi hayırlısı olsunBenim yuzum cokmuyor oyle cok ama kilo alinca sisiyor. Hatta 94 fln oldugunda aynada bakip kendimi inek yuzu gb kocaman gorubdugumu dusunmuslugum var yuzum ince olmadigi icin verince o da normal kaliyor. Ama benim annemin cok coker bide yasin etkisi kirisiyor o yuzden krem takviyesi hatta yapilabiliyorsa dogal bakim kremleri yapilmasi lazim. Bu konu uzerine yogunlasmayicok istiyorum bende dogal urun uretme ama daha nasip olmadi. Simdi is yok guc yok yavas yavas yogunlasicam
Pınar ne güzel işte bence yarımada gider dert etmeHayirli günlerr kizlar, valla bu tarti benm moralimi cok bozuyor bu hafta anlamadm bi takildi kaldi
Haha bogazimi tutamadım demiyordaRakibem biri bana komplo kurmuş iki gündür yemeli içmeli programların içinden cikamadim ,baktım yenicem sen ayarladım bu programlari itiraf et kizmiycam:)
Yengeme var benimde valla tekrar etti yine inşallah etmezBenim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez
nw randevusu abla kimlerle randevulastin bizden habersizTünaydınnn güzeller
Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak
Bugün perş.olduğunu unutmayalım
geçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisi
Bende regl bolda su içmek lazim
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)
Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzettençok zor anam bizim sinavimizda ya
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seni
Kardeş erken davranma derim
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah
Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)
bende rezene icemem
ağzın bal yesin gurbann:)
onu hiç denemedim aklımda olsun
kolay gele bacim
ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)
dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum
Karabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallah2 cocuk zor tabi abla masallah iyi bakmissin. Cok gecmis olsn valla kolik sancisida baya zormus
Abla hayirlisi bazen oluyo böyle naparsak yapalm gitmiyor. Sen elinden gelen herseyi yapiyorsn eminim buna :)
Günaydin canimm iyiyim sagol sen nasilsin ne yapmaya karar verdin :)
Cildirma cildirma benm de dünkü menüme sporuma hic gitmemis ben napaymtakildi sanki resmen delircem.
Iyi düsünmüssün cnm sebze protein tavuk falan hem yapmasi kolay hemde saglikli detokslarida abartma bence vücüt sonra kendni savunmaya alabillir haftada 1-2 ideal :)
Aynen cnm haklisin o yüzden spor cok önemli diätte :)
Aynen bende cips aramiyorm artk ama cikolata cok baska ya karsi koyuyorm ama yesemde artk normal insnalar gbi tadimlik yiyicem insallah :)) abartilarn sonu hep hüsran oldi cnkü
Çok geçmiş olsun canım. Sömestr tatili çocuklar için bakim zamanı gibi oluyor maalesefBenim kız için gidiyoz
Ko çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınızKp çıktımı hast.cnm
Diyetisyen haberlerini versene neler konuştunuz
Menüde güzel
Detoks kahvaltın smotili olanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?