Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mucize içecek tarifi
15 dal maydanoz
Yarim sise maden suyu
3 salatalık
1 yeşil elma
1 kivi veya 2 avuç içi kadar semizotu
1 limon
Bütün malzemeler katı meyve sikacagindan veya blanderdan geçir çıkan suyu kahvaltı yerine iç

Tekrar gecmis olsun cnm,bilgiler icin tesekurler,bende kahveyo aksam okudum biyerde bugun icmeye basladim

Hımmm, katı meyve sıkacağım yok da blendırda ezip kaşıklasak olmuyor mu:) , Bu sadece kahvaltı oluyor demi
Bu arada yeşil çay kesinlikle tok içilecek bunu da itinayla bildirdi. Verdiğim bu diyeti uygularsan 10 günde 3 kilo kesin vereceksin dedi. Hadi bakalım dedim
İnşallah bu liste sende işe yararsa ben de uygularım ama şimdiden kendimi bu kadar sıkmasam iyi olur Azmim kaçmasın. Ama sabah kahvesi mantıklı, peki Türk kahvesi mi, nescafe mi olcak acep?

İyi akşamlar menü
Sabah 12
1 yumurta ile peynirli omlet 1 dl ekmek
Ara 1 elma filtre kahve
Akşam 19
1 kase tavuk çorbası
3-4 kaşık patlıcan yemeği
1 kase salata
3 tane fırında mantar
Su 2 litre
Yeşilçay yatmadan bitki çayı

Menüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta, 1/2 kk büyüklüğünde beyaz peynir, domates,
salatalık, biber
12:00. 1 bardak yeşil çay
13:00. 1 bardak yeşil çay
15:30 Bir kase sebze çorbası (3 kepçeydi) bol pul biberli, 5-6 tane hamsi
16:30 1 bardak yeşil çay
17:00. 3 dilim pomelo
17:45 Yeşil çay
Su 2,5 lt oldu bugün daha çok yeşil çay tükettim .3 poşet yeşil çayı 1.5lt suyla demledim tüm gün tükettim.
Spor 1,5 saat tempolu yürüyüş
90x2=180 puan Pnrrr-12

Canim acaba duphalac mi icsen, Şurup seklinde hem bagirsak tembelligi yapmadan kabizliga iyi geliyor. Uzun süre gelmedignde bende aliyorm bugunde ictim

Blanderdan geçirip kaşıkla ben öyle yapıyorum tok tutuyor bi de türk kahvesi daha iyi olur dedi ama filitre kahvede olabilir

Tuğçe çok az olmamış mi güzelim. Az beslenme de vücutta savunmaya geçmesine sebep oluyor o yüzden de kilo vermemiz güçleşiyor

Tekarar bi nokta daha belirteyim çorba 80 kiloya kadar yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…