- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.821
Mucize içecek tarifiSabah ben de artık kahve içeyim o zaman, mucize içecek nasıl bişey acaba? Ne güzel bilgiler bunlar, devamını bekliyoruz :)
Maşallah küçüğünüze, kırk uçurmayı artık kimse yapmıyor, benim üç çocukta da yaptık biz batıl olabilir ama adet yerini bulsun.
Tekrar gecmis olsun cnm,bilgiler icin tesekurler,bende kahveyo aksam okudum biyerde bugun icmeye basladimKo çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi
Aynen canim nasil olsa dusecek insallah birakmadigim surecebuna şükür emin adımlarla istikrarla ilerliyelimde bı kaç ay fazladan uğraşalım yeterki hedefe varalim artik
Ayy ne kadar guzelmis ne zaman baslicaksinBu arada yeşil çay kesinlikle tok içilecek bunu da itinayla bildirdi. Verdiğim bu diyeti uygularsan 10 günde 3 kilo kesin vereceksin dedi. Hadi bakalım dedim
Bugün başladımAyy ne kadar guzelmis ne zaman baslicaksin
Hımmm, katı meyve sıkacağım yok da blendırda ezip kaşıklasak olmuyor mu:) , Bu sadece kahvaltı oluyor demiMucize içecek tarifi
15 dal maydanoz
Yarim sise maden suyu
3 salatalık
1 yeşil elma
1 kivi veya 2 avuç içi kadar semizotu
1 limon
Bütün malzemeler katı meyve sikacagindan veya blanderdan geçir çıkan suyu kahvaltı yerine iç
İnşallah bu liste sende işe yararsa ben de uygularım ama şimdiden kendimi bu kadar sıkmasam iyi olur Azmim kaçmasınBu arada yeşil çay kesinlikle tok içilecek bunu da itinayla bildirdi. Verdiğim bu diyeti uygularsan 10 günde 3 kilo kesin vereceksin dedi. Hadi bakalım dedim
Menüm
09:25 1 yumurta, 1 dilim peynir
15:00 bir mandalina, bir fincan sür
17:30 közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt
3 litre su ( detoks suyu dahil)
Su içmeye devam ediyorum
Spor yok
Çok açım
Naparsam yapayım bağırsak tembelliğim devam ediyor
Blanderdan geçirip kaşıkla ben öyle yapıyorum tok tutuyor bi de türk kahvesi daha iyi olur dedi ama filitre kahvede olabilirHımmm, katı meyve sıkacağım yok da blendırda ezip kaşıklasak olmuyor mu:) , Bu sadece kahvaltı oluyor demi
İnşallah bu liste sende işe yararsa ben de uygularım ama şimdiden kendimi bu kadar sıkmasam iyi olur Azmim kaçmasın. Ama sabah kahvesi mantıklı, peki Türk kahvesi mi, nescafe mi olcak acep?
Tuğçe çok az olmamış mi güzelim. Az beslenme de vücutta savunmaya geçmesine sebep oluyor o yüzden de kilo vermemiz güçleşiyorMenüm
09:25 1 yumurta, 1 dilim peynir
15:00 bir mandalina, bir fincan sür
17:30 közlenmiş patlıcan, 1 kase yoğurt
3 litre su ( detoks suyu dahil)
Su içmeye devam ediyorum
Spor yok
Çok açım
Naparsam yapayım bağırsak tembelliğim devam ediyor
Tekarar bi nokta daha belirteyim çorba 80 kiloya kadar yasak dediMenüm
Sabah 10:30
2 haşlanmış yumurta, 1/2 kk büyüklüğünde beyaz peynir, domates,
salatalık, biber
12:00. 1 bardak yeşil çay
13:00. 1 bardak yeşil çay
15:30 Bir kase sebze çorbası (3 kepçeydi) bol pul biberli, 5-6 tane hamsi
16:30 1 bardak yeşil çay
17:00. 3 dilim pomelo
17:45 Yeşil çay
Su 2,5 lt oldu bugün daha çok yeşil çay tükettim .3 poşet yeşil çayı 1.5lt suyla demledim tüm gün tükettim.
Spor 1,5 saat tempolu yürüyüş
90x2=180 puanPnrrr-12
Tamam canım , Ben de Türk kahvesi yaparımBlanderdan geçirip kaşıkla ben öyle yapıyorum tok tutuyor bi de türk kahvesi daha iyi olur dedi ama filitre kahvede olabilir
oy anam niye ki? Ben çorbasız yapamam hayattaTekarar bi nokta daha belirteyim çorba 80 kiloya kadar yasak dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?