- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.801
Ispanak pazı falan annemin diyetisyeni de vermedi canim ama bize tiroid yüzünden dediKo çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi
Kız ablammmmm ne yapıyorsun , buldum seniIspanak pazı falan annemin diyetisyeni de vermedi canim ama bize tiroid yüzünden dedi
Bi de benim koca Arap onlar her sabah önce kahve içer bi de hurma yerler bu da ilginç oldu
Kuzummmmmm kaçak ben kayıp değilim mi sen kendine bakKız ablammmmm ne yapıyorsun , buldum seni
Burada sis yakın kalktı canım gerçi hala tam kalkmadı amaAnkaraada hava mis kizimida aldim yuruyuse ciltim
Benim gözüm her yerdeKuzummmmmm kaçak ben kayıp değilim mi sen kendine bak
Çok özledim birtanem nasılsın
Ne olsun zuhal ablanın şefkatli kollarında doğum kilolarini veriyorum sen neler yapıyorsun canım
Hayirli günlerr kizlar, valla bu tarti benm moralimi cok bozuyor bu hafta anlamadm bi takildi kaldi
Insallah patates detoksu bugun iyi gelir
Ama dün incelme durumuna bakmak icin ölcü aldim her ayin sonunda aliyorm bu ay spor daha sık yaptigm icin sanirm 2cm 2cm incelmeler vardi cok mutlu oldum
2 cocuk zor tabi abla masallah iyi bakmissin. Cok gecmis olsn valla kolik sancisida baya zormus
Abla hayirlisi bazen oluyo böyle naparsak yapalm gitmiyor. Sen elinden gelen herseyi yapiyorsn eminim buna :)
Günaydin canimm iyiyim sagol sen nasilsin ne yapmaya karar verdin :)
Cildirma cildirma benm de dünkü menüme sporuma hic gitmemis ben napaymtakildi sanki resmen delircem.
Iyi düsünmüssün cnm sebze protein tavuk falan hem yapmasi kolay hemde saglikli detokslarida abartma bence vücüt sonra kendni savunmaya alabillir haftada 1-2 ideal :)
Aynen cnm haklisin o yüzden spor cok önemli diätte :)
Aynen bende cips aramiyorm artk ama cikolata cok baska ya karsi koyuyorm ama yesemde artk normal insnalar gbi tadimlik yiyicem insallah :)) abartilarn sonu hep hüsran oldi cnkü
Selam 9.takimin asil hanımları
Güzel bir perşembeden kucak dolusu sevgiler benden size
Bugün saf protein düşünüyorum daha önce yapmıştım iyi gelmişti hayırlısı bakalım
Benim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez
Tünaydınnn güzeller
Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak
Bugün perş.olduğunu unutmayalım
geçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisi
Bende regl bolda su içmek lazim
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)
Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzettençok zor anam bizim sinavimizda ya
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seni
Kardeş erken davranma derim
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah
Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)
bende rezene icemem
ağzın bal yesin gurbann:)
onu hiç denemedim aklımda olsun
kolay gele bacim
ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)
dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum
Olmaz insallah canim benimde bi sefer oyle olmustu,su nobet sekerini bul sen bana iyi gelmisti denemek lazim
Aman ihmal etme doktoru dinle kuzum gerçekten ciddi olabiliyor
Ankaraada hava mis kizimida aldim yuruyuse ciltim
Canim sen iyiles de yagmur camur dinlemeden yaparsin yine sporunuİnceldiğin ay kilo gitmez derler bunu da dikkate al. Tartı oynamıyordur ama yağdan kilo veriyorsundur ki o daha sağlıklı
Patates detoksu bana çok iyi gelmişti, inşallah sana da iyi gelir
Hafif geçirecem , aslında geçen kış sebze suyu çok yapıp içiyordum, bağışıklığımı yükseltmek için bir öğün sebze suyu da içebilirim.
Canım bayağı sıkıldı aslında takmasam takmamayı öğrensem.
Saf protein bol eksi getirsin canım sana
Geçmiş olsun canım, cerrahi müdahalede tamamen temizlemişlerde tekrar etmez.
Oyy bebişin 40 ı ne çabuk geldi maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah.
Evet bugün perşembe ve açlıktan ölüyorum
Sanırım öyle oldu. Ben artık kendime düşen görevi yapayım da gerisine çok müdahale edemiyorum. Kafama takmasam herşey daha iyi olacak, bir de spora dönebilirsem
Bugünler de benim de canım sürekli market ürünü istiyor. Cips, bisküvi, gofret. Hele cipsi sayıklıyorum resmen. Bir ağzım deyse günlerce kurtulamam ne bana vereceği kilodan ne tekrar tekrar yemeden
Burada adı farklı herhalde, henüz bulamadık. Ben dışarı çıkabilsem ben de bakacam. Babam soruşturuyor bir taraftan annem soeuşturuyor diğer taraftan
Gözüm korktu valla, konuşmadan da çok zormuş hayat:)
Ben kontrole de giderim mutlaka, dediğin gibi ihmale gelmez
En iyisini yapmışsın canım. Adanada da hava çpk güzel ama gl görki hasta yatıyorum :)
yerim ben o kuzuyu boncuk boncuk bakmalarada başlamıştır:)Tünaydınnn güzeller
Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak
Bugün perş.olduğunu unutmayalım
Yaramıştı balim hatta 1 gün yapardım ben sıkıya gelemiyorum da:)onda bile 700gr 1 kilo verirdimSende ise yaradimi canim
buna şükür emin adımlarla istikrarla ilerliyelimde bı kaç ay fazladan uğraşalım yeterki hedefe varalim artikBenimde hedef tutmucak ama bugun 79.8 di en azindan artidan falan kurtuldum abla
cokda dagitmamissin tatilde demekki 1 haftada halledecek sen artiyi tebrik ederim valla ben yapamıyorum ipin ucu kaçmaya görsün bikereKarabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallahMefkurem ablam da kabul ederse
hemde ne güzel bende arabayı yikattim hazır hava acmisken bidaha fırsat olmaz diyeAnkaraada hava mis kizimida aldim yuruyuse ciltim
tugcecigim keşke yerleştirebilirsek şunu aklımıza ;1haftada almadikki bu kiloları bir haftada verelim istiyoruz ki hemen gitsin hergun eksi görelim en azından ben öyleyim diyetin bence en önemli olayı sabır sabretmek lazım Gr Gr giden kilolara sürekli ne yiycemm düşüncesine nefsine sabretmek lazım sonuç güzel olucak inşallah 3 ay sonra 6 ay sonra önemli olan hedefe ulaşmak başarmak zamanın önemi yok benceİnceldiğin ay kilo gitmez derler bunu da dikkate al. Tartı oynamıyordur ama yağdan kilo veriyorsundur ki o daha sağlıklı
Hafif geçirecem , aslında geçen kış sebze suyu çok yapıp içiyordum, bağışıklığımı yükseltmek için bir öğün sebze suyu da içebilirim.
Sanırım öyle oldu. Ben artık kendime düşen görevi yapayım da gerisine çok müdahale edemiyorum. Kafama takmasam herşey daha iyi olacak, bir de spora dönebilirsem
Bugünler de benim de canım sürekli market ürünü istiyor. Cips, bisküvi, gofret. Hele cipsi sayıklıyorum resmen. Bir ağzım deyse günlerce kurtulamam ne bana vereceği kilodan ne tekrar tekrar yemeden
Burada adı farklı herhalde, henüz bulamadık. Ben dışarı çıkabilsem ben de bakacam. Babam soruşturuyor bir taraftan annem soeuşturuyor diğer taraftan
En iyisini yapmışsın canım. Adanada da hava çpk güzel ama gl görki hasta yatıyorum :)
hadi inşallah canjmHu huuu herkes sporda galiba cok sessiz burasiMideler acliktan gurulduyor mu kaslar spordan sizliyor mu o zaman yarin cok guzel eksiler gelecek demektir
Hayırlı uğurlu olsun ablacım kirkinizSlmm millet
Çocuğu yıkadık biraz önce
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim
Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışcam
Lütfen herkes uslu dursun :))
canim bozma moralini bende de oyle 83 e takildim bir haftadir oynamiyor ama bu hafta oomazsa diger hafta illa dusecek belkide bu hafta duraklama donemindeyiz haftaya tekrar aciliriz ben eminim buna
geçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisi
Bende regl bolda su içmek lazim
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)
Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzettençok zor anam bizim sinavimizda ya
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seni
Kardeş erken davranma derim
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah
Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)
bende rezene icemem
ağzın bal yesin gurbann:)
onu hiç denemedim aklımda olsun
kolay gele bacim
ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)
dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum
Karabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallahMefkurem ablam da kabul ederse
İnceldiğin ay kilo gitmez derler bunu da dikkate al. Tartı oynamıyordur ama yağdan kilo veriyorsundur ki o daha sağlıklı
Slmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim
Sabah ben de artık kahve içeyim o zaman, mucize içecek nasıl bişey acaba? Ne güzel bilgiler bunlar, devamını bekliyoruz :)Ko çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi
Maşallah küçüğünüze, kırk uçurmayı artık kimse yapmıyor, benim üç çocukta da yaptık biz batıl olabilir ama adet yerini bulsunSlmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim
Hadi inşallah yarını dört gözle bekliyorum :) . Sen 5 aylık hamilesin daha mı kilo almayacaksın acaba? Bence çok takılma hamileliğinin tadını çıkar.Kizlar yarın buyuk gün inşallah güzel sonuçlar gelecek annemler burda olduğu için evde durmuyoruz hiç yarın kesin ben artuyim sürekli dışarda yedik durduk
Teşekkürler canım inşallahAy ne güzel, ben de siyah çaydan başka içemem yani çok çaresiz kalmadıkça:)
İşte sorun ben bu çayların Almancasını öğrenmeliyim, yoksa bulamam burada
Geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz...
İyi vermişsin devamı beraber inşallahOn gun once izne ayrıldım canım on kilo gitti şükür kardeşlerim tatil olunca memlekete gittik sonra birlikte geldik konyayadün gittiler bebis büyüyor ben evdeyim hala öyle yani
Saolasın canım aynen öyle oldu birinin dişi birinin göZü birinin bilmem nesi :)Çok geçmiş olsun canım. Sömestr tatili çocuklar için bakim zamanı gibi oluyor maalesef
Saolasın umarım iyice temzledim dedi doktor inşallahİnceldiğin ay kilo gitmez derler bunu da dikkate al. Tartı oynamıyordur ama yağdan kilo veriyorsundur ki o daha sağlıklı
Oyy ne tatlıdır maşallah hayırlı olsun ablaSlmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?