Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ispanak pazı falan annemin diyetisyeni de vermedi canim ama bize tiroid yüzünden dedi

Bi de benim koca Arap onlar her sabah önce kahve içer bi de hurma yerler bu da ilginç oldu

Merhaba hanımlar herkes gitti minigimle yanlız kaldık evleri temizliyorum aksama da görümce gelecek konya dan çok geç yatıp sabah da erken kalktım sonra tekrar uyudum zombi gibiyim geçmişi akşam okurum artık tartı öncesi son gün herkese başarılar diliyorum :)

Kuzummmmmm kaçak ben kayıp değilim mi sen kendine bak

Çok özledim birtanem nasılsın

Ne olsun zuhal ablanın şefkatli kollarında doğum kilolarini veriyorum sen neler yapıyorsun canım
Benim gözüm her yerde
Bende çok özledimmmm
Bende kilo alıyorum veriyorum, yuvarlanıp gidiyoruz ablacığım bebiş nasıl

İnceldiğin ay kilo gitmez derler bunu da dikkate al. Tartı oynamıyordur ama yağdan kilo veriyorsundur ki o daha sağlıklı
Patates detoksu bana çok iyi gelmişti, inşallah sana da iyi gelir

Hafif geçirecem , aslında geçen kış sebze suyu çok yapıp içiyordum, bağışıklığımı yükseltmek için bir öğün sebze suyu da içebilirim.
Canım bayağı sıkıldı aslında takmasam takmamayı öğrensem.

Selam 9.takimin asil hanımları
Güzel bir perşembeden kucak dolusu sevgiler benden size
Bugün saf protein düşünüyorum daha önce yapmıştım iyi gelmişti hayırlısı bakalım

Saf protein bol eksi getirsin canım sana

Benim kız için gidiyoz
Göz kapağında siğil gibi bişey vardı senelerdir yaktırıyoruz yeniliyor sürekli en sonunda cerrahi müdehale ile aldılar dünde dikişleri alındı inşallah tekrar etmez

Geçmiş olsun canım, cerrahi müdahalede tamamen temizlemişlerde tekrar etmez.

Tünaydınnn güzeller

Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak

Bugün perş.olduğunu unutmayalım

Oyy bebişin 40 ı ne çabuk geldi maşallah. Sağlıkla büyüsün inşallah.

Evet bugün perşembe ve açlıktan ölüyorum

Sanırım öyle oldu. Ben artık kendime düşen görevi yapayım da gerisine çok müdahale edemiyorum. Kafama takmasam herşey daha iyi olacak, bir de spora dönebilirsem

Bugünler de benim de canım sürekli market ürünü istiyor. Cips, bisküvi, gofret. Hele cipsi sayıklıyorum resmen. Bir ağzım deyse günlerce kurtulamam ne bana vereceği kilodan ne tekrar tekrar yemeden

Olmaz insallah canim benimde bi sefer oyle olmustu,su nobet sekerini bul sen bana iyi gelmisti denemek lazim

Burada adı farklı herhalde, henüz bulamadık. Ben dışarı çıkabilsem ben de bakacam. Babam soruşturuyor bir taraftan annem soeuşturuyor diğer taraftan

Aman ihmal etme doktoru dinle kuzum gerçekten ciddi olabiliyor

Gözüm korktu valla, konuşmadan da çok zormuş hayat:)
Ben kontrole de giderim mutlaka, dediğin gibi ihmale gelmez

Ankaraada hava mis kizimida aldim yuruyuse ciltim

En iyisini yapmışsın canım. Adanada da hava çpk güzel ama gl görki hasta yatıyorum :)

Canim sen iyiles de yagmur camur dinlemeden yaparsin yine sporunu

Slmm millet
Çocuğu yıkadık biraz önce
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim
Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışcam

Lütfen herkes uslu dursun :))

Tünaydınnn güzeller

Bizim randevu vardı yoldayım
Sonrada gelinin yanına gidecem bugün çocuğun 40 ı çıkacak

Bugün perş.olduğunu unutmayalım
yerim ben o kuzuyu boncuk boncuk bakmalarada başlamıştır:)

Sende ise yaradimi canim
Yaramıştı balim hatta 1 gün yapardım ben sıkıya gelemiyorum da:)onda bile 700gr 1 kilo verirdim
Benimde hedef tutmucak ama bugun 79.8 di en azindan artidan falan kurtuldum abla
buna şükür emin adımlarla istikrarla ilerliyelimde bı kaç ay fazladan uğraşalım yeterki hedefe varalim artik

Karabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallah Mefkurem ablam da kabul ederse
cokda dagitmamissin tatilde demekki 1 haftada halledecek sen artiyi tebrik ederim valla ben yapamıyorum ipin ucu kaçmaya görsün bikere atOTE="eyledi, post: 54634369, member: 49549"]Ko çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi[/QUOTE]kükürtün ne zararı varmiski kilo vermeye acaba
Kahve olayını dikkate alicam sagol canim

Ankaraada hava mis kizimida aldim yuruyuse ciltim
hemde ne güzel bende arabayı yikattim hazır hava acmisken bidaha fırsat olmaz diye

tugcecigim keşke yerleştirebilirsek şunu aklımıza ;1haftada almadikki bu kiloları bir haftada verelim istiyoruz ki hemen gitsin hergun eksi görelim en azından ben öyleyim diyetin bence en önemli olayı sabır sabretmek lazım Gr Gr giden kilolara sürekli ne yiycemm düşüncesine nefsine sabretmek lazım sonuç güzel olucak inşallah 3 ay sonra 6 ay sonra önemli olan hedefe ulaşmak başarmak zamanın önemi yok bence

Hu huuu herkes sporda galiba cok sessiz burasi Mideler acliktan gurulduyor mu kaslar spordan sizliyor mu o zaman yarin cok guzel eksiler gelecek demektir
hadi inşallah canjm

canim bozma moralini bende de oyle 83 e takildim bir haftadir oynamiyor ama bu hafta oomazsa diger hafta illa dusecek belkide bu hafta duraklama donemindeyiz haftaya tekrar aciliriz ben eminim buna

Evet canim aynen haklisin burasi olmasa coktan karalara baglardm herzaman diätte yaptigim gbi veremiyorm diyip pes ederdim. Ama cok sükür cok sey ögrendim buda normal insallah haftaya cok daha iyi olcak senin icinde canim :)

Aynen canm incelme cok daha önemli aslinda ve bariz görunur bi sekilde var o yüzden moral bozmuyorm ama tabi insallah yarina güzel ekside gelir :)

Karabugday yapıyorum canım yeşil Elmalı çok şükür tartı sabah korktuğum kadar kötü değildi bugün de dengeler haftaya listeye geri dönerim inşallah Mefkurem ablam da kabul ederse

Iyi yapmissin cnm insallah iyi gelir karabugday. Dönersin cnm artinda fatla degil demekki masallah iyi idare etmissin ordan :)

Canim aynen incelme olmasi zaten beni cok motive etti :) bakalm yarina ne olucak patatesler banada iyi gelt insallah

Bu arada sonunda bugn hindistan cevizi yagi aldm kahveme attim bakalm nasl olcak :)

Sebze suyu falanda iyi olur cnm tabi ben hic denemedm ama saglikli sonucta, bagisikliga iyi gelr. Takma canimm :)

Slmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim

Kolay gelsin ablaa, usluyuz merak etme sen uslu uslu patates yiyorm

Sabah ben de artık kahve içeyim o zaman, mucize içecek nasıl bişey acaba? Ne güzel bilgiler bunlar, devamını bekliyoruz :)

Slmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim

Maşallah küçüğünüze, kırk uçurmayı artık kimse yapmıyor, benim üç çocukta da yaptık biz batıl olabilir ama adet yerini bulsun .

Kizlar yarın buyuk gün inşallah güzel sonuçlar gelecek annemler burda olduğu için evde durmuyoruz hiç yarın kesin ben artuyim sürekli dışarda yedik durduk
Hadi inşallah yarını dört gözle bekliyorum :) . Sen 5 aylık hamilesin daha mı kilo almayacaksın acaba? Bence çok takılma hamileliğinin tadını çıkar.

Teşekkürler canım inşallah
On gun once izne ayrıldım canım on kilo gitti şükür kardeşlerim tatil olunca memlekete gittik sonra birlikte geldik konyaya dün gittiler bebis büyüyor ben evdeyim hala öyle yani
İyi vermişsin devamı beraber inşallah

Çok geçmiş olsun canım. Sömestr tatili çocuklar için bakim zamanı gibi oluyor maalesef
Saolasın canım aynen öyle oldu birinin dişi birinin göZü birinin bilmem nesi :)
Saolasın umarım iyice temzledim dedi doktor inşallah
Slmm millet
şimdi anne girdi banyoya
Daha eve gidemedim

Oyy ne tatlıdır maşallah hayırlı olsun abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…