- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.841
Len ilaç ismi vermeyin biliyorum bitkisel hatta 1yas bile kullanabilir ama yasakkkkkkkCanim acaba duphalac mi icsen, Şurup seklinde hem bagirsak tembelligi yapmadan kabizliga iyi geliyor. Uzun süre gelmedignde bende aliyorm bugunde ictim
Hadi gözün aydın ablaKızlar çok şükür kendi evime gelebildim. Hemen balkona oturdum. Size yazıyorum. Gerçekten tatil yapacağım derken zulüm çektim ama bitti çok şükür
Benim diyetisyenlerde taneli ve ünlü çorba yasaktı yani sebze ve tavuk mercimek kalıyor geriyeTamam canım , Ben de Türk kahvesi yaparım
oy anam niye ki? Ben çorbasız yapamam hayatta
Len ilaç ismi vermeyin biliyorum bitkisel hatta 1yas bile kullanabilir ama yasakkkkkkk
Kuzu evde birşeyler yapsana minigide üşütme mazallah:1,5 saat yürüdüm geldim ama hava çok soğuktu, bebek arabasıyla bi yürüdüm bi koştum:). İnşallah yarına hasta bi giriş yapmayız...
Özel msj atın boyle durumlardaHadiyabilmiyodmki kizz bidha vermem
Zaten haftaya tamamen içeri kapanıcaz soğuklardan, bari biraz hava alsın dedim de esiyordu inşallah hasta olmasın da artık çıkarmam napayımKuzu evde birşeyler yapsana minigide üşütme mazallah:
tamam canimÖzel msj atın boyle durumlarda
Walla anlamadım bu diyetisyenler kendilerine göre bir sitil geliştiriyorlar sanırımTamam canım , Ben de Türk kahvesi yaparım
oy anam niye ki? Ben çorbasız yapamam hayatta
Aaa sen almanyada misin? Kaptanim belki biliyodurAy ne güzel, ben de siyah çaydan başka içemem yani çok çaresiz kalmadıkça:)
İşte sorun ben bu çayların Almancasını öğrenmeliyim, yoksa bulamam burada
Geçmiş olsun, inşallah tekrarı olmaz...
İçmek lazımda ben bi içemiyorum. Kendime su içme hedefi koyucam hergün en az 3 litre dışarda olunca wc korkusuna içemiyorumgeçen hafta iyi gitmişti bu hafta dinlemiş oldu vucut demekki canım.bu iki haftayı çok iyi değerlendirip harika kilolar verebilirsin canisi
Bende regl bolda su içmek lazim
bu hafta Allah var bende baharı tutuyorum ama bu yarış burda bitmez 3 hafta olucak en çok ben kazınacam:)
Al benden de okadar ne yemek çeşiti ne cips insan aramiyide o genzi yakan biter çikolatası yokmu nasıl vazgeçilir o lezzettençok zor anam bizim sinavimizda ya
kanka ya haftaya da yarişakmi bu hafta tatilin azizliği ne uğradım yoksa sen kimsin ikiye katlar dörde bolerdim ben seni
Kardeş erken davranma derim
bunu bende yapmıştım yazın hele çok guzel oluyor ferah ferah
Aman beni unutma gidersen pisikolga yılların birikimi var çocukluğa inmeden bu iş hallolmiycak gibi:)
bende rezene icemem
ağzın bal yesin gurbann:)
onu hiç denemedim aklımda olsun
kolay gele bacim
ne güzel işte bereketli bir ay olmuş senin için. aslında yarış işin içinde olmasa tartiyi baz almamak lazım hem artı çıkınca moral bozuyor hem her gün eksilme bekliyorsun olmuyunca gene moral bozuyor tartı neden meret hep moral bozuyor aslında:)
dünkü sporun ödemi artı çıkardı belki pinarcigim seni yarın belli olur durum
Ayy ayroldım çok şükür artık kendime zaman ayırma vakti. Zayıfla evlen flnAyrıldın mi as yerinden tamamen aycacim hadi hayırlısı olsun
Türk kahvesi mi neslafe mi?Ko çıktı hastaneden evde bakıyoruz şimdi. Dün diyetisyen gittiğimde bazı tiyolar verdi şimdi sizinle paylaşacağım siz eğer yapmak isterseniz yaparsınız
Sabah aç karnına kahve iç dedi meto yu hızlandırıyor muş. Ardından bir hurma ye dedi bir saat sonra mucize içecek ve 10 fındık dedi. Et ile yogurt yada ayran asla olmaz dedi ıspanak lahana pazı... gibi sebzeler kükürtlü olduğu için yasak dedi
Nanaaa hoşgeldin tatlım ne haberKız ablammmmm ne yapıyorsun , buldum seni
Ben beya tenliyim mavi gözlüyüm saçımı siyah yapmışlığım var makyajsız ölü gb görünüyordum makyaj yapıncada afet oluyodum. Güzeldi baya. Ama tekrar renk değiştirmem çom zor pldu. Tekrar yaptırmam.Kizlar sacimi gece mavisine boyatmayi dusunuyorum deneyen var mi nasil olur sizce gozlerim yesil tenim beyaz cok mu kotu durur saclarimda belime kadar uzun kinali sirf kina rengi gecsin diye urasiyorum hemde bu arada esime surpriz olsun begenecek mi bakalim deneyeniniz var mi koyu renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?