Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende hiç bilmiyorum tuğçe sormakta aklıma gelmedi zaten bir sürü şey sordum die onu da haftaya sorarım dedim.

Walla hiç aklıma gelmedi nohut yenemem gerektiğiyoksa yer miyim hiç neyse artık zaten gayet az ve et ağırlıklı bir yemekti sıkıntı olmaz insallah
Inş.olmaz eylem
Hep diyoruz tartıya yakın şişlik yapacak şeyler yemşyelim diye
Neyse bidaha unutma

Bu arada senin smotiyi ben dün yaptım
Öğlen akşam
Bana pek etkisi olmadı
Üzüldümmm

Aynen abla geç yatıyoruz 9-10 gibi kalkıyorum bende sabahla öğleni birleştiriyorum maalesef

N Nilyyyaaannn Mefkurem ablacimm ve @tugcekrblt canim yorumlarinizi gormeden suan sacimi gece mavisine boyamis bulunuyorum hep acik renk kullandigim icin yikayinca şoklandim 4 defa kina vurmustum sacima cok yumusak ve parlak boya vuruncada parlakligi ve yumusakligi gitmedi sukur ki hala yumusacik esim de diyordu koyu yapsan da iyi olur sana diye bende o gelmeden bi deneyim dedim yarinda maşayla kivircik yapicam cok sever kendisiii ama bana cok eziyetli oluyor uzun oldugu icin simdi kurutunca cadi gibi hissettim kendimi ama gozlerim firladi resmen ortaya bide makyaj yapip geldim kaynanam bayildi cok guzel oldu dedi bi hosuma gitti ki arasira degisiklik iyi oluyomus demek ki

Önceki günlere göre çok daha güzel olmuş cnm
Sadece öğlen 1 kepçe çorba salata olabilirdi

Dün menü yazmadın heralde yoksa benmi yanlış hatırlıyorum

Aynen abla geç yatıyoruz 9-10 gibi kalkıyorum bende sabahla öğleni birleştiriyorum maalesef
Bende son zamanlarda alt üst ettim herşeyi
4-5 gibi yatıyorum 11 gibi kalkıyorum
Buda kilo vermeyi engelliyor aslında

Her hafta cuma özellikle cuma aldım ki kilo kontrolünü burda da yapayım die
Her hafta olması çok güzel cnm
selam
zuhal abla
benim adam 3 gün kalacaz kesin dedi ben de tartımı almadım yanıma.yarım bildirim yapamayacağım.
Neyseki listede değilsin

Haftaya yüzdeni 2 ye böleriz o zaman

Ama niye menüler yazılmıyor

Önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm
Sen beğendiysen sorun yok :))

Pomelo nedr acaba
Yeşil çayına 1 tanede soda kataydın dukan birası olurdu ekstra fayda görürdün biliyomusun bilmiyorum ama tavsiye edeyim dedim naçizane
Greyfurt ve portakal karışımı gibi bişey, büyüklük olarak da nerdeyse küçük bi kavun kadar. Mutlaka biliyorsundur da ben Tr de hangi isimle anıldığını bilmiyorum malesef. Sodayı bilmiyordum ama öğrendim sayende

Yürüyüşe alışkınım aslında yanımda da arkadaş vardı bebek arabalarını yarıştırırken hiç farketmedim zamanı:). Ben de spor yapamıyorum diye yiyorum kendimi
Akşam yemeğine gelince aslında çorba salata yemeye niyetim vardı da pomeloyu yiyince açlık hissetmedim sonrasında. Bi de tüm gün yeşil çay içince iştahım kapandı sanırım( aaaa benim iştah da kapanıyormuş )

zaten telefonu elime alamadım abla
çok dikkat de edemedim ama
yazicam tabi.

dünkü menüm
Sabah 11.00 1 elm ekmek 1 kk peynir 2 zeytin 4 çeri

Öğlen
1 dlm ekmek yeşil salata 1 kaşık patates haşlaması 1 br ayran

buraya kaa herşey iyi
çiğköfte almış eşim gelirken.
arada 3 tane çiğ köfte
Akşam 1 tabak pırasa .1 dlm ekmek

bugün
Sabah
1 sahanda yum.1 kk peynir 4 çeri 1 dlm ekmek
Öğlen 1 dlm ekmek 1 kase tarhana

Akşam 1 dlm ekmek 2 kaşık pilav biraz tavuk 1 kepçe çorba salata

biraz ne bulduysam onu yedim.
bu son berbat menüm inşallah abla.çünkü sömestir bitiyor.eve dönüyoruz.işe başlıyorum.daha düzenli olucam mecbur.sabah erken kalkıcam.

Alisamadim daha ama hosumada gitmedi degil yanii dun menumu yazdim ablam bazen gec yaziyorum ama ihmal etmiyorum

Mefkurem dunku menum abla

Kv deymissin dmi cnm bebegi birakip evde leslie yapamiyormusun yada bebek arabasi varsa onla cik yürüyüs falan :) aslinda bazen gözümüzde abartiyoruz 3 mil leslie bile 45dk yani hemencik geciyor bi niyetlenip baslayabilmek mesele :)
yapamıyorum canım.kayımcalidem yaşlı ve hasta biraz. çocukları alıp çıkamaz.evde ben diğer odaya gitsem ev sobalı.kış günü hasta olurum.yemekleri de ben yaptım bu sefer.annem iyice yapamaz olmuş.aman kendine dikkat etsin iyi olsun da napalım.
Ayni sehirdemi oturuyosunuz cnm
yaok 2.5 saat aramız.
ne geziyorsun oralarda yavrum gel takıma yeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar
ooo bu ne yeni trent mı
Ben geri aldım diyemi boşamadım acaba

Menümu yazayım öncelikle
Emziren anne menüsü
Saat 12.30 kahvaltı
1 kasE mercimek çorbası
2 cerry
Salatalık
3 zeytin
Yeşillik
Saat 16.00
1 parça ızgarali tavuk salata
Ceyrek portakal
Saat 19.00 akşam
3 anne köftesi
Salata
Su 2 litrede fazla
3 mil leslie 135 puan @Pnrrr-20

Cok keyifsizim uykum da kacti
Çok uzun zaman sonra kızımla yanlız kaldık ve gündüz uykusu olan çocuk hiç uyumadi 5 gibi banyo yaptırdim yatirdim hemen yemekleri yaptım gorumce geldi .
Herşey gayet güzel ilerken kızımi yatirdim ve eşime yatagimza gidelim artık yorgunsun dedim ve bana salonda gorumce ile yatacagini söyledi ben şok tabi nasıl yani yedim gorumce ben tek yatamiyorum korkuyorum demiş sadece kaldım. Bende yanlız uyuyamiyirsa neden yanlız geldi dedim gidene kadar burda mi uyuyacaksin dedim bilmiyorum diye başını salladı kendimi nedense kötü hissettim ben.mi abartiuoeum bu bana göre yanlıs onun salonda kardesi ile uyuyup benim burda tek yatmam ne kadar doğru inanılmaz keyfim kaçtı uykumda tabi 1.5 saattir karanlık odada tavanı izliyorum

hiç normal değil tabi.
Ben de de gece korkuları çok olur ama hiç bi kardeşime yalnız yatamıyorum demedim.2 erkek kardeşim var.demek zorunda kalmadım yani.belki çok zor durumdadır. iyi düşün iyi olsun.

görümcenle aran nasıl
nasıl biri
evli mi

Perşembe menüm:
Kahvaltı- 11:00
2 yumurtalı peynirli omlet
Ara öğün- 15:00
1 bardak süt, 1 portakal
Akşam-17:00
3 köfte , 50 gr kadar beyaz peynir
Su- 1.2 lt kadar
Spor maalesef yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…