- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #247.881
Bende hiç bilmiyorum tuğçe sormakta aklıma gelmedi zaten bir sürü şey sordum die onu da haftaya sorarım dedim.İlk defa duydum o ilacı ama yarın temin edebilirim. En azından o iyi gelirse kendimi daha iyi hissederim. Muhtemelen kullandığım ilaçların özellikle antibiyotiklerin etkisi çok fazla.
Canım çok birşey yemek istemiyordu, yutkunurken zorlanıyorum, açıkçası tartıdaki eksi de hoşuma gitmesi ve sporda yapamayınca kısıtlamaya gittim. Yarın normal bir beslenme düzenine dönüş yapıp, pazartesiden proteine ağırlık vereceğim.
Neden yasak peki 80 kiloya kadar çorba? İlk deda duydum böyle birşeyi
Inş.olmaz eylemWalla hiç aklıma gelmedi nohut yenemem gerektiğiyoksa yer miyim hiç neyse artık zaten gayet az ve et ağırlıklı bir yemekti sıkıntı olmaz insallah
Hangi sıklıkta kontrol cnmBende hiç bilmiyorum tuğçe sormakta aklıma gelmedi zaten bir sürü şey sordum die onu da haftaya sorarım dedim.
Aynen abla geç yatıyoruz 9-10 gibi kalkıyorum bende sabahla öğleni birleştiriyorum maalesefAslında 40 ı çıkma durumu daha çok annenin lohusalığı bitiyor diye, annenin yıkanıp trmizlenmesi anlamına geliyor
Çocukla ilgili dinen bi konu değil
Ama adet yerini bulsun dedik :))
Tatlım birden bu kadar abartmasana
Listeye gşrince bol bol yaparsın spor :))
Tatlım iyi bi kuaföre sorman lazım
Kınalı saça boya konusunu ve rengini
Ne zaman yaptırmak istiyon
İstiyosan görümceme sorayım olurmu diye
Güzel görünüyor tatlımda
Tatil diyemi sabah geç oluyor
Bu haftanın sporda derece yapanlar belli :))
Ayran aşı bol bol eksi getirsin inş.
Bende merak ettim sonucu
En az -1 getirsin inşallahhhh
Bugün akşam daha da erken olmuş sanki öğlen gibi, okurken öğlen zannettim baktım akşam yok
Bu pek hoşuma gitmiyor
Çok aç bırakıyosun kendini
Wc için menünde bişey yazmıyor cnm
Neler yaptığını söylermisin
Kuru meyve yada armut göremedim aç karna mesela
Listemi yapıyorum demişin ama tartı öncesi bakliyat yemek zorunda değildin heralde
Ayy elimi çabuk tutmalıyım
Çocuğun aklı başına gelmeden vermem lazım :)))şişko tanımasın beni
Perş.için 10 nr menü
Ama niye eliptik yaptınki
Inş.tatlım
Seninde elinden geleni yaptığına eminim
Neskafe zaten sağlıklı değil cnm kahve yerinede geçmiyor
Normalde de ya t.kahvesi yada filtre kahve içilmesi lazım
Güzel görünüyor cnm
Sadece kerevizin pişince gi si yükseliyor
Her hafta cuma özellikle cuma aldım ki kilo kontrolünü burda da yapayım dieHangi sıklıkta kontrol cnm
Önceki günlere göre çok daha güzel olmuş cnmMenucugumm
Sabah haplar
1 armut
2 br su+ 1 br odem cayi
Kahvalti 11.15
1 kase mercimek corbasi
3 ceri domates
Kk dan biraz fazla koy peyniri tuzsuz
1 avuc ici kadar firinda kabak mucveri
Ogle 15.00
2 kepce mercimek corbasi
3 tane form kepekli kraker
Aksam 19.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kuru patlican kavurmasi az yagli
1 kase yogurt
2 lt su
1 litre odem cayi
70 dk tempolu yuruyus 140p
25 dk aletli*3 75p
3 mil leslie 135p
Toplam 350p @Pnrrr-20 bende kendime hayret ediyorum kacamak yapamiyorum bugun onume hosbeslerrr cipslerr muzlaar pastalar geldi ama ben hayir dedim allah allah hayretim sasti sonrasinda kendimi parkta bulverdimm
Bende son zamanlarda alt üst ettim herşeyiAynen abla geç yatıyoruz 9-10 gibi kalkıyorum bende sabahla öğleni birleştiriyorum maalesef
Her hafta olması çok güzel cnmHer hafta cuma özellikle cuma aldım ki kilo kontrolünü burda da yapayım die
Neyseki listede değilsinselam
zuhal abla
benim adam 3 gün kalacaz kesin dediben de tartımı almadım yanıma.yarım bildirim yapamayacağım.
Önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnmN NilyyyaaannnMefkurem ablacimm ve @tugcekrblt canim yorumlarinizi gormeden suan sacimi gece mavisine boyamis bulunuyorum hep acik renk kullandigim icin yikayinca şoklandim 4 defa kina vurmustum sacima cok yumusak ve parlak boya vuruncada parlakligi ve yumusakligi gitmedi sukur ki hala yumusacik esim de diyordu koyu yapsan da iyi olur sana diye bende o gelmeden bi deneyim dedim yarinda maşayla kivircik yapicam cok sever kendisiii ama bana cok eziyetli oluyor uzun oldugu icin simdi kurutunca cadi gibi hissettim kendimi ama gozlerim firladi resmen ortaya bide makyaj yapip geldim kaynanam bayildi cok guzel oldu dedi bi hosuma gitti ki arasira degisiklik iyi oluyomus demek ki
Greyfurt ve portakal karışımı gibi bişey, büyüklük olarak da nerdeyse küçük bi kavun kadar. Mutlaka biliyorsundur da ben Tr de hangi isimle anıldığını bilmiyorum malesefPomelo nedr acaba
Yeşil çayına 1 tanede soda kataydın dukan birası olurdu ekstra fayda görürdün biliyomusun bilmiyorum ama tavsiye edeyim dedim naçizane
Yürüyüşe alışkınım aslında yanımda da arkadaş vardı bebek arabalarını yarıştırırken hiç farketmedim zamanı:). Ben de spor yapamıyorum diye yiyorum kendimiAslında 40 ı çıkma durumu daha çok annenin lohusalığı bitiyor diye, annenin yıkanıp trmizlenmesi anlamına geliyor
Çocukla ilgili dinen bi konu değil
Ama adet yerini bulsun dedik :))
Tatlım birden bu kadar abartmasana
Listeye gşrince bol bol yaparsın spor :))
Tatlım iyi bi kuaföre sorman lazım
Kınalı saça boya konusunu ve rengini
Ne zaman yaptırmak istiyon
İstiyosan görümceme sorayım olurmu diye
Güzel görünüyor tatlımda
Tatil diyemi sabah geç oluyor
Bu haftanın sporda derece yapanlar belli :))
Ayran aşı bol bol eksi getirsin inş.
Bende merak ettim sonucu
En az -1 getirsin inşallahhhh
Bugün akşam daha da erken olmuş sanki öğlen gibi, okurken öğlen zannettim baktım akşam yok
Bu pek hoşuma gitmiyor
Çok aç bırakıyosun kendini
Wc için menünde bişey yazmıyor cnm
Neler yaptığını söylermisin
Kuru meyve yada armut göremedim aç karna mesela
Listemi yapıyorum demişin ama tartı öncesi bakliyat yemek zorunda değildin heralde
Ayy elimi çabuk tutmalıyım
Çocuğun aklı başına gelmeden vermem lazım :)))şişko tanımasın beni
Perş.için 10 nr menü
Ama niye eliptik yaptınki
Inş.tatlım
Seninde elinden geleni yaptığına eminim
Neskafe zaten sağlıklı değil cnm kahve yerinede geçmiyor
Normalde de ya t.kahvesi yada filtre kahve içilmesi lazım
Güzel görünüyor cnm
Sadece kerevizin pişince gi si yükseliyor
Alisamadim daha ama hosumada gitmedi degil yanii dun menumu yazdim ablam bazen gec yaziyorum ama ihmal etmiyorumÖnceki günlere göre çok daha güzel olmuş cnm
Sadece öğlen 1 kepçe çorba salata olabilirdi
Dün menü yazmadın heralde yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
Önemli olan senin kendini iyi hissetmen cnm
Sen beğendiysen sorun yok :))
Bugunku menum
Haplar
1 hurma
Yarim ltre su
Kahvalti11.30
5 ceri domates
2 yumurtayla baharatli omlet
1 salatalik
Bir avucpeynir
2 dilim tb ekmek
Ogle 15.30
3 tane avuc ici kadar firinda kabak mucver yagsiz 3 kasik un atmisim havucta yok yesillik ve peynir dolu ici
1 br cay
Ara 17.30
1 kucuk muz
Aksam
1 lase mercimek corbasi
1 kase yogurt
2 tane avuc ici kadar kabak mucver
2 lt 3 lt olur
Yarim litre odem cayi iciliyoourrr
3 mil leslie 135p
50 dk leslie strong 150p
285p @Pnrrr-20
yapamıyorum canım.kayımcalidem yaşlı ve hasta biraz. çocukları alıp çıkamaz.evde ben diğer odaya gitsem ev sobalı.kış günü hasta olurum.yemekleri de ben yaptım bu sefer.annem iyice yapamaz olmuş.aman kendine dikkat etsin iyi olsun da napalım.Kv deymissin dmi cnm bebegi birakip evde leslie yapamiyormusun yada bebek arabasi varsa onla cik yürüyüs falan :) aslinda bazen gözümüzde abartiyoruz 3 mil leslie bile 45dk yani hemencik geciyor bi niyetlenip baslayabilmek mesele :)
yaok 2.5 saat aramız.Ayni sehirdemi oturuyosunuz cnm
ooo bu ne yeni trent mıne geziyorsun oralarda yavrum gel takımayeni moda o iş ego tavan yapıp son nokta kocayı bosuyorlar
Ben geri aldım diyemi boşamadım acaba
hiç normal değil tabi.Cok keyifsizim uykum da kacti
Çok uzun zaman sonra kızımla yanlız kaldık ve gündüz uykusu olan çocuk hiç uyumadi 5 gibi banyo yaptırdim yatirdim hemen yemekleri yaptım gorumce geldi .
Herşey gayet güzel ilerken kızımi yatirdim ve eşime yatagimza gidelim artık yorgunsun dedim ve bana salonda gorumce ile yatacagini söyledi ben şok tabi nasıl yani yedim gorumce ben tek yatamiyorum korkuyorum demiş sadece kaldım. Bende yanlız uyuyamiyirsa neden yanlız geldi dedim gidene kadar burda mi uyuyacaksin dedim bilmiyorum diye başını salladı kendimi nedense kötü hissettim ben.mi abartiuoeum bu bana göre yanlıs onun salonda kardesi ile uyuyup benim burda tek yatmam ne kadar doğruinanılmaz keyfim kaçtı uykumda tabi 1.5 saattir karanlık odada tavanı izliyorum
görümcenle aran nasılCok keyifsizim uykum da kacti
Çok uzun zaman sonra kızımla yanlız kaldık ve gündüz uykusu olan çocuk hiç uyumadi 5 gibi banyo yaptırdim yatirdim hemen yemekleri yaptım gorumce geldi .
Herşey gayet güzel ilerken kızımi yatirdim ve eşime yatagimza gidelim artık yorgunsun dedim ve bana salonda gorumce ile yatacagini söyledi ben şok tabi nasıl yani yedim gorumce ben tek yatamiyorum korkuyorum demiş sadece kaldım. Bende yanlız uyuyamiyirsa neden yanlız geldi dedim gidene kadar burda mi uyuyacaksin dedim bilmiyorum diye başını salladı kendimi nedense kötü hissettim ben.mi abartiuoeum bu bana göre yanlıs onun salonda kardesi ile uyuyup benim burda tek yatmam ne kadar doğruinanılmaz keyfim kaçtı uykumda tabi 1.5 saattir karanlık odada tavanı izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?