- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.141
Valla zaten yeni üyeleri yüzde 1.5 tan az olursa listeye almıyomBenim bu haftaki hedefim de 1.5. - 2 kilo ablam, elimizi korkak alıştırmayalım demi:)Mefkurem
Anam bu kız bu haftada iddalı
aa aaa neden kiAnam bu kız bu haftada iddalı
Bende öyle hedef koyacaktım kendime
Cıkk seninkini beğenmedim ,kabul etmiyom
Iddiali olmayim mi zayiflamanin tadina vardim bir kere esim bile sasiriyor artik bu kadar hirs yapma diyor bende nayiiirrr yaza 65 kg olacagim sende goreceksin diyorum (not: daha once sen 65 lere dusemezsin vucudun kaldirmaz diyordu da )Anam bu kız bu haftada iddalı
Bende öyle hedef koyacaktım kendime
Cıkk seninkini beğenmedim ,kabul etmiyom
spor yıldızlarını tebrık ederım harıkasınız gençler kocasının nar tanesı helal olsun yememıs ıcmemıs spor yapmışsın tum haftaSpor listesi Sonuclar
(800 üzeri puan) Spor Yıldızları:
1. @KocasininNarTanesi (1.955puan)
2. melegimve ben (1.245puan)
3. @Pnrrr-20 (1.008puan)
4. @Nilyyyaaannn (840puan)
(400 -800 puan) Fit Kalanlar:
5. @nanekekik (784puan)
6. @Poni Bon (730puan)
7. @mer_4260 (720puan)
8. @tugcekrblt (580puan)
9. Mefkurem (514puan)
10. Warriorinside (497puan)
11. Degistir Kendini (420puan)
11. @_ikra_ (420puan)
(150 - 400 puan) Az da olsa Hareket edenler:
(0 - 150 puan) Toto Büyütenler:
@eyledi (40puan)
@Kyezdn
@canan456
@asfarovski (canim sen spor yapmissin sanirim ama ben bilmedigim icin buraya ekledim :))
@Beyazpapatyammm
Öncelikle birden dörde kadarda yer alan Spor yildizlarimizi tebrik ederimmm
Haftaya daha güzel ve daha cok Spor puanlari olur insallah Toto büyütenleride kurtarmamiz lazim Sporsuzluktan
Abla bende az beklemiyodum inan,esim dalga geciyo genelde yanimda oldugu icin nerde yiyosun diye,birincisi cok stres yapiyorum kilonun mutsuzlugu hic beni bu kadar kotu etkilememisti strestenmi bilmiyorum,Ben senden daha fazlasını bekliyodum edacım
Niye böyle olduki
Menülrrinde kötü değildi aslında
ah ahh o zayıflamanın hedefe ulaşmanın hazzı hıc bırseyde yok ınsaallah hep bırlıkte yasayacaz burdaIddiali olmayim mi zayiflamanin tadina vardim bir kere esim bile sasiriyor artik bu kadar hirs yapma diyor bende nayiiirrr yaza 65 kg olacagim sende goreceksin diyorum (not: daha once sen 65 lere dusemezsin vucudun kaldirmaz diyordu da )
Canim 70 lerden kurtulman mukemmelKilo bildirimim:
Gecen cuma: 70.3
Güncel: 69.8
Fark -500gr
Yüzde: 0.71%
Kizlar üzgünümcok daha iyi olmaliydi ama bu hafta hep artidaydim dün bile 200gr artidaydm ve patates detoksu -700gr getirdi.
Tabi kendi acimdan 6li rakamlari görmek sanki bana 10 kilo birden vermisim hissi verdi 7lerden kurtuldum cok mutluyum o yüzden
Yok sana min.koymuyorumaa aaa neden kitamam tamam abla benim hedefi sen koy o zaman zaten nasilsa minimum da tutuyorsun
Haaahaaaaa sende 75 bana yeter diyodunIddiali olmayim mi zayiflamanin tadina vardim bir kere esim bile sasiriyor artik bu kadar hirs yapma diyor bende nayiiirrr yaza 65 kg olacagim sende goreceksin diyorum (not: daha once sen 65 lere dusemezsin vucudun kaldirmaz diyordu da )
Canim bal damliyi agzindan cok istiyorum bilemzsin,cok mutsuzumah ahh o zayıflamanın hedefe ulaşmanın hazzı hıc bırseyde yok ınsaallah hep bırlıkte yasayacaz burda
oy kıyamam ıkınızde ıyı olun ınsaallahMecbur bir anda konuşmak gerekiyor. Raporum bugün bitti, pazartesi işbaşı yapacam. İnşallah pazartesiye kadar iyi olurum.
Ayy sorma aynada kendimi yarım dünya olarak görüyorum. İyice paranoyak oldum, çok ciddi bir hastalık bu kilo verme, şizofren gibi birşey oldum ben
Sağol canım. Anneme ve babama hiç dayanamıyorum, yaşlılar bir de. Daha annem geçen hafta bana ‘kızımm senin yerine ben hasta olayım’ dedi, bugün hastanede beklerken ‘ ben 2 hafta daha hasta olayım yeterki sen iyileş annem’ dedim. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah
Bence git önce kan testi yaptır cnmAbla bende az beklemiyodum inan,esim dalga geciyo genelde yanimda oldugu icin nerde yiyosun diye,birincisi cok stres yapiyorum kilonun mutsuzlugu hic beni bu kadar kotu etkilememisti strestenmi bilmiyorum,
Ikincisi porsiyonlarimmi buyuk acaba bugun tabagimi minicik yaptim
Ucuncusu de 1 hafta daha boyle olursa kan tahlili yaptircam
Kacamak yoksa uzulme canim duser oRegli sisligim daha var galiba ellerim kutuk gbi tuvaletede ciktim hareket ettim gecmedi bende olani yaziyorum
Gecen cuma 106.0
Carsamba 106.4 -400
Bu cuma 105.9
-100 gr ya bu kadar spor yapmama odem cayi icmeme ragmen atamadim odemi yaa kacamakta yok olsa hataliyim derimm ya
Cok guzel canim tebriklerGünaydın herkese önce kilo bildirimi yapayım sinirden kendimi nasıl sıktıysam heryerim ağrıyor geçmişe kahvaltı sonrası alıntilama yaparım
Cuma 64.0
Bugün 62.2
Fark 1.8
Yüzde 2.81
Çarşamba günü de 1.7 idi kilo kontrolü dün çok farketmwmis aslında
Supersin canimKilo bildirimim
Cuma 83.1 kg
Dun 83.5 kg
Bugun 81.7 kg
Fark 1.4 kg
Yuzde 1.68
Tartida 81 i gorunce gozlerime inanamadim dun artidayken bugun bu kadar dusmus olmanin verdigi mutluluk paha bicilmez
Tabrikler canimGeçen Cuma:121,9
Bu Cuma:119,8
Fark:2,1. % 1.72
Bu da benden kızlar:)
ınan bende oyleyım daha once ıkı uc kere 65lerı gorup nasıl tekrsr sldım ınanamıyorum cocugun elınden cok sevdıgı bıseyı alırsın onun o dudağı buzulur boğazında bır yumru olur ve gözlerden boncuk boncuk yaslar dokuluyr ya ha ıste bende aynı durumdayımCanim bal damliyi agzindan cok istiyorum bilemzsin,cok mutsuzum
Saol abla cok huzursuzum,burda cok yansitmak istemiuorum ama gercekten negatif enerji var neyse abla haklisin nasil olsa vericem insallahBence git önce kan testi yaptır cnm
Çünkü yeni başladın ve menülerin fazla değil bana göre
Normalde daha fazla gitmesi lazım
Ama stresde en büyük düşmanımız
Vücut kortizol hormonu salgılıyor buda kilo vermeye engel
Çok takma, bak ben ne kadar geri aldım takıyommu :))
Yoksa benim intihar etmem gerekirdi :))
Biz sakince umutla geçmişi düşünmeyip önümüze bakalım
sen cok guclu bırısın kaptanımBence git önce kan testi yaptır cnm
Çünkü yeni başladın ve menülerin fazla değil bana göre
Normalde daha fazla gitmesi lazım
Ama stresde en büyük düşmanımız
Vücut kortizol hormonu salgılıyor buda kilo vermeye engel
Çok takma, bak ben ne kadar geri aldım takıyommu :))
Yoksa benim intihar etmem gerekirdi :))
Biz sakince umutla geçmişi düşünmeyip önümüze bakalım
bende aynıyım valla:)Saol abla cok huzursuzum,burda cok yansitmak istemiuorum ama gercekten negatif enerji var neyse abla haklisin nasil olsa vericem insallah
ben tacı haftanın baslarında verdım zaten cunku baharcıgım cok ıredelı ve hırslıydı benım hakkım degıldı 1.lıkaslında abarttim ablada sanırım gebelikte benim meto değişti ondan bu sonuçları goruyorm birde hap kullaniyorum ya oda etkili sanırım
6 Lara hoşgeldin tatlim
Süper bir eksi olmus
Çok güzel başlangıç canım geri sayım başlamış maşallah
Süpersin kuzum
Nigarcim Tebrikler
Kız insan rakibini tutarmış
Tebrikler
Aycam sen haftaya halledersin su dugun dernek işlerini hallette
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?