Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim bu haftaki hedefim de 1.5. - 2 kilo ablam, elimizi korkak alıştırmayalım demi:) Mefkurem
Valla zaten yeni üyeleri yüzde 1.5 tan az olursa listeye almıyom
Ona göre hesabını yap

Tabi bide 9.takım bağlılık anlaşması imzalamamız lazım

Anam bu kız bu haftada iddalı
Bende öyle hedef koyacaktım kendime

Cıkk seninkini beğenmedim ,kabul etmiyom
Iddiali olmayim mi zayiflamanin tadina vardim bir kere esim bile sasiriyor artik bu kadar hirs yapma diyor bende nayiiirrr yaza 65 kg olacagim sende goreceksin diyorum (not: daha once sen 65 lere dusemezsin vucudun kaldirmaz diyordu da )

spor yıldızlarını tebrık ederım harıkasınız gençler kocasının nar tanesı helal olsun yememıs ıcmemıs spor yapmışsın tum hafta

Ben senden daha fazlasını bekliyodum edacım
Niye böyle olduki
Menülrrinde kötü değildi aslında
Abla bende az beklemiyodum inan,esim dalga geciyo genelde yanimda oldugu icin nerde yiyosun diye,birincisi cok stres yapiyorum kilonun mutsuzlugu hic beni bu kadar kotu etkilememisti strestenmi bilmiyorum,
Ikincisi porsiyonlarimmi buyuk acaba bugun tabagimi minicik yaptim
Ucuncusu de 1 hafta daha boyle olursa kan tahlili yaptircam

Iddiali olmayim mi zayiflamanin tadina vardim bir kere esim bile sasiriyor artik bu kadar hirs yapma diyor bende nayiiirrr yaza 65 kg olacagim sende goreceksin diyorum (not: daha once sen 65 lere dusemezsin vucudun kaldirmaz diyordu da )
ah ahh o zayıflamanın hedefe ulaşmanın hazzı hıc bırseyde yok ınsaallah hep bırlıkte yasayacaz burda

Canim 70 lerden kurtulman mukemmel

Haaahaaaaa sende 75 bana yeter diyodun

65 de manken olursun kızzz

oy kıyamam ıkınızde ıyı olun ınsaallah

Bence git önce kan testi yaptır cnm
Çünkü yeni başladın ve menülerin fazla değil bana göre
Normalde daha fazla gitmesi lazım
Ama stresde en büyük düşmanımız
Vücut kortizol hormonu salgılıyor buda kilo vermeye engel

Çok takma, bak ben ne kadar geri aldım takıyommu :))
Yoksa benim intihar etmem gerekirdi :))
Biz sakince umutla geçmişi düşünmeyip önümüze bakalım

Kacamak yoksa uzulme canim duser o
Cok guzel canim tebrikler
Kilo bildirimim
Cuma 83.1 kg
Dun 83.5 kg
Bugun 81.7 kg
Fark 1.4 kg
Yuzde 1.68

Tartida 81 i gorunce gozlerime inanamadim dun artidayken bugun bu kadar dusmus olmanin verdigi mutluluk paha bicilmez
Supersin canim
Geçen Cuma:121,9
Bu Cuma:119,8
Fark:2,1. % 1.72
Bu da benden kızlar:)
Tabrikler canim

Canim bal damliyi agzindan cok istiyorum bilemzsin,cok mutsuzum
ınan bende oyleyım daha once ıkı uc kere 65lerı gorup nasıl tekrsr sldım ınanamıyorum cocugun elınden cok sevdıgı bıseyı alırsın onun o dudağı buzulur boğazında bır yumru olur ve gözlerden boncuk boncuk yaslar dokuluyr ya ha ıste bende aynı durumdayım

Saol abla cok huzursuzum,burda cok yansitmak istemiuorum ama gercekten negatif enerji var neyse abla haklisin nasil olsa vericem insallah

sen cok guclu bırısın kaptanım
sankı sıkıntılarını mutsuzluklarını ıcınde yasayan bunları dışarıya yansıtmayan bırıne benziyorsun
bende oyleydım ama artık yapamıyorum ya sıkıntılara karsı bagısıklıgım
m zayıflamış benım

ben tacı haftanın baslarında verdım zaten cunku baharcıgım cok ıredelı ve hırslıydı benım hakkım degıldı 1.lık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…