Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim allah yardimcin olsun

Sagol canimm yeniden yer degismiyelim ama sen yanima gel

İkiye bolduk ya canım ondan
ben bu konularda cahilim anlamadm onu

Abla cumaya hedefim 78.5 insallah ,subat sonu hedefim de 75

Canim yaa aynen bide dogumlardan sonra bi kalinlastim bi bozuldum ,vericez canim korucaz sonrada ins

Artık onları tanımışındır cnm
Demekki onlarda adet böyle
Boşver takılma cnm yaa
Hele bunun için eşinle aranı bozma
Sadece iyi olduğunuz zaman ,eşine iyilikle rahatsızlığını söyle
abla illaki aramız bozuluyor onları tanıdım ama sürekli farklı meselelerde başka bi dusuncesizliklerini görüyorum tazeleniyor sınırim Allah sunumuzu Hayretsin.

Valla canım klasik Konya sonradan bulunan kız çocuğu çözüm bulabileni bulamadım burada babaları abileri yüzler anaları tek kendi kızı var zanneder falan ilk mesajı detayları okumadan yazmıştım
aynen öyleler onların kızı pek kıymetli bizi de zaten leykekler getirdi.ne kavgalar etmiştik eşimle bu yüzden gideceğimız çok yerler iptal olmuştu falan falan canım amann.

yoğut vardı ama ekşi geldi.
yarın dönücez abla.

fazla şımartılmış.
e babası bile öyle derse olacağı bu.
evde anne babasının arasında mı yatıyormuş ki
evet canım yıllardır annesi babası ile yatıyor diyebiliriz

Canim eşimin o şekilde söylemesi gerekirdi sen yat bak gerekirse ışıkları açalım birsey olursa odanın kapısı açık gelirsin diye ama nerde benim kocada öyle zihniyet.
valla bu son du bi daha olursa tepkim daha sert olacak gorumceye dedim ne farketti abinin burda minnacik yerde uyamasi korkunu geçirdi mi dedim yoo yinede sabaha kadar uyaniktim hava agarinca uyudum dedi e sana uyuyan insan nasıl faydali olabilir değişen birsey olmamiş dedim ya yenge olsun yinede burda yatmus olması gerekiyor diyor Allah im yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…