- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.181
İşte kaptan dayanışmasıPazartesi karataya baslicam. Kesin gecicem seniii :)
ya aslinda bilerek az veriyorummefkurem sevinsin diye
Tebrikler canimCuma 88.900
Güncel 88.00
Fark 900
Yüzde 1.01
Antibiyitik aliyomu canjmÇok teşekkür ederim boğaz enfeksiyonu ateşi 39 larda bir türlü düşmüyor dünden beri 20 aylık oğlum bu arada
1 gunde 1100 mu gitti abla masallah sanaBana gelirsek
Bu hafta böyle oldu malesef
Dün + 600 düm bu arada
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.3
Fark 0.5
Yüzde 0.61
Canim allah yardimcin olsunGünlerden sonra ilk defa dışarı çıktım. Annem bronşit olmuş, doktora götürdüm. Annemin derdini, kullandığı ilaçları anlatırken o kadar yoruldum ki sanırsınız taş taşıdım
Ses düzelmedi daha, anneme üzülüyorum bir de yarın Kıbrısa ablamın yanına gidecek. Ablam ameliyat olacak bel ve boyun fıtığındam lazerle. Ben 2 hafta daha hasta olayım annem iyileşsin yeterki
Bide wc sorunu nu çözdüm o da etkili olmuştur hetalde cnm1 gunde 1100 mu gitti abla masallah sana
Abla sana hemseri ciktiHadi inşallah, ben bu gazla bu hafta iki kilo daha veririm
Ben Konya’lıyım ablacım ya sen?
@_ikra_ çok güzel gitmiş maşallah
@Kyezdn daha iyi bekliyordum ama her ekşi candır
@KocasininNarTanesi bence diyetisyene başlamalıdır bı yerde yanlış var bu kiloda odemde tutuşan +200 -300 -100 le olmaz canım bı ileri iki geri
Pnrrr-12 çok çok tebrik ederim ben sen geldiğinde o kilodaydim bak yer degistik
@melegimve ben ne ağladın bu hafta artiyim diye demek ki ödemmis çok mutlu oldum
M mer_4260 show yaptın dmeke ki yapabiliyorsun :)
@tugcekrblt eski beni görüyorum 58den 53 kere uğraşan 53 u beğenmeyen ben kilo vermekte hastalık
@Warriorinside hadi haftaya rakibin değilim show Zamani
Oğlum uyandı devam edeceğim
İkiye bolduk ya canım ondan
Evet var o abla dunden beri cikamadim ama dunde zaten 79.8 dim yani cok duzenli degilimBide wc sorunu nu çözdüm o da etkili olmuştur hetalde cnm
Abla cumaya hedefim 78.5 insallah ,subat sonu hedefim de 75Bu haftanın hedefleri gelsin efenimmm
Herkes hedefini yazsın
Gerekli olanları ben düzenlerim
Cuma günleri hep başım ağrıyor
Telin başından kalkamıyomki :))
Bi kahve molası verem
Akşam gelen giden olmazsa. ..
Takım içi dereceleri
Ocak ayı listesi sonuçları
Yeni hafta hedefleri yapılacak
Haa bide Şubat ayına bismillah dicez
Gelsin ay sonu hedefleri
Kız ben onu kendim için dediydim :)))Evet var o abla dunden beri cikamadim ama dunde zaten 79.8 dim yani cok duzenli degilim
Ay sonu kaç kişi 75 de buluşuyoz o zaman :)))Abla cumaya hedefim 78.5 insallah ,subat sonu hedefim de 75
Canim yaa aynen bide dogumlardan sonra bi kalinlastim bi bozuldum ,vericez canim korucaz sonrada insınan bende oyleyım daha once ıkı uc kere 65lerı gorup nasıl tekrsr sldım ınanamıyorum cocugun elınden cok sevdıgı bıseyı alırsın onun o dudağı buzulur boğazında bır yumru olur ve gözlerden boncuk boncuk yaslar dokuluyr ya ha ıste bende aynı durumdayım
abla illaki aramız bozuluyor onları tanıdım ama sürekli farklı meselelerde başka bi dusuncesizliklerini görüyorum tazeleniyor sınırim Allah sunumuzu Hayretsin.Artık onları tanımışındır cnm
Demekki onlarda adet böyle
Boşver takılma cnm yaa
Hele bunun için eşinle aranı bozma
Sadece iyi olduğunuz zaman ,eşine iyilikle rahatsızlığını söyle
aynen öyleler onların kızı pek kıymetli bizi de zaten leykekler getirdi.ne kavgalar etmiştik eşimle bu yüzden gideceğimız çok yerler iptal olmuştu falan falan canım amann.Valla canım klasik Konya sonradan bulunan kız çocuğu çözüm bulabileni bulamadım burada babaları abileri yüzler anaları tek kendi kızı var zanneder falanilk mesajı detayları okumadan yazmıştım
evet canım yıllardır annesi babası ile yatıyor diyebilirizyoğut vardı ama ekşi geldi.
yarın dönücez abla.
fazla şımartılmış.
e babası bile öyle derse olacağı bu.
evde anne babasının arasında mı yatıyormuş ki
Canim eşimin o şekilde söylemesi gerekirdi sen yat bak gerekirse ışıkları açalım birsey olursa odanın kapısı açık gelirsin diye ama nerde benim kocada öyle zihniyet.Tüm yazılanları okudum. Cok haklısın bozulmakta.. düsüncemiz mi kötü olması, gereken mi farklı bilemiyorum ama hoş bir durum degil.
Fakat bu davranıslarını destekleyen anne babası oldukca bir süre sonra kötüde sen olursun. Esinle konuşmakla iyi yapmıssın. Aslında tek yatak acıp koridor vs nin ısıgını bırakıp sevgili görümce kapımızda tam kapalı degil korkarsan bizi cagır biz duyarız buradayız diye tepki koymak lazımda, buna sorun cıkarmayacak bir es olmalı. Sonrada bir daha gelmek ister mi istemez mi kendisi karar verir
valla bu son du bi daha olursa tepkim daha sert olacak gorumceye dedim ne farketti abinin burda minnacik yerde uyamasi korkunu geçirdi mi dedim yoo yinede sabaha kadar uyaniktim hava agarinca uyudum dedi e sana uyuyan insan nasıl faydali olabilir değişen birsey olmamiş dedim ya yenge olsun yinede burda yatmus olması gerekiyor diyor Allah im yarabbimM mer_4260 gunaydin canim yazdiklarini okuyunca cok sinirlendim. Kizlar zaten dusundugum seyleri soylemis. Allah bol bol sabir versin isin zor. Bir de olaki bu kiz uniyi ankarada kazandi esini iyice tembihlemen gerekiyor ki is o raddeye gelince verilen sozler kolau unutulabilir. Yinede size her geldiginde sen esinden ayri mi yatacaksin. Bir an once evlensin madem de siz de kurtulun
3 mu olduAy sonu kaç kişi 75 de buluşuyoz o zaman :)))
Kız ben onu kendim için dediydim :)))
Kaç gündür o problem vardı da
Dün çözdüm
Belki o yüzden dünden bugüne o kadar gitti diye :))
Ayy abla cok pozitifsin yine ilac oldunSen sadece sağlıklı beslenmeni uygula sporunu yap gerisine takılma cnm
Illaki gidecek
Kendinide rahat bırak ,gel buraya iki lak lak edelim :)) stresini alalım
Tek derdimiz bu olsun tatlım
Evet biraz zor ama görüyosun imkansız değil
Şimdilik öyle heralde3 mu oldu
Darısı sana olsunallah ne deyim abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?