- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.201
Balkon konuşmasını sonra yapıcam :))Vaayy galiba bu hafta birincilik bizde olacak tekrardan tum emek veren arkadaslari cok tebrik ederimveee basarilarimiz katlanarak devam etsin
Hayırlı olsun cnm inş.faydası olurKizlar ancak bitti kqc sayfaydi,simdi yemek zamani saat bucuga geliyo,eve gidis durumumuza gore bugun baharatli sute baslicam
15 gun yapip ara veriyosunuz
Aksamlari
1 bardak sute,1 cay kasigi zencefil,1 cay kadigi zerdecal,1 cay kasigi tarcin,yarim cay kasigi karabiber katip isitip iciyosunuz
yakisir abla insallah daha cok balkon konusmasi yapacaksinBalkon konuşmasını sonra yapıcam :))
Hele bi tescillensin
Evet ablaHayırlı olsun cnm inş.faydası olur
Kız yinemi dışardasınız :))
Çok fazla kaçamak olmadı dengelemeye çalıştım abla bende senin gibi bir eksi bir artı geldim. Dün 63.0 dım akşam yemeği biraz geç yeyince tartıya yansıdı.Yinede iyi toparlamışın ecem
Hadi bu hafta bşrazdaha dikkat et
Haftaya güzel bi eksiyle gel
Çok güzel başlangıç yasim
Devamıda gelsin inş.
Yine kaçağız poni hanım
Sen kaçak oluyosan menüler iyi değil demektir :)
Harika bi başlangıç tatlım
sen bikaç haftaya hedefe ulaşırsın zaten :))
Geçen haftaki eksiden sonra bu bile çok güzel tuğçem hiç canını sıkma
Birazdaha normal beslenmeye çalış
Eğer arada kaçamakların varsa
Artı olmaman güzel sevilaycım
Allah sabır versin canm ama kendini bu mevzular yüzündn fazla yıpratıyosn gibi geldiabla illaki aramız bozuluyor onları tanıdım ama sürekli farklı meselelerde başka bi dusuncesizliklerini görüyorum tazeleniyor sınırim Allah sunumuzu Hayretsin.
aynen öyleler onların kızı pek kıymetli bizi de zaten leykekler getirdi.ne kavgalar etmiştik eşimle bu yüzden gideceğimız çok yerler iptal olmuştu falan falan canım amann.
evet canım yıllardır annesi babası ile yatıyor diyebiliriz
Canim eşimin o şekilde söylemesi gerekirdi sen yat bak gerekirse ışıkları açalım birsey olursa odanın kapısı açık gelirsin diye ama nerde benim kocada öyle zihniyet.
valla bu son du bi daha olursa tepkim daha sert olacak gorumceye dedim ne farketti abinin burda minnacik yerde uyamasi korkunu geçirdi mi dedim yoo yinede sabaha kadar uyaniktim hava agarinca uyudum dedi e sana uyuyan insan nasıl faydali olabilir değişen birsey olmamiş dedim ya yenge olsun yinede burda yatmus olması gerekiyor diyor Allah im yarabbim
Bndn umudun var mı ki abla halaa
İnşaallah canmBenimde bu haftaki hedefm 68.5 ,
aylik hedefimde 65 ve mezuuun insallah
36 cm miArkadaşlar 1 ay spor salonuna gittim hiç yağdan gitmemiş
Kastn filn gitmiş. toplamda da 36 cm incelmişim
Incelme mukemmel,en cok nerden incelmissin canimArkadaşlar 1 ay spor salonuna gittim hiç yağdan gitmemiş
Alt mide denilen kısımdan canımIncelme mukemmel,en cok nerden incelmissin canim
Yeterli beslenmediğin için de öyle olur cnmArkadaşlar 1 ay spor salonuna gittim hiç yağdan gitmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?