- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.241
Aferin poni spora gidip birde abur cubur mu yedin aslında sana ornek beslenmeme analtabilirler pro ağırlıklıCanm hocalar beslenmeye karışmıyolardı. Bn yetersiz ve aburcuburlu beslndğm için böyle oldu.yağ oranımda yüzde 42 yaa
Cok guzelll,tebriklerrrCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 555. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1.544....... 9. TAKIM
2......%1.229.... 7. TAKIM
3......%1.214....... 14 TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%5.31..... favelayn (14. Takim)
2.....%4.68..... nanekekik(9. Takim)
3....%4.64..... muiLego ( 7. Takim)
AynennnAmin inş her zaman dostluk kazansın inş önemli olan o
Kız ne istiyon ben anlamadımkiooo buralar coşkusu patron çıldırmış hazır çıldırmış konuyu açayım:)
Abla şu konuştuğumuz iş nw oldu aylık hedefvalla bak haftaya iki kg garanti hadi hee dee
Nasılda kendine pay çıkarıyorHarikasıniz harikayiz harikayiz:))
Bilegimizin hakkiyla aldık bu 1.ligi tebrikler 9.takimin asil kadınları
North River bacım beni tebrik etmeliz benim sayemde aldın bu dereceyi nasıl korkutmuşsam seni öyle bı asıldınki derece ile girdin listeye:))
Yağ oranı azalmadan nasıl incelme oluyor bunuda anlamadım tezatlık varCanm hocalar beslenmeye karışmıyolardı. Bn yetersiz ve aburcuburlu beslndğm için böyle oldu.yağ oranımda yüzde 42 yaa
Aylık hedefi tutturmuş sayacaktik ya 3.5 u geçersemKız ne istiyon ben anlamadımki
Söyle hele
Bu haftanın hatrına kabul edecem :)))
Kastan kaybetse incelmez acaba poniye yanlış mı dediler yağ gitmesi lazım ki incelsin kastan sadece tartı azalır oda yok eee kafa yandiYağ oranı azalmadan nasıl incelme oluyor bunuda anlamadım tezatlık var
SıkılaşmışımmYağ oranı azalmadan nasıl incelme oluyor bunuda anlamadım tezatlık var
Amin kuzum hep birlikte
Iyi tmmİÜ
Aylık hedefi tutturmuş sayacaktik ya 3.5 u geçersem
Yeni gördüm k bakmayın çok tşk ederim hala aynı ateş 39 larda seyrediyorCanim simdi nasil cok g3cmis olsun
Hem sıkılaşıp Hem incelme varsa yağ oranın düşmüş demektir :))Sıkılaşmışımm
Bende anlamadım cnmKastan kaybetse incelmez acaba poniye yanlış mı dediler yağ gitmesi lazım ki incelsin kastan sadece tartı azalır oda yok eee kafa yandi
Kuzu hani sen bildirim yapıcaktınYeni gördüm k bakmayın çok tşk ederim hala aynı ateş 39 larda seyrediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?