- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.501
O kadar uzağa söz veremem şekerimBenim başım bağlandı canikom zeyneple yarışıyoz
Sana sonraki hafta için randevu verebilirim :)))
Ohhh ohhhh yarasın paşaya maşallahYok kız danayı aç bırakır miyim hiç ek gıdaya geçeli üç ay oldu canım şimdi maşallah herseyi yiyorküçük yerli kuzu kendi hupletiyor tavuk kıyma köfte aklına ne gelirse dogmazsa yüzümü gözümü yiyor hatta
Korktun mu kız 9. Takımda olunca
Bi arada nana beni mezun eden kaptanimdir vakti zamanında efsane kilolar verdi ve bize de verdirdi gel kız seni de alalım bizim takıma
Geleyim ablam ütüyü çok severim benAyyy bide benim işleri yapan olsa
Bu akşam ütüleri halletmem lazım
Yoksa benim kocada benim ağzıma tükürecek
Adamın doğru dürüst bişeyi kalmadı dolapta
Ben istemiyorum kız başına tek gitmesini ama babam gaz veriyor sağ olsunTabiki söyleriz paylaşır anılarını canım
Bu ara çok popülermiş bileti zor bulmuşlar o derece
Bence sayılır çünkü bir nevi zzumba ama puanını bilememBişe soracam şimdi ben düğünde en az 2 saat aralıksız oynarım. Spor sayılır mı
Valla kardeşim sağ olsun canım normalde hiç sevmem temizliği bir de çocuk çok huysuz hem üst dişleri çıkıyor hem grip hem de on gün ailemle olunca kucağa alıştı eşimle kavga halindeyiz bu konudan dolayıYani abla neyimiz eksik Niloya diyesim geldi
ooo masallahne hizlisin canim
yok canım cinsiyetimiz netlesmedi malesef bu seferki gittiğimde inşallah
araliksiz 2 saat nasıl oynayacan kız
Gel kuzum hep gel sensiz diyetin tadı çıkmaz bebeğimOhhh ohhhh yarasın paşaya maşallahkilosunu soracaktım hep unutuyorum
Ablam 1,3,5,7 takim ne fark eder hepimizin amacı aynı sonuçta, kilo vermekbak buraya geldin de ne oldu, yine buldum yine bulurum
Bişe soracam şimdi ben düğünde en az 2 saat aralıksız oynarım. Spor sayılır mı
haydi hodri meydan bakalim iyi olan kazansinBen ve yenilmek
Hiç Birbirine yakışan kelimeler değil
Bu hafta işi çok sıkı tutuyom bebek
Kız veren olursa ifşa ederim ama bak ona gore
Kuzum her hafta 200 -300 alıyorum ya daha ne olsun hem doktorum da fazla kilo almami önermiyor ki kilolu hamilelikte fazla kilo almak iyi değil ki hem ben 2 aylarda alıyorum kiloyu endiselenme tatlım bebimbebiste bende çok şükür iyiyiz
Yok gün değil cnm
Bi süredir bana gelmek isteyenler varmış hem geçmiş olsuna
Ne size Ne kendime yapamam zaten :))
Bu hafta hedef mutlaka tutması lazım
28 YAŞINDA 130 KİLODAN 67 KİLOYA İNEN NURSEL HANİMİN BASARİ HİKAYESİ ( VERİLEN 63 KİLO)(alıntıdır)
ANKARA’da oturan ve 130 kiloya kadar çıkan 28 yaşındaki Nursel Tekin, kendi diyet programını uygulayarak 6 ayda 67 kiloya indi.
Çankaya İlçesi Seyranbağları’nda oturan 9 yaşındaki kız çocuk annesi ev kadını Nursel Tekin, hamilelik döneminde kilo almaya başladı. Eşinin de askere gitmesiyle strese giren Tekin, hızla kilo almayı sürdürürken 70 kilodan 130 kiloya çıktı. Fazla kiloları nedeniyle hayata küsen ve toplum içine çıkmaya utanan Tekin, tedavi olmaya karar verdi. Birçok diyetisyen ve doktora başvurduğunu kaydeden Tekin, Doktorların bana verdiği diyet programı ve ilaçlar işe yaramadı ve kilo almaya devam ettim. Artık kilolarımdan dolayı nefes alamaz durama geldim ve sağlığım tümüyle bozulmaya başladı. Doktorlar obezite teşhisi koydular ve böyle kilo almaya devam ettiğim taktirde öleceğimi söylediler. Ancak verdikleri ilaçlar işe yaramıyordu, dedi.
Birçok doktora gitmesine rağmen kilolarına çare bulunmamasına kızdığını ve kendi diyet programını uygulamaya koyduğunu söyleyen Tekin, şöyle konuştu:
“Öncelikle yiyeceklerime dikkat ettim. Yağlı yiyeceklerden uzak durdum. Ancak, hiçbir zaman aç kalmadım. İstediğim her şeyi belli ölçüde yiyordum. Sabahları beyaz peynir, domates, salatalık, öğlen bazen tavuk, et, sebze gibi yiyecekleri tüketiyordum. Akşamları erken saatlerde yine istediğim yemekten yiyordum. Tek dikkat ettiğim şey yağ oranını düşük olmasıydı. Bunun yanında hergün 1 saat tempolu yürüyüş yaptım. Özellikle yürüyüşün çok faydası oldu. ”
Uyguladığı program sayesinde 6 ay gibi sürede 63 kilo verdiği ve 130 kilodan 67 kiloya düştüğünü kaydeden Tekin, şöyle devam etti:
“Düşünün bana uyan elbise bedeni yoktu. Özel diktiriyordum. Ancak, şuan 36-38 beden giyiyorum. Bu halimle doktorlara gittiğimde gözlerine inanamadılar ve kısa sürede sağlığımdan hiçbir şey kaybetmeden nasıl bu kadar kilo verdiğimi sordular. Ancak şuan çok sağlıklıyım ve 63 kilo vermeme rağmen vücudumun bazı bölgeleri dışında hiçbir deformasyon olmadı.”
Eki Görüntüle 2105726
O kadar uzağa söz veremem şekerim
Peki var mi bana talip olan
Tamamdır abla mesaj alındı. Topluyorum kendşmi ben bu hafta. Sabah yürüyüşe girrim dağ taş daha yeni geldimCan aslanlarrrrrr
Bu hafta 1.olduk diye salmıyoruz tabiki
Önemli olan istikrarı yakalamak
Herkes hedefini tutturmak için elinden gelenin fazlasını yapsın lütfen
Kırmızı alarma bugünden geçildi haberiniz olsun
Menülerde kaçamak görmek istemiyorum
Pazartesi inş.herkesden güzel eksiler bekliyorum
Listedekilerin buraya yazmasına gerek yok
Bana yazmaları yeterli
@eyledi
N Nilyyyaaannn
Sizleri takımda görebilecekmiyiz kızlar
Ikinizinde paylaşımdan izininiz bitti haberiniz olsun
Kurallara uyalım lütfen
Tamam bebeğim başımın üstüneBen olabillirimm
Hem aramizda 2 kilo kadar var cekismeli olabillir
Aaa hemşerim sarılacam tutmayın beni. Neresinden bacım, yaşın kaçtı bu arada ?
Aynen öyle olmuş
Tamam bebeğim başımın üstünebaşlasın o zaman
Dakikaları tut kız boşa gitmesinBişe soracam şimdi ben düğünde en az 2 saat aralıksız oynarım. Spor sayılır mı
Oda mı kilo almış ay koruma niye zor yaYok kız danayı aç bırakır miyim hiç ek gıdaya geçeli üç ay oldu canım şimdi maşallah herseyi yiyorküçük yerli kuzu kendi hupletiyor tavuk kıyma köfte aklına ne gelirse dogmazsa yüzümü gözümü yiyor hatta
Korktun mu kız 9. Takımda olunca
Bi arada nana beni mezun eden kaptanimdir vakti zamanında efsane kilolar verdi ve bize de verdirdi gel kız seni de alalım bizim takıma
Bu sene kız senesi zatenValla kardeşim sağ olsun canım normalde hiç sevmem temizliği bir de çocuk çok huysuz hem üst dişleri çıkıyor hem grip hem de on gün ailemle olunca kucağa alıştı eşimle kavga halindeyiz bu konudan dolayı
Sağlıklı olsun da cinsiyet kabulumuz canım ama bence ikinci prenses geliyor ne güzel destek olurlar birbirlerine
ben seni tutuyorumhaydi hodri meydan bakalim iyi olan kazansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?