- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.521
35 yaş
Camikebir sen
15:30 arası çok olmuş canım ruseymi nasıl yedin oisirdin mı ne YaptınBugun evde olmadigimizdan degisik bir menü oldu:
7:30 1kuru incir, 1kuru kayisi, 1bardak balli Ilik Su
8:00 1tb ekmek, 1yumurta, 1kk peynir, az salca, 5zeytin, domates biber, kahve
10:45 1 armut
12:30 2 kepce mercimek corbasi, 4 tavuk kiymasindan köfte, Ayran
15:30 200ml süt, 2silme yk bugday rüseym, 2hurma
18:00 1 kepce kiymali corba, 5yk tavuk sote, 1 el büyüklügünde yufka, Ayran
2,5lt Su
45dk n.t.yürüyüs = 45puan
15:30 arası çok olmuş canım ruseymi nasıl yedin oisirdin mı ne Yaptın
Benim menülerine neden yorum yapmiorsunuz
Bende bekliyprum abla kendimden. Bu hafta ama sporumu hiç aksatmıcam ve artık salonlara donuyorum. Yağ yakımıno hızlandırmam lazım.Haftaya senden - 2 bekliyorum ayçam hadi bilemedin 1.8 :))
Düğünden öncesine bu işi haletmem lazım. Yoksa gelinlik nasıl bakıcamaslında abarttim ablada sanırım gebelikte benim meto değişti ondan bu sonuçları goruyorm birde hap kullaniyorum ya oda etkili sanırım
6 Lara hoşgeldin tatlim
Süper bir eksi olmus
Çok güzel başlangıç canım geri sayım başlamış maşallah
Süpersin kuzum
Nigarcim Tebrikler
Kız insan rakibini tutarmış
Tebrikler
Aycam sen haftaya halledersin su dugun dernek işlerini hallette
Çok geçmiş olsun canım
Abla bende +600 deydim ben -100 u gördum sen -500 yüzü daha nolsun. Benim sorunum bence su içmek. Dışarda olunca wc gitme derdine su içemiyorum. Bunu aşmam lazım kendime hedef tablosu yapıcam. Diyet boyunca 3 hedefim varBana gelirsek
Bu hafta böyle oldu malesef
Dün + 600 düm bu arada
Geçen hafta 81.8
Bugün 81.3
Fark 0.5
Yüzde 0.61
Valla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallahHedefin kac bu hafta de bakiym ben en az 1.2 hedefliyorm ama daha yüksege de hayir demem
Ben de diyorum bu sene kız senesi diye de adam yanasmiyorDakikaları tut kız boşa gitmesin
Oda mı kilo almış ay koruma niye zor ya
Bu sene kız senesi zaten
ben seni tutuyorumbu hafta iyi ver ki haftaya bana enerjin kalmasın
Ne kadar az sen bununla doydun mu kiBugun evde olmadigimizdan degisik bir menü oldu:
2,5lt Su
Çünkü harikalarBenim menülerine neden yorum yapmiorsunuz
Valla sekerim ben ikinize de yeterim hic merak etmeDakikaları tut kız boşa gitmesin
Oda mı kilo almış ay koruma niye zor ya
Bu sene kız senesi zaten
ben seni tutuyorumbu hafta iyi ver ki haftaya bana enerjin kalmasın
Sabah hem yumurta beyazi hem omlet varmis nedense diger ogunlerde de bir yumurta aramadim degil gecen haftadan kaldi galiba aliskanlik
kiymali corba nasil birsey canim birde yufka da olmasaymis iyiymis ama genel anlamda guzelBugun evde olmadigimizdan degisik bir menü oldu:
2,5lt Su
Ara vermeden oynıcaksan serbest dans puanı var cnmBişe soracam şimdi ben düğünde en az 2 saat aralıksız oynarım. Spor sayılır mı
tv yi fisten cekiver en iyisi bu kocalar neden boyle olur anlamiyorum kiAylar sonra ilk defa kocamla basbasa dışarı çıkalım diye konuştuk ama oturdu maçın karşısınakardeşim varken kaldırsa bir yerini de çıksak artık ya
Sizde yaseminle yarışınO kadar uzağa söz veremem şekerim
Peki var mi bana talip olan
İnşallah canım hayirlisiValla kardeşim sağ olsun canım normalde hiç sevmem temizliği bir de çocuk çok huysuz hem üst dişleri çıkıyor hem grip hem de on gün ailemle olunca kucağa alıştı eşimle kavga halindeyiz bu konudan dolayı
Sağlıklı olsun da cinsiyet kabulumuz canım ama bence ikinci prenses geliyor ne güzel destek olurlar birbirlerine
hepimiz öyle alışmışız canım hamilelikte çok kilo almak şart geliyorMasallah ozaman canim ben ne biliym alismisim hamile olan kilo alir diye ondan ama seninki daha saglikli tabi :)
Benimde insallah ya hadi bakalm bu hafta cok az gitti marta hedefe ulasmak icin en az her hafta 1.2 vermem gerekim
Masallah azimli kadinmis :)
Eline sağlık canımOhh temizlik bitti sonunda ama bende bittim galiba kizimida uyuttum kahvemi aldim keyif zamani simdi. Aksama menulerde ne var bende yine pirasa esime de bulgurlu kabak dolmasi yaptim. Yarin sabaha ozellikle dikkat edecem gecen haftaki faciadan sonra bu hafta hafif seyler yapicam
Afiyet olsun canım
afoey a olsun canımBugun evde olmadigimizdan degisik bir menü oldu:
2,5lt Su
Benimki de annemler buradayken sinemaya gidelim dedi hala ses seda yokAylar sonra ilk defa kocamla basbasa dışarı çıkalım diye konuştuk ama oturdu maçın karşısınakardeşim varken kaldırsa bir yerini de çıksak artık ya
Valla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallahsenin var mi bir planın istersen yarın su böreği açabilirim sana kargo ile en geç salı elinde olur
Ne kadar az sen bununla doydun mu ki
Valla sekerim ben ikinize de yeterim hic merak etme
Sabah hem yumurta beyazi hem omlet varmis nedense diger ogunlerde de bir yumurta aramadim degil gecen haftadan kaldi galiba aliskanlik
kiymali corba nasil birsey canim birde yufka da olmasaymis iyiymis ama genel anlamda guzel
Hmm tamam o zaman canim afiyet olsunAaa süper fikirmis ama bence sen kendin ye o su böregni yavrun var emziriyorsn daha cok ihtiyacin var
Bende bisiler bulucam pazartesiden itibaren bisiler yapmaliym bu hafta iddaliyim
Kizz dünyalarimi yeseydim
Canim disardaydm kendm yapmadm böle koyu kivamliydi icine kiyma parcalari vardi sanirm unlu bi corbaydi yogurtlu falanda olabillir degisikdi fena degildi. Yufkada az biseydi tavuklari icine dürmüsler bozmadan öle yiyim dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?