Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

15:30 arası çok olmuş canım ruseymi nasıl yedin oisirdin mı ne Yaptın

Haftaya senden - 2 bekliyorum ayçam hadi bilemedin 1.8 :))
Bende bekliyprum abla kendimden. Bu hafta ama sporumu hiç aksatmıcam ve artık salonlara donuyorum. Yağ yakımıno hızlandırmam lazım.

Düğünden öncesine bu işi haletmem lazım. Yoksa gelinlik nasıl bakıcam

Bana gelirsek

Bu hafta böyle oldu malesef

Dün + 600 düm bu arada

Geçen hafta 81.8
Bugün 81.3
Fark 0.5
Yüzde 0.61
Abla bende +600 deydim ben -100 u gördum sen -500 yüzü daha nolsun. Benim sorunum bence su içmek. Dışarda olunca wc gitme derdine su içemiyorum. Bunu aşmam lazım kendime hedef tablosu yapıcam. Diyet boyunca 3 hedefim var
-hergün en az 10000 adım
-hergin 3 şt su
- saat 7 sonrası birsey yememek ama içeçek serbest

Hedefin kac bu hafta de bakiym ben en az 1.2 hedefliyorm ama daha yüksege de hayir demem
Valla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah senin var mi bir planın istersen yarın su böreği açabilirim sana kargo ile en geç salı elinde olur

Ne kadar az sen bununla doydun mu ki

Dakikaları tut kız boşa gitmesin

Oda mı kilo almış ay koruma niye zor ya

Bu sene kız senesi zaten
ben seni tutuyorum bu hafta iyi ver ki haftaya bana enerjin kalmasın
Valla sekerim ben ikinize de yeterim hic merak etme
Sabah hem yumurta beyazi hem omlet varmis nedense diger ogunlerde de bir yumurta aramadim degil gecen haftadan kaldi galiba aliskanlik
kiymali corba nasil birsey canim birde yufka da olmasaymis iyiymis ama genel anlamda guzel

İnşallah canım hayirlisi
hepimiz öyle alışmışız canım hamilelikte çok kilo almak şart geliyor

Eline sağlık canım
Afiyet olsun canım
afoey a olsun canım

EMZIREN ANNE MENUSU

Kahvalti. 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
7 adet siyah zeytin
2 yk pekmez

Ogle12.00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek

Ara ogun.14.30
1 bardak sut
1 adet mandalina

Ara ogun.17.00
Yarim yesil elma
Kahve

Aksam yemegi:19.00
1 kepce sehriye corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Bol salata

Sekersiz ihlamur

Su. 2.5 lt

Spor. Yok dip kose temizlik yaptim bugun firsat olmadi

Valla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah senin var mi bir planın istersen yarın su böreği açabilirim sana kargo ile en geç salı elinde olur

Aaa süper fikirmis ama bence sen kendin ye o su böregni yavrun var emziriyorsn daha cok ihtiyacin var
Bende bisiler bulucam pazartesiden itibaren bisiler yapmaliym bu hafta iddaliyim

Ne kadar az sen bununla doydun mu ki

Kizz dünyalarimi yeseydim

Canim disardaydm kendm yapmadm böle koyu kivamliydi icine kiyma parcalari vardi sanirm unlu bi corbaydi yogurtlu falanda olabillir degisikdi fena degildi. Yufkada az biseydi tavuklari icine dürmüsler bozmadan öle yiyim dedm

Hmm tamam o zaman canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…