- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.561
fatma canım böreği bize yapabilirsin hem aynı şehirdeyiz hemencecik elimde olurValla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallahsenin var mi bir planın istersen yarın su böreği açabilirim sana kargo ile en geç salı elinde olur
Cuma günü 81 gördüm canım 103 kilo ile başladım araya düğün doğum girdi 64 e kadar düştüm şimdi yine hamilelik girdi o yüzden su kadar sürede şunu verdim denek pek mümkün değil tatlimAllah şifa versin canım, kısa sürede iyileşsin
Pazartesi de mi tartı sonuçlarını söylemeliyiz?
Ablacım şimdi kaç kilosun? Bi de eskiden kilo verdiğinde ne kadar sürede vermiştin ?
Ablacım senin gelinin de mi var?Sorması ayıp kaç yaşındasın?
Ben yazacaktım , geç olduben kiminle yarışa bilirim
Anladım, Maşallah çok güzel vermişsinCuma günü 81 gördüm canım 103 kilo ile başladım araya düğün doğum girdi 64 e kadar düştüm şimdi yine hamilelik girdi o yüzden su kadar sürede şunu verdim denek pek mümkün değil tatlim
Sağol canım akşamı eritmek lazımdı hemde yarın yoğun olabilirim o nedenle peşin peşin yaptımMasallah canim
Kurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanimCok sayfa birikmis kizlar menuyu yaziyim bakmaya devam
09.00 15 fistik
10.00 2 yumurta,1 dilim tb,1 cay kasigi kaymak,6 zeytin
12.00 1 dilim ananas,yarim mandalina
13.30 3-4 kasik kereviz(bitti nihayet),3 kasik bulgur pilavi,1 kase yogurt
15:30 2 dilim elma
17.30 ton balikli salata
18.30 civarinda ayy bi kurabiye yedim kizlar
20.00 1 bardak sut
2.5 su,3 mile leslie (135 puan)Pnrrr-12
Rakibem neler duyuyorum yoksa yavaştan yenilgiyi kabul mü ediyorsunSenin menüler yoruma musait değil canım ancak örnek alınabilir
Çünkü artık giymek zorunda kaldıklarını değil senin tarzın var dolabındaAy kizlaaaar bugün dolaplari deştim biraz, bir sürü kıyafet çıktı fazlalık, kac beden büyük.
Hepsini ayirdim çünkü artık o kilolara veda ettim.
Dolabım baya hafifledi, ve farkettim ki yavaş yavaş tarzım da değişiyor.
Çünku artik hoşuma giden herseyi alabiliyorum.
Paylasmak istedim sizinle iste öyle
Evet canım hafta sonu kaçamak lafını engellemek için ötesine tartiliyoruz aman unutmaAllah şifa versin canım, kısa sürede iyileşsin
Ablacım şimdi kaç kilosun? Bi de eskiden kilo verdiğinde ne kadar sürede vermiştin ?
kiz ankaradaydin dimi ben yaparımfatma canım böreği bize yapabilirsin hem aynı şehirdeyiz hemencecik elimde olur
sabah ki ekmek iki kere bir dilim ya ilki beyaz ekmek mı yoksa iki dilim tam buğday mı yoksa yanlışlıkla iki keremi yazdın :)Aksaminiz iyi olsun inşallah
Menumu yazayım henen bu gün çok dikkat ettim
Sabah 8.30 da
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
4 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Ara 10.30 da bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Öğlen 13.00 da
bir tane baget haşlama
bir kepçe kadar mercimek çorbası
Bir kase salata
Küçük kase yoğurt
Arada türk kahvesi ve 3 adet kuru kaysi
Akşamda bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlama yedim
Şu 3 lt yı buldu
Spor öğlen oğlumu uyutunca 1mil leslie yaptım şimdi oğlumu uyutunca 1 mil daha yapicam inşallah
Bende biraz yiyip gittimde ordan oraya dolaşınca acıkıyor insanabla ben yeyip gidiyorum ara öğünde olsa yoksa aklım çikolatada kalıyor
Güzel fikirSağol canım akşamı eritmek lazımdı hemde yarın yoğun olabilirim o nedenle peşin peşin yaptım
Kurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanimMefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
Rakibem neler duyuyorum yoksa yavaştan yenilgiyi kabul mü ediyorsun
Çünkü artık giymek zorunda kaldıklarını değil senin tarzın var dolabındadaha çok gel daha cok
Evet canım hafta sonu kaçamak lafını engellemek için ötesine tartiliyoruz aman unutma
kiz ankaradaydin dimi ben yaparımsen yeter ki işte
Evde dolapta cıss olunca o kadar etkilenmiyorum ama alışverişte içimdeki canavar uyanıyor heralde :)))bende ac gittiğimde gozum birşey görmüyor herşeyi canım cekiuor
BenAllah şifa versin canım, kısa sürede iyileşsin
Ay nasıl dalgınlık yok sadece bir dilim tb ekmeği yedim yanlışlıkla iki kere yazmışımsabah ki ekmek iki kere bir dilim ya ilki beyaz ekmek mı yoksa iki dilim tam buğday mı yoksa yanlışlıkla iki keremi yazdın :)
Menünu beğendim çok dengeli sporuda zamanla artirirsin şimdilik iyi
Ben
Ay nasıl dalgınlık yok sadece bir dilim tb ekmeği yedim yanlışlıkla iki kere yazmışım
Büyük gelenleri bize ver bariAy kizlaaaar bugün dolaplari deştim biraz, bir sürü kıyafet çıktı fazlalık, kac beden büyük.
Büyük gelenleri bize ver bariAy kizlaaaar bugün dolaplari deştim biraz, bir sürü kıyafet çıktı fazlalık, kac beden büyük.
Ayneskden bende oyleydim niye bilmiyorum şimdi hiç öyle canım bişi istemiyor yiyecek deilde bende direk temizlik reyonunda kaçıyorum abur cubur ilgimi çekmiyor belki de diyete başladım ya o yüzden canım istemiyorEvde dolapta cıss olunca o kadar etkilenmiyorum ama alışverişte içimdeki canavar uyanıyor heralde :)))
Kuralları okumadınmı bebeğim ilk sayfada yazıyorPazartesi de mi tartı sonuçlarını söylemeliyi
Ama siz çok kilolu deilsin iz ki ben tombisim basladimmi patır patır gidiyor kilolar sonra sizi yenersem uzulmeyinHadi bakalım
Yaş 45blacım senin gelinin de mi var?Sorması ayıp kaç yaşındasın
"siz" ne kızz :))Ama siz çok kilolu deilsin iz ki ben tombisim basladimmi patır patır gidiyor kilolar sonra sizi yenersem uzulmeyin
EMZIREN ANNE MENUSU
Kahvalti. 8.30
1 adet haslanmis yumurta
1 dilim tb ekmegi
1 dilim peynir
7 adet siyah zeytin
2 yk pekmez
Ogle12.00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim ekmek
Ara ogun.14.30
1 bardak sut
1 adet mandalina
Ara ogun.17.00
Yarim yesil elma
Kahve
Aksam yemegi:19.00
1 kepce sehriye corbasi
1 tabak pirasa yemegi
1 kase yogurt
Bol salata
Sekersiz ihlamur
Su. 2.5 lt
Spor. Yok dip kose temizlik yaptim bugun firsat olmadi
Cok sayfa birikmis kizlar menuyu yaziyim bakmaya devam
09.00 15 fistik
10.00 2 yumurta,1 dilim tb,1 cay kasigi kaymak,6 zeytin
12.00 1 dilim ananas,yarim mandalina
13.30 3-4 kasik kereviz(bitti nihayet),3 kasik bulgur pilavi,1 kase yogurt
15:30 2 dilim elma
17.30 ton balikli salata
18.30 civarinda ayy bi kurabiye yedim kizlar
20.00 1 bardak sut
2.5 su,3 mile leslie (135 puan)Pnrrr-12
Ay kizlaaaar bugün dolaplari deştim biraz, bir sürü kıyafet çıktı fazlalık, kac beden büyük.
Aksaminiz iyi olsun inşallah
Menumu yazayım henen bu gün çok dikkat ettim
Sabah 8.30 da
Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
4 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği
Ara 10.30 da bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Öğlen 13.00 da
bir tane baget haşlama
bir kepçe kadar mercimek çorbası
Bir kase salata
Küçük kase yoğurt
Arada türk kahvesi ve 3 adet kuru kaysi
Akşamda bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlama yedim
Şu 3 lt yı buldu
Spor öğlen oğlumu uyutunca 1mil leslie yaptım şimdi oğlumu uyutunca 1 mil daha yapicam inşallah
Senin işMefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?