Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla Allah ne verdiyse yapacağım canım pazartesi yumurta diyetine başlamayı düşünüyorum inşallah senin var mi bir planın istersen yarın su böreği açabilirim sana kargo ile en geç salı elinde olur
fatma canım böreği bize yapabilirsin hem aynı şehirdeyiz hemencecik elimde olur

Cuma günü 81 gördüm canım 103 kilo ile başladım araya düğün doğum girdi 64 e kadar düştüm şimdi yine hamilelik girdi o yüzden su kadar sürede şunu verdim denek pek mümkün değil tatlim

Aksaminiz iyi olsun inşallah

Menumu yazayım henen bu gün çok dikkat ettim

Sabah 8.30 da

Bir dilim peynir
Bir yumurta
Bir dilim ekmek
5 tane zeytin
4 tane çeri domatesi
Ve bir dilim tb ekmeği

Ara 10.30 da bir bardak yeşil çay ve iki tane hurma yedim
Öğlen 13.00 da
bir tane baget haşlama
bir kepçe kadar mercimek çorbası
Bir kase salata
Küçük kase yoğurt

Arada türk kahvesi ve 3 adet kuru kaysi
Akşamda bir tabak yoğurtlu karnabahar haşlama yedim

Şu 3 lt yı buldu

Spor öğlen oğlumu uyutunca 1mil leslie yaptım şimdi oğlumu uyutunca 1 mil daha yapicam inşallah

Sağol canım akşamı eritmek lazımdı hemde yarın yoğun olabilirim o nedenle peşin peşin yaptım
Kurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanim Mefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
Senin menüler yoruma musait değil canım ancak örnek alınabilir
Rakibem neler duyuyorum yoksa yavaştan yenilgiyi kabul mü ediyorsun
Çünkü artık giymek zorunda kaldıklarını değil senin tarzın var dolabında daha çok gel daha cok
Evet canım hafta sonu kaçamak lafını engellemek için ötesine tartiliyoruz aman unutma
fatma canım böreği bize yapabilirsin hem aynı şehirdeyiz hemencecik elimde olur
kiz ankaradaydin dimi ben yaparım sen yeter ki işte

sabah ki ekmek iki kere bir dilim ya ilki beyaz ekmek mı yoksa iki dilim tam buğday mı yoksa yanlışlıkla iki keremi yazdın :)
Menünu beğendim çok dengeli sporuda zamanla artirirsin şimdilik iyi

Güzel fikir , canım o kadar zararlı şeyler istiyo ki, belki bu beni motive eder

Ben
sabah ki ekmek iki kere bir dilim ya ilki beyaz ekmek mı yoksa iki dilim tam buğday mı yoksa yanlışlıkla iki keremi yazdın :)
Menünu beğendim çok dengeli sporuda zamanla artirirsin şimdilik iyi
Ay nasıl dalgınlık yok sadece bir dilim tb ekmeği yedim yanlışlıkla iki kere yazmışım

Büyük gelenleri bize ver bari
Benimkiler dar olmuyor :))

Büyük gelenleri bize ver bari
Benimkiler dar olmuyor :))

Evde dolapta cıss olunca o kadar etkilenmiyorum ama alışverişte içimdeki canavar uyanıyor heralde :)))
Ayneskden bende oyleydim niye bilmiyorum şimdi hiç öyle canım bişi istemiyor yiyecek deilde bende direk temizlik reyonunda kaçıyorum abur cubur ilgimi çekmiyor belki de diyete başladım ya o yüzden canım istemiyor

Kafada bitirdim ya bu abur cubur kırıntı yeme işlerin inşallah devamı gelir ya

Cok güzel cnm afiyet olsun. Sporun üzerine koymussun zaten daha ne olsun :)

Afiyet olsun canim tam emziren Anne menüsü dolu dolu ama kacamaksiz

Afiyet olsun cnm kurabiye disinda güzel ondada iyi 1 de kalmissin.
Sicak sütle veya kahveyle ne güzel gidiyor kurabiye un kurabiyesine bayilirm

Süpermis ya bende yawas yawas giydiklermin cuk oturmasindan yana cok mutlu oluyorum
Bi kadin icin dünyadaki en güzel duygulardan biri sanirim

Güzel menü afiyet olsun sabah 2 dilim ekmekmi yedn yada birni fazladanmi yazdn kafam karisdi. Ama ölede bölede güzel.
Spor da puanini ilk Sayfadan hesaplayip beni etiketlersen senide Spor listesine aliyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…