Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

, tanıdık çıkarız şimdi:) . Zincirlikuyu luyum ben de.
Kütüğüm kuluda canım kuluya çok giderim yazları eşimin halaları amcası kuzenleri orada merkezde
Ben kırşehirliyim ama memleketimden çok gidiyorum kuluya :)
Kululu oldum böylece

Cumartesi menüsü

Sabah(8.00)
10 ciğ badem
5 ciğ fındık
1 ceviz

Öğlen (13.00)
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 top yuvarlak minik prynirden
5 tane zeytin
Yatım ayva

Akşam(19.30)
1 kase yoğurt
Yarım demet maydonaz
1 ğarca tavuk ızgara (100gr kadardır)

Spor 3 saat dağ taş yürüyüş. Bunu tempolu mu yazmalıyım? Öyle yaZarsam 180*2 = 360 @Pnrrr-20

Sıvı 2 lt su

Hepimiz aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz cnm
O yüzden birbirimizi daha iyi anlıyoruz
Burda hem kendimiz hemde arkadaşlarımız kilo verince aynı oranda seviniyoruz
Ay hepiniz çok sicaksiniz gerçekten yokk zuhalcim nasıl diyeyim ya en iyisi abla diyeyim benden büyük oğlunuz varmış maşallah size

Dün çuko yemişin ya kızz
Yetmedimiiii :))

ben listeye gırdıgıme gore 62 olmadan cıkıs yapmıyım ızın kullanmıyım seve seve yapamazsanız döve döve benı zayıflat kaptanım:)

Evet evet benimde öyle bu sefer mezun olmadan gitmek yok ve çok zamanında yok ne kadar erken ı kadar iyi benim için. Hayatımı düzene sokmam lazım artık

canım biz rakip mi olduk aa hiç haberim yok ben öyle yüzde 3 leri görmem valla seni şimdiden tebrik wderim :)
Börek için de saol tatlım yemiş kadar oldum valla

Helal tuğce. Öalesef böyle karışmıyoruz diyip çıkıyorlar. Yanlış beslenme ile istediğin kadar spor yap sonuç kastan gidiyor işte böyle. Benimbir hocam vardı spor hocası yememden içmeme herşeyle ilgilenirdi hatta annem için gitmiştik ilk salona anneme bir kiste verdi bende amannn anne spor hocası güven olmaz gel diyetisyene gidelim dedim diyetişyene hocanın ismini verdik su salona gidiyoruz diye diyetisyen biE liste vermedi kendisi benim üstatımdır onun dediklerinin üzerine ben birşey dememne verdiyse onu ye dedi. Annemde maşallah bir sürü hastalığını yendi spor ve doğru beslenme ile.

Ben bu hafta sanmıyorum bu hedefi tutturacagimi ama yine de çalışacağım

Geceniz hayırda kalsın kızlar
Menüm
Sabah 11
2 yumurta 1 dl ekmek
3 yeşil zeytin

Ara 1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 19
1 tabak kuru fasulye
1 tabak salata
1 elma
Gün içinde maydonoz kürü 1 litreyi geçer
Su 1 anca
Filtre kahve
Yatmadan bitki çayı
Spor yok

Kastan kaybetse incelmez acaba poniye yanlış mı dediler yağ gitmesi lazım ki incelsin kastan sadece tartı azalır oda yok eee kafa yandi

Sıkılaşmışımm

Daha geçmişin sonuna gelemedim eminin konusulmustur ama Yağ kiltesi erimeden kastam giderse nasıl sıkılaşma olur ki.kas kitlende hacim azalması var ise kasından yediysende incelme olur ama tabi bu incelme istenilen incelme olmaz

Olacak olacak bu hafta böyle oldu spor falan yapamadım daha iyi olacak ben haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yine vericem inşallah
Verirsin canım biçok şey beyinde inanmakta bitiyor. Maşallah metabolizman güzel demek. Yavaş yavaş sporda eklenir. Bende öyle oldum spor aşığı biriyim ama eklemek sporu zamanımı aldı. Ki sadece yürüyüş ekleyebildim açık havada

Yaaa tatilin son günleri diye sürekli saat 13 14 gibi uyanıyorum valla nevrim şaştı. Kahvaltı yapıyorum saat dört oluyor evi topluyorum akşam sekiz oturmadan uykum geliyor ı yüzden düzenli bakamadım buraya kusura bakmayın

Tam yazıyodum ki bahar çantayı vurmus :) bide suda 2 lt az olmuş gb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…