- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #248.601
Kütüğüm kuluda canım kuluya çok giderim yazları eşimin halaları amcası kuzenleri orada merkezde, tanıdık çıkarız şimdi:) . Zincirlikuyu luyum ben de.
Istediğin gibi hitap edebilirsin cnmMeselabı çoğu size abla diyor bende desem sakıncası yoktur inşallah öyle öyle ortama uyum sağlayacam
Tabi sarılayım starim maşallah maşallahGel kız sarilalim birşeycikolmaz mesela bana starim diyebilirsin bu hafta star oldum ya hiç çekinme
Baharrrr sana kim hesapla dedianaaa nasil oldu bu bir yanlislik olmasin ben nasilsa siz aldiniz senin yuzdeden oturu diye hic hesaplamamistim. Ayyyy cok sevindim tum zeynalari tebrik ederim
Ay hepiniz çok sicaksiniz gerçekten yokk zuhalcim nasıl diyeyim ya en iyisi abla diyeyim benden büyük oğlunuz varmış maşallah sizeHepimiz aynı şeyleri yaşadık, yaşıyoruz cnm
O yüzden birbirimizi daha iyi anlıyoruz
Burda hem kendimiz hemde arkadaşlarımız kilo verince aynı oranda seviniyoruz
Dün çuko yemişin ya kızzOldum, hem de nasıl, mesela 3 gün hiç bir zararlı şey yemedim, bu benim için çoook büyük bi şey, ki ben abur-cuburla beslenirdim hep, ev yemeği çok yemezdim, ama bilmiyorum neden bugün deli gibi canım tatlı istiyo, regl öncesi ya ondan ola bilir mi?
Ama o çok küçüktüDün çuko yemişin ya kızz
Yetmedimiiii :))
ben listeye gırdıgıme gore 62 olmadan cıkıs yapmıyım ızın kullanmıyım seve seve yapamazsanız döve döve benı zayıflat kaptanım:)
canım biz rakip mi olduk aa hiç haberim yok ben öyle yüzde 3 leri görmem valla seni şimdiden tebrik wderim :)Sağol canım akşamı eritmek lazımdı hemde yarın yoğun olabilirim o nedenle peşin peşin yaptım
Kurabiye birde kalman iyi ben yapınca tepsiyi yerim o nedenle yapmıyorum herşeye hazır derim ama kurabiye zafim var şimdi bile içim gitti kaptanimMefkurem 65 olunca bı tepsi yiyebilir miyim
Rakibem neler duyuyorum yoksa yavaştan yenilgiyi kabul mü ediyorsun
Çünkü artık giymek zorunda kaldıklarını değil senin tarzın var dolabındadaha çok gel daha cok
Evet canım hafta sonu kaçamak lafını engellemek için ötesine tartiliyoruz aman unutma
kiz ankaradaydin dimi ben yaparımsen yeter ki işte
Helal tuğce. Öalesef böyle karışmıyoruz diyip çıkıyorlar. Yanlış beslenme ile istediğin kadar spor yap sonuç kastan gidiyor işte böyle. Benimbir hocam vardı spor hocası yememden içmeme herşeyle ilgilenirdi hatta annem için gitmiştik ilk salona anneme bir kiste verdi bende amannn anne spor hocası güven olmaz gel diyetisyene gidelim dedim diyetişyene hocanın ismini verdik su salona gidiyoruz diye diyetisyen biE liste vermedi kendisi benim üstatımdır onun dediklerinin üzerine ben birşey dememne verdiyse onu ye dedi. Annemde maşallah bir sürü hastalığını yendi spor ve doğru beslenme ile.Benim beyin yandı 36 cm incelme demek sıkılaşmak demek yağdan gitmesi demektir. Ama sen yağsan değil kastan diyorsun.
Beslenmeye karışmıyorlar ama en azlndan öneride bulunurlar hadi onu geçtim bunlar spor hocası nasıl kastan gider? Senin beslenmeyi ele alıyorum ben, yağ oranın çok fazla. Sağlığın çok çok önemli, abur cuburlarla vedalaşıp hayatına proteini daha çok alıyorsun. Spor öncesi sağlıklı karbonhidrat, spor sonrası protein
Ben bu hafta sanmıyorum bu hedefi tutturacagimi ama yine de çalışacağımHEDEFLERRRR
@Pnrrr-20 69.8-1.1=68.7 %1.58
@melegimve ben 81.7-1.5=80.2 %1.84
Mefkurem 81.3-1.4=79.9 %1.72
M mer_4260 62.2-0.9=61.3 %1.45
eyledi 88-1.3=86.7 %1.48
@tugcekrblt 59.3-0.8=58.5 %1.35
N Nilyyyaaannn 78.6-1.8=76.8 %2.29
@nanekekik 73.4-1.8=71.6 %2.45
@Warriorinside 73.8-1.6=72.2 %2.17
F Fitangel 60.9-1=59.9
@Degistir Kendini 79.9-1=78.9
asfarovski 67.5-0.8=66.5
Habinar 72.4-1=71.4
HEDEFLER MİNUMUMDURRR
SHOW YAPMAK SERBETTİRRRRR
Kastan kaybetse incelmez acaba poniye yanlış mı dediler yağ gitmesi lazım ki incelsin kastan sadece tartı azalır oda yok eee kafa yandi
Sıkılaşmışımm
Verirsin canım biçok şey beyinde inanmakta bitiyor. Maşallah metabolizman güzel demek. Yavaş yavaş sporda eklenir. Bende öyle oldum spor aşığı biriyim ama eklemek sporu zamanımı aldı. Ki sadece yürüyüş ekleyebildim açık havadaOlacak olacak bu hafta böyle oldu spor falan yapamadım daha iyi olacak ben haftada 3 kilo verdigimi biliyorum yine vericem inşallah
Tam yazıyodum ki bahar çantayı vurmus :) bide suda 2 lt az olmuş gb.Menüm
Sabah 11
Yarım yufka ile peynirli fırında börek yağsız
3 zeytin
Arada maydonoz suyu
Akşam 19
1 kase ciğer
1 tabak salata
1 dl ekmek
1 dilim sütlü tatlı
Su 2 litreyi geçer
Spor 1 saat plates
Bitki çayı filtre kahve
@Pnrrr-20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?